- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzandar
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Az a gondom a játékkal, hogy verseny közben kimegyek a boxba kereket cserélni és amikor visszajövök a pályárea, nem enged gázt adni, 108Km/h -nál megáll és nem megy gyorsabban. Olyan mintha beragadt volna valamilyen pit stop korlátozás.
Ti is tapasztaltatok ilyet?
Mi a megoldás ilyenkor?Köszi!
-
Sundesz
addikt
Élvezi az ember a játékot erre megint beüt a "corrupt save data" hiba. Még ha virágboltból lenne, de nem... F1 2010 óta ezt nem tudták orvosolni, röhej. GRID-nél nekem sosem jött ez elő. Lehangoló...
-
djrobaa
aktív tag
Üdv.
Használ valaki Fanatec Gt3 Rs kormányt ehhez a játékhoz? Nem régóta van ilyen kormányom és valamivel jobban megyek mint a dfgt-vel de még keresgélem a beállitásokat. Tehát ha valakinek van az megoszthatná a beállitásait hátha jobb egy picivel mint a sajátom.
-
Kétesek..
Most fejeztem be egy szezont prof szinten. Force Indiával kezdtem, de az elején így is küszködtem. Aztán átültem Lotus-ba, itt meg a végén már 2 másodpercekkel vertem őket időmérőn.
Egyébként tényleg olyan, hogy rajtad versenyen érződik a gumikopás, és az üzemanyag súly, ők meg sokszor időmérős köröket mennek már az elején. De ugyan ilyen kiszámíthatatlan az eső is. Valahol szakadó esőbe ronggyá verem a mezőnyt, valahol meg ha megfeszülök is adnak nekem másodperceket is akár, ott ahol mondjuk szárazon én húznám be.Most Ferrarival folytatom a második szezont, már legend ai ellen. Ausztráliában időmérő második hely, futam 3. Malay P3-at nyertem, időmérőn esett, Q2-be alig bírtam bejutni, és maradtam is 17. Versenyen 4. lettem. De mindkét futamon végig küzdeni kellett, meg ne előzzenek.
Ok, így jó, mert izgalmas a futam, de eléggé kiszámíthatatlan néha a játék..
Prof-ról visszavenni a nehézséget meg tényleg röhej. 3 fokozat beférne még közéjük, akkor a difi..
-
tkesy
addikt
válasz
Barthezz2 #4292 üzenetére
amúgy mik a tapasztaltaid a karrier terén? milyen nehézségi szinten mész?
mert én hiába verem a gépet (prof szinten), akár 5 tizeddel is a Q3-ban, de versenyre mindig előhúznak egy olyan tempót, amit nem mindig tudok tartani, még akkor se, ha kitaposom a kocsi lelkét mix3-as állásban... ha meg alább engedem a szintet, akkor meg 2 kör kapnak féltávon... -
Juve73
csendes tag
A http://fr.gamesplanet.com-on 10 euroért vásárolható a játék.
-
PiE137
senior tag
Probáld ki a FF-ben a környezeti effektet lejjebb "tekerni", kormánynál is baromira rezeg alapon, én konkrétan nulláig levettem azt, nekem ne rángassa ki a kezemből a G25-öt!
Egyébként az nem a controllered hibája, hogy össze-vissza rezeg, elb...zcsizták a játékban!@ barcalaci84
Az a játékon belüli kommunikációs hangot némítja!
Minek írsz hülyeségeket, ha azt se tod mi mire való@ Barthezz2
Próbáld az autó hangerőt maxra tenni, az effekt hangerőt meg lejebb venni, hátha akkor a többi autó halkabb lesz! -
TGaben
tag
Sziasztok!
Játszik valaki gamepaddal?
(tudom, kormánnyal kéne, de helyhiány, anyagiak) Logitech Rumblepad 2. A gondom a következő. Eddig nem működött a rezgés funkció. Azt hittem a játék nem támogatja, de mint kiderült, csak drivert kellett telepíteni.
Viszont most meg "túlságosan" is működik. Gázadásra (jobb analóg kar) és kanyarodásnál (bal analóg kar) nagyon rezeg, de pl. 300-nál az egyenesben egyáltalán nem. A rázókőre való ráhajtásnál is csökken a rezgés.
Ha ez így normális, akkor ok, de szerintem valahogy fordítva kellene. Tapasztaltatok ilyesmit? Játékon belül csak force feedback állítás van, rezgésre utalót nem találtam. Eredeti a játék.
-
válasz
barcalaci84 #4281 üzenetére
Izé, offline karrierben, nem online. Bocs, ez kimaradt.
-
Üdvözletem!
Nincs arra valami módszer, hogy az ellenfelek autóinak hangját lejjebb vegyem(olyan módszer, ami miatt a steam se dob le)?
Felettébb mód idegesítő, hogy nem hallom a saját kocsim hangját, mivel többek közt én hangra váltok, nem kijelzőt nézegetek..
-
Tom0112
csendes tag
Sziasztok nekem egy olyan problémám lenne, hogy amikor kijövök a boxból, amíg az MI vezeti a kocsit addig oké, viszont amint visszakapom az irányítást, az autó lelassul, nem vált fentebb, és a sebességmérő két oldalán villog egy háromszög. Ha elhagyom a pályát újra tudok gyorsan enni,
Meg tudná valaki mondani ez mitől van?
-
kovi831
aktív tag
Lejárt már a nevezési határidő a gocompete ligába?Vagy még tudok indulni valamelyikbe?
Jönnék én is már, a 3 versenyes tesztre nem tudtam "eljönni". -
Hoffer
őstag
Momohoz van valakinek valami jó kis setupja?
Köszi!
-
PiE137
senior tag
válasz
fényelőkész #4273 üzenetére
Kormányból kiindulva a Logitech Gaming Software-be is rengeteg dolgot be lehet állítani, ebből kiindulva gondolom a gamepad-dal sincsen másképp. Érdemes abba is szöszölni kicsit a beállításokkal....
-
fényelőkész
csendes tag
Köszönöm szépen a válaszod.Igazad van lehet nem voltam elég világos.Logitec f 710 gamepaddal játszom és amikor a részletes kormány beállításokban belövöm a jojt akkor oké, viszont menet közben tré!!Hiába veszem le a kormány holtjátékát 4-re,szaturáció, lineritás minden OK mégis irányíthatatlan.A gamepad pedig gyárilag be van kalibrálva,ott nem tudom mit lehetne állítani.
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
fényelőkész #4271 üzenetére
Override input device: gamepad
Bár nem volt világos. Most akkor kormánnyal mész vagy gamepaddal? Ha gamepaddal, akkor azt kell beállítani, ha kormánnyal akkor viszont azt. -
fényelőkész
csendes tag
Üdv mindenkinek:Segítségeteket szeretném kérni. Találkoztatok már olyan problémával,h a játékban a kormány beállítása után,kint a pályán álló helyzetben remekül lehet jobbra ill balra irányítani, viszont menet közben olyan érzésem van, mintha sebesség függővé vált volna az irányítás.Értem ez alatt azt, h gyors ívű kanyarban csak egy negyedet képes fordítani a kormányon,miközben én már a gamepad analógját majdnem kiszakítom az adott irányba.Azt már tudjuk,h az FPS egy kicsit gyenge,azt viszont nem, h ez okozza e a problémát,vagy valami egészen más dologról van szó.Előre is köszi!!!!!(F1 2012)
-
willike71
tag
Én is megosztom veletek a selejtezőm összefoglalóját. Szombaton volt, a PRO liga egyik selejtezője a szemszögemből:
-
MC HOBO
aktív tag
-
Djmarko
tag
Sziasztok!
Tudom, hogy nem ide tartozik de azért megpróbálkozom
[link]
Ezt próbálom már mióta megrendelni de állandóan az van oda írva, hogy elfogyott.
Ilyenkor mi a tehendő?
Mert regisztrálni sem tudok mert valami lotus kódot kér amit rohadtul nem tudom, hogy miElőre köszi a választ!!
-
Ventru
tag
-
Fang
aktív tag
Ha jól tudom azok csak TT setupok McLaren-hez, gp-re módosítani kell őket, elvileg a végsebességeket kell 2-3 mezővel lentebb venni. gp-re én még a szárny állásokat is fentebb veszem 1-1 mezővel.
Ha valaki még mást is szokott módosítani, ajánlani, majd kiegészíti a leírtakat -
PiE137
senior tag
Én a Gocompete-es Vixen setup-okkal eléggé csúszkálok, azok nem csak TT-re valók
Q-n és versenyen is azokkal/hasonlókkal mentek?
Mert akkor velem vmi hiba van...Esetleg akinek kellett módosítania a Vix beállításokon, tudna nekem mondani vmi támpontot, hogy merre induljak el?
-
soma165
tag
karrier modban
"idö felgyorsitása" melyik gombal tudom megtenni?
látok egy = jelet melette de azzal nem tudom -
giigz
veterán
Hungaroring esős setupot tud adni valaki?
-
MC HOBO
aktív tag
Tegnap este néhányan már lefutottuk, a PRO-Ligával egy időben.
Íme a 3 futam, az én szemszögemből:
HUNGARORING - Ezt nem is értem, hogy sikerült...
MONZA - Nem sok történés...
SAO PAOLO - Nagyon jó futam volt! - (még töltődik pár percig...
)
Az összesített eredményem ezzel 1:09:52.811.
-
giigz
veterán
Ma selejtező
-
MC HOBO
aktív tag
-
gaborh
aktív tag
Nálatok is haldoklik a steam ?
-
tkesy
addikt
a kedves gép ma egy vb futamon (karrier mód) az előre eltervezett egykiállásos hard -> soft csere helyett, mint utóbb kiderült, egy hard -> hard cserét ejtett meg, majd a futam végén kizárt a szabályok megszegése végett...
és én ezért a programért pénzt adtam...
-
enterlaci
senior tag
Hi, én nem vagyok a gocompleten (még
) de itt is vannak jó, használható setup-ok.
-
Hoffer
őstag
Sziasztok!
Merre találhatóak a friss setupok a különböző pályákra?
-
Fang
aktív tag
Ma este szervez valaki tömeges
funrace-t? ha igen szívesen csatlakoznék, steam nevem Fang
-
Đusty
addikt
Mi történt a steam-el, nálatok is megváltozott a kezelőfelület vagy én állítottam el valamit? Eddig is használhatatlan volt de most aztán túl tesz mindenen.
-
giigz
veterán
válasz
MC HOBO #4232 üzenetére
És sajnos ez mindennapos, nyílt szerveren tényleg nem volt még olyan nap, amikor ne találkoztam volna idiótával. Ha nem veletek játszom, már 100% biztos vagyok benne, hogy vert pozícióból is ki fognak lökni az első kanyarban, és ez meg is történik rendszeresen... Ennél már csak az a jobb, amikor még én kapok érte büntetést...
-
MC HOBO
aktív tag
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
werszomjas #4226 üzenetére
Valahogy megoldjuk, nem te vagy az egyetlen...
-
Đusty
addikt
Sziasztok!
Feltettem a progit cd-ről majd amikor el akarom indítani az egészet steam-ről akarja leszedni megint.
Mi lehet a baj? -
werszomjas
addikt
válasz
MC HOBO #4225 üzenetére
Ha nem tudok részt venni a selejtezőn nem indulhatok a ligában?
Április 5-től április 12-ig nem leszek kormány közelben, megyek "nyaralni", pont amikor a selejtező lesz.
14-én gondolom már első verseny, tehát akkor már nem nagyon fogok tudni selejtező időt menni, mivel már le lesznek osztva a kocsik, a csapattársak és csak kavarodás lenne.
Ma este/holnap este le lehet futni korábban a selejtezőt?
Bár ha látom majd a névsort kb be tudom tenni magam selejtező nélkül is, hogy melyik liga a nekem való max utoljára választok autót
Írtam Ferinek is privátot de nem válaszolt még.
-
MC HOBO
aktív tag
-
Hát lehet, hogy a ligát nem nekem találták ki. Elkezdtem gyakorolni Monzában és 1:22:300-nál nem tudok jobb időt menni
Szerintem ez elég kevés lesz versenyezni...
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
barcalaci84 #4215 üzenetére
Szia!
Fönt van az oldalon a ts elérhetőség vagy a liga hírek alatt találod meg vagy a keresőbe beírod és meglesz -
válasz
barcalaci84 #4215 üzenetére
Majd még meggondolom...
-
válasz
werszomjas #4212 üzenetére
Akkor nálam nem fog játszani a teamspeak. Remélem, hogy nem lesz gond.
-
barcalaci84
őstag
ilyenkor hét közben szokott amúgy élet lenni teamspeaken?
az ugye egy jó gyűjtőhely lehetne esti funracekhez...
aki felmegy oda azt meg lehetne hívni (valakinek csak ismerőse)
illetve mi a ts elérhetőség, mert azt nem nagyon találtam még meg
bár ezeket lehet az oldalon kellett volna inkább kérdezni -
-
MC HOBO
aktív tag
GoLiga Info:
-
nistvan26
csendes tag
én úgy vettem észre hogy aki riválisnak jelölsz attól jön szerződés
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
_stick_ #4203 üzenetére
Helló!
Random módon jönnek, de csak a körülötted lévő csapatoktól. Úgy értem, hogy azon a szinten lévő csapatoktól, akik erőben a jelenlegi csapatod környékén vannak. Tehát legnagyobb eséllyel a Marussia, Caterham, Virgin, aztán ha jobban teljesítesz akkor Toro Rosso, Force India, Williams. Ezek a legesélyesebbek az első-második évadban ajánlattevésre. Ha pedig továbbra is jó vagy, akkor jöhet a Sauber, Merci, Lotus és végül a három top csapat. Persze top csapathoz kerülhetsz valamivel hamarabb is, ha rivális harcban legyőzöd valamelyik versenyzőjüket. Ez nem szentírás, de általában ez a szisztéma szokott működni tapasztalataim alapján.
-
PiE137
senior tag
válasz
_stick_ #4203 üzenetére
Nem hiszem. Én úgy gondolom, hogy azért kapsz pontokat meg szinteket, mert megvan, hogy mennyi szint kell adott szerződés megszerzéséhez.
De asszem ha megcsinálja az ember a teszt napokat, akkor már alapba lehet indulni forze india-val, williams-el vagy torro rosso-val.
Ha az első szezonod, akkor top csapat sehogy se fog érted bejelentkezni, max egy erős közép. -
_stick_
őstag
Sziasztok!
Karrier módban, a szerződés felajánlások random módon jönnek a csapatoktól? Másodszor kezdtem el a karriert (thx to corrupted savegame) és ugye a Német pálya után jött az első felajánlás, ismét a sauber-től. Van értelme újra és újra kezdeni a pályát, más csapat felajánlás reményében? -
válasz
MC HOBO #4198 üzenetére
Olyat lehetne kérni, hogy ide is posztoljátok ki a linket, ami a Gocompete azon oldalára hivatkozik, ahol a részletek lesznek. Azért lenne ilyen jellegű kérésem, mert ezt az oldalt sűrűbben látogatom, mint a GoCompete-t és nem szeretnék lemaradni a fontos információkról.
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest