-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadahin01
csendes tag
Alul kormányzott az autód.Egyszer állíthatsz a menüben a fékerőelosztáson, aztán menet közben választhatsz a fékerő elosztáson: előre, középre, hátra. Ahogy én észrevettem a két beállítási hely nem függ össze.Tehát ha a semleges autódat a menüben 55-45% arányban osztod a fékerőt akkor a menet közbeni beállításoknál ez az érték a "középre" állásban lesz érvényes.Ha ezen felül még előre állítod akkor plusz fékerő megy előre de azt már nem tudom milyen mértékben.Bár ezek a beállítások egyénfüggők mert én pl az erősen túlkormányzott autót szeretem.
De kicsit bővebben: itt -
Új hozzászólás Aktív témák

- BMW topik
- Spórolós topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Arc Raiders
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,RTX 3000 6GB DDR6,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4440, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs