- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- TCL LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egérpad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vartanus
őstag
Alaplap kérdésre...Tulajdonképp miért nem akarsz MSI-t semmiféleképp?
Nekem MSI deszkám van és tökéletesen működik van rajta pár extra :külső órajelgenerátor, a feszmérő pontokkal igen finom és alapos tuning elérhető maga a tuning és egyéb funkciók is igen rendben vannak és ezt a többi laphoz viszonyítva a legkisebb fogyasztással teszi ami a fejlett digi vrm miatt van. Asrockhoz csak 2év míg többihez 3 év gari jár (talán ez sem véletlen) és ha kicsit is visszaolvasol megláthatod, hogy Atti kolléga miért akart lebeszélni róla,de végül is te döntésed viszont ha mindenképp Asrock akkor X6Virtuhoz pedig annyit, hogy szvsz egy X4 750K és egy 7770/7790 sokkal jobb mint egy DG vagy mint egy NV 650 Ti...Open CL-es progival pedig bőőségesen kiváltható a CUDA,már csak azért is mert előbbi jóval több szabadságot ad a fejlesztőknek,így több program is van. A másik pedig hogy egy komplett AMD rendszer esetén jobban összehangolható a rendszer és egy komplett AOD irányítással szinte minden kis apró paraméter belőhető kívánt szintre windows alól, plusz nem árt azt sem figyelembe venni hogy az új nagy AAA-s játékok már AMD támogatását élvezik (ergo Radeonon jobban fut majd mint a konkurens NV-n) és mivel az AMD igen agresszív stratégiát követ a fejlesztők támogatásában így a játékok száma gyorsan nő (ami látható is).
De ezek mind csak személyes szösszenetek
-
katt777
félisten
válasz
frescho #7464 üzenetére
A kulcsszó: driver. Tapasztalatom szerint 5 régebbi játékból 3 nem fut AMD-n, 1 nV-n, 1 meg egyiken sem. Ha van AMD Virtum + nV kártyám, csak 1 játékommal nem tudok játszani.
Egyébként ezek az irdatlan feszültségek mennyire növelik meg a fogyasztást és a melegedést? Ahhoz vagyok szokva, hogy 0,9-1,33V között 4.6GHz-ig használom a gépemet (i5-2500K-m volt). Ehhez a Ninja 3-am (az még megvan) elég volt, de nem tudom, ha A10 lesz és tuningolok, meddig mehetek el.
Cthulhu Dawn: Én tök nyugodt vagyok, csak csodálkoztam.
1 kör alatt felmelegszik? És mennyire terhelt a teszt, amelynél ennyi a szabad erőforrás? Mindegy, elhiszem, hogy rendben megy.
SRII: Hosszú ideje gyakorló Intelesként mondom, hogy a Trinity teljesen rendben van játékok alatt még erős VGA-kkal is. Nem a procikkal van a baj, hanem azzal, hogy a melldöntögető userek vesznek egy állat erős VGA-t, aztán nem használják ki annak a képességeit, hanem sírnak, hogy gyenge a proci. Pl. egy középkategóriás VGA-t ki lehet hajtani egy kicsit felpiszkált C2D-vel is, persze nem Doom 3 motorral.
-
atti_2010
nagyúr
A 4 magos is elvisz egy hd 6850 -et de a 6 magos egy hd 7870 -el is simán megbirkózik nem értem miért lenne gyenge, gyengébb valamivel mint az Intel de ez nem vészes hiszen FullHd úgy is a VGA számít, úgy meg inkább költöm azt a pénzt egy erősebb VGA -ra mint hogy egy drága CPU pihengessen a gépben.
-
SRII
őstag
válasz
atti_2010 #7493 üzenetére
Csalódásnak nem csalódás , de maga a processzor gyengére sikerült..ipg nélkül!
remélhetőleg igazad lesz és a kavier beváltja ígéretét.
Egyik külföldi oldalon épp olvastam hogy várhatóan, ugyan az lesz mint a am sorozatnál, fm1; fm2; fm3; és a kavier a fm3 tokozásba jöhet ki, és a pcie 3.0 -al ddr 4 el már elég nagy előrelépést fog tenni.
De mind mint akkor fog kiderülni mikor már megjelennek.
remélem mihamarabb megjelenik és már tudni is lehet hogy milyen tokozásban teszi mind ezt. -
atti_2010
nagyúr
válasz
Armagedown #7494 üzenetére
Nem tudom.
Mert az Intel processzorok nem annyira érzékenyek rá
Olyan gyenge teljesítményen nem is csodálom hogy meg nincs memória limit viszont ha valaha felnőnek az AMD IGP-hez náluk is lesz limit gazdagon.
-
atti_2010
nagyúr
Például a Trinity miért csalódás, alacsony vagy közepes beállításon minden játékot 30 FPS felett tol dVGA nélkül, egyetlen Intel még a közelében sem jár a Kaveri úgy +50% gyorsulást fog hozni valószínűleg nagyon jó fogyasztási értékekkel szerintem korrekt áron, az meg hogy ők gyártják a következő konzolok főbb alkatrészeit és arra fogják írni a játékokat még nagyon nagy előny lehet.
-
SRII
őstag
-
SRII
őstag
hali
amúgy sok sok ipg és egyben sok sok tuningról van szó minden hol, minden fórumban, ipg így ipg úgy, ok értve van hogy ipg, de most viszont elbizonytalanodtam amd a10 sorozattal kapcsolatosan, tegyük félre a ipg és a voltal meg fesztel játszó pajtásokat, és megkérdezném konkrétan hogy az amd a10 5800k vagy későbbi 6800k 4 magja mire elég? milyen szinten mozog? és később egy közép vagy felső kategória alját képviselő dvga-val meg tud e egyáltalán birkózni?ha úgy gondolja az egyén hogy jóval megvétel után kevés már az ipg ben rejlő erő. -
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #7486 üzenetére
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
katt777 #7462 üzenetére
Majd mutatok egyet, hogy megnyugodj
.
Egyébként FM2 dual channellel volt már valakinek problémája? Nálam most a következő helyzet áll fent: Van egy új FM2-es ASrock FM2A85X Extreme4-M típusú alaplapom amibe eddig 2*1 giga Corsair Dominator volt (1600, cl8, 1.65v). Most cseréltem, ilyenek kerültek bele 4*2 gb. Amint beraktam nem akart a gyárilag megadott 1600-as beállításokkal elindulni, csak auto-n ami 1333 és cl9 kitudja mekkora feszültségen. Memtest ilyenkor 16 errort dob, mondom megnézem akkor egyenként őket. Így mindegyiknél gond nélkül bootolt a gép 1600-on cl8-ban (1800-on is stabilak), és a memtesten is átmentek az összes foglalatban. Alaplapon legfrissebb bios van fent, szóval nem tudom elképzelni mi lehet a probléma.
-
JENKINS1
csendes tag
Hello. Ajánlanátok nekem egy olyan procihűtőt ami hatékony és el is fér ?
ASRock FM2A85X EXTREME4-M
Kingston HyperX Predator 2400 mhz (A1 B1 A2 B2 Foglalt)Elég közel van a proci a ramhoz és elég tarajosak is a ramok
-
Az idle 40 fok nagyon magas. 63 fole nem megy, mert nagy vloszinuseggel vedi magat a proci es throttlingol.
Boot-nal porgeti a CPU-t es olyankor nincs meg CnQ. Szoval siman lehet, hogy ugy dont, hogy nem tetszik neki a melegedes es megall. Elso korben nyitott haznal maximumra tekert hutovel nezd meg. Esetleg egy masik ventivel fujd meg, hogy elvigye a meleget, ne szoruljon meg es hutse a tapellato reszleget is.
De az biztos, hogy ezt a hutot hosszabb tavon throttlingal, esetleg tovabb forszirozva merofusttel fogja dijazni. A hazad mennyire szellozik?
-
juve600
nagyúr
asrock fm2a85extreme4-m
athlon II x4 750k
sapphire hd 7770 vapor-x
artic freezer 64 proalapjaraton proci 25 fok vga 26
jatek alatt proci 40 fok vga 42 -
-
aero.
veterán
-
aero.
veterán
válasz
atti_2010 #7468 üzenetére
Sorba Írás/Olvasás/Másolás ezer Mb-ban, a félkövér a mostani aktív beállítás.
9-9-9-24 CR1 @1333Mhz: 11,85 / 11,2 / 16,5 - gyári NB órajel
9-9-9-27 CR1 @1600Mhz: 13 / 12 / 18,5 - 2200Mhz
9-9-9-27 CR1 @1866Mhz (proci 3.6): 13,7 / 11,2 / 19,5 - 2200Mhz
9-9-9-27 CR1 @1866Mhz (proci 4.0): 14,2 / 11,75 / 20,5 - 2200Mhz -
JENKINS1
csendes tag
Sziasztok a következő kérdésem lenne:
AMD A10 5800 K 4000 Mhz en (Gyári hűtő)
Kingston HyperX Predator 2400 MHZ enPrime 95 el csinaltam tesztet 10-15 percig, 67-68 fok között stabilizálódott. Biztonságos így használnom? Köszönöm előre is a válaszokat.
-
válasz
edeleny #7442 üzenetére
Ha lesz dGPU a gepben, akkor felejtsd el a DG-t. Sokkal jobban jarsz egy 750K HD7770 parossal, vagy a 7770 helyett egy hasonlo teljesitmenyu nvidiaval (650).
OpenCL gyorsitast tamogato program kell hozza. Tehat a hardver tamogatja, csak szoftver oldalon kell a megfelelot beszerezni.
Az A10 es az FX-8320 eg es fold, kb i3 vs i7.
kat777: Nem ertem mi elonye lenne egy mai alapjaraton 1xW-ot fogyaszto dGPU mellett desktopon. hordozhato gepen persze van ertelme.
-
BeriHampeR
aktív tag
Hello
Valakit megkérhetnék rá hogy tesztelje le hogy milyen eredményeket produkál [Team Fortress 2] alatt a Trinity APUA4-10 ig bármilyen IGP eredménye jöhet jöhet.
-
katt777
félisten
válasz
Cthulhu Dawn #7454 üzenetére
Ez LinX teszt alatt volt xX tuninggal?
=HG=: Kösz.
edeleny: lucidlogics.com, de az ASRock honlapján is találsz rövid, érthető leírást az MVP-s lapoknál.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
edeleny #7460 üzenetére
Egy szoftver aminek az lenne a lényege hogy ha van az APU mellett egy dVGA és nem futtatsz 3D programot a dVGA alapjáraton megy és az IGP -t engedi hogy használd de egyrészt nagyon bánatosan működik másrészt egy HD 7770 alapjáraton 5W fogyaszt ezért feltevődik a kérdés hogy akkor megéri -e használni ha úgy bugzik mint az állat de a DualGraphics is jobb nála.
-
edeleny
őstag
Az én kérdésemre jött elő a Virtu!
Mi is ez pontosan? -
aero.
veterán
Az BIOS-ban nem találtam NB szorzót vagy órajel opciót, csak egy ilyen van, mégpedig NB Frequency, ami Auto-n van és 400-zal kezd, majd százassával lehet emelni, ezzel tudom az órajelét módosítani? Honnan tudom Auto-n mennyit kap?
-
=HG=
addikt
válasz
katt777 #7450 üzenetére
2 eltérő működési módja van virtuMVP-nek, attól függően hová kötöd a monitort. Ha vga-ra, akkor "ráerősít" a vga számítási teljesítményére, ha alaplapra, akkor "energiatakarékos" módban használható, ha nem kell a 3D teljesítmény, lekapcsolja a dedikált vga-t. DG modban nem működik...
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Cthulhu Dawn #7454 üzenetére
És még a CPU mag is több feszt kap mint kellene.
-
katt777
félisten
válasz
atti_2010 #7452 üzenetére
OK, de amíg olyan infók jöttek, hogy nem lehet működésre bírni, éltem a gyanúperrel, hogy nem támogatott lapokkal próbálkoztak egyesek.
Jut eszembe, kikapcsolt VVSync-kel és társaival is vannak gondok? Csak mert annyira ott a marketing szöveg, hogy "játékok százaival működik együtt észrevétlenül". Persze lehet, hogy olyan mint a 100-ból csak 1 ember betegszik meg. Az az egy is pont te vagy, és azt hiszi a többi 99 is.. -
katt777
félisten
válasz
katt777 #7449 üzenetére
Ja, és ha az ember nem a lapi kimenetre köti a VGA-t (kézikönyvekben benne van, hogy oda kell), akkor fordítva működik, azaz pont a játékok fognak alaplapi VGA-val futni, a többi program meg GPU-val. Lehet, hogy itt mindenki a VGA-ra kötötte a monitort?
Amúgy a szolgáltatásai nagyon is jól jönnének, főleg DG módban (ha úgy is működik).
-
katt777
félisten
válasz
atti_2010 #7448 üzenetére
Virtut akkor nem lehet használni, ha a laphoz nem adták a támogatást, én is jártam így egy GB lappal egy Celeronos konfigban. Ha a lap nem támogatja, a Virtu nem fog működni, hiába fut (és hiába szenved a user). Vásárlás előtt kellett volna tájékozódni. Ha nálam nem működött volna rendben a Virtu, nem keresném.
Akkor viszont könnyen lehet, hogy AMD-nél van hiányosság, mindenesetre, ha IB topicból kapok választ, jelzem, hogy tudjátok, kit kell szidni.
Eszem ágában sincs senkit hazugsággal vádolni, én tájékozódás végett tértem be ide.
Hát ez most így kicsit gáz, mert ASRock lapjaim a legjobbak között voltak (igaz, Intelesek, bár haverok közül meg kettőnek is volt AMD-s Phenommal), ASUS-t még vennék, de ahhoz nincs VMVP, GB meg csak a drágább lapjaihoz adja, nyilván csak ezért. MSI-t semmiképpen nem vennék. Ha drága lapot kellene vennem, akkor maradok az Intelnél. Igazából az Xtreme-6 nyerte el a tetszésemet, de az X4- is pöpecnek tűnik, csak tapasztalatom nincs velük.
Az FM2 VirtuMVP-s beszámolókat én is várom!
Illetve persze válaszokat a többi kérdésemre.
AMD-t illetően még valami egész friss tesztben is olvastam DG driverhibáról.
Cthulhu Dawn: Mi ez, hogyan főzzünk CPU-t verseny?
Hadd tolja oda a forróságot a vinyó és a VGA is egy törpe házban?
-
atti_2010
nagyúr
válasz
katt777 #7445 üzenetére
Aki játszani akart a Virtun meg mindenki hatalmas lagolásra panaszkodott ha ők hazudtak akkor én is, de többen mint írtam fel sem tudták telepíteni vagy igen de nem működött, AMD fronton nemrég jelent meg de még nem is tudok olyat aki használná.
Valaki akinek vannak tapasztalatai FM2 Virtuval írhatna pár sort hogy működik.
-
katt777
félisten
válasz
atti_2010 #7444 üzenetére
Oops...
Nálam i5-2500k-val a sima Virtu szinte tökéletesen működött, csak olyan progikkal volt baja, amelyek módot váltottak menet közben (pl. video kódoló).
Minden Virtu simán letölthető (most néztem meg), egyedül a "2.0" csak a saját online vásárlók számára elérhető. A poén az, hogy a sima VirtuMVP már 2.1 fölött jár (és ingyen letölthető).
Asszem ezt megkérdetem Ivy topicban is, mert az AMD-t ismerve nem vagyok biztos abban, hogy a Virtu a felelős a működési hibákért. Mondjuk én ASRock lapban gondolkodom, azzal i5-ön sem volt probléma. ASUS-t is néztem, de egyik FM2-es lapjuknál sincs VirtuMVP támogatás, amin nem kicsit meglepődtem.
A választ köszi, a többire még várom.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
katt777 #7443 üzenetére
A Virtu egy bughalmaz eddig senki sem tudta érdemi működésre bírni, de nyugodtan szóljon ha valakinek sikerült, de csak olyanokkal találkoztam akik szidták és nem is kicsit a másik része meg be sem tudta üzemelni az mar csak hab a tortan hogy a Virtu frissítésekért a cég újabb pénzt kér de hát Izraeli cégtől mit várjunk.
-
katt777
félisten
válasz
edeleny #7442 üzenetére
Virtus lapot válassz, abban megy minden, amit kérdeztél (ASRock-tól már 24k-tól megkapod X4-ben), video kódolásra viszont CUDA-s cucc a legjobb, az meg nVidia (ezért IS akarok nV karit). Van olyan vidszerkesztő, amely képes használni IGP-t és VGA-t, nálam ez Intel fronton ment, AMD-t meg majd megmondja valaki. Intelnél mindenesetre a VGA mellett lehetett választani a proci számolása és az IGP között, tehát az a kettő együtt nem ment, de lehet, hogy ez szerkesztőprogram kérdése.
DC kb. dupla teljesítmény, HA működik. Keress rá review-kra, rengeteg van a neten, én is onnan néztem, csak egyikben sem volt rendes VGA. Ha működik egyébként a dolog (ha Intelnél ment, talán AMD-nél is), egy 6670 nem nagy ár a konfighoz képest, de a tesztek szerint full HD-ben harmatos, ezért 1440x900-ban teszteltek. Csakhogy én inkább néznék Full HD-s teszteket, mint bemondásra higgyem el, mivel az egész program és grafikai beállítás kérdése.
-
edeleny
őstag
Lényegében hasonló kérdéseim lennének nekem is, elsősorban azokhoz akik nap mint nap használják!
A jelenlegi konfig, ennek keresek utódot: Asus A8N-E lap, Athlon X2 4200 (5400), ASUS HD 3850 VGA
Tehát:
Érdemes e APU-t venni, ha mindenképp lesz mellette diszkrét VGA? (vagy ez, vagy egy újabb)Találkoztatok e már olyan progival, (nem játék) ami számolás közben használja a CPU-t, és a GPU-t is.
Családi HD videókat kellene szerkeszteni. Az az ilyen konvertálásnál csak a CPU számol, vagy már besegít a GPU is? (már a HD-3850-re is ezt ígérték)Ugyan az mint az előző, dual graphic-ban kb mennyi a video teljesítmény? Ha jól tudom 6670 megyen bele, a kettő együtt mekkora teljesítmény?
Ha elég az IGP tényleg lekapcsolja a VGA-t? Gondolok itt arra hogy nagyrészt csak internetezésre lenne használva!Lehet nem ide kellene írnom, de szimplán CPU teljesítményben, az A10 5800, és az FX 8320 között mekkora a teljesítmény különbség?
-
katt777
félisten
Sziasztok!
Pár infóra lenne szükségem.
1: Mire képes A10 + 7670 dual graphics full HD-ben (vagy cak 6670-nel megy?), főleg más kártyákhoz viszonyítva. Neten csak IGP-s összehasonlításokat találtam kisebb felbontásban.
2: Ha valaki használ ilyet, mennyire működik együtt az AMD IGP-je egy nVidia kártyával? VirtuMVP-re gondolok. Az Intel romlása és az AMD javulása miatt ugyanis erősen gondolkodom egy ilyen konfigban (az nV szolgáltatásairól nem mondok le).
3: Az AMD drivereinek bajai mennyire befolyásolják a lapot, igp-t, sata és usb kezelést, egyebeket? (Volt AMD-s lapom, kijutott belőlük.
4: ASRock Xtreme-4/6 tapasztalatokra is kíváncsi vagyok.
Előre is kösz a helpet. -
JENKINS1
csendes tag
Köszönöm szépen a segítséget
-
JENKINS1
csendes tag
-
stratova
veterán
-
Grampy
aktív tag
Sziasztok!
Megtudnátok nekem azt mondani, hogy az A4-5300-ban lévő HD7480D hozza-e pld a régebbi HD2600XT, vagy GF7600GS/GT teljesítményét?-vagy ezeknél is többet?
-
DzsedalY
tag
-
Hurkaleves
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #7388 üzenetére
az a 3ghz NB órajel szerintem is kicsit magas... node nem is ez a lényeg hanem hogy nálam 2600mhz-en ketyeg az NB jelenleg és asszem 1.2V-al. winrar sebességnél nagyon durva eredményt hozott!
-
-
fattila85
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek már nekem légyszi! Most raktam össze a minap az új konfigom egy a10-5800K asus f2a85-v pro alaplabban és mellette egy saphire radeon 6670. Beteszem szépen dual graphicsba, mutatja is hogy müködik ahogy látom. A probléémám az lenne hogy mindig kidobálja dual graphicsból, vagyis van hogy csak elindul a képernyőkímélő és mikor beindítanám a monitor alvó módba lép mert nincs bemenő jel neki, ugyanígy csinál mindig ha elindítom a játékot és kilépek belőle már nem jön be a windows asztal hanem a monitor csak szépen elbúcsúzik. Már nem tom mit csináljak vele
pls help!jah és d-subba van dugva az alaplapon
-
Tutu7030
veterán
válasz
greenmeister #7413 üzenetére
Én ubival használom (1 hete), eddig nincs vele gond.
-
greenmeister
tag
Linux alatt milyen tapasztalatok vannak A10 5800K-val? Használja valaki Xubi alatt esetleg valaki?
-
csebi
tag
A10-5700 és Asus F2A85-M LE-hez milyen hűtőt ajánlanátok? a két ram slotban van egy-egy CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1866MHz CL9, így nemtom melyik férne el az alaplapban, vkinek van tapasztalata, ötlete?
-
El Kebir
őstag
válasz
matyiroli #7406 üzenetére
szerintem is úgy már hangos, ha kicsit dolgozik a cpu, akkor rögtön megjön a hangja a hűtőnek.
szerintem ebből adódik az is, hogy egyesek csendesnek mások hangosnak mondják, mert mindkét megállapítás nagyjából igaz. (csak az egyik kvázi terheletlen, másik meg terhelt állapotra)
-
arcsi84
aktív tag
Lehet rossz helyre írok, de az x4 750k is trinity processzor, ezért kérdem, hogy mennyire hangos a gyári hűtője? Mert anno a phenom 2 x4 965 BE-nek brutális volt, erről meg olvastam már, hogy halk meg azt is, hogy hangos. Tudom, hogy a hangosság relatív, de ha esetleg tudna valaki egy dB értéket, vagy véleményt azt megköszönném.
Állítólag az a hűtő van rajta ami az a10 5800k-n. -
toyone
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #7388 üzenetére
-
Borokafa
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #7401 üzenetére
Hát ha nem meleg akkor lehet próbálkozni. Én mondjuk 1,45V-nál többet nem adnék neki és amit ott tud stabilan a proci. Az enyém pl. 4,3-4,4GHz-nél nem tud többet stabilan. Az nb-nek meg itt már nincs akkora jelentősége. 1,2-1,3V között amit tud, nálam ez 2,4-2,6GHz volt, igazából most alapfeszen 2,2Ghz-en megy.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hálózati / IP kamera
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Medence topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core Ultra 9 285k /// Teljesen ÚJ // Üzletből, számlával és 2 ÉV Garanciával
- Intel Core i7 9700T - TDP 35W - 8mag/8szál - Eladó!
- Intel Core i7-13700KF - 16-Core 3.4GHz LGA1700 Box
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest