Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Milyen videókártyát?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- eGPU tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
aero.: Pech. Igy mar en is jartam, mindenkinek ketmagosithato Sempron jutott, csak az enyem nem volt hajlando 2.6GHz folott futni, mig masoknak vigan ment 3.5GHz-en.
katt777: mivel jatszol ami nem megy? Mert nekem sok regi jatekom van es eddig nagyjabol mindent eletre tudtam lehelni, bar igaz az Xwing-et csak VMware alatt. A C2D szeria mar nem hajt ki meg egy 7770-et sem, meg ha felhuzod koppig akkor sem egy mai modernebb AAA jatek alatt. Kell a negy mag es abbol is valami modernebb (i szeria, vagy minimum Phenom II)
atti_2010: Ma egyre kevesbe igaz, hogy csak VGA kell full HD melle. Az uj cimekhez kell egy legalabb 4 magos eleg eros processzor is az ujabb jatekokhoz es ez a trend erosodni fog a sok magos x86 alapu konzolokkal.
-
Az idle 40 fok nagyon magas. 63 fole nem megy, mert nagy vloszinuseggel vedi magat a proci es throttlingol.
Boot-nal porgeti a CPU-t es olyankor nincs meg CnQ. Szoval siman lehet, hogy ugy dont, hogy nem tetszik neki a melegedes es megall. Elso korben nyitott haznal maximumra tekert hutovel nezd meg. Esetleg egy masik ventivel fujd meg, hogy elvigye a meleget, ne szoruljon meg es hutse a tapellato reszleget is.
De az biztos, hogy ezt a hutot hosszabb tavon throttlingal, esetleg tovabb forszirozva merofusttel fogja dijazni. A hazad mennyire szellozik?
-
diablo1984
veterán
a cr1 szerintem sokat dob rajta, már ddr1-nél is sokat dobott, de ddr2 óta sosem lőttem cr1-re a ramokat, mert instabil lett tőle a gép! próbáld meg amd alatt is a cr1-et, de szólok, hogy aida szerint nem egy memkezelő bajnok az amd, az nforce 4 óta az intel az aida szerint a király, megjegyzem, az aida szerint.....

-
diablo1984
veterán
-
Vartanus
őstag
Intelnek...ahham,és melyiknek,van pár Intel proci a piacon,vagy ez így kollekítve igaz?
Én nem tudom..sosem volt Intelem..és nem is lesz
Én gyanítom hogy a TDP különbség lehet a fő oka illetve tudtommal a Intel gyári hűtők rézmagosak ami kicsit segít optimalizálni a hűtést,mellesleg én 5800K-n használom egyelőre a gyári hűtőt és vagy a fülem rossz vagy nálam jó be van lőve a rendszer dé én egyáltalán nem érzékelem hangosnak 
aida sem a szent grál..hibázhat ő is

Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330: i5-8250U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Én nem tudom..sosem volt Intelem..és nem is lesz
Én gyanítom hogy a TDP különbség lehet a fő oka illetve tudtommal a Intel gyári hűtők rézmagosak ami kicsit segít optimalizálni a hűtést,mellesleg én 5800K-n használom egyelőre a gyári hűtőt és vagy a fülem rossz vagy nálam jó be van lőve a rendszer dé én egyáltalán nem érzékelem hangosnak