-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hybridsong
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám hogy amikor elindítom a játékot akkor executable hibával leáll.Régebben is csinálta de aztán abbamaradt.Most pedig elkezdte azt csinálni hogy vagy ezzel a hibával leáll de ha mégis tovább menne akkor betölti a profilt bemegyek a multiba ott nyomok a quick race re és megáll megint vagy kiirja hogy executable hiba és amikor bezárja a játékot a steam kiirja hogy: Failed to start game (app already running). Ezt eddig nem csinálta.Régebben csinált olyat a stem hogy : serves is busy.Egyszerűen nemtudom hogy mit csináljak.
Valakinek van valami ötlete? Olvastam hogy valaki újratelepítette ,de az sem segített.Meg hogy a steamet újra kell índítani.Kipróbáltam őket de semmi hasznuk sem volt. Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest