Új hozzászólás Aktív témák
-
ati3x
senior tag
háát nem tom..: http://www.hardwareheaven.com/reviews/1583/pg10/amd-a10-5800k-apu-performance-review-gaming-performance-7850.html
itt 4710-et kapott a rencer.. Máshol néztem, rommá húzott i5-el (4.5 ghz) és húzott 7850-el kaptak 5600-ot.. Van különbség, de én pl nem akarok tuningolni... De pl a hd 7770 3600 pont körül megy.. Szóval ez kb a kettő között van félúton.. Nehéz kérdés..
-
ati3x
senior tag
válasz
MZperX75 #5295 üzenetére
ok vettem..
Mondjuk az a 2000 ft különbség nem sokat oszt, vagy szoroz a 1600(1866) és a 2133-as között.. De kösz. Viszont többen azt mondták, hogy az a10 5800 kihajtja ay r7850-et.. Akkor a 750k-nak is ki kell.. (persze valószínűbb, hogy 7770-et veszek, de ez még kiderül..)
-
-
ati3x
senior tag
válasz
Whysperer #5291 üzenetére
részlet az előző hsz-emből:
"Tehát a tervezett konfig: AMD 750K, Gigabyte GA-F2A75M-D3H vagy MSI FM2-A75MA-E35 alaplap, 8 giga Corsair XMS3 minne - 8 GB (2000 Mhz CL9 ( 9-10-9-27 )) és egy radeon 7770, esetleg 7850...( de inkább a 7770)
A fő kérdésem: melyik alaplap? MSI vagy Giga? Tuning lehet hogy lenne, de nincs nagyon tervben.. Alulfeszelés valószínűbb.."Szóval még nem tudom.. Az msi felé hajlok.. De győzzetek meg..
-
Whysperer
addikt
Ati3x és ,ha az FM2 750k a nyerő akkor milyen alaplap kell amibe húzhatod?
-
Whysperer
addikt
Igen,de ha hosszabbra gondolkodsz ugye akkor fm2-be nem tudsz fentebb menni viszont AM3+ ba meg tudsz egy 8320 vagy 8350-t venni,ha akarsz egy 7950 vagy 7970-et vagy netalántán később több cpu erő kell a ksiebb vga-hoz ! vagy akkor fogod a 750k-t és meghúzod és elég lesz alá?
955 3,6-on kihajt egy 7870-es is! ;-P
Vagy azt mondod 750k-t vegyen az ember és majd azt húzza fel?
-
ati3x
senior tag
válasz
Whysperer #5288 üzenetére
A 750k kihajt egy 7850-est is.. Én is 750k-ban gondolkodom 7770-el vagy 7850-el.. Jobb lenne egy 6100 vagy hasonló. De nem nagyon láttam normális lapot alá.. Azaz nekem mindenképp micro atx-es kellene.. Ja és szeretném viszonylag jó áron megúszni. A 750 vagy A10 négymagos.. mint az i5. Viszont az i5 árában megvan az alaplap, meg a proci sőt még a memoria árának a fele...
-
Whysperer
addikt
Ha játékra akar valaki gépet mi az ésszerűbb?
Egy 750k és majd + vga 7770 és később egy a10 és a CPU-t húzni é saz mellé gújabb vga
vagy
Egy AM3+ + 955 BE aztán ha kell tunning aztán az AM3+ lapba mehet egy 83xx es proci ,ha kell a teljesítmény növekedés!
A pénz szűkös kerete miatt kérdezték ezt a kettő kezdési pontot!
-
MZperX75
addikt
válasz
Taragas #5277 üzenetére
FX szériából 3 modulos már jó egy HD7870-nek v(FX6100 6mag) vagy egy FX8350-es 8 magos kihajt egy 7970-et is és egy árban van I5-el,bár .
I5-re jó hűtő kell melegszik! illetve Ivy széria,ismerősöm pont tegnap panaszoltaNem A10-5800K val van baj! Az igényeidre több kell ,akkor aszerint kell választanos 6magos AMD min,vagy I5-ös Intel(jó lapot tégy alá ne 13.000Ft-ost ja és a hűtése fontos az I5-nek..............is FX nek
is) -
stratova
veterán
válasz
kopidoo #5282 üzenetére
Kis ráncfelvarrást & a hatékonyabb RCM révén magasabb órajelet kap Richland, kb. ennyi. Gondolj bele Trinity 32 nm VLIW4, GCN 28 nm, Richland 32 nm, Kaveri 28 nm. Richland elsősorban az azonos fogyasztás melletti magasabb órajel miatt a notebook piacon lehet jobb pozíciója i3-mal szemben, mint Trinitynek (ahol a tuning korlátozottabb s jobban számít az "out of the box" teljesítmény és fogyasztás). Nem lennék meglepve, ha először ott jelenne meg, ahogy Llano és Trinity esetében történt.
-
kopidoo
senior tag
válasz
Strix Aluco #5280 üzenetére
Én valahol azt olvastam, hogy már GCN IGP lesz benne.
Hmm... keresem
Ja és már március 19-től a piacon lesznek. -
InterFox
senior tag
válasz
Strix Aluco #5280 üzenetére
Oh...
Igazán kár. -
Goose-T
veterán
A látszat ellenére egész jó a szellőzése, mert mint az egy régebbi képemen látszik, a szellőzőnyílás elég nagy az oldalán, és pont a proci felett van.
-
InterFox
senior tag
Nem tudjátok véletlenül, hogy a nyáron megjelenő A10 6800k milyen VGA-val lehet majd crossfire-be összehozni?
-
Taragas
aktív tag
válasz
MZperX75 #5274 üzenetére
Hát 7770 helyett inkább maradok a 6850-emnél. De másik topicba is megmondták a frankót, hogy a lucid úgy ahogy van szar. Sztem veszek egy i53770-et+7850-70-et, azt lesz teljesítmény is, fogyasztás csökkenés is. Majd ha lesz jobb procija az AMDnek, akkor visszapártolok, addig meg jó lesz ez bőven.
-
Dzsabba
aktív tag
válasz
El Kebir #5269 üzenetére
Most egy darabig 0-1 max 3%-on ment a proci,de most megint 0-10% között ugrál össze vissza úgy hogy csak a böngészőt használtam.
A feladat kezelő szerint semmi nem terheli a procit. Az nem lehet,hogy mivel 2 monitort használok egyszerre amiatt terheli jobban?A másik monitor tv.Thomas1:Nem állítottam semmit sem.Megnéztem az uefi-t ott nem találtam semmit. Egyedül a Turbo CPB volt diasble-n azt vissza raktam auto-ra. Reboot után 2100Mhz-en ment a proci és akkor nem is volt gondja annak az oldalnak a megjelenítésével,de most megint 700Mhz-n megy és az oldal is vacakol.
kopidoo: Fura. Te használod az ET6-ot?
-
MZperX75
addikt
-
Triumph
tag
Sziasztok!
Két nap után a következők a tapasztalataim az Asrock extreme4+750K konfigról:
- a proci 1,45V-al 4200 MHz-en üzemel (Prime95 még csak 4 órát ment de addig nem volt hiba sem figyelmeztetés. 4300-on már rögtön a 28k-s tesztnél gond volt 1,5V-on és 1,55 V-on is)
- szépen működik a C&Q és a PWM, max hő 60 fok a procinál és vidkarinál egyaránt bár az nincs húzva.
A 2400-as predator ramok gond nélkül mennek 2133-on XMP2-ben.
Nagyon elégedett vagyok a géppel csendes, gyors.
Szóval aki gondolkodik még hogy asrockot vegyen vagy sem annak csak ajánlani tudom.
Ja a hűtőm egy Xigmatek Gaia.Üdv: T
-
Goose-T
veterán
Itt egy kis leírás a frissített konfigomról, ASRock FM2A85X-ITX alaplappal. Képek is vannak!
-
Whysperer
addikt
válasz
rendesadam #5266 üzenetére
Ezt akartam kérdezni pont ,hogy miért fm2-t szeretnél ,ha egy vga + cpu val is tudsz jó kombot. tudom nem amd ,de akkor vegyél egy ivy i5-t meg egy ATI-t és máris alacsony a fogyasztás van teljesítmény is. Ha annyira nem akkor FX meg egy ATi és alulfeszeled az FX_et.
-
senki66
senior tag
válasz
BlueAthlon #5242 üzenetére
Most, hogy szóbakerült ez a probléma, nekem a bioszba belépés nem okoz problémát viszont a gépindítás billentyűzetről és egérrel sem működik. Decemberben váltottam AMD FM2-re, az előző lapommal - Giga EP45C-DS3, ez működött de most nem. A kézikönyv szerint:
"Allows the system to be turned on by a PS/2 keyboard wake-up event.
Note: To use this function, you need an ATX power supply providing at least 1A on the +5VSB lead."
Ezt vajon hogyan lehetne ellenőrizni , bár mivel tápot nem cseréltem, gondolom ezzel nem lehet baj.
Corsair VX450 -
Taragas
aktív tag
válasz
Hisztogram #5259 üzenetére
És ez mitől instabil?
-
senki66
senior tag
válasz
kopidoo #5246 üzenetére
Nincs is para, csak kiváncsi vagyok az AMP profile különbözik e az XMP-től. Mivel a lapom bioszában benne van , gondoltam, hogy tudja, de a memóriánál nem nagyon látok semmi utalást, hogy AMP kompatibilisek e.
Próbaképpen bekapcsoltam az AMP-t, de nem látok semmi változást. -
Taragas
aktív tag
válasz
rendesadam #5254 üzenetére
De enm érted, ha nem játszok akkor az igp megy, tehát lekapcsol a diszkrét teljesen, meg ha nem játszok, csak régebbi gamekkel, oda is elég az igp, de ha meg kell az erő, akkor meg kell a 7850. Senki nem érti mit akarok? Az e közötti váltást a virtu oldaná meg.
-
Strix Aluco
aktív tag
válasz
rendesadam #5254 üzenetére
Sziasztok!
Tudom, hogy a "K"-s verzió a szorzózármentes, de érdekelne, hogy egy 5500 mennyire húzható?
Köszönöm!
-
rendesadam
tag
-
attiati
veterán
válasz
Taragas #5249 üzenetére
ramból ő lett volna a te embered (KHX1600C9D3LK2/8GX low voltage), de most látom, hogy szépen elszállt az ára
Állítólag simán viszi magasabb feszültséggel a 2133-at. Gondolom erre rájöttek az árazásában is, azért szállt el
15e ft-os árnál még volt megmaradt készleten 11-ért edigitalban
-
ati3x
senior tag
Én is erőteljesen gondolkodom ezen az AMD-s rendszeren. Most egy C2D E4600-as van, 2 giga rammal. Elkezdtem fotózni, 99% raw-ban.. És már elég "lassúcskának" érzem.. A másik gondom, hogy vettem egy 3 terrás vinyót, amiből a rendszerem csak 2 terrát lát.. Fontos lenne a fogyasztás is, mert legtöbbször idle-ben megy,(net) másrészt kellene a 4 mag a fotó feldolgozó szoftokhoz, ezért "hanyagolom" az i3 vonalat.. Ugye ott csak 2 mag van. Másrészt tervben van egy kis játék (il2 cliffs of dover, lock on, falcon bms)..
Tehát a tervezett konfig: AMD 750K, Gigabyte GA-F2A75M-D3H vagy MSI FM2-A75MA-E35 alaplap, 8 giga Corsair XMS3 minne - 8 GB (2000 Mhz CL9 ( 9-10-9-27 )) és egy radeon 7770, esetleg 7850...( de inkább a 7770)
A fő kérdésem: melyik alaplap? MSI vagy Giga? Tuning lehet hogy lenne, de nincs nagyon tervben.. Alulfeszelés valószínűbb..
-
Taragas
aktív tag
Nos, a kövi a problemám: Átakarom alakítani a gépem, de igazából nem teljesen HTPC-t akarok, mert szeretek rajta játszani, és azért sztem, ha full közeli, vagy legalább gyors a játék. Az a baj, hogy nekem a trintity dual graphicsos megoldás kevés, de van a legtöbb alaplapon virtu(lucyd) is már. Arra én már megkaptam a választ, hogy egy 5800k kihajt egy 7850et(esetleg majd egy 6800k richland egy 7870-et, vagy 8850-et).
A; Szóval a kérdéseim a következők:
1, Virtuval járható e ez az út? Mármint lekapcsolja a virtu rendesen a 7850-et, ha nincs terhelés?
2, Meg hova kell dugni majd a kábelt, az alaplapra, vagy a VGAba?
3, Ha az alaplapra dugom, akkor mennyi a veszteség teljesítményben, ha meg a VGAba, akkor le kapcsolja e 3w-ra a kártyát, ami az AMD kártyák sajátossága( ha az alaplapra dugom akkor is)?B; A másik meg ami problémám van, az a memória:
1; Mire érdemes most pénzt adni?
2; Elviekbe a richland tudni fogja a 2133-at is, de érdemes e olyan ramra beruházni(ez kb egy 8 gigás kitnél 5-6k plusz, amit nem sajnálok rá, ha van értelme)?Válaszokat előre is köszi!
-
Dzsabba
aktív tag
válasz
rendesadam #5226 üzenetére
Speedtest-el szoktam mérni és mindig azt írja amit kell neki,de most hogy szóba hoztad lehet,hogy a t-home router-el lesz a hiba,mert az elmúlt 1 évben kétszer is cserélték.
Csol-T:Tényleg csak nálam van a hiba.
Lefuttatok egy pár trójai és féreg keresőt.Remélem ez lesz a baja.
-
TomiLi
addikt
Köszi Uraim, próbálgatom amiket tanácsoltatok!
Kicsit azért mérges vagyok, hogy ez egyáltalán probléma..........
-
dances
tag
Üdv!
Egy 65W TDP-s X4 740-hez ajánlott vrm hűtéssel ellátott alaplapot venni, vagy anélküli is jó lesz?
Konkrétan ezen 2 lap között vacilálok:
MSI FM2-A75MA-E35
MSI FM2-A85XMA-E35A CPU tápellátása elvileg mindkettőn 3+2 fázisú.
-
törölt tag
-
-
senki66
senior tag
válasz
frescho #5239 üzenetére
frescho, kopidoo köszi mindkettőtöknek a válaszokat.
Kérdés, hogy melyik memória AMD Profile-os? Nekem Corsair Vengeance CMZ8GX3M2A1600C9vannak az vajon tudja e ezt?
A kopidoo által linkelt cikk még nyári, az én alaplapom jóval későbbi, de az első bios-ban vajon miért nem volt benne az AMD Memory profile funkció - ez utóbbi persze csak költői kérdés volt. -
válasz
senki66 #5234 üzenetére
A kerdesed masikfelere a valaszV a power management a tapellatast szabalyozza. A lenyege as, high nem engedi a cpu-t a TDP osztaly role futni. Tehtat visszaveszi a turbot, sot ha kell meg az eredeti gyari orajel ala is megy. Eroszakosabb vele a fogyasztas management, ha Durban akarok fogalmazni. Tuningnal as elsok kozott lovi ki as ember a tc-vel egyutt. Az 5800k woman belefuthat ugyanis a GDP falba. As 5400 es 5600-all is megeshet ez, bar ahhoz jobban meg kell kuldeni oket. A 750k is belefuthat, de az igp hianya miatt azt is rendesen meg kell tuningolni ehhez, pl 1.45V, 4.5GHz korul mar visszaveheti az orajelet az APM.
Ceaser: fm1 topic, de meg inkabb valamelyik multimedias szaktopicban erdeklodj, ott talan tud valaki valaszolni a kerdesedre.
-
TomiLi
addikt
A másik nagyon vicces dolog az az, hogy 10-ből 9x képtelenség belépni a bios-ba!
Ez mi????
Már elkopott a mutató ujjam, mert annyit nyomkodom a "del"-t. Előszőr azt hittem, hogy a vezeték nélküli billentyűzet az oka, de usb-n (akármelyik alaplai csatlakozón) keresztül is ugyanez a hiba. Nagyon bosszantó.Ha pedig már "loading operation system" van (hogy jó magyaros legyek) akkor ha bejelentkezés helyett újra indítást választok, egy örökké valóság mire ez meg is történik (nem akarok nagyot mondani, de egy percig simán hezitál a gép, hogy most mit is szeretnék tőle????)
Biztos bennem van a hiba, és nem értek eléggé hozzá, de őszíntén nem is akarok nagyon.... Én csak használni szeretném, de egyelőre több a bosszúság sajnos....
-
TomiLi
addikt
Sziasztok!
Nem tudom itt kérdezzek a problémámmal kapcsolatban, vagy a 3D-s topikban.
Egy Llano Gigabyte ITX lapban egy A8-3870K megy (sajnos alapon - mert eddig nem sikerült belőni)
8Gb 1866-os ram van a gépben, ez is szintén sajnos alapon, 1333-on megy.
HDMI-vel van a gép egy LG42LW5590, passzív 3D-s tv-re kötve.A "nem igazi" 3D-s filmeket, amikor dupla kép van azt már le tudom játszani, de a blu-ray 3d-t nem sajnos.
A duplázós megoldás sem tökéletes, mert alapból a tv-n rosszul jelenik meg a kép, túl van méretezve, és ha lecsökkentem Catalystban akkor a 3D nem lesz jó, mert eltolódik a kép is, és "szellemképessé" válik.Blu-ray 3D-t a power DVD12-vel próbálom lejátszani, de nem indulnak el a filmek, mert hibát ír, hogy csatlakoztassak egy másik 3D-s eszközt. Ez után a hiba után átállítja a TV felbontását is windowsban 1024x768-ra....
Gyenge a gép alap beállításokkal azért van ilyen hibám, vagy valami más gond lehet?
Esetleg a képátméretezős problémára is lenne megoldás?Előre is köszi!
(13.1-es Catalyst van fent)
-
kopidoo
senior tag
válasz
senki66 #5234 üzenetére
AMD Memory Profile itt el van magyarázva.
-
senki66
senior tag
A Gigabyte F2A85X-D3H F2-es bioszában, illetve nyilván más lapoknál is, tudja valaki mi az AMD Memory Profile (AMP) és az AMD APM (Application Power Management) function - mire jó és hogyan működik?
-
ezjó
csendes tag
Hello.:-)
A10 5800k-hoz milyen proceszorhûtôt
Használtok, ha húzni akarjátok? -
Goose-T
veterán
válasz
Goose-T #3214 üzenetére
Megjött az új ASRock FM2A85X-ITX alaplapom a héten a másodjára is elfüstölt FM2A75M-ITX helyett, és eltűnt a teljesítményhullámzás! Nagyon tuti, eddig valószínűleg a gagyi VRM instabilitása és melegedése miatt szabályzott le állandóan a proci, de ez most már a múlté. A Dirt 3 benchmark pedig 44/26 helyett most már 62/52-es értékeket mért. Állat!
-
Trojan64
csendes tag
Szép jó estét!
Végre elértem a fórum ezen részét, mert kicsit vissza lett olvasva.Szóval az alábbi processzor kell kiválasztva: Amd A8 5600k. X4 965 helyett inkább ezt választom. Eddig csak Intel volt megnézzük mit tud.
1. Két alaplap jönne szóba, de nem tudom, hogy ebbe a házba melyik menne bele kényelmesen:
[link]
FM2A75 Pro4 vagy Pro 4 M
Képek, további adatok a gépről: [link]2. 1866MHz-es ramok lettek kinézve, mely lehetőleg Dual Channelben izzasszák a gépet.
Ezek közül melyiket ajánljátok?
KINGSTON 8192MB HyperX XMP DDR3 1866MHz CL9 KIT KHX1866C9D3K2/8GX
CORSAIR 8192Mb XMS3 DDR3 2000MHz CL9 KIT CMX8GX3M2A2000C9
CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1866MHz CL9 KIT CMZ8GX3M2A1866C9Lényegében innen: http://tinyurl.com/bfm4a85
Vannak új hírek a Kaveriről? Richland még FM2-es lesz nem?
-
Peetta14
tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném az alábbiakban.
Jövő héten érkezik az új gépem.
ASROCK FM2A75 Pro4-M
AMD A8-5600K 3.60GHz FM2 BOX
CORSAIR 8192MB XMS3 DDR3 1600MHz CL9 KIT
120GB 2,5" Kingston SSD SATA3 SV300S37A/120G
Chieftec CTG-500-80P 500W
Chieftec LF-02B-OP
LG 23" IPS234V-PNUtoljára 7 éve raktam össze gépet, azóta biztos fejlődtek
Van olyan dolog, amire különösen figyeljek összeszerelésnél? Érdemes-e valamit azonnal frissíteni, letölteni hozzá?A gép egyszerű netezős, filmezős lesz, nem lesz húzva, és játékokra sem lesz használva. Érdemes lecserélni a gyári hűtőt? Tudtok ajánlani valami elfogadható árut, ha a csendesség az első számú tényező, a megbízhatóság mellett?
Köszönöm a segítséget előre is. -
MZperX75
addikt
válasz
atti_2010 #5220 üzenetére
THX! Akkor teljesen jót mondtam a fiúnak.....ugyan úgy mint a Llano-nál akkor....
A HD6670-es drivert ne tegye fel,ugye?
Mert a lüke telepítette,aztán lefagyott,mondjuk a 6670-es kimenetre kötötte be a monitort,és külön beállította DG-t
Miközben 4.2-re húzta az APU-t és alapfeszen 1.5V DDR3-1600ról tekert ramon 1866-ra,mondtam oda már kell egy kis ram +fesz
-
MZperX75
addikt
Kérdés
Gigabyte F2A85X-UP4 alaplap+A10-5800K +HD6670-1G GDDR5
hogyan állítok dual graphic-ot?
Driver?+ beállítás?
Alaplapi kimenetre a kijelzőt vagy HD6670-ről? tapasztalat.......? mikrolag,néha szaggatásElőre is THX
-
-
senki66
senior tag
válasz
zsola32 #5201 üzenetére
Most frissítettem a biost GA-F2A85X-D3H (rev. 1.0) lapon. Megjelent benne az AMD Memory Profile (AMP) ,de még nem tudom az mire jó és be lehet e kapcsolni az Extreme Memory Profile (XMP) mellett. CPU Vcore beállítás sajnos nekem maradt a 0.006 voltokkal léptetős , konkrét értéket megadni vagy lefelé vinni nem lehet.
A Gigabyte oldalon azt írják:
1. Modify setting compatibility of wake up timing - csak sejtem mi lehet, de nem hiszem, hogy szükségem lenne rá
2. Support AMD APM (Application Power Management) function - ez meg nem tudom pontosan mi. -
Dzsabba
aktív tag
Elméletileg minden driver fent van.Az eszközkezelő szerint a hardverekkel minden rendben.
Chrome-t és smart security 5 használok ezer éve.
Esetleg az ssd beállítások közül kavarhat be valami,vagy most már nincs több ötletem.
Végül is nem dől össze a világ emiatt az egy lap miatt,csak furcsa. -
-
Dzsabba
aktív tag
A memória elméletileg jó bele mert a kompatibilitás listán ott van és a memtest szerint semmi baja.
Csak 10mb-os netem van és erre is gondoltam,de hiába várok akár órákat is,mert ha egész nap ott hagyom egy külön lapon és bármikor rá klikelek ugyan olyan rossz. Már régebben írtam,hogy a benti gépemben egy régi p4-es 2.8Ghz-es proci,1Gb ram és valami integrál videó kártya van 120mb net és ott még külső proxyn keresztül is hibátlanul fut.
Így most már csak két dologra tudok gondolni vagy 13.2 beta driver sem elég optimalizált vagy az alaplapra amire tegnap tettem fel az új F3-as uefi-t.
Nagyon jó dolgokat lehet rajta elcsípni.gabo9021: Köszi,hogy megnézted.Kezdem úgy érezni,hogy csak nekem akar működni.
Csol-T: Előre is köszönöm, kíváncsi vagyok,hogy mi történik,de 99%,hogy semmi baja sem lesz.
-
válasz
juve600 #5162 üzenetére
Pontosan ugly, ahogy leirtam.
A turbo core (tc) tul Nagy feszultseget ad. Maga a proci is tul van for szelve altalaban, ugyanazon a feszultsegen vidaman elfut minimum a etc orajelen.
5400k-NAL beallitasok:
Turbo core off
Power management off
CPU volt/multiplier manual
Max szorzo 40 (eredetileg 36, tcvel 38)
A fesz maradt as alap 1.4VIgy a fogyasztas nem not a tc-hez kepest es kicsit gyorsult.
-
DeckardCain
senior tag
Van itt valaki, aki egy 5600k-n diablo3-zik?
Tervezek egy itx-es konfigot tv mellé, aztán viszonylag már csak szinte ezzel játszok, meg esetleg sc2. -
zsola32
őstag
látom van új BIOS F2A85-M alaplapra.
feltette már valaki, mik a tapasztalatok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- További aktív témák...
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest