Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz
Steady74
üzenetére
Elolvastad, azt, amivel kiegészítettem a hsz-t? Mert az később ment oda.
Vonatkoztassunk el kézzel váltásoknál a fokozatoknál. Ez lenne a lényeg.
A benzinszimuláció jól van megcsinálva, szerintem.
Attól függ kézi váltóval a benzin fogyása, hogy mennyire nyomod.Nyilván a valóságban sem lehet végig nyomni, tiltásig pörgetve a motort, egy 300 km-es versenyt. Volt is rá példa ebben az évben, hogy valakinek le kellett lassítania.
A te stílusod olyan, hogy végig nyomod, ami a csövön kifér, az egész verseny alatt. Ehhez nem elég a benzinmennyiség. Ezzel nincs semmi baj. Mindenki úgy játszik, ahogy akar. De ebből adódóan meg kifogy a benzined. Ebből meg az következik, hogy a hiba inkább az, hogy miért nem lehet változtatni a mennyiségen indulás előtt. Ezt akartam mindezekből kihozni.
Nyilván szar, ha te szopsz a benzinszimulációval a játékban. Ezt megértem.
A patchről annyi hír van, hogy készül.

Utoljára 18-án szerkesztették a patch tread-et. Tán valami olyasmit írtak, hogy az első lépésen vannak túl. Most készül tán a patch maga, meg megy a tesztelés, eddig a hibákat gyűjtötték.
Persze, ha jól emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák

- Csere-Beszámítás! WD Black SN850X 4TB Nvme SSD!
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest