- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Mini PC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megválik a legfontosabb mérnökétől az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pepi79
tag
Azt tudtam, de valamiért az volt bennem, hogy Jim is azzal nyomja. Szerintem valahol valamikor félreértettem valamit.
(#2874) Jim74: Teljesen jó idő az, én egyszer tudtam 1:50 végét összehozni, de csak azért, mert akkor a csillagok nagyon szerencsés alakzatban voltak felettem.
És ha így nézed, akkor az már csak 1 mp hátrány. Az meg semmi.
Én a konzolon csak a keveréket szoktam állítani, de az átnyúlkálást valahogy nem bírom megszokni, mindig elb@szom a következő kanyart, amikor odanyúlok.
A többi funkció nekem egyenlőre még magas.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest