Új hozzászólás Aktív témák
-
ftc
nagyúr
Kérdés az urakhoz.
Notebookon találtam egy olyan funkciót Catalystben(önként ajánlotta fel), hogy melyik program használja a APU GPU részét....ezt hol lehet bekapcsolni asztali gépen is?
-
ftc
nagyúr
Milyen tesztel lenne érdemes tesztelni az APU-t?
Ki akarom tapasztalni melyik emelés mit is hoz összességben...vagy előnyeit hátrányait...
-
ftc
nagyúr
Arctic Cooling Freezer 7 Pro ez felmegy FM2-re?
Vmi komolyabb hűtő nélkül gyárival nem kockáztatok ...
-
ftc
nagyúr
Jövő héten ha lesz időm megnézem mit is tud a CPU-m az alaplappal...
-
ftc
nagyúr
Beléptem a klubba egy A8- 5600K-al illetve egy Giga F2A85X-D3H-al...eddig ki kell tapasztalnom az uefit
meg reinstall is ráférne a gépre
-
ftc
nagyúr
FM2A85X Extreme4-M
vagy GIGABYTE GA-F2A85X-D3H árilag egyformák A8 -5600K megy bele majd
Szerintetek? MSI-t alig lehet kapni
Biostart nézegettem, de külföldön elég sok negativot kapott...
-
ftc
nagyúr
Utolsó kérdésem vásárlás előtt
Gigabyte GA-F2A85XM-D3H
jó vétel lenne tuning felől egy A8-as alá?vagy inkább stabil működés végett. nincs szükségem A10-re hiába csak 17 juroval kerül többe. Elvileg csak frekvencia meg IGP eltérés van. Ha vki tud vmit felhozni A10 meltt most szóljon
vagy még alaplapnak: ASUS F2A85-M soc.FM2 A85X itt van LE-s verzio is nem tudom mi a különbség
-
ftc
nagyúr
DDR4-re gondoltál? vagy GDDR5-re?
Kérdés a többiekhez. alaplapokn8l Asus, MSi vagy esetleg Giga ami megbízhatóbb? Asrockból nem lehet kapni A85-t csak a FM2A85X EXTREME6 felénk ami közel se 100 eur alatti kategória
chipsetet eldöntöttem, hogy A85-ös lesz...
GIGABYTE F2A85XM-HD3
GIGABYTE F2A85XM-D3H
ASUS F2A85-M LE
MSI FM2-A85XMA-E35
ASUS F2A85-M
ASUS F2A85-M PROleginkább 4 mem foglaltút keresek. MElyik lenne a jobb választás?
-
ftc
nagyúr
Richland mikorra várható asztali fronton?
-
ftc
nagyúr
AMD FX 6100-rol fogok valtani...
Milyen alaplapot illetve A8-as vagy A10-es CPU-t? jatek alig alig...inkabb iylen mindenes kozpontnak szanom...full HD-t ha viszi gond nelkul az plussz pont... vagy FM1-es-t?
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest