Új hozzászólás Aktív témák
-
GG888
senior tag
Ma
letöltöttemmegvásároltam a borderlandset, este megírom az eredményeket.
Dead Space 3-at, Tomb Raider 3at, farcry 3at elviszi mid, mid-high grafikai beállítások mellett.
Singularityt max grafon vitte, Dishonored pedig szintén középmagas grafon fut.
Starcraft 2 is a magashoz nagyon közeli beállításon elszaladgál.Egyébiránt 2*8gb mingmax 1600asat cserélnék gyorsabb 2*4-re ha valaki esetleg érintett
-
TaylorPro
addikt
Felpolíroztam a hűtőt. Újrapasztáztam egy csodapasztával, CPU venti megfordítva hogy kifelé fújon a ház kivágott oldalán. Alap órajelen piszkálás nélkül nyugalmi állapotban 30-34 fok, terhelve játékkal max 47 fok. A proci húzva 4GHz-re 34 fok alapon, terhelve max 57 fok. Ez már jó eredmény?
-
-
Mirman
őstag
Sziasztok , kerestem a neten de nem nagyon találtam egyetlen tesztet sem ami az A10 APU régebbi játékokban nyújtott teljesítményét mutatná. Akinek van ilyen processzora az le írná hogy hogyan teljesít és azt is hogy pontosan milyen felbontáson milyen részletességgel. ( pl: borderlands , morrowind , port royale 2, anno-k , stb.)
Előre is köszönöm. -
andree04
aktív tag
válasz
Rypejakten #7789 üzenetére
PL:
CORSAIR 32GB Vengeance DDR3 2133MHz CL10 KIT 106K
Ezt vajon kinek találták ki? -
Rypejakten
addikt
válasz
andree04 #7787 üzenetére
Már leírták, hogy nem a ram mennyisége dob a teljesítményen, hanem a dual-channel, amit az architektúra lévén erőteljesen ki is használ az IGP.
Illetve mivel 1GB-ot szokás elkülöníteni a grafikának, már a 8 is bőven sok, ha nem 100 böngésző ablak + fullhd film + játék + tömörítés a cél egy időben.
-
123sylaar
aktív tag
Egy kis tapasztalatmegosztás...:
4gb ddr3 1600mhz-es ram van az A8-5600k-s procim mellett. A hétvégén kipróbáltam +4gb ugyanolyan rammal (szoval összesen 8gb
) és a grafikus teljesítmény javulása eszméletlen...csak azért írtam le, ha esetleg valaki hezitálna a + 4gb ramon...nagyon kell a procinak
-
törölt tag
válasz
daredar562 #7782 üzenetére
Nem.
-
Schalke
tag
válasz
daredar562 #7782 üzenetére
Ha jól tudom a max üzemi hőmérséklete 74C fok
-
daredar562
tag
sziasztok, egy 750K 4Ghz-n játék alatt ( ablakban fut, de fullon ),+ mozilla firefox, youtube koncert felvétel, +fraps fps mutatáshoz sok 48-50 C fok ?
-
Vartanus
őstag
válasz
123sylaar #7780 üzenetére
Először is ha hirdetsz itt,akkor használj off-ot pls,hisz az ügyletek a ph aprón folynak
Másodsorban tanácsolom hogy az árat vedd le olyan 70K-ra mert amiket összeírtál vaccsi újonnan 80K,és ha én most vennék gépet és több tíz rugót kiperkálnék inkább fizetnék rá 5K-t hogy minden vadi új és én nevemre szóló garival legyen,de ez csak tanács
-
-
Centre
tag
válasz
Schalke #7776 üzenetére
28500 A10-5800k
13000 FM2A55
13000 Western Digital Caviar Blue 500GB
8000 2x2 1600 mhz Ram
9000 Corsair 350VSÖsszesen: 71000 + valahonnan 500 forintért kerített 10 éves házikó, ami az elülső USB portokat leszámítva teljesen jól működik. Randa, de működik. Az alaplap és a proci ugyanattól az embertől lett linkelve csak azért mert talán ki lehet valami engedményt dumálni belőle
-
Schalke
tag
válasz
krisz073 #7775 üzenetére
75-ből kihozni ugy hogy legyen benne egy A10 5800K APU,igy elég nehéz lesz
AMD A10-5800K 3.80GHz FM2 BOX
ASROCK FM2A75M-DGS OEM
KINGSTON 8GB HyperX Blu DDR3 1600MHz CL10 KHX1600C10D3B1/8G
WD 500GB Caviar Blue 7200rpm 16MB SATA3 WD5000AAKX
75K
és még nincs is táp+ház,maradjon az első variáció,A8 5600K+4GB RAM,ha mégsem elég akkor,lehet fejleszteni VGA+RAM. -
krisz073
tag
Sziasztok,
Újabb szakmai kérdés
Ismerős fiatalembernek raknánk össze gépet, korlátozott az anyagi kerettel.
Az lenne a kérdésem, hogy:
A10 5800K CPU + 4GB 1600MHz DDR3 Kingston RAM vagy
A8 5600K + 8GB 2133MHz DDR3 Kingston HyperX RAMÉn a nagyobb procit gondoltam, de nem tudom, hogy a kisebb rammal mennyire lenne jó. Mindenképpen a 2 proci közül kellene választanom, mert külön VGA kártyára most nincs keret.
Előre is THX a segítségeket.
-
TaylorPro
addikt
Üdv!
Hőfokkal hogy álltok? Alap óra jelen alap járaton 30-34 fok, játékkal terhelve van hogy eléri a 60 fokot. Tervezem a hűtő cserét.
-
krisz073
tag
Sziasztok.
A10 5800K-hoz tudtok ajánlani valami frankó, de nem túl drága hűtőt?
Jelenleg ezeket néztem:
http://www.aqua.hu/cooler-master-hyper-212-evo-univerzalis-cpu-huto-rr-212e-16pk-r1-170193.html/?search_termek=Cooler
http://www.aqua.hu/cooler-master-hyper-tx3-evo-univerzalis-cpu-huto-rr-tx3e-22pk-r1-164617.html/?search_termek=Cooler
-
ftc
nagyúr
Milyen tesztel lenne érdemes tesztelni az APU-t?
Ki akarom tapasztalni melyik emelés mit is hoz összességben...vagy előnyeit hátrányait...
-
Schalke
tag
Sziasztok.A8 5600K vagy a Richland APU-hoz tudnátok ajánlani egy megbízható ASUS alaplapot?
-
Findzs
addikt
válasz
Tutu7030 #7761 üzenetére
nem vált át oroszra
ott oldalt van egy menü ott irkálja, hogy milyen lehetőségeid vannak és ott kiválaszthatod a 3d biost és átvált (most fejből nem tudom melyik billentyűre vált át)
amikor az bejött akkor az alaplapon rákattintasz a cpu foglalatra és akkor fog bejönni ez a menü ami a képen -
Findzs
addikt
-
Findzs
addikt
ezt kapjátok ki
:
"Reply Date : 2013/04/26
Dear Attila,Please update attached BETA BIOS and then go to [M.I.T.] > [Advanced Voltage Settings]> CPU Vcore to manually switch CPU voltage up or down. Please use "+" or "-" key to switch it.
Please use the latest Q-Flash or @BIOS to reflash BIOS. Before update BIOS version, please do not forget to extract it first.
And for BIOS update instructions, please click HERE. Please do not forget to Load Optimize Default BIOS setting and please also do not try to overclock your system while updating BIOS.
Regards,
GIGABYTE"ez a nem semmi
most fogom felrakni tesztelni akit érdekel írjon privit és elküldöm neki -
GG888
senior tag
válasz
solfilo #7753 üzenetére
Köszönöm az infot, cpu-bosson találtam egy igen hiányos táblázatot
Eszerint 81.25W a tipikus fogyasztás.
Ami megintcsak fura, hisz akkor az IGP-s példány az hihetetlennek tűnik, hogy szintén beleférjen a 100W tdp-be. Mondjuk load alatt.Bocs ha hülye kérdések, én csak el-elhallok ezt az, core2duok mikor kijöttek, akkor kiszálltam a hardvervilágból, honlapokkal szöszmötölök inkább
-
-
GG888
senior tag
Sziasztok!
(Asus F2A85-M-LE+A10-5800K, fontolgatok cserét 750k-ra, hardveres cégnél dolgozom, így nagyker nettó áron hozzájutok
)
Egy olyan kérdésem lenne, hogy hogy sikerült ezt ilyen remekül megoldani, hogy a 750k is 100W-os fogyasztással jön ki?
Visszakapcsolható esetleg az IGP csak le van tiltva?
Ha meg nincs benne akkor hova a 100W?Megköszönném, ha valaki felhomályosítana.
(Futó projektként meg a hétvégén felhúzok a 16 giga ramomból mondjuk 6-ra egy win 7-et, kiváncsi vagyok ramdisken hogy teljesít a konfig....de ez már off
-
szacsee
nagyúr
válasz
frescho #7749 üzenetére
Második gép lenne és az A6-5400K és az A8 közti különbözet majdnem egy Ivy cerka ára...
Aquában most 16500Ft az 5400K, uganitt 26000Ft az A8 5500.
Még rágódom rajta, vagy megvárom a Richlandot hátha lejjebb megy az áruk, vagy valaki használtan olcsóbban adná....
Kösz a választ! -
szacsee
nagyúr
válasz
Vartanus #7716 üzenetére
Köszi, de így sokkal többe kerül már az AMD-s verzió.
A deszka+APU magába ~48-50000Ft. Reméltem olcsóbban is megúszom a dolgot, 5400K IGP teljesítményét saccoltam 4670 szintjére, ami ugyan CPU erőben gyengébb mint a legkisebb Ivy cerka, de az nem foglalkoztatott volna. 4670-et pedig csak hasraütve írtam, mert kb ennek a VGA-nak tudom melyik játék hogy megy rajta.
HD5770-em is volt, de attól még ezek az APU-k messze vannak ha jól sejtem.
Pár kisebb steames játék lenne futtatva rajta, amivel a gyerekek eljátszhatnának ha kedvük tartja... pl:
Super Meat Boy, Trine, Dungeon Deffenders, Zombie Driver szintű grafikával megáldott játékok (zöme Indy), no meg felsoroltak is.... -
fanfany65
tag
Rendben, ha ti mondjátok!!
-
válasz
fanfany65 #7744 üzenetére
Ha dvga van mellette és nincs Dual Graphics (tehát 6670-nél erősebb kártyával van párosítva, mint pl a 7770 is), akkor az igp lekapcsol az A10-5800K-ban, vagyis a TDP keretet nem terheli tovább.
Emellett igp a 750K-ban is van, csak le van tiltva, mert hibás. A különbség nem sok a két proci között, de mérhető. Hogy érezhető e, az más tészta.
És lőn, megszólalt a nagy tudású ember is.
-
fanfany65
tag
válasz
solfilo #7743 üzenetére
Igen ezt szépen levezetted nekem köszi!!
Csak az a baj ,hogy szerintem az igp-t kifelejtetted a plusz órajel ebből adódik!
Én úgy tudom a procival együtt az igp-t is húzod ha órajelet emelsz!!
De ha tévednék elnézést annyira nem értek hozzá!!
Viszont itt a topikban elég sok nálam nagyobb tudású ember van majd valaki biztosan leirja mi az igazság!! -
válasz
fanfany65 #7741 üzenetére
Nem ugyan az a proci, legalább is a specifikációk szerint biztosan nem.
A10-5800K - 3,8 GHz (4,2 GHz Turbo)
750K - 3,4 GHz (4,0 GHz Turbo)
Vagyis az A10 előnye +400 MHz (+200 MHz Turbo), a 750K= tuningolható A10-5700, ami gyengébb, mint egy A10-5800K!
Mindkettőt lehet húzni, de ez ugye szerencse kérdése, hogy melyik példányt meddig. Illetve nem mindenki tuningol.
A többivel egyet értek. -
krisz073
tag
Látom érkezett pár hozzászólás
Valaki kérdezte, hogy kíváncsi lenne mikor vettem a procit. A proci most lesz 1-2 napon belül pont 1 hónapos, és igen 20k-t nem akarom eladni.
Maga a rendszert teszteltem 6670-el, nekem nem hozta azt a szintet amit a tesztek alapján vártam volna.
Teszteltem 7770-el is és tökéletesen ment minden.
Gondolkodtam a proci cserén, hogy minek nekem a DG ha nem is használom, ezért is tettem fel itt a kérdést. De mivel itt a nyár és jelenleg másra szánom a pénzt, így végül marad az 5800k, és később teszek mellé egy 7770-t. -
fanfany65
tag
válasz
solfilo #7740 üzenetére
Bocs de egy fikarcnyival sem gyorsabb! A 750k ugyan az a proci igp nélkül,már töbször elhangzott itt!!
Különben meg nem tartom véteknek egy A10 5800k mellé dvga-t venni,föleg ha nem volt megelégedve a teljesitményével!Bár ki tévedhet egy hardver vásárlása során nem lehet mindenki guru a témában!!
Bocsi nem akartam megbántani senkit!! -
andree04
aktív tag
válasz
atti_2010 #7737 üzenetére
Nem értem miért jó ha felesleges pénzt költ rá,A10 mellé ne vegyen már semmilyen VGA-t.
Erre szokták azt mondani "edd meg amit főztél".
Vesz magának egy 7770-et az kiderül az sem lesz jó neki (hisz nem tudjuk az igényeit) akkor lesz egy halom alkatrésze.Jobb és tisztább ha össze dob egy új konfit,CPU+VGA,alaplap az maradna. -
Schalke
tag
Azért arra kíváncsi lennék mikor vette és hogy amikor vette akkor még nem tudta hogy igazán egy VGA jobb teljesítmény ért volna el,főleg ha játszik,szerintem ez alap,aki játszik az ne gondolkodjon az APU-n.Mindenki ismeri hogy mire képes az APU,sok kos teszt és videó nézegetés után leszűrhető,hogy a játékosoknak nem ez kell.
-
Schalke
tag
válasz
diablo1984 #7731 üzenetére
Pedig én talán egy 20K meg is venném tőle.
-
Schalke
tag
válasz
Rypejakten #7726 üzenetére
Igen ám de az utolsó hozzászólása ez volt:
Köszi, akkor viszont lehet megtartom 5800K-t és spórolok egy kis kp-t jobb VGA-ra.
Addig meg jól jön az ipg
Erre irtam neki ha megtartja akkor max 6670-et tudna bele venni,és leirtam neki hogy egy 7770-el mennyi költséggel járna,azt is irta nem sok KP van -
Schalke
tag
válasz
krisz073 #7723 üzenetére
A kérdés az lenne, hogy maradjon az A10 5800 és ehhez rakjak be egy 7770-s VGA-t vagy cseréljem a procit 750K-ra és ahhoz tegyem be a VGA-t?
A10 5800K mellé csak max:HD6670 kártyát tudsz mellé rakni.
Az A10 5800K videóteljesítménye megegyezik a HD6670 teljesítményével.
Eladod az A10-et min 20K,ebből veszel egy X4 750K,utána veszel egy min:7770 VGA,és jobb lesz a géped.
Költség=30K
Vagy meghagyod az A10,et,veszel mellé egy max:6670-et,DG fogod használni,valamennyivel jobb lesz.
Költség:20K -
krisz073
tag
válasz
diablo1984 #7722 üzenetére
Köszi, akkor viszont lehet megtartom 5800K-t és spórolok egy kis kp-t jobb VGA-ra.
Addig meg jól jön az ipg -
krisz073
tag
válasz
diablo1984 #7720 üzenetére
Köszi.
Egyébként teljesítménybe mennyi különbség van az A10-5800K és a 750K között?
A10-5800K-t elvinnék, csak jelenleg nem sok kp-t tudok mozgosítani VGA vásárlásra -
krisz073
tag
Sziasztok,
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Adott egy Asrock sFM2 FM2A85X EXTREME4 alaplap, jelenleg egy A10 5800K van bent a gépbe. Mivel a DualG nekem nem igazán hozta az elvárt teljesítményit, így külön VGA berakásába gondolkodom.
A kérdés az lenne, hogy maradjon az A10 5800 és ehhez rakjak be egy 7770-s VGA-t vagy cseréljem a procit 750K-ra és ahhoz tegyem be a VGA-t?Előre is köszi a segítséget.
-
Vartanus
őstag
válasz
Ric4m0nd #7717 üzenetére
A TC az az 5800K-nál 3,8-tól indul ugyanis az alap órajale nem 3,4ghz hanem 3,8 és a max amit turbó adhat 4,2ghz
A TC az nincs külön X86-os "magokra" és IGP Shader elemekre de ha jobban átolvasod a nagy Trinity-s tesztet ott jobban le van írva...szóval ha TC-t kilövöd IGP-nek sem lesz
Manuálisan tudod IGP-t felhúzni
-
Ric4m0nd
aktív tag
Sziasztok! Ha a BIOS-ban kikapcsolom a Turbo Core-t, akkor az A10-5800K 3.4Ghz-ről nem ugrál 3.8-ra. Kérdésem viszont, hogy ezzel az IGP turbóját is kikapcsoltam, vagy az ettől független? Lehet őket külön is állítani szoftveresen pl, a Catalyst-ban? Elsődlegesen célom, hogy a grafikus mag kapjon teljesítményt.
-
Vartanus
őstag
válasz
szacsee #7715 üzenetére
Hali!
Az A10-esek IGP-je kb A GDDR3-as ramokkal szerelt HD 6670-es szintjén mozog,szóval szerintem simán erősebb a 4670nél.Memória talán kevés lesz a 2x2Gb főleg hogy IGP mellé nem árt 1gigát rendelni a rendszermemóriából....
Deszkából én az Asrock FM2A85X Extreme4-M vagy MSI FM2-A75MA-E35 amit gondolok, hogy jó lehetne
-
szacsee
nagyúr
Sziasztok!
Kezdő lelkesedésem anno az időhiány törte le, ami mellé még némi kételkedés is társult.
Egy kisebb fogyasztású PC-n gondolkodom itthonra.
Trinity azért merült fel, mint opció, mivel pár játék már elvan vele, amit közbe elővennék, no meg hajt a kíváncsiság, hogy birsalmák óta mit hozott össze a ződ óriás.
GPU teljesítményben valahol HD4670 szintjét kellene megütnie, proci teljesítményben netezésre kellene csak.
Két variáns közt hezitálok, viszont a DC miatt már szereztem be 2x2Gb 1600Mhz-es Kingston HyperX-et.
Így elvileg már csak az APU árának különbözete és talán a deszkáé, ami töblet az intel féle megoldásnál. (H61-es deszka HDMI-vel 3 év garral+ Ivy Cerka kb 25000Ft).
Keresek olyan FM2-es deszkát, amivel kevés a nyűg, lehetőleg feszt lehessen állítani (CPU, ram, NB), HDMI legyen rajta és miniITX vagy mATX nagyságú legyen.
A55M E33-as MSI deszkát nézegettem, de procifesz állítási lehetőséget abszolút nem találtam benne.
Gigabyte GA-F2A85XM-HD3 ami drágábban de megéri az árát A85X chipset, HDMI csati stb.
Alúlfesz viszont ahogy olvasom nem lehet állítani CPU (APU)-nál.
Asrock-nál nem tudom mi a helyzet, mert sok helyen 2 év gart látni Aquában 3 év, de nem tudom nem-e elírás.
No meg voltak villogó monitoros gondok és gyenge VRM-re panaszkodók (igaz utóbbi csak ITX-es deszkáknál).
Valaki tudna felvilágosítást adni, hogy melyik deszkát válasszam melyik APU-val? (deszkára nem szeretnék sokat költeni, inkább APU-ra költöm, vagy más komponensre, de nem a legolcsóbbak közt válogatnék, de a HDMI miatt amúgy sem a "legalja" árszegmens jön szóba).
Köszi! -
zenke
aktív tag
holnap jön meg az A8-5600k procim. egy asrock FM2A75 Pro4 deszkában lesz. húzni nem tervezem mivel vga nem lesz benne külön.
gyári hűtést fogok használni így alulfeszelni gondoltam. általában mennyire lehet ezeket?
-
juve600
nagyúr
üdv !
ATHLON II X750K + ASROCK FM2A85EXTREME4-M + ARTIC FREEZER 64
az lenne a gondom hogy a gép bekapcsolása után a proci ventije 50%-on megy,ha netezek akkor is meg ha játszok akkor is
hol tudom beállitani hogy a terhelésnek megfelelöen változzon a venti fordulatszáma ???thx
-
TaylorPro
addikt
Átolvasgattam ezt a Turbó dolgot. Ki is kapcsoltam. 3,8GHz, játékoknál nem érzem hátrányát hogy nincs Turbo, és max hőfok 45. Turbónál 65. A hűtőm elég jó, de turbónál kevés. A ház még kap egy plusz hűtést és így maradt pár évig.
-
-
Trojan64
csendes tag
Szép napot! Sikerült játékok alatt kipróbálni a gépet. BFBC2 52-60FPS medium beállítás mellett (1280x1024)
AC3 47FPS magas beállítások mellett, Bostonban 29-32. Thrine 2-ben megszűntek a mikro laggok. Minden jobban fut, nem bántam meg, hogy a 750k-t választottam.
Kipróbálásra vár a Batman AC a physix miatt és így tovább.1,9-es uefi telepítése hibával kidob így maradt az 1.8-as. 3,4GHz-en üzemel és az alap 1,3 V-ot visszavettem 1,275-re. CPU Offset: 0,204V
Még mindig stabil és a hőfok is csökkent egy kicsit. (uefi biosban 45fok - cpu hűtő lett még állítva (automatic mode -target cpu fan - Level 8) Chassis fan settings: Level 7. Így nem hangos, de hűt is. Ha erre van megjegyzésetek nem utasítom vissza.Ezenkívül mgtudnátok mondani, hogy az alábbi feszültség állítás megfelelő-e és ha felszeretném tenni 3,6-8GHz-re akkor mennyit kéne beállítani, vagy olvastam a korábbi hozzászólásokban, hogy alulfeszelve is hozta.
ScreenshotElőre is köszönöm!
-
Mirman
őstag
Sziasztok, egy A10 5700-ra vagy egy 5800k-ra épülő konfigot szeretnék össze rakni általános feladatokra plusz hobbi szintű photoshopra. Van aki rendszeresen használja a PS-t és le tudná írni röviden hogy mennyire alkalmas rá a trinity? Sok tesztet olvastam de ezekből nem sok derül ki.
-
Findzs
addikt
ezt írta a gigabyte:
"Dear Attila,
Thank you for your kindly mail and inquiry. Kindly note that we build our BIOS follow by AMD regulation. Since AMD do not provide undervolting option, we are not able to guarantee this function can work well, meanwhile, we do NOT suggest user to use related setting. If anything went wrong after set up with such option, it will not be covered by warranty.
Meanwhile, please also kindly understand that every manufacturer have different hardware design that our BIOS options or settings are different from other vendors.
If you need to use this BIOS function, please inform us again. Thank you very much.
Regards,
GIGABYTE"Tutu7030 és ftc írjatok nekik ti is hogy szeretnétek használni a feszültség állítási lehetőséget és hátha mozdúlnak [link]
végül is biztató amit írtak -
TaylorPro
addikt
Üdv!
Játék szempontjából mekkora különbség lehet ha turbón, vagy normál módon megy a gép? 3,8GHz vs 4,3GHz?
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- E-roller topik
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Suzuki topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Spórolós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest