Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• szacsee

nagyúr

Sziasztok!
    Kezdő lelkesedésem anno az időhiány törte le, ami mellé még némi kételkedés is társult.
    Egy kisebb fogyasztású PC-n gondolkodom itthonra.
    Trinity azért merült fel, mint opció, mivel pár játék már elvan vele, amit közbe elővennék, no meg hajt a kíváncsiság, hogy birsalmák óta mit hozott össze a ződ óriás. :)
    GPU teljesítményben valahol HD4670 szintjét kellene megütnie, proci teljesítményben netezésre kellene csak.
    Két variáns közt hezitálok, viszont a DC miatt már szereztem be 2x2Gb 1600Mhz-es Kingston HyperX-et.
    Így elvileg már csak az APU árának különbözete és talán a deszkáé, ami töblet az intel féle megoldásnál. (H61-es deszka HDMI-vel 3 év garral+ Ivy Cerka kb 25000Ft).
    Keresek olyan FM2-es deszkát, amivel kevés a nyűg, lehetőleg feszt lehessen állítani (CPU, ram, NB), HDMI legyen rajta és miniITX vagy mATX nagyságú legyen.
    A55M E33-as MSI deszkát nézegettem, de procifesz állítási lehetőséget abszolút nem találtam benne.
    Gigabyte GA-F2A85XM-HD3 ami drágábban de megéri az árát A85X chipset, HDMI csati stb.
    Alúlfesz viszont ahogy olvasom nem lehet állítani CPU (APU)-nál.
    Asrock-nál nem tudom mi a helyzet, mert sok helyen 2 év gart látni Aquában 3 év, de nem tudom nem-e elírás.
    No meg voltak villogó monitoros gondok és gyenge VRM-re panaszkodók (igaz utóbbi csak ITX-es deszkáknál).
    Valaki tudna felvilágosítást adni, hogy melyik deszkát válasszam melyik APU-val? (deszkára nem szeretnék sokat költeni, inkább APU-ra költöm, vagy más komponensre, de nem a legolcsóbbak közt válogatnék, de a HDMI miatt amúgy sem a "legalja" árszegmens jön szóba).
    Köszi! :R

Új hozzászólás Aktív témák