- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini-ITX
- Apple asztali gépek
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Rolly Dy07 #3414 üzenetére
Itt azért megvan, hogy +10kg üzemanyagot mekkora hátrány minden egyes versenykörben végigcipelni, így többet biztos, hogy nem tesznek be. Szerintem pénteken, vagy szombaton megnézik, hogy mennyi fogy 1 kör alatt, és belekalkulálják az egyéb körülményeket, mint pl. hogy a mezőny sűrűjéből kell feljönni, meg a végére legyen a levezető körre és a mintavételezéshez a szükséges mennyiség. Valószínűleg amikor lecsavarják, az többet takarít meg a üzemanyagból, mint amennyivel ront a köridőn, míg a legnagyobb érték amit csak előzésnél használnak, az jóval többet eszik az extra pár tizedért cserébe. És 1 versenytávon érdemesebb játszani ezzel, mint sokat vinni és azt gazdagon elfogyasztani.
-
polonic
félisten
válasz
Ki beszélt arról, hogy kapcsolj be bármi segítséget is? Megemlítettem ezt én vagy bárki más is valamikor?
Csupán arról volt szó, hogy ne pörgessétek túl a motort, amit abból a következtetésből vontam le, hogy én autováltóval megyek és ott soha nem pörög túl a motor és marad benzin.
Gamepaddal viszont nem egyszerű autováltó nélkül menni. De mengyugtatlak, emellett minden segítség ki van kapcsolva nálam. . .
Ez a ki mennyire legény a gáton szöveg is minek kell? Szóltam én bármit is bárkinek a teljesítménye ellen? -
Feribacsi555
senior tag
válasz
Én azt mondom, hogy akik billentyűzettel tolják, azok nyugodtan használják az assistokat. Mert billen TC nélkül egy rémálom minden kanyar amit beveszel. Akik kormánnyal tolják azok kikapcsolhatják.
"De hozzá tartozik az is, és bocs, de nem automata váltóval meg ABS-el meg TC-vel kell ringbe szállni, mert az sem felel meg a valóságnak!"
Ennyi erővel tiltsuk ki a billentyűzettel játszókat, mert a valóságban még nem láttam f1 pilótát kormány helyett billentyűzettel versenyezni a pályán
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- PlayStation 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BMW topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +RTX 3080 +32-64GB DDR4 +1-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest