Hirdetés
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
Az a baj ,hogy irreális a tapadás TT ben szóval ott hiába vagy jó ha GP ben vagy online teljesen más a gép
Tanács GP elindít AI-t profi vagy legend szint azt lehet velük menni . a legjobb gyakorlás . TT csak pályatanulásnak jó ,hogy melyik kanyar után melyik jön. Mert online vagy GP ben máshol lesznek a féktávjaid Nehezebb autóval más tapadás miatt . -
Sziasztok!
Ha Monacoban Vixen TT idejétől kb. 3 mp-el megyek rosszabbat, az már elfogadható idő?
-
werszomjas
addikt
válasz
Psychonaut #4587 üzenetére
Regisztrálj, találsz az autóhoz beállításokat is, plusz a fórumon belül van külön Eredmények topik, ott a már lefutott versenyek végeredményét látod, az időkkel együtt, sajnos mivel még csak most kezdtük a ligát Monacoig vannak csak idők.
Ha érdekel a többi, akkor Archivált témák között lapozgasd a régi liga topikokat, minden futam után linkelve lettek az eredmények, sajnos ott még nem voltak kigyűjtve külön.
Az hogy kontrollerrel mész nem baj, a ligában vannak akik billentyűzettel megfutják kormányosok idejét
-
speedydb23
senior tag
válasz
Psychonaut #4587 üzenetére
Amit ajánlottak oldal az tényleg hasznos, ott van sok-sok segítség.
Esetleg próbálkozz az autód beállításaival, azon is nagyon sok múlik, sőt, akár másodperceket is javulhatsz egy jó beállítással!
Én Williams-el kezdtem, az még az egyik legjobb választás kezdésnek.
-
Psychonaut
veterán
válasz
Steady74 #4584 üzenetére
Köszi, ezt az oldalt kinéztem az első hozzászólásból, de valószínűleg a fórumon lehetnek az eredmények, amit regisztráció híján nem látok. De ha valóban ott vannak, akkor regisztrálok.
speedydb23: Néhány órája. Nem is az a célom, hogy világbajnok legyek, csak mondom, akkora a különbség az AI szintek között, hogy Intermediate-en játszva nyerek, Professional-on pedig szenvedek egy 20. helyért. Egyébként Caterham-mel megyek, nem tudom, van-e ajánlott autó karrier módra, minden csapatot unlockoltam, amit lehetett Young Driver's Challange 100%-os teljesítésével.
Ha jól éreztem, a Mercedes kicsit túlkormányzottabb, mint a többi, amit próbáltam, az kifejezetten tetszett is, de sajnos kezdeni nem lehet vele.
-
speedydb23
senior tag
válasz
Psychonaut #4582 üzenetére
Mióta játszol? A karrier módnak pont nem az a lényege, hogy első évben a HRT-nél vagy éppen a Williams-nél világbajnok legyél... Azt is meglehet csinálni, de szerintem jobb küzdeni a helyekért mintsem "félgázon" felérni a csúcsra...
Azt nem tudom, hogy van-e AI módosítás a játékhoz, de gyanítom, hogy nem nagyon van.
Először én is a legkönnyebb fokozatban kezdtem Joystick-al... Pár óra gyakorlás után és persze pályaismerettel már tudtam Profi szinten menni úgy, hogy harcoltam a dobogóért...
Szóval én csak azt tudom tanácsolni, hogy gyakorolj amennyit tudsz az erre szánt szabadidődben...
Én se napi 4-5 órát játszok, inkább heti 4-5 óra jön ki kb.
-
Steady74
addikt
válasz
Psychonaut #4582 üzenetére
azt javaslom nézd meg az itt linkelt videókat, és abból nézz köridőket, vagy ezen az oldalon mindent megtalálsz, hála HOBO-nak, és a többi lelkes embernek, aki létrehozta, és azóta is üzemelteti.
-
hermanyi
addikt
válasz
speedydb23 #4581 üzenetére
Attól függ azért milyen autóval mész ellenük
De nem lehetetlen Legend AI ellen menni és dobogón végezni ez tény . -
Psychonaut
veterán
válasz
speedydb23 #4581 üzenetére
Köszönöm, ez nagyszerű tanács, de egyrészt nem segít semmit, másrészt nem válasz a kérdésemre. Nem akarok a világ legjobbjaival virtuális ligában versenyezni, mert más hobbikat fontosabbnak tartok. Én csak élvezni szeretném a játékot, és jelenleg a két szint közötti nagy különbség nem segít ebben.
-
speedydb23
senior tag
válasz
Psychonaut #4580 üzenetére
Fejlődni kell ha a Profi szint gyors.
Aki már gyorsnak mondható az a Legend módban is lassúnak érzi az AI-t.
-
Psychonaut
veterán
Köridejeitek valahol megtalálhatóak? Szeretném magam elhelyezni, bár én amatőr módon, kontrollerrel és bekapcsolt assistokkal játszom, de mégis érdekelne, hova lehetne fejlődni.
Illetve még egy kérdés: valami mod esetleg nincs arra, hogy a nehézségi fokozatok normálisabban legyenek elosztva? Kínában 7 másodperc van az AI köridejei között Intermediate és Professional szint között, előbbi túl lassú, utóbbi túl gyors, így nem túl élvezetes a karrier mód.
-
willike71
tag
A hétvégén Barcelona került sorra a gocompete ligákban. Az időmérőn nagyon sokat hibáztam, egyetlen normális kört sem tudtam teljesíteni, így a jól megérdemelt 15., azaz utolsó helyről rajtolhattam.
Viszont így csak előre kellett figyelnem az első kanyarokban és szerencsésen felküzdhettem magam a 8. helyre. Sajnos a 7. kör közepén elrontottam az egyik féktávot, bal első kerék blokkolt, emiatt becsúsztam a sóderbe. Mire kiértem már 11. helyen voltam.
Főleg ez miatt taktikát váltottam a 11. kör végén és az addig tervezett 1 db. kerékcsere helyett kettőt vállaltam be, hogy a lágy gumikkal nagyobb tempóval be tudjam fogni legalább a pontszerző 10. helyet. Sikerült: -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
willike71 #4575 üzenetére
Rajtam nem fog az anyagi múlni, csak most nagy szervezésben van az esküvőm szeptember elejére. Vagyis azzal minden rendben van már, csak a nászút a kérdéses. Hogy otthonról repüljünk el vagy Németből. Az előbbi esetnél lenne 3-4 napom otthon a repülés előtt. A másiknál nem. Sajnos ez egy picit később fog letisztulni, de annál hamarabb nem leszek otthon. A lényeg: Amint augusztus elején látom tisztán a dolgokat kérek mindent leszervezni, majd én finanszírozom.
-
willike71
tag
Már gondolkodom a folytatási lehetőségeken...
Első kérdés az lesz, hogy milyen időközönként fér bele egy ilyen kiruccanás a résztvevők költségvetésébe, sajna senki nincs eleresztve, így szerintem az a kérdés, hogy havonta tudunk-e ilyet rendezni, vagy tágabb időt kell hagyni egyik, s másik futam közt. -
willike71
tag
válasz
Rolly Dy07 #4574 üzenetére
Köszi a gratulációt!
Mindenképp jó lenne folytatni ezt, mert tényleg bulis a dolog és ha itthon leszel, veled is szívesen megmérkőznénk, asszem mindenki nevében írhatom.
Ha meg tényleg meghívnád a csapatot egy ilyen kiruccanásra, az mennyei lenne.
Amúgy a gocompete fórumán beszéltük meg a részleteket: gocompete GOKART fórum -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
willike71 #4573 üzenetére
Azta de dúrva! Én is imádok gokartozni, és kár hogy nem lehettem ott. De ha meghívtok se tudok most sajnos ott lenni, pedig szívesen megszorongatnám Vixet
!
Gratulálok fiúk
Ha véletlen ráérek és otthon leszek, lehet hogy finanszírozok egy ilyet a kis csapatnak velem együtt!
-
willike71
tag
Vasárnap nem csak virtuálisan, az F1-es Bahrein-i pályán, ligafutamon találkozott a gocompete-es csapat, hanem a százhalombattai Battaring gokartpályán is versenyeztünk egyet, összesen 9-en ezúttal a valóságban.
Kültéri a pálya, így sokáig kérdéses volt az időjárás miatt a party, de végül nem maradt el és délelőtt 11-től nekiláttunk az amúgy elég élvezetes pályán a köröket egymás után teljesíteni. Nagy köszönet jár wadam-nak, aki a csapat számára biztosított 1+1-es kuponokat (1-et fizet, kettőt mehet), így anyagilag is jobban jöttünk ki. Vixen mester élőben is azt hozta, amiért egyszerre szeretjük és irigykedünk rá, alaposan megverte a mezőnyt a köridejével.
A kiruccanásra Vixen és én is hoztunk kamerát, Hobo fényképezett és aracco sisakkamerát is hozott, így volt bőven felvétel, ebből dobtam össze tegnap este az alábbi videót:
(A videó végén láthatóak a legjobb köridők)Remélem egy élvezetes sorozat első állomása volt ez, amit még sok fog követni.
-
válasz
barcalaci84 #4571 üzenetére
És mit mentsek el pontosan?
Igazából az dühít, hogy a köridőim is mentek a levesbe
Gondolkodom rajta, hogyha megvan, hogy mit kell menteni, akkor írok rá egy batch file-t és heti futással ütemeztetem, hogy csináljon biztonsági mentést. De lehet, hogy vannak erre már egyszerű, free programok is.
-
válasz
barcalaci84 #4569 üzenetére
Felhő szinkronizálás ki volt kapcsolva. Sajnos már csináltam új profilt... Minden beállításom, mentésem, képernyőfotóm, köridőm odalett...
-
-
Stafni
aktív tag
Sziasztok!
Megvettem a játékot, annyi kérdésem lenne, hogy a patch-ek automatikusan letöltődnek, vagy le kell őket szedni valahonnan? Hogy tudom megnézni a verziószámot?
-
Ó büdös mindenségit....
Nem indult el az F1 többszöri próbálkozásra. Illetve elindult, de mikor a profilomat töltötte volna be, akkor kilépett azzal a steam-es hibaüzenettel, hogy az alkalmazás már fut.
Nagy nehezen sikerült valahogy mégis elindítanom a játékot, de olyan, mintha most telepítettem volna fel. Sehol a profilom, újat lehet csak létrehozni. Ilyenkor mit tudok tenni? Elvesztek a mentéseim? -
ratam23
aktív tag
A csalódást keltő Bahreini futamom után minden erőmmel azon vagyok, hogy megszokjam az új kormányt, végre kezdem érezni és ezzel együtt nagyon élvezni is..
-
MC HOBO
aktív tag
-
willike71
tag
Végre én is szereztem pontot a PRO ligában.
Nem igazán volt időm gyakorolni a héten, csupán némi TT-t és 2 25%-os futamot Q-val. Ezeket is hét elején, amikor 1:32.5xx-et tudtam kihozni az autóval a keményebbik gumin a kvalifikáción. Ehhez képest kis setup állítás mellett (balance értékeket vettem kisebbre) 1:31.9xx-et tudtam kicsiholni a redbullból, aminek nagyon örültem.
Mondjuk a Pro ligában ezzel a 9. helyen tudtam, végezni, illetve Vixen 10 helyes rajtbüntije miatt a 8. helyről tudtam rajtolni.
A verseny elején nagyon jól jött ki a rajtom, 3 helyet mentem előrébb, picit autókáztam ott, de tudtam, hogy a nálam sokkal gyorsabbak hamar meg fognak előzni és kb. a 10. helyet gondoltam megtarthatónak a végéig, ha nagyot nem hibázok. Bár sok apró hibát vétettem, végül 9.-ik lettem és még Coolermasterrel és barcalacival is sikerült egy élvezetes 3 autós csatát vívnom sok-sok körön keresztül:
-
ratam23
aktív tag
válasz
Chereiose #4557 üzenetére
GoCompete - A liga - Bahreini futamom.
A csaták miatt izgalmas volt a futamom, de egy rossz setup és egy új egyelőre szokatlan kormány miatt ennyire futotta a mai napon. Jövő héten remélhetőleg javítani tudok. Pittivel és HDave-vel nagyot csatáztam. érdemes megnézni a futamot.
-
Chereiose
addikt
válasz
barcalaci84 #4556 üzenetére
Jó majd holnap kipróbálom, de úgyis csak jobbak vannak nálam
Főleg,hogy aki konzollal megy az gyorsabb, mert én kormánnyal tuti lassabb vagyok
-
Chereiose
addikt
itt az online futam egy katasztrófa szar....El se jutok egy futamig, mindig olyan lobbyk vannak, ahol már megy az időmérő vagy a verseny, én meg ezt nem fogom kivárni...
-
speedydb23
senior tag
Jelenleg egy PS2 eredeti joystick-al tolom, aminek az analóg karjával faszán lehet kanyarodni viszont a gázadás sajnos a darabos módszerrel megy csak, pedig ennek a joynak érzékeli a gombja a nyomás erősséget is... Valamiért PC-n ez nem működik, pedig jól lehetne vele nyomni ha az a funkciója is menne...
Jelenleg van egy ilyen kormányom, de ez nem éppen a legjobb. :S
-
intelMMX
senior tag
válasz
MC HOBO #4551 üzenetére
Nálunk 6 évig jól ment egy gagyi kormány is. Valami Speedlink volt.
Mondjuk nem nagyon szerette a megterhelést már a végére. Potméternek jobbra már kezdett behalni, de annyit kibírt. Aztán szét lett szedve és azt hiszem a panel megsérült. Azóta nem jó. sajnos. :/
Mondjuk azt is kibírta mikor tőből kitört a kormánykerékPillanatragasztóval helyrehoztam
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
speedydb23 #4547 üzenetére
Nem kimondottan ajánlom, mert nem a legjobb, de ha nincs sok pénzed erre, akkor 7-10.000 között már kapsz egy jó állapotú MOMO-t... Nekem az van és most éppen nincs vele bajom.
Tény, hogy típushibás (pedálok terén), de jobb, mint a joypad, vagy egy gagyi, vibrálós kormány...
-
jozsi252
veterán
válasz
Ha mindenképpen 10k körül akarsz venni akkor max momot vegyél annál lentebb ne add. De a véleményem az hogy inkább rakj hozzá egy kis pénzt ha van rá lehetőséged és vegyél egy DFGT kormányt. De újonnan 10 k körül semmit sem fogsz kapni. De DFGT- ből kitudsz fogni 20 körül 1-1,5 év garisat.
-
válasz
Csatlakozom Werszomjas kollégához.
10k-ért nem érdemes kormányt venni, mert csak bosszankodni fogsz miatta, ablakon kidobott pénz. Inkább spórolj egy kicsit még rá és vegyél egy DFGT-t. Hidd el, nem fogod megbánni
-
werszomjas
addikt
válasz
Logitech DFGT, aprón lehet vadászni 20ezer körül, az alá ne add
10k-s kormányokkal csak szívsz majd, eltörik a pedál, bedöglik a poti stb
-
speedydb23
senior tag
Tudnátok nekem ajánlani valami kormányt?
Ne legyen drága de valami jó minőség, tehát bestbuy.
Logitech G25/27 ami eléggé favoritnak tűnik de az 60-70k áron mérik, annyiért már majdnem kocsit veszek.
Szóval ilyen 10k kategória érdekelne ami már normális és elég jól reagál, nem ilyen m-tech csoda ami kb. csak akkor reagál ha félig elfordítod.
-
speedydb23
senior tag
válasz
MC HOBO #4545 üzenetére
Nekem már jött be karrierbe a SC, amikor első helyen haladtam esőben és keresztbe álltam az úton, aztán Grojean szépen telibe vágott oldalról, neki totálkár lett nekem meg semmi bajom, és egyből jöt a SC, utána szépen kimentem eső gumiért és a SC mögött elautókáztam 120-as tempóban.
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Chereiose #4538 üzenetére
Amikor beállítod a karrierben, hogy milyen versenytávot akarsz menni, hogy milyen nehézségű ellenfelekkel szeretnél versenyezni, milyen hosszúságú versenyhétvégét szeretnél, na akkor van olyan opció, hogy Safety Car ON/OFF...
Szerk.: Mellesleg én végigtoltam 1,5 szezont és egyetlen egyszer sem láttam a SC-t...
-
Chereiose
addikt
Oké, köszönöm!
a Carrierben hány % a legkisebb amit minimum futni kell? én 15 re emlékszem, szóval akkor feljebb kell vennem kicsit, hogy legyen safety car -
Chereiose
addikt
Nem tudja valaki, hogy a safety cart miért nem lehet sima quick race eken alkalmazni? Folyton Off on van...
Carrier módban legalább be van kapcsolva? -
Fang
aktív tag
Ne haragudj Frenk de miért is ilyen fontos hogy dvd-ről tudd feltelepíteni a játékot? Lehet hogy más elvárásaink vannak egy termékkel kapcsolatban, de én ezt tényleg nem értem... én is dvd-n vettem meg és bőven megfelelt, hogy beadom a kódot és szinte már azonnal játszhatom is. esetleg nagyon lassú a neted és nem akarod kivárni amíg letölti? más ötletem nincsen. Kérlek ne érts félre nem piszkálni akarlak, csak kíváncsi vagyok
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
werszomjas #4527 üzenetére
[link] Lehet!
Sony Vegas 11.0 PRO
-
Frenk
aktív tag
válasz
Steady74 #4524 üzenetére
Így sem tudom a DVD-ről telepíteni, hogy működjön. Ez csak először sikerült, a legelső telepítésnél, ezután az újratelepítésnél már csak a steamről hajlandó telepíteni.
Azért a Live-nál ilyen problémák nem voltak/vannak. Elég durva, hogy megvásárolom a játékot és nem tudom a DVD-ről telepíteni a későbbiekben. Vagyis tudom csak a steam nem hajlandó észrevenni, hogy fel lett telepítve.Ez mindenkinél így van aki újratelepíti a játékot - természetesen a jogtiszta termékre értem.
-
MC HOBO
aktív tag
-
Frenk
aktív tag
válasz
Chereiose #4515 üzenetére
Hiába lépek be újra a Stream-be és akarom a játékot telepíteni, csak a stream-es telepítést dobja ki. Nincs választási lehetőség, hogy a DVD-ről telepítsem.
Én a DVD-ről szeretném telepíteni - ezért is vásároltam meg ezen kiadást.Ha a telepítést a DVD-ről indítom akkor fel is települ, de a stream nem is érzékeli, hogy a telepítés létrejött.
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
herdani #4519 üzenetére
Szerintem karrier módban nem lehet az időjárást állítgatni...
(#4518) speedydb23: Annál előbb semmiképpen nem lesz... Én is dolgozom pénteken...
Amúgy nem ez a hivatalos oldala a ligának, a pontos és naprakész infókat a gocompete.hu-n találod...
-
giigz
veterán
válasz
speedydb23 #4518 üzenetére
Írta is, péntek este. Ez nyilván 19-20 óránál korábbat nem nagyon jelent
-
herdani
csendes tag
válasz
speedydb23 #4517 üzenetére
És azt még megtudod nekem mondani, hogy pontosan hol lehet a karrier módban a dinamikus időjárást kikapcsolni? Keresem én, de sehol sem találom..
Nekem csupán az a bajom vele, hogy irreálisan sok az eső, és már szívesen játszanék huzamosabb ideig száraz időjárásban. -
-
herdani
csendes tag
Sziasztok!
Feltelepítettem az eredeti játékot, Steam-en is regisztrálva vagyok, szóval elvileg magától feltelepítődnek a patchek. Tudna nekem valaki segíteni, mért van az, hogy majdnem mindegyik pályán esik az eső a karrier módban? Vagy esetleg nem lehet valahol kikapcsolni a dinamikus időjárást?
Előre is köszönöm a segítségeket. -
Frenk
aktív tag
Sziasztok!
Megvettem jóárasítva /2990-Ft/ a game-t.
A telepítés / először steam, majd a DVD-ről a game / sikerült, és a játszhatósággal sincs probléma.
Az igazi gondom az, hogy újra kellett telepítenem az op. rendszert és ezt követően az f1 2012 telepítésénél / először a steam / már hiába telepítettem a game-t a DVD-ről, a játékot nem tudtam elindítani mert a steam-ről akarta telepíteni. A furcsaság csak annyi, hogy a teljes játékot akarja telepíteni / mintha nem is tettem volna fel a DVD-ről /.Érdeklődöm, hogy van e valami megoldás arra, hogy ne a stem-ről kelljen a játékot telepítenem / végülis azért vettem meg a DVD-t, hogy arról tudjam installálni /? Természetesen ha a javításokat tenné fel akkor nem gond, de sajnos az egész játékot akarja feltenni, mintha nem is lett volna a DVD-ről telepítve. / Ez így nagyon furcsa és hihetetlen, nem a stem-es verziót vettem meg. /
-
stefyY
őstag
Sziasztok!
Öcsémmel akarnánk CO-OP-ozni, a gépek LAN-ban vannak, bár ennek jelen állás szerint nincs sok jelentősége. Legelőszőr működött, azóta viszont a Steam is érdekesen viselkedik. Ha meghívást küld valamelyikőnk a másiknak, csak a chat ablak jön fel...valakinek volt-e hasonló problémája? Előre is köszi.
-
Chereiose
addikt
Hát ez nagyon jó, csak ma tudom átvenni a játékot, de ma nem érek rá....Isteni
-
willike71
tag
Vasárnap a ligafutamom nem sikerült épp jól, a sok hiba és egyéb miatt ki is léptem, de voltak izgalmas pillanatok. Esővel és inter gumival kezdtük, aztán beerősített a csapadék és nagyon jó ütemben mentem ki a wet gumikért. Sajnos ezt később hibákkal rontottam le és miután eléggé hátracsúsztam, megpróbáltam egy váratlant húzni: a wet gumiról egyből lágy slick-re váltani... Nem jött be
-
MC HOBO
aktív tag
Pénteken este újabb időmérő a GoCompete - E-Liga tagjainak!!!!
Kérem, minél többen jelenjetek meg, mert 14 fő alatti létszámmal nem fogunk új ligát indítani!!!
-
Chereiose
addikt
válasz
jozsi252 #4504 üzenetére
Igen, már megrendeltem, automata levélt kaptam, de még várnom kell a visszaigazolásra és az abban található kódra. Gondolom holnap megérkezik, mehetnék érte, de holnap nem érek rá....El tudok menni érte vajon szerdán is vagy addig törlik a rendelést? Mennyi időt hagynak ilyenkor az átvételre?
-
speedydb23
senior tag
válasz
werszomjas #4502 üzenetére
Persze, nincs lezárva, csak nem könnyű leszervezni, Hobo meg nem időmilliomos, hogy mindig szervezzen.
Én várom, hogy tudjak időt menni, aztán kiderül, hogy egyáltalán van-e értelme.
Mai egy kis gyakorláson ngtx550 kolléga ellen nem kicsit elmaradtam, szóval van hova fejlődnöm.
-
Chereiose
addikt
válasz
speedydb23 #4499 üzenetére
ÉS hogyan tudom lefoglalni? Kosárba kell tennem? ha most este lefoglalom holnap mehetek érte reggel?
-
werszomjas
addikt
válasz
speedydb23 #4500 üzenetére
Vegyél fel a lehető legtöbb embert a gocompetes brigádból, hétfőtől vasárnapig szinte minden nap délután, este vannak fent többen és gyakorolnak/gyakorlunk, tulajdonképpen majdnem ugyan az mint a liga, csak vegyesen vagyunk, a leggyorsabbaktól a leglassabbakig
Egyébként biztos vagy benne, hogy már nem lehet jelentkezni??
Úgy látom az E-ligában még nincs lezárva semmi.
-
giigz
veterán
válasz
intelMMX #4497 üzenetére
Most is egyszerű. Én neten vettem meg a kulcsot.
- Steam oldalára felmész, leszeded a klienst.
- Regisztrálsz, kiválasztod a tetszőleges játékot, bankkártyával azonnal ki is tudod fizetni.
- A Steam-ben rámész, hogy játék hozzáadása, majd beírod a kulcsot, semmit nem kell csinálnod, elkezdi letölteni a játékot, az összes frissítéssel együtt. Magától feltelepíti, az égvilágon semmit sem kell csinálni, hogy kiválasztani, hogy hova rakja.
- Rákattintasz az ikonra, és játszol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest