- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi hangfal építés
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
amit linkeltem abban a topikban beszélgetnek erről is és azt mondják az okosok, hogy igazából a windowsnak mindegy milyen memória, tehát ha lesz az alaplapra integrálva 8gb gddr5 az elég lesz a op. rendszernek meg az apu -nak is
Fiery:
"Mivel rendszermemorianak is ezt hasznalja majd a gep, igy minimum 4, de inkabb 8 GByte GDDR5 lesz majd mellekelve a Kaverihez. 1 GB me'g a Windowsnak se igen lenne eleg"
#7915) Vartanus:
megvan a válassz:
Abu85:
"A GDDR5 a DDR3 szabványra épül. Egy jól felépített memóriavezérlővel egyszerre kiszolgálható a DDR3 és a GDDR5. A probléma a GDDR5 fizikai implementációja. A magas sebességet ezek a memóriák nem csak a lapkából szerzik, hanem komolyan kell figyelni a leforrasztásra, illetve a nyomtatott áramköri lap kialakítására." -
krisz073
tag
Sziasztok.
A10 5800K-hoz tudtok ajánlani valami frankó, de nem túl drága hűtőt?
Jelenleg ezeket néztem:
http://www.aqua.hu/cooler-master-hyper-212-evo-univerzalis-cpu-huto-rr-212e-16pk-r1-170193.html/?search_termek=Cooler
http://www.aqua.hu/cooler-master-hyper-tx3-evo-univerzalis-cpu-huto-rr-tx3e-22pk-r1-164617.html/?search_termek=Cooler
-
Vartanus
őstag
Gigabyte-ot dicsérik FM2 tulajok akiknek olyanjuk van...
Bár ezen a deszkán nincs hűtés..ami késsé aggasztana:S
A10-ben erősebb az IGP,én azt venném a helyedbe 17ojróóó huhh nem sok pénz és kapsz egy(szerintem jóval impozánsabb )IGP-t és kitudja mikor jön majd jól..kicsit jobban kezeli a ramokat is az A10 ahogy nézegettem..tuningpotenciál is jobb -
Findzs
addikt
ha bele is fog menni valószínűleg a ddr3 as rammok vissza fogják fogni a kaveri teljesítményét mivel ddr5 -öt is fog támogatni, előzetes infók alapján alaplapra integrált formában
tehát szerintem kb. úgy vissza fogja majd a ddr3 mint most egy 1333 ram modul 1866 helyett a trinytiketde inkább ne legyen igazam
-
HeavyToys
senior tag
FM2-ben teljesítmény/fogyasztásban az A10 5700 a legjobb. Full hd röhögve, még a brazosnak is. Mindenesnek és alkalmi játékokra ez a legjobb. Alaplap az tetszés kérdése. Asrock A85X Extreme4 vagy MSI A85-ös lapok is jók, illetve Ha szereted a jobb hangzást, akkor a Biostar A85 Hi-Fi cuccai is jók lehetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Nintendo Switch 2
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Hegesztés topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 9 9900X 2,5 év garancia
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged