- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Hővezető paszták
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
devilinsid3 #5260 üzenetére
Nem teljesen arcade.Elég sok dolgot szimulál.Az irányítás arcades.Amúgy,több dolgot is szimulál,mint pl. változó időjárást,fel száradó pályát,autó törést (bár bénán),kerék cseréket.Nah igen,eléggé scriptelt a játék,szóval az AI-nál előre meg van írva,mit csináljon,előre meg van írva,milyen időt fut,és hogy mennyit lassul.Ez egy ilyen dolog,de ezt eddig is tudtuk.
De mivel multiban játszol,így rajtad kívül még sokan panaszkodnak az "irreálisan" gyorsan kopó gumikra.Ergó neked ez pozitív,mert nem vagy egyedül ezzel.
Mondom még egyszer: Ha van egy jó setupod,jól tudsz vezetni,jól osztod be a gumikat,akkor tetszeni fog a játék.Egyébként,én billentyűzetes vagyok,és nálam is gyorsan kopik a gumi.
Érdekes,az előző résznél meg a többségnek az volt a baja,hogy túl könnyű,stb.Most meg hogy túl nehéz?
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
devilinsid3 #5258 üzenetére
Ja,hogy ezeket te most az online játékból vetted észre?Mert ott nem játszok.
Szerintem meg egy F1-es játéknak arról kellene szólnia,amilyen az adott szezon.Szóval ha az idei szezont vesszük figyelembe,azt vesszük észre,hogy a pilóták nagyon sokat panaszkodnak a gumikra,hogy gyorsan fogy,stb.,stb.Ennyi!
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
devilinsid3 #5256 üzenetére
A gumikopás pont olyan,mint amilyen a való életben van,és a jelenlegi 2013-as szezonban.Sokkal durvább is lehetne.Jó setuppal,kíméletes vezetéssel a gumikat is meg kíméled.
Rajt bug alatt nem tudom,mit értesz,de én még 1-el sem találkoztam.
Verseny bugról is beszélhetnél egy kicsit többet.Én eddig csak kvalifikáción találkoztam bugal,amikor 4 versenyző 999:999,999-es köröket ment.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #5251 üzenetére
Ha nem akarsz őrjöngeni,és sírni a gumi kopás miatt,és egy olyan játékkal akarsz játszani,ami full arcade,ráadásul tiszta bug,akkor F1 2012,ha szereted a kihívásokat,akkor F1 2013.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
devilinsid3 #5175 üzenetére
Csak én nem
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
devilinsid3 #5172 üzenetére
Életem legnagyobb hibája volt a Mirillis.
Köszi az előzőnek!120 FPS-re van beállítva,de akkor megnézem 30-al,hátha.
-
mikrosuttii
aktív tag
HELP!Az miért van,ha elindítom a FRAPS-et,és nem akadozik,de nagyon lassú?Legmagasabb az élsimítás,de ha kikapcsolom,akkor nem csinál ilyet.Ötlet?
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
scampolo84 #5144 üzenetére
Hogy kb. félmilliméter van a korlát és a kerék között
-
mikrosuttii
aktív tag
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
devilinsid3 #4919 üzenetére
Nem hiszem,hogy multiban használható,illetve arra sincs garancia,hogy működne.Singleplayerben tuti működik.Hát multiban... Nem tudom.
Hát úgy tűnik,ez csak singleben jó.
-
mikrosuttii
aktív tag
Az a pálya nekem se ment eddig.Én úgy oldom meg,hogy kihasználom az egész pályát.Tehát jobban ki húzódok egyenesben,hogy jobb szögben be tudjam venni a kanyart.Egy dologért kell imádkozni:esőért.Esőben lehet rajta menni.Legalább is számomra esőben sokkal könnyebb ezen a pályán menni.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
Rolly Dy07 #4650 üzenetére
Nálam a Toro Rosso annyiban bukott meg,hogy hihetetlenül lassú.Könnyen kezelhető,nem alul kormányzott,de piszok lassú.Nah meg ugye,néhol már idegesített,hogy ilyen jól betudtam fordulni egy kanyarba.Nekem szükségem van arra,hogy egy kicsit alul kormányzott legyen.
Szerintem a Williams az ász minden téren.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
ilovedigweed #4638 üzenetére
Vegyél egy Logithec G27-et.
-
mikrosuttii
aktív tag
Én teli benyával szoktam indulni mindig.Kiválasztok 2 (van hogy ez 3 is szokott lenni) szakaszt,ahol 3-as mixbe teszem az autót.A verseny többi részében pedig 2-es mixel megyek.Amúgy,lehet spórolni a gumikkal billentyűzettel is.Egy kicsit a fék táv elején vissza veszel,és utána fékezel.Nálam ez be vállt.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
barcalaci84 #4368 üzenetére
Online azért vannak elég seggfej emberek.Talán ezért.Nah meg ugye a sok noob miatt.Amerikaiakat megnézed... Kész roncsderbi amit csinálnak online!Bezzeg a németek!Nah azok tolják jól!(Szerintem)
Lényegében ezért szórakoztatóbb offline játszani.+ ha assist off-al mész mondjuk egy Caterhammel,Willimassel,azért úgy sem rossz!
-
mikrosuttii
aktív tag
Húú,az időre nem emlékszem,már elég rég volt.A nehézségi szint:
Braking assist: off
ABS: on
Traction control: medium
Dynamic racing line: corners only
Racing line type: 3D
Gearbox: automatic
Pit assist: off
Rules and flags: realistic
Car damage simulation: full
AI difficult level: legend
Flashbacks: 0Szerk.:E-mailek között megnéztem az időt (1:27.944)
-
mikrosuttii
aktív tag
Aerodinamika:
7(Száraz),9(Esős)
5(Száraz),8(Esős)Fékek:
47%-53%(Száraz),46%-54%(Esős)
High(Száraz),Low(Esős)
Small(Száraz),Large(Esős)Balansz:
11(Száraz),2(Esős)
11(Száraz),8(Esős)Felfüggesztés:
1(Száraz),1(Esős)
1(Száraz),1(Esős)
9(Száraz),7(Esős)
8(Száraz),7(Esős)Váltó:
127(Száraz),120(Esős)
157(Száraz),148(Esős)
186(Száraz),172(Esős)
217(Száraz),200(Esős)
248(Száraz),232(Esős)
286(Száraz),268(Esős)
326(Száraz),310(Esős)-3.0(Száraz),-3.0(Esős)
-1.5(Száraz),-0.8(Esős)
0.12(Száraz),0.15(Esős)
0.35(Száraz),0.26(Esős)Száraz pályán Caterhammal kvalifikáción 6. lettem lágy gumikkal,versenyen 5.-dik (Billentyűzettel!).
Sok szerencsét!
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
Feribacsi555 #4338 üzenetére
A végén be is láttam,hogy nektek van igazatok.Most hogy a végére nem írtam ilyesmit,attól még a fejembe eldöntöttem,csak túl makacs voltam ide leírni.Mondjuk erre nem te világítottál rá
.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
Steady74 #4333 üzenetére
Szerinted miért kértem tanácsokat?Miért kérdeztem,hogy miért megy szarul a játék Fraps alatt?Pontosan,mert nem értek hozzá,ettől még hülye nem leszek,akkor leszek hülye,ha kussba maradok,és nem kérdezem meg a hozzáértőket.74-es szám gondolom arra utal,hogy kb. 35-40 éves lehetsz.Igen,nem adom meg azt a tiszteletet,hogy magázódjak veled.Olyan érettnek nem tűnsz sajnos,hogy ezt megadjam.Még egy 80 éves bottal járó nénit is tovább hallgatnák,mint tégedet
.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
hermanyi #4330 üzenetére
Így van,az egész a Frapsel kezdődött.Csak már kicsit eltértünk attól a témától
.
"ha valaki feltölt egy Videót és ha már FUL HD ba konvertálja akkor a képminőség és ha játék akkor a graf beállítás is próbáljon meg már ahhoz közelíteni . Mert ez így nagyon kemény paraszt vakítás annak aki csak a videót látja és az indokot nem ,hogy miért is került ki ,az a videó ."
Erre írtam azt,hogy nálam az 1080p-s minőség pont az olyanoknak van,akik ezt nem veszik észre
.(Nálam dísznek van,úgy is szoktam hívni,hogy dísz XD) De szerintem a YT tagok felét nem érdekli milyen a minőség.Ha 480p-ben már van hang,és egy közepes szintű képminőség,akkor az a videó okés egy bizonyos kategóriában (nem a felső kategóriában).Legközelebb akkor erre jobban odafigyelek,és 720p-s videót fogok konvertálni.
A második felére meg leírtam a választ
.
És köszönöm a tanácsot,és a választ a kérdésemre.Már próbáltam az MSI Afterburnert.Talán vissza térek rá.Még gondolkozom rajta.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
hermanyi #4328 üzenetére
Nah,akkor most legyen 2 csoport.Az egyik csoport legyen az,aki a minőségre megy,még az egyiknek talán vizuális orgazmusa is van emiatt
.A másik csoport pedig legyen az,akik azért néznek meg egy akármilyen Gameplayt,aminek 480p a minősége pl.,mert ők nem a 3D miatt nézik,hanem azért,mert lehetséges,hogy az ő konfigja is olyan,mint az enyém.Ilyenkor persze meg nézi a leírást is arról,hogyanment Balázskának a gépén.Pistike nagyon megörül,hogy Fraps nélkül 25-40 az FPS.Ekkor kap egy kis ösztönzőt,hogy kipróbálhassa.Tehát:Én nem abban lelem örömömet,hogy feltöltök egy videót.Abban lelem örömömet,ha másnak segíthetek azzal,hogy bemutatom,az én konfigomon hogy megy,és ha Pisitkének is hasonló konfigja van,akkor már kap ösztönzőt,hogy bakker,érdemes lenne ezt megpróbálni még is csak.Hát köszi a videót.1080p... Hogy nálam ez miért van?Palimadaraknak
.Meg ugye a kötekedőknek is,akiknek ugyan úgy örülök,mert még néha jó tanácsokkal is szolgálnak,és örülök,ha kapok kritikákat is,mert ezekből is lehet építkezni.Remélem,így már nagyjából megértetek.Lehetséges,hogy ezt kiírom a csatornalapra is,hogy nehogy megint ilyesmi forduljon elő.Mondjuk amennyien olvashatnak csatorna lapokat... De egy próbát csak meg ér
Lényegében ezért osztom meg itt,twitteren,és máshol ezeket a videókat.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
hermanyi #4325 üzenetére
Azt soha nem írtam,de még csak nem is jelentettem ki,hogy az 1080p-s minőséggel azt akarnám elérni,hogy szebb legyen a minőség.Csupán annyit érek el ezzel,hogy a minősége olyan legyen,mint a videó felvétele alatt.Aki meg minőségre megy,nézzen Tirexit,erre nem tudok mit mondani
.Gondolom neked a játék fullon fut,így a képednek nem sok értelmét látom össze hasonlítani az enyémmel.
Talán így járok a legjobban:
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
Feribacsi555 #4323 üzenetére
1280x960.Asztal felbontás.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
hermanyi #4318 üzenetére
Én örülök,hogy egyáltalán elindul a konfigomon,annak nem örülök,hogy nem tudok belőle videót felvenni normálisan XD.Köszi,hogy elmagyaráztad,így már értem.Próbálok haladnia korral,már vannak terveim PC fejlesztés terén.Talán 2 év múlva el is érem az i7 érát XD.Addigra meg már lesz i9 is
.
"És egy alap 1152x864 60Hz es félbontásból te hiába konvertálsz HD nak minősülő felbontást az akkor is csak egy nem írom le milyen minőséget eredményez ."
Ezt én nem így látom.Lehet én vagyok vak,de szerintem te nem nézted meg 1080p alatt
.[link]
Körülbelül olyan minőséget produkál 1080p alatt,mint amilyen a videó felvétele alatt láttam.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
Feribacsi555 #4317 üzenetére
Ejj,gondoltam,hogy külső felvevő egység alatt valami ilyesmit akarsz mondatni velem :S.Annyira nem veszem komolyan ezt a a egész YT-s videó feltöltögetést,hogy bele adjak 40 ezer Forintot.Örülök,ha ennyibe kerülne a villanyszámla
.
De ez nekem még mindig homály marad örökre ez a Fraps vs. sport games.Mondjuk függ ez gondolom a jó Fraps beállításon is.Néztem egy-két videót,hogy mik a legjobbak.A mostani beállítással elégedett vagyok bizonyos szempontból.
De azért köszi a tanácsot
.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
Feribacsi555 #4315 üzenetére
Ez még igaz is lenne,ha jelen pillanatban egy P4 Celeronról lenne szó,de nem erről van
.De továbbra is mondom:Ezt a Fraps az esetek többségében csak olyan játékoknál csinálja,amiben járművel mész.Nos,annak örülök,hogy egy bizonyos pontig stabil az FPS felvétel alatt.De amit a végére produkál,az nagyon idegesítő.Viszont:Ha megállítom a játékot,újra indítom a Fraps-et,tovább megy szépen,úgy,mint az első 3 percben.Csak ezt én nem tettem meg,mert az csúnyán nézne ki,és elég feltűnően,még ha meg is vágnám,akkor is.
Nem értem,mit nem lehet érteni a példa videón
.Nem is a videót kellene érteni,hanem ami a leírásban van,de oké.Lehet én mutattam rossz példát
.
Bár itt egy kicsivel mások a beállítások,még is jól megy.Továbbra is 3.5.9.Külső felvevő egység... Ez mit takar?
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
Feribacsi555 #4313 üzenetére
Hehh,még ezen a videón kívül is hasonló értékekkel játszottam bármilyen gamet,azok bezzeg zökkenés mentesen mentek mint Fraps alatt,és anélkül.A másik:A játékot kipróbáltam full lowon.Ezen a pályán 30-40 FPS-el ment Fraps nélkül.Fraps-al:18-20.Kérdem én:Ez mi?Annyira meg van hozzá a gépem,hogy közepesen el is vigye,felvétel alatt IS!Ugyan ebből a játékból már készítettem felvételt,akkor még a 3.4.7-es Fraps-al.Az alatt egész jól ment,és lehet vissza is térek rá.Itt amúgy nem a játéknak kell gépigény,hanem a Frapsnek.És épp ez a probléma,hogy Frapson kívül más jó felvevő progi nincs.Én eddig nem találtam.Az MSI-s cuccal kíméljen engem mindenki!Elég sok felvevő programot teszteltem már,de Frapson kívül jobb nincs,ami szomorú.
Példa:[link]
Nem teljesen azonosak az értékek,sőt,még rosszabbul is ment,de nem esett be 3 FPS-re a játék!Nah ezt hogy?
(3.5.9-es Fraps-el lett felvéve a játék.)
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
Feribacsi555 #4310 üzenetére
Részben pedig de.De nehogy már az embernek 300 forintos konfigot kelljen össze dobni csak azért,hogy egy Fraps normálisan működjön.Érdekes (NAGYON!) hogy ezt csak autós játékoknál csinálja.De ha már egy Resi Evilből veszek fel,ott minden stabil.
-
mikrosuttii
aktív tag
Kicsit felhúztam magamat a Frapson,így ez rövidke verseny lett...
-
mikrosuttii
aktív tag
Újabb gameplay 720p-ben!:[link]
-
mikrosuttii
aktív tag
Új G tőlem:[link]
-
mikrosuttii
aktív tag
Egyszerűen..a futam jobban megy,mint a kvalifikáció.Ez nálam mindig is így volt.Nem tudom,hogy a Q miért nem megy..talán nem motivál arra,hogy jól menjek.Viszont futamon motiváltabb vagyok.De amúgy,nem tudom.Vagy miattam van ez,vagy a játék ilyen.Az AI szerintem nem lassul vissza,mert elég gyorsan loholtak a nyakamba a versenyzők.Lehet hogy csak én megyek jól?
De ezt most úgy mondod,mint ha nem láttál volna még olyat,hogy valaki 13. helyről meg nyeri a futamot!
-
mikrosuttii
aktív tag
Igen,ezt billel nyomtam.
-
mikrosuttii
aktív tag
F1 2012 Malajzia GP,Karrier:
-
mikrosuttii
aktív tag
Thank you!
Hát igen,az érmének 2 oldala van,kormányon jobban kezelhetőbb,viszont ha benzin keveréket akarunk változtatni,vagy a gumik állapotát megnézni,azt már 1 kicsit nehezebb.
GH = Guitar Hero?
Mert akkor igazad van,hogy az F1 jobban megy!XD GH nekem még easy-n is nehéz 1 kicsit,de a számokat szoktam rajta gyakorolni,hogy jól menjen.
-
-
mikrosuttii
aktív tag
Nem rég kezdtem bele a végigjátszásába:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen autót vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest