Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Fogta magát és bedőlt az ígéretesnek tűnő linuxos Snapdragon notebook
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Apple MacBook
- November 26-án lesz a Poco Pad X1 bemutatója is
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
werszomjas
addikt
Szerintetek itt ki volt a hibás?
Amit én láttam, az én szemszögemből:
0:35 után nem akartam betenni BDavid mellé, nem tudtam volna megállni, ezért leheletnyivel korábban fékeztem, ezt viszont tőlem jobbra norbiboy nem így gondolta ő beszúrt mellém, így már nem tudtam rendesen elfordulni, kiszorultam a belső ívről és ahogy látom, Ventru mellettem volt (bocsi nem láttalak, de nem is nagyon tudtam volna több helyet hagyni
), 3an meg nem fértünk el abban a kanyarban, a következmény a videón 
Új hozzászólás Aktív témák

- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077, 100% Akkumulátor
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), 3an meg nem fértünk el abban a kanyarban, a következmény a videón