- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadahin01
csendes tag
ha valaki alkatrészként árul G25-öt és jó a pedálja akkor csak a pénztárcád a gát.Most vettem egy driving force pro-t úgyhogy nekem is indul a cocpit project
Valaki esetleg tud majd adni felhomályosítást azzal a kerékkel kapcsolatban illetve, hogy ez a labda gázpedál kombó hogyan is működik? mod: mintha láttam volna valahol alkatrészként árulva.Ha sikerül előtúrnom akkor belinkelem.
-
djrobaa
aktív tag
Hardverapróba raktam fel egy hirdetést, hogy g25 pedált keresek. Jó sok időbe telt, de aztán irt egy srác, hogy van neki egy eladó és ha megtudunk egyezni akkor eladja nekem. Külön még nem láttam sehol se, hogy valaki árult volna. Még az ebay-en sem. A bekötése nem nehéz, igaz a 3 pedálból csak 2-őt tudsz használni, hacsak nem veszel hozzá egy Leo Bodnar kábelt. Ha tudsz szerezni akkor segitek majd összekötni a DFGT-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- WD My Cloud NAS
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest