- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
123sylaar #17754 üzenetére
Erről beszélek: oké, hogy a Cerkákat, ill. a gyengébb, VGA nélküli Pentium-okat elveri az FM2, de más is van a világon...
#17755) Biosphere
Ha már kevésnek fogod érezni, akkor simán le tudod cserélni egy A8-asra, illetve a RAM-okat talán lecserélhetnéd aprón valami gyorsabb KIT-re.
Az igazi korlátozó tényezőt inkább az A55-ös chipset-ben érzem, emiatt Richland a maximum, Kaveri/Godovari nálad már nem játszik.Érdeklődve várom a további videókat!
Szép eredmények, főleg hogy 1600Mhz-en mennek a RAM-jaid! -
válasz
123sylaar #17696 üzenetére
Szia!
Manual.
10. oldalon a dual graphics beállításánál írja:
"Enter BIOS Setup to set the following items under the Peripherals\GFX Configuration menu:
- Set Integrated Graphics to Force.
- Set UMA Frame Buffer Size to 512M or above.
Save the settings and exit BIOS Setup. Restart your computer."
Gonolom nem csak Force lehetőség van, hanem disable is.Egyébiránt miért cserélnéd a 7750-et egy 6770-re? Erőben kb egál, előbbi kevesebbet eszik és okosabb is, mert GCN.
-
patomi
őstag
válasz
123sylaar #17377 üzenetére
Egyértelműen A8 7600 (ha csak nem akarsz tuningolni, mert ez szorzózáras) Prociban kb. egyezik az A10 5800K-val. IGP-ben erősebb. Tesztben A10 6800K szint körül van. Plusz a TDP is csak 65watt, illetve beállítható 45wattra is.
-
zolikaDB
veterán
válasz
123sylaar #17374 üzenetére
A topiklakók szerint ez a legjobb chipset FM2-ből. Azt neked kell eldönteni, h mik az elvárásaid: alaplap mérete, RAM és egyéb slotok megléte, száma, kimenetek, garancia. Meg amit érdemes tudni, nem tudom, h pl Gigánál is így van-e (sztem igen), h pl a Bios grafikus teljesen az Asrock, Asus lapoknál. Ha a nevemre keresel, nekem ajánlottak decemberben pár lapot, azok elég jók.
Én még mindig nem tudtam összerakni a gépet, ugyanis az A8-7600 hiánycikk lett itthon - az iponosért meg nem adok 32 ezret.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
123sylaar #10758 üzenetére
Az már nem nagyon, valahogy egyre többen elfelejtettek rá fejleszteni és most hogy a konzolok AMD lettek szerintem alig marad majd játék ami kihasználja, jobban jart volna az Nvidia anno ha megengedi hogy mindenki szabadon használja de ők meg akartak rajta gazdagodni, most meg megy a kukába.
-
-
Vartanus
őstag
válasz
123sylaar #10644 üzenetére
Szerintem 7790 1Gb.
ló úr:
Esetleg Kingston HyperX 2x4Gb 2400mhz
vagy 2133mhz, bár a 2400-as csak egy ezressel drágább, mint a 2133,én úgy gondolom ha már huszonezret kiadsz egy ram KIT-ért akkor már az az egy ezres nem olyan nagy áldozat hogy gyorsabb memóriád legyen.
-
válasz
123sylaar #10523 üzenetére
Inkabb 2x4G memoriat vegyel. Ha penzugyileg limitalt, akkor inkabb a tobb memoria es 7790. A 7850 melle szerintem alapon gyenge. Tuningolva viszont ha nem is mindig 100%-ban, de rendesen meghajtja. A tuninghoz viszont kell egy normalisabb huto, mert a gyari eleg harmatos. (En eleve fel sem raktam annyira nem bizalom gerjeszto kis aluminium vacak.)
-
Rypejakten
addikt
válasz
123sylaar #10081 üzenetére
tápnak minimum egy Chieftec CTG500-at (ez Sirtec beles,a GPS/GPA széria meg CWT, de abból is az alja minőség), háznak, meg amennyid van rá. a legjobb választás a Bitfenix Merc Alpha lenne, ha nincs 11k a projektre, akkor az iponnál van 9k-ért egy "Modecom Gamer" nevű kuckó: az áráért meglepően korrekt.
-
-
Vartanus
őstag
válasz
123sylaar #7780 üzenetére
Először is ha hirdetsz itt,akkor használj off-ot pls,hisz az ügyletek a ph aprón folynak
Másodsorban tanácsolom hogy az árat vedd le olyan 70K-ra mert amiket összeírtál vaccsi újonnan 80K,és ha én most vennék gépet és több tíz rugót kiperkálnék inkább fizetnék rá 5K-t hogy minden vadi új és én nevemre szóló garival legyen,de ez csak tanács
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest