- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Dell asztali gépek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Forrmell.enn
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3 nm-es node-on készül a Zen 5?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi9425
csendes tag
Az idei játékról van valami hír?Mert én eddig nem hallottam/olvastam semmit.Se megjelenési idő se azt hogy egyáltalán készülne.
-
munky
őstag
Ha már úgy is témánál vagytok: a játék most akciós, egész pontosan 10,19 eurós áron megvehető a Steamen.
Bár lassan nyakunkon az F1 2013...
-
tomi9425
csendes tag
válasz
speedydb23 #4793 üzenetére
Köszönöm a választ!
-
tomi9425
csendes tag
Az eredetiben is elszaródik a külső kamera flashback után?
-
válasz
karilla88 #4788 üzenetére
Hát ez kész...
OMG, LOL, FACEPALM
Ma is érdemes volt ide benézniSz*ros 3k-ért meg lehet venni a játékot. 2 db pizza, vagy egy nagyobb kajálás a mekiben. Egy hétvégi kiruccanás alkalmával ennek többszörösét engedi le az ember a torkán...
Egyszerűen nem értem, hogy miért nem képesek ennyit rászánni az emberek, ha már online szeretnének játszani... -
karilla88
tag
válasz
krisztian000 #4787 üzenetére
szerintem meg ne tölts le cd kulcsot hanem szépen sétálj el a baumaxba és vegyél egy elzet kulcsot
azzal tuti tudsz játszani kulcs-kulcs nem mind1 ? most verem szét a monitort
nagy az Isten állatkertje, csak sajnos alacsony a kerítés
-
krisztian000
tag
Nincs.
De ha szedek le a netről tudok játszani? -
giigz
veterán
válasz
krisztian000 #4784 üzenetére
Ha nem eredeti, akkor nem tudsz online játszani, legalábbis eredetisekkel nem.
CD kulcsod van?
-
krisztian000
tag
És ha nem eredeti?
-
giigz
veterán
válasz
krisztian000 #4782 üzenetére
Akkor van egy CD kulcsod, rámész a Steamben, hogy hozzá akarsz adni a könyvtáradhoz egy új játékot, beírod a kódot, kiválasztod, hogy hova töltse le, telepítse, majd letölti magától, feltelepíti, és utána tudsz játszani bármikor.
-
krisztian000
tag
Igen.
-
giigz
veterán
válasz
krisztian000 #4780 üzenetére
Eredeti a jatekod, ugye?
-
krisztian000
tag
Hogy kell megcsinálni hogy online-ba játszak?
Be vagyok jelentkezve a steam-ba de azt írj hogy nem vagyok.Ez miért van és mit kell csinálni? -
speedydb23
senior tag
válasz
ilovedigweed #4778 üzenetére
Jó, lebuktam, én is.
-
ilovedigweed
senior tag
válasz
speedydb23 #4774 üzenetére
Én is itt vettem meg.
-
Syz
senior tag
Újra kellett ma raknom a rendszert és elfelejtettem elmenteni a backup fájlokat úgy hogy ment minden a levesbe,nem mint ha sokat játszottam volna vele.Viszont felraktam meg a 2013 Season Modot is és elkezdtem megint egy új profillal,de a Young Driver Testnél a Hairpin pont alól egyszerűen nem tudok továbblépni mert mindig azt írja hogy lassú vagyok a kanyarban..Még anno nem volt semmi fennakadás.Erre most megiszok valamit
-
opeter70
senior tag
válasz
speedydb23 #4774 üzenetére
Pont ezt néztem ki én is!
Ennyiért szinte ingyen van.hermanyi: Én is arra vártam, hogy ebben az árkategóriában meg lehessen kapni, mert többet nem adnék érte.
-
speedydb23
senior tag
válasz
opeter70 #4773 üzenetére
Itt most jó áron van!
F1 2012 PC DVD -
opeter70
senior tag
Köszi az információkat mindenkinek!
A jövő héten megveszem a játékot és majd kiderül.
A torrentet meg úgyis lelövöm a biztonság kedvéért amíg játszom. -
hermanyi
addikt
válasz
speedydb23 #4768 üzenetére
Nekem is megy a torrent F1 közben ugy ahogy most is amikor a tesztet futattam ( feltöltésen látszik is ) 90%- ban ráadásul én vagyok a host is -és nem szoktak panaszkodni ,hogy laggolok .
Amúgy szerintem az ,hogy valaki laggol az nem csak a nettöl függ hanem a vastól is . -
scampolo84
aktív tag
Szintén 40 körüli pingem van. Igaz mostanában GRID 2 megy, nem F1, de minden gond nélkül.
-
válasz
speedydb23 #4768 üzenetére
Nekem még sosem panaszkodtak, hogy laggolnék, pedig heti rendszerességgel ugyanazzal a társasággal játszom online.
-
speedydb23
senior tag
Azért az még nem biztos, hogy nem laggoltok mert ti nem látjátok/érzékelitek.
Van erre pár példa, hogy valaki fullra laggol közben meg nem is érzi ezt.
-
opeter70
senior tag
válasz
speedydb23 #4764 üzenetére
Köszönöm a segítséget, megpróbálom.
-
speedydb23
senior tag
válasz
opeter70 #4763 üzenetére
Semmi gond, viszont ez nem túl jó ami neked van, ezzel lehetnek gondjaid.
Sajnos az online játékot hamar megtudja ölni a rossz net, elveszted a kapcsolatot vagy szimplán folyamatosan laggolni fogsz játék közben.
Egy próbát tehetsz, ettől még lehet, hogy nem lenne különösebb gondod ha stabil a net.
-
opeter70
senior tag
válasz
speedydb23 #4762 üzenetére
Bocsi, nem vagyok túl gyakorlott online játékokban.
Ping: 41ms (speedtest.net -el mérve)Gondolom ez nem túl jó érték a 3 ms-hoz képest...
-
opeter70
senior tag
Sziasztok!
Csatlakozom az előttem szólóhoz, én is most tervezem megvásárolni a játékot.
Nekem csak annyi lenne a kérdésem, hogy mi az a minimális internetes sávszélesség, amelyen még játszható az online játék.
Jelenleg 5 Mbit /512 Kbit sávszélességgel rendelkezem és technikai okokból nincs is lehetőség a környékünkön ennél gyorsabb internetre váltani.Előre is köszönöm a választ!
-
tomi9425
csendes tag
Sziasztok!Most tervezem megvásásrolni a játékot,már november óta játszok vele és szeretnék multizni meg normálisan végigjátszani a karrier módot.Szerintetek érdemes most megvenni?
-
willike71
tag
Ha vasárnap, akkor ugye gocompete ligafutam.
Most Silverstone-ban voltunk. Tetszik a pálya vonalvezetése, de mindig is szenvedtem rajt és nem szoktam igazán gyors lenni. Erre most picit rácáfoltam a ligabeli szereplésemmel, de még van hová fejlődni:
GoC Pro liga - Silverstone -
Stafni
aktív tag
válasz
ilovedigweed #4756 üzenetére
Korábbi hozászolásokban olvastam, hogy volt ilyen is.
A kis csapatok nem vonták még vissza. Remélem lesz valami nagyobb csapat, mert nem szeretnék még egy évet lehúzni. -
Stafni
aktív tag
Ez a szerződés engem is érdekelne. 5 verseny van hátra, és csak a 3 kis csapat ajánlata él még. A Mercedes ajánlatát korábban nem fogadta el, és kb. 3 versennyel utána csak a kis csapatok kapkodnak utánam. Hamival van rivális csata, amiben én vezetek. Remélem utána lesz Mc. ajánlat is. Szeretnék nehézségi szintet lépni, a Force India-val nem olyan kellemes.
-
ilovedigweed
senior tag
Elkezdtem a karrier módot és kaptam egy szerződés ajánlatot a saubertől. A kérdésem az lenne, hogy mennyi időm van eldönteni, hogy szerződöm-e velük vagy sem?
-
ilovedigweed
senior tag
válasz
werszomjas #4751 üzenetére
Igen regisztrálam is már a GoCompete-en, de én is úgy tudom , hogy ne lesz a közeljövőben liga ahova beférnék.
Kösz mindent.
-
werszomjas
addikt
válasz
ilovedigweed #4750 üzenetére
A http://gocompete.hu/ közösségét tudom neked ajánlani.
Noha most nincs kezdésre váró liga, de nagyon sokan vagyunk, vegyél fel embereket steam-en, és a hétközbeni gyakorlásokra kérd meg őket, hogy hívjanak be, egy-két ilyen fun race nagyon jóra szokott sikerülni, kb mintha liga futam lenne
Vagy az itteni társaságot is mondanám, de aki itt van szinte mindenkit megtalálsz a gocompete-n is
-
ilovedigweed
senior tag
Tudna valaki mondani egy magyar ligát ahova beférnék kezdőként tanulni, illetve ahol több kezdő van mint "szélvész"?
-
Minden elszállt
Az online TT időim, beállítások, megnyert bajnok kihívások, gyakorlatilag minden ugrott. Mintha frissen telepítettem volna fel a játékot.De már lesz*rom, mert most abból áll nálam a játék, hogy hétköznap gyakorlok a hétvégi futamra, úgyhogy karrier mód, meg bajnok kihívásokra nincs most időm. Beállítások, meg el vannak mentve képernyőfotóval, excelben a biztosnág kedvéért
-
sith7
félisten
e-penis + mert ,csak ....
FPS játékban, aki auto célzást használ meg ilyenek, annak mi az élvezet ?
TV - t is tud közbe nézni, még céloznia sem kell, csak a bal egeret nyomniMúltkor elszállt a profilom és kezdhettem 1-es rankről újra
olvastam ... a beállítások, pálya profilok is, minden ? -
Fang
aktív tag
Anno ez a Grid-ben is rendszeres volt... itt azért sokkal kevesebbszer találkozik ilyennel az ember, de az is lehet hogy én játszom kevesebbet... minden esetre tényleg bosszantó.
Más, van valami jó setupotok silverstone TT-re? 1:30 alá kéne bemenni
akkor talán a vasárnapi futamon is tudok valamit fakítani
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
werszomjas #4722 üzenetére
Próbáld meg ezt: realFFB
A racedepartment-en találtam, anno nekem sokat javított az irányításon. Csak be kell másolni a Neked megfelelő mappából a fájlokat, és felülírni az eredetit. Előtte készíts másolatot!! Ha jól emlékszem, én ezt próbáltam: 7 - Realistic - Medium Tarmac, annyivel jobb volt, mint az eredeti, hogy tovább nem is próbálkoztam. -
Meg kellett néznem kétszer, hogy rájöjjek mi a bibi... Ez elég nagy k*cs*gség, hogy ilyet meg lehet csinálni...
Megy a 12. helyen 35 mp hátránnyal aztán egyszer csak hopp, őt intik le elsőnek
Eddig nem voltam idegen lobbyban, mindig csak ismerősökkel játszottam online. de azt hiszem ezt a videót látva, meg is maradok ennél a jó szokásomnál... -
tkesy
addikt
-
speedydb23
senior tag
válasz
Shadahin01 #4738 üzenetére
Ha a young driver test-et tökéletesen zárod akkor a Williams is ajánl szerződést az elején...
-
Shadahin01
csendes tag
Hát akkor még gyakorolok kicsit
Köszi a válaszokat!
Bár TTben váltottam pár kör erejéig McLarenre...már az első körben hoztam az 1:16.796-os F.Indiás időn kanadában.
Várom már a karrierben a Williams vagy a Lotus szerződést.Ez a zöld/narancs csoda annyira nem jön be. -
tkesy
addikt
válasz
Shadahin01 #4734 üzenetére
Kanada / karrier / Williams / Q3: 1m15s5xx / soft / drs / mix3 / keyboard - de gondolom ezen lehetne még javítani...
-
speedydb23
senior tag
válasz
Monaco Dry TT: ami már jónak mondható az 1:13.000 körüli idő
Monaco Dry Q/GP: 1:14.000 időmérőn futamon 1:15.000 körül kell futni, hogy középmezőnyhöz tartozz.
Kanadában is 1:14 körül lehet elvileg lazán menni TT-ben, 1:11.0 ami már nagyon jó idő. -
Fang
aktív tag
válasz
Szia
Nem akarlak elkeseríteni, de a mi liga csoportunkban ("C") esős monaco-i futamon 1:23.2 volt a leggyorsabb idő.
Regisztrálj ide: [gocompete] Itt találsz setupokat minden pályára és a fórumban is biztos tudnak majd segíteni, ha vannak kérdéseid. -
Shadahin01
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Szeretném kikérni a véleményeteket az alábbi köridőkről, mert nem igazán van viszonyítási alapom, másokhoz képest.
Force India:-Monaco dry: TT 01:19.015
-Monaco dry Q3/GP: 1:22.929/1:24.246
-Kanada: TT dry: 1:17.009 -
mikrosuttii
aktív tag
Az a pálya nekem se ment eddig.Én úgy oldom meg,hogy kihasználom az egész pályát.Tehát jobban ki húzódok egyenesben,hogy jobb szögben be tudjam venni a kanyart.Egy dologért kell imádkozni:esőért.Esőben lehet rajta menni.Legalább is számomra esőben sokkal könnyebb ezen a pályán menni.
-
Ez a Silverston-i pálya nagyon nem megy
. Egyszerűen nem találom rajta a féktávokat
Kerestem Vixen TT videóját róla, de nem nagyon találtam. Hátha attól okosabb lennék...
2-3 napja próbálgatom 25%-os versenyekkel AI ellen legend szinten és talán egyszer sikerült megvernem a gépet. A többi esetben egy ellenfél mindig elhúz.
Már próbáltam, hogy lágyon indulok, azt is hogy keményen és egyikre sem tudnám mondani, hogy jobb eredményt hozott volna. Ennyire nem lehetek béna -
hermanyi
addikt
válasz
Motion_Blur #4727 üzenetére
Amióta nekem is G27 van én is V-sync el játszom F1 et ,mert egyszerűen muszáj . Ami vicc ,hogy G25 el nem jött elő a rángatás igaz azon nem is volt ledsor.
És bekapcsolt V-sync-el fix 60 FPS olyan sima mint V-sync előtt a folyamatos 90+ FPS V-sync nélkül a 60 FPS mikrolaggosnak tűnik amúgy ez tapasztalat ,próbáltam gyengébb kártyával is ami csak annyit tudott. -
Feribacsi555
senior tag
válasz
werszomjas #4728 üzenetére
Örülök, hogy megoldódott a probléma
-
scampolo84
aktív tag
válasz
Motion_Blur #4727 üzenetére
Hogy ne lenne valami elég szmúsz fix 60 fps-el bekapcsolt vsync mellett??
Egyetlen opció ha 120 hz-es monitorod van és nem 60. Amúgy 60 hz-es monitornál is hányás, ha 80-90 fps van és törik a kép vsync nélkül. Szerintem. Aztán ízlések pofonok.
-
werszomjas
addikt
válasz
Feribacsi555 #4723 üzenetére
És valóban, benyomtam a VSYNC-et, fix 60FPS, most már olyan mint régen
Motion_Blur# csak 3 kört mentem, annyira nem teszteltem, majd megnézem a héten, érezni-e különbséget.
Mindenesetre grat ismét Codemasters
-
Motion_Blur
félisten
válasz
"100 fps fölött összeakad a g27 led sorával a játék és önműködő lesz a kormány"
Az igen!
werszomjas: 60 FPS-el nem érzed úgy hogy nem elég "smooth"?
-
giigz
veterán
válasz
speedydb23 #4725 üzenetére
Ne aggódj, nekem sincs több
-
speedydb23
senior tag
válasz
werszomjas #4724 üzenetére
Ha az a géped ami az adatlapodon van akkor grat hozzá!
Ezzel már lehet a tejbe aprítani.
Én meg küzdök itt a 40-50 FPS-el, gyalázat.
-
werszomjas
addikt
válasz
KÖszi.
Akkor ez lesz a gond, mert eddig nem csinálta, de most gépet újítottam, így már 100fps felett vagyok, megnézem
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
werszomjas #4722 üzenetére
Hány fps-ed van? Tudni kell azt, hogy olyan 100 fps fölött összeakad a g27 led sorával a játék és önműködő lesz a kormány. Elég egyszer megugrania. Kapcsold be a VSYNC-et (vertikális szinkronizáció) a grafikus beállításokba, próbáld ki, hátha.
-
werszomjas
addikt
Valaki nem tud ehhez a nyamvadt játékhoz valami kormány patch-t, mod-ot bármit amitől változik az irányítás??
Most mentem néhány kört silverstone-ban és néha az egyenesben fogja magát és elkezd húzni a ffb, meg kanyar közben teljesen felpuhul, kijáraton meg újra fogja a ffb.
-
giigz
veterán
válasz
Shadahin01 #4720 üzenetére
Sajnos nem tudom, én még nem foglalkoztam ilyesmivel...
-
ilovedigweed
senior tag
Tudna valaki segíteni kormány beállításban?
Logitech Formula Force Ex a kormányom és a probléma a következő lenne:
Megpróbálom makrózni a kormányon a gombot de hiába állítom be például,hogy le - le - fel (Fékerő előre lenne a cél), ha megnyomom a gombot akkor az üzemanyagot rakja Mix 3-ra (fel - fel -fel)
Valakinek valami ötlet?
-
willike71
tag
válasz
MC HOBO #4716 üzenetére
Gratula neked ex-mate!
Íme az én vasárnapi teljesítményem, ami végül nagyon jó helyezést hozott. Bár nagyon nem szeretem ezt a pályát és nem is megyek jól rajt, viszont most elég érdekes időjárást kaptunk a 100%-os eső előrejelzés után, főleg ennek köszönhetem és a szerencsének a jó helyezést:
GoC Pro liga Valencia a szemszögemből
Következik Silverstone, amit azért komálok főleg Valenciához képest, de hasonlóképp lassú vagyok...
Aztán már csak a német nagydíjat kell teljesíteni ahhoz, hogy odaérjünk végre a kedvenc pályáim sorozatához... (Hungaroring, Spa, Monza, Singapore, (Korea nem tartozik ide), Suzuka és India) -
MC HOBO
aktív tag
A szezon eddigi legjobb eredményével! (4. hely)
-
válasz
ilovedigweed #4714 üzenetére
Nagyon szívesen
-
válasz
ilovedigweed #4712 üzenetére
TT: Time Trial. Fejből nem tudom, hogy melyik menüpont. Magyarul talán a gyakorlótér alatt az időfutam menüpontban található. Itt teljesen optimális körülmények között tudsz egy adott pályán menni egyedül, gumi- és üzemanyag szimuláció nélkül. Leginkább arra jó, hogy rögzüljön a pálya nyomvonala a fejedben. A rendes versenyeken természetesen máshogy viselkedik az autó, mert ott van súlya az üzemanyagnak és változik a tapadás is a gumi állapotától függően.
25%, 50%-os verseny: az igazi futamok (valóságos) idejéhez képest 25, illetve 50%-os versenytávot lehet futni. Pl, egy 70 körös versenyből így lesz 17~18, vagy 35 körös verseny. Nekem gyakorlásra a 25%-os futamok jönnek be, mert itt azért már van hatása a gumikopásnak és az üzemanyag mennyiségnek is, viszont nem kell 1,5 órát köröznöd egy adott versenyben.
Kormánybeállításban sajnos nem tudok segíteni, mert nekem DFGT-m van.
-
válasz
speedydb23 #4710 üzenetére
Bááááz, átsiklottam felette
Szóval akkor milyen kormány?
Regisztrálj be ide: [link]
Itt vannak jó kormány és autó beállítások. Szerintem érdemes TT-ben minden pályát megismerni, majd utána elkezdeni a gép ellen versenyezni. -
válasz
ilovedigweed #4708 üzenetére
Milyen vezérlővel tolnád? Billentyűzet, kontroller, kormány?
-
ilovedigweed
senior tag
Holnap érkezik meg az F1 2012 és érdeklődnék, hogy lenne-e olyan Player aki tudna segíteni benne, elmagyarázni az alapokat stb. Kormánnyal tolnám és beállítások és egyébre gondolok.
A segítőkész jelentkezők vegyenek fel Steamen: ilovedigweed néven.
Köszönöm!
-
VAgica
csendes tag
Köszi mindenkink, kipróbálom az automata váltó+gomb nyomvatart verziót, hátha...
Ha nem akkor marad a manualKöszi a meghívást, de olyan helyen lakom(Alpok), ahol még nincs vezetékes net, csak vezeték nélküli, aminek nagyon gyenge a sávszélessége, így erre sajnos nem alkalmas...
Köszi még 1*mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- FOTÓS beárazás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külföldi SIM-ek itthon
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest