Hirdetés
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventru
tag
válasz
Trihorn
üzenetére
Hát mit mondjak Vixen?
nem is csodálom ezek ott üridők
de nem szeltél nem csíptél meg sehol semmit? Mondjuk Barszelónában nekem sem jelzett szelést pedig csipkedtem elég rendesen gondolom a játék határain belül és nekem sem adta meg,de viszont ha rendesen végig zötyögtem akkor megadta. Szerencsén múlhat? nem tudok mit mondani........annyi biztos ,hogy pazar időket mész!!! 
Új hozzászólás Aktív témák

- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
nem is csodálom ezek ott üridők
de nem szeltél nem csíptél meg sehol semmit? Mondjuk Barszelónában nekem sem jelzett szelést pedig csipkedtem elég rendesen gondolom a játék határain belül és nekem sem adta meg,de viszont ha rendesen végig zötyögtem akkor megadta. Szerencsén múlhat? nem tudok mit mondani........annyi biztos ,hogy pazar időket mész!!!