Új hozzászólás Aktív témák
-
Mirman
őstag
Sziasztok lehet abból bármi baj ha az adatlapomon szereplő gépen mindig be van kapcsolva az ASROCk-os xboost ?
-
Mirman
őstag
Ha külön VGA-t használok akkor a ramokat lecserélhetem kisebb frekvenciájúra is igaz ? Tehát semmi változást nem vennék észre az 1866ról 1600ra történő váltással ?
-
Mirman
őstag
válasz
GeneraL_XTX #12249 üzenetére
Szia , 7790-el használok A10 5800K-t , mit nézzek meg nektek ?
-
Mirman
őstag
válasz
TaylorXIII #12237 üzenetére
és FireKeeper : Köszönöm szépen mindkettőtöknek.
-
Mirman
őstag
Sziasztok, Asrock FM2A75 Pro4-M lapon van megfelelő port hogy egy PWM-es ventillátort rá kössek ?
-
Mirman
őstag
Sziasztok , lehet belőle baj ha A10-5800K-n le veszem a gyári ventit 70-80%ra mert agyf@aszt kapok már tőle lassan .... ?
-
Mirman
őstag
Sziasztok, aki 7790-et használ A10 mellé az tudna mondani nekem pár FPS -értéket különböző játékok multijából ? Gondolok itt Battlefield 3-ra , Cod Black ops 2-re és hasonlókra. Előre is köszönöm.
-
Mirman
őstag
Sziasztok , lehet hülye kérdés , de ez az AMD / DICE féle Mantis API dolog érinti bármilyen szinten egy APU képességeit , vagy teljesen más architektúra a kettő ?
-
Mirman
őstag
válasz
KingBradley #10775 üzenetére
A dual vs single chanellről nem régen beszéltünk , nálam először single-be volt rakva és át raktam dualba , elég számottevő a javulás
-
Mirman
őstag
válasz
TaylorXIII #10633 üzenetére
Áh , a tuning távol áll tőlem , majd talán egyszer kipróbálom de egyenlőre teljesen meg vagyok elégedve a géppel.
-
Mirman
őstag
válasz
TaylorXIII #10630 üzenetére
Hát nem nézegettem hogy mi hány FPS, engem az érdekel hogy ne szaggasson , de azért le írom picit azt a pár tapasztalatom.
Prototype 2 720p felbontáson lowon el döcögött single chanellel de nagyon lassú volt , éppen a játszhatóság határán. Most közepes - magas beállításon szépen fut, csak néha röccen meg ha valami monumentálisabb harc van.
Borderlands 2 Single channel: 720p felbontáson FXAA on , AA x0 , közepes - alacsony beállításokon volt játszható.
Dual channel : 720p , FXAA on , AA x4 , minden high , kivéve a látótávolság medium.
Saints Row 3 single channel : 720p-ben lowon volt éppen játszható. Dual channel: 720p , magas beállítások , 4xMSAA , 4x Antrostropic és tökéletesen futRemélem tudtam segíteni valamit.
-
Mirman
őstag
válasz
TaylorXIII #10628 üzenetére
Tényleg , ezt le hagytam
A10 5800K.
-
Mirman
őstag
Sziasztok, mással szereltettem össze gépemet , mert ez volt az első és ezért másra bíztam. Bele néztem a gépházba és kézikönyv szerint rosszul tette be a srác a ramokat ( ASROCK FM2A75 Pro4-M lap , 2*4 GB 1866Mhz ram ) , közvetelenül egymás mellé tette és a könyv szerint akkor nem működik a dual channel vagy mi. Na ezt most én be raktam a könyv szerint helyesen és a kérdésem az lenne hogy hol fogok én érzékelni bármi változást hogy mostmár működik elvileg ? köszönöm előre is
-
Mirman
őstag
Sziasztok. Az mivel magyarázható hogy a a gép (A10 5800K , FM2A75 Pro4-M, 1866Mhz ram) tökéletesen működik a ASROCK oldaláról leszedett All in one driverrel amiben enne van a catalyst 12.4 , de ha az AMD odlalról le szedem a 13.4 es drivert akkor a windows kb 2 colt le szed a képernyőből és csak ablakban fut ?
A régi drivert vissza rakva megint minden jó. -
Mirman
őstag
válasz
atidadi #10311 üzenetére
Rendben, akkor meg próbálom valahogy bele szorítani. Ezen kívül alkalmas lesz a feladatokra? Nem fog kelleni esetleg egy i5? A játék nálam igazából csak egy jó plusz dolog, jó ha megy de nem tragédia ha nem. És nem szeretnék túl erős gépet venni amit nem használnék ki.
-
Mirman
őstag
Sziasztok, most jött össze a pénz egy új gépre és én mindenképpen APU-t szeretnék, erre lenne 120-130ezer forintom. Netezni, filmet nézni, photoshoppolni, programozni és egy két játékkal játszani tervezek rajta. Főként Fifaval és NFS-ekkel valamint régebbi játékokkal játszanék. A kérdés az lenne hogy egy A10 5800k, 1600 MHzes rammal eleget tud tenni ezeknek a feladatoknak?
Ui: a gépbe mindenképpen szeretnék SSD-t is, tehát drágább rám nem nagyon fér bele. -
Mirman
őstag
Sziasztok, egy A10 5700 vagy egy 6700 APU le tud játszani Full HD 3D filmeket és elég lenne általános multimédiás feladatokra valamint egy kis programozásra és photoshoppra ?
szerk: Köszönöm. -
Mirman
őstag
Sziasztok , kerestem a neten de nem nagyon találtam egyetlen tesztet sem ami az A10 APU régebbi játékokban nyújtott teljesítményét mutatná. Akinek van ilyen processzora az le írná hogy hogyan teljesít és azt is hogy pontosan milyen felbontáson milyen részletességgel. ( pl: borderlands , morrowind , port royale 2, anno-k , stb.)
Előre is köszönöm. -
Mirman
őstag
Sziasztok, egy A10 5700-ra vagy egy 5800k-ra épülő konfigot szeretnék össze rakni általános feladatokra plusz hobbi szintű photoshopra. Van aki rendszeresen használja a PS-t és le tudná írni röviden hogy mennyire alkalmas rá a trinity? Sok tesztet olvastam de ezekből nem sok derül ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Gitáros topic
- ASUS routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest