Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A SteamOS helyett Bazzite felé fordul a GPD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomorski
őstag
1150-hez még nem volt szerencsém eddig. De elolvasva az írásodat/tesztedet kedvet kaptam hozzá.
-
-
Kezd fogyni a cucc, már csak egy darab van (utolsó), DHL szállítással, 32k.
Egyébként még mindig csak lesek. A Plague Tale Requiem játéknál, maximális (Ultra) részletességgel, natív fHD-ban 75fps lock mellett (Vsync 100%, 75Hz FreeSync monitor) az RX9060XT teker izomból (95% átlag), a proci meg 60-80% között megy. Mondjuk a bencmarkokat nézve a kártya ezekkel a beállításokkal ennyit tud, mert kb. 80-85fps a vége, bár ott egy R9 5900X hajtotta, az is 40%-on ment. Utóbbi egy háromszor ennyi maggal rendelkező proci. Ehhez mérten a Crystal Well teljesítménye megsüvegelendő.
-
juliabrilke
veterán
Ugyanúgy, mint a másik notebook processzor 1150 adapterrel, ez se megy egyik Gigabyte alaplapban se.
MSI/Asrock Z97, H81 lapok simán felismerik, max. kicsit régebbi biost kell feltenni. -
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Bakker, benéztem 2.0x4, amit a lap biztosít (maga a slot 16X, teljes értékű egyébként), az már 2Giga.
-
-
Úgy látszik van élet 1150 mellett is. Bekerült az RX9060XT, elsőre a Chronost próbáltam. Közepes presettel volt 20-25fps a 4460+RX570 4GB mellett, most Epicen Ray Tracing-el 55-70 között. Silent Hill f Very High 100 felett. Nagyon teker ez a proci, és csak 4.2GHz jelenleg, a szorzó engedné feljebb 4.6ig, de félek ennyit adni neki. Egyébként borzasztó különbség van. A horror játékoknak lett színe. Eddig minden világosabb volt alacsony beállításoknál, most full sötét sarkok, olyan "dark" atmoszféra, mint a Youtube videókban.
Egy gondom van, hogy NVME meghajtót nem tudok a lapra tenni, mert M2 nincs, egy PCIE 4x slot lenne (1.0), ami SATA 3 sebesség, szóval átalakítóval SATA M2 mehetne bele (a másik slotra rálóg a VGA.).
juliabrilke: Milyen lappal használod?
-
juliabrilke
veterán
Csatlakoztam én is egy 4980HQ procival!
Mondjuk nekem már van régebbről egy 4870HQ, de lényegesen szerényebb képességekkel rendelkezik. Ott 4Ghz volt a maximum, de ott még egy kis extra feszültséget is kellett neki adni.
A 4980HQ esetén nekem 4,4Ghz-nél fagy, 4,3Gz meg még alulfeszeléssel is megy.Minek kellene még egy kis extra feszültség?
-
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Elkezdtem összerakni az új gépet, a VGA-t megrendeltem, Asrock féle 9060XT, 16GB amíg a többi cucc nem jön meg, meglátjuk mit tud a proci.
-
Kipróbáltam bőven kihajtja, rtx2070 szintre húzva (sűvít mint az állat) 30% felett a gpu bound 1280x1024-ben ami valljuk be alapból cpu limites beállítás egy fullhdhez képest is. A proci alapon megy. Húzva rtx2080/3060-at is kihajt. Írtam hogy ryzen 3600 szinthez lehet mérni. Nem vicc az az l4 cache játékokban. De attól függ mivel és milyen grafon játszol, 1440p-1600p később lesz cpu limites.
-
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Nincs limit. A Base clock viszont 97.2MHz, szóval ott az eltérés.
A 2060at szerintem már nem fogja kihajtani. Kíváncsi vagyok az eredményekre.
-
Kapott egy jobb kártyát. Asus Rtx2060.

-
Vcore fesz bemeneti az mindegy, a proci kezeli saját VRM-el ez annak a bemeneti fesze. Vcore-t ő maga állítgatja de bele lehet nyúlni offsettel.
Amíg nem throthlingol stress teszten addig mindegy, mehet 90 fokig is. Játékok alatt amúgy sem fog ennyire melegedni.
Windows alatt nem próbáltad állítani? QuickCPU-van mondjuk a szorzókat állítani meg a TDP-t is lehet.
i7 4770 azonos órajelhez képest 20-30%-al gyorsabb. 4460-nál meg nem tudom 50-60% passz.
Meg kellene nézned egy AIDA-t CPUID részt ahol írja a TDP limiteket, szerintem valamit beállított a lap (65w talán) ez a proci ehet ennél jóval többet is.
Haswell a fő mag de a cache miatt Crystallwell a neve. (meg az IGP is más mint a haswellé) -
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Nézegettem, de annyira fogalmatlan vagyok, hogy nagyon. A VCore fesz (ez a bemeneti) 1.9V, ezt valamiért a lap fixre állította, HWinfo szerint 1.92V megy be neki így. Ami még fura, hogy a base clock és a szorzó nem ad ki közel egész számot. 40es szorzóra állítva az órajel 3943MHz, 42es szorzóval, ami már OC, 4134MHz, ezeket konstans tartja minden magon. Kb. 1.5MHz mintha hiányozna a BCLK-ból. Csaknezt már nem olyan egyszerű piszkálni, mert akkor elmennek a memória órajelek is. Egyébként a 42es szorzó mellett egy rövid stress teszt alatt 85 fok volt a maximum, de az átlag 83, minimális melegedés a 40hez képest. A 3. Mag a legmelegebb. A hővezetés jó, mert ahogy vége a stressnek, egy másodperc után már csak 55 körül, a következő pillanatban meg beáll az alap 45 fok körülre, de ha sokáig alapon megy, akkor képes visszahűlni 36-38 fokra. Őszintén, egy 4460-hoz hasonlítani lehetetlen, mert az órajel sokkal magasabb, az 3.2GHz és csak egy mag volt képes 3.4ig menni, vagy kettő 3.3ig, az 65 fokig szokott kúszni, és jóval lassabban hűlt vissza (mondjuk jövő hónapban lesz 11 éves).
Amit továbbra sem értek, hogy Auto módban miért csak 38 a max szorzó. A P1.4 BIOS verzió nem hozott semmi változást (elvileg NVME támogatást, csak a deszkán nincs M2 slot. Lehet VGA nélkül a 16 PCIE átalakítóval képes lenne bootolni egy ilyen meghajtóról.
Rá kellene magam venni az 1.9 frissítésben van 5. Generációs CPU mikrokód frissítés, ez a proci meg félig Haswell félig Broadwell, mondjuk a megfogalmazás érdekes, mert 1150 csak Haswellig volt támogatott, a frissített változat (Haswell Resfresh) ugyanúgy 4. Generáció. Tudtommal 5xxx proci már mind 1151v1 volt.
-
Itt kezdődött el az a korszak amikor Intel gyenge minőségű pasztát rakott a kupak alá. Ehhez még hozzájött az hogy használtan sokéves rossz paszta még jobban rontott a helyzeten. Ezért delidelték sokan.
Én amikor megkaptam a 4790K-t sokévesen akkor már throtlingolt, ezért kellett delidelni.
A 4980HQ pasztája sem egy jó minőségű de legalább friss.
TDP-t nézd meg mert lehet limitál valamit a lap és az kihat a max órajelre. Z97 nem limitálja de lehet a H97 meg igen de állítható. -
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Utánanézve sokan panaszkodnak a 4790-re is, hogy brutál módon melegszik, simán eléri a 100 fokot.
Tegnap nekiálltam BIOS-t frissíteni, hátha a mikrokóddal van baj, ezért nem megy alapból 40es szorzóval, 1.2->1.4 volt a terv, szépen ment is, de megállt UEFI update 100-nál,és innen semmi. Kurzor mozgott, de ott állt. Negyed óra után meguntam, nyomtam egy újraindítást (3 lépcsős a frissítés, először Intel ME, utána crashless feature, majd UEFI update). Érdekes módon a flash sikeres lett, a BIOS verzió már 1.4,de a max órajel nem változott. Még van 1.5 és 1.9 (a 2,2.1 és 2.3 elvileg már bem OC barát), de félek nekiállni.
-
-
Megy 4GHz-en, OC Tweak-ben a max szorzót beállítottam 40-re, így szépen megy minden mag 3940MHz körül, viszont így már 80 fokon, 63W mellett. Az alap órajel pedig 800, (8-40 szorzó). Nem értem, hogy a deszka miért nem ezt vette alapnak. Lehet régi a BIOS. A hőmérsékletnek ez normális?
-
Na, beraktam. De valami van. 3.8GHz a max órajel minden magon (a minimum 850), 57W TDP mellett. E fölé nem megy. Nincs throttling, mert ezt stabilan tartja minden magon. A magok hőmérséklete 70 fok körül ilyenkor, ahogy abbahagyom a stress testet (Heavyload) azonnal visszaesik 40 fok alá. A hőmérsékletek stabilak. Csináltam UEFI default-ot, ugyanez. Bekapcsoltam a CPU OC fixed mode-ot, ugyanez.
-
Én ilyen dobozt nem kaptam. A proci egy papírzsepiben volt, benne a 3 gyűrű, az egész egy pont akkor tasakban, az körbetekerve piros bubifóliával, némi ragasztószalag, az egész egy papirdobozban, majd egy akkora papírdobozban a kicsi, ami szélességre passzentos volt, de a többi irányban volt egy-egy ujjnyi légrés.
-
-
Közben sikerrel átvettem a helyi postástól:

Lapom még nincs hozzá, meg időm se nagyon, hogy foglalkozzak vele most, de ez lesz a 2013-2014-es gépem agya. Perpill tán félretró, ahogy DarthSun mondaná. Jelenleg úgy 15 gépem van itthon, meg alkatrészek másik 15-höz.
Ez a korszak viszont még hiányzott.Hugo azt írta eBay-en, hogy ehhez a procihoz a csúcskategóriás lapok rizikósak lehetnek, főleg az ASUS esetén. (Giga meg ugye alapból kilőve, volt már róla szó.)
Szabványos feszültségszabályzókra / érzékelőkre van szüksége a procinak, nem kókányolt "hipiszupira". A legjobb tapasztalatai az MSI-vel voltak. Egy sima Z87 vagy Z97 bőven elég tőlük is. -
-
Kezdek akkor izgulni, mert a helyi postáson kívül más nem nagyon fogja megtalálni se a házunkat, se a postaládánkat. (Érdekes módon nekem az eBay-es rendeléseim szinte mindig a Magyar Posta szokta kihozni, 1-2 kivétel ha akadt több év alatt.)
Gyorsan ki is tettem most egy házszámot, eddig még az se volt.
Az enyém is megjöhet hamarosan, ha kihozza a futár. No de mi van, ha nem tudja kihozni, és fel se hív?! Remélem, legalább valami értesítést kapok a futár elérhetőségével. Kezdek félni, mert nagyon eldugott helyen lakunk, és perpill 30 centis hó borítja a környéket.
Másik címre kellett volna kérnem a procit, ehh.

-
Elvileg adtak egy csavarhúzót is, a leszorító keretet kell kiszedned és annak csavarjai alá kell. Le fog esni a hátsó keret de ha a különálló alsó csavart bent hagyod akkor nem. Szóval csinálhatod úgy hogy a felső két csavart elsőnek alátétezed majd utolsónak az alsót.
De legyél óvatos a pinekkel. Illetve amikor beraktad a procit figyelj oda rá hogy a kis nyíl jó helyen legyen, fontos hogy nem a procin hanem az adapteren lévő nyilat (alul van) figyeld!
Berakáskor jobban fog feszülni a foglalat, érdemes a procit kissé lefogni mert ki tud csúszni amikor ráhajtod. Nekem LGA1151-esnél volt ilyen és tönkre is tettem egy lapot (Dell oem gép mert nem fogtam le a procit és bizony kiugrott és tarolt pár pint.)
Egyébként ha nincs pasztád attól még kipróbálhatod tuning nélkül.
Biosban semmi különleges nem kell, esetleg annyi hogy az all core turbót nézd meg mert egyes lapok alapból megkapcsolják (multicore enhancment néven szokott lenni).
TDP sincs limitálva, az is a csillagokig megy azaz azt sem kell állítani felfelé.
Aztán ez mobil proci simán megy 90-100 fokon is gyári állapotában, nem kell félteni. Azért óvatosan húzd meg, nem biztos hogy totál meg kell mert ez eleve magasabb. -
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Semmi nincs itthon, és nem vagyok bacsis, pedig fogkrém, mindenféle krém és lekvárok is vannak (házi természetesen). Mindegy, mert kell DP kábel is, nVidia kártyára váltok, az meg csak DP-n tudja a FreeSync-et (Adapter Sync) kezelni, szóval mindenképp üzlet vagy webshop lesz.
Egyébként csere előtt érdemes melegíteni a rendszert? Úgy öt éve lehet rajta az új hűtő procin (Brocken Eco). Kitépni biztos nem fogja, mert keretes leszorítós a foglalat.
A kis gyűrűket pontosan hová kellene berakni?, lecsavarozom a leszorító keretet, és a csavarok alá? A menetes rész a lapban van? Nem esik ki semmi hátul? Bocsi a hülye kérdésekért, keretet utoljára S478 korszakban szedtem le, mikor Silent Knight hűtőt raktam a Prescott-ra, akkor még nem volt merevítés az alaplapon hátul.
-
-
Megjött a proci. Féltem, hogy kézzel írott lesz, de szép gravírozott, mint egy rendes gyári cucc. ExpresszOne hozta, nagyon elegáns módon fel volt rakva a postalád mellé a kerítés tetejére. Se egy email, sms reggel, hogy ilyren lesz, de még telefon sem a futártól... Tegnap este néztem a nyomkövetést, akkor csak "local post scan" volt az utolsó bejegyzés...
Mostmár csak pasztát kell szereznem, mert jövő hétre vártam a cuccot.
-
Asrock H97M-Pro 4 lapom van, szerencsére van hozzá kész moddolt BIOS a ReBar-hoz (préseljük ki a legutolsó FPS-t is, ugye), jövő év elején lövök apróról egy 3060 vagy erősebb kártyát (olyan 100k körül meglátjuk, mi lesz a legerősebb) a mostani RX570 helyére.
A RAMok csak 1600as modellek, a mára már az Abit sorsára jutott Crucial-tól (abból is legnépszerűbb, Ballistix Sport szériából). Forintra pontosan ennyiért vettem én is a 2x8 KIT-et egy hónapja a már gépben lévő 2x4 mellé (elsőre indult majd leállt a gép a BIOS előtt, csak beraktam a mostaniak mellé, de csatornánként kell egyeznie a mennyiségnek, mint megtudtam, szóval szépen mennek Dual-ban 1600@CL9 mellett.
Hogy a kedvezményt miért kaptam, fogalmam sincs. Nem ment a Gpay fizetés (egyszerűen nem történt semmi a hitelesítés után), hagytam a kosarat, nekiugrottam újra, erre ott virított a special coupon, már alkalmazva. Lehet ilyen vevőcsalogató, 10 éve nem vettem semmit eBay-en, így a vége 21 579 forint volt.
-
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
B580-ra nagyon kíváncsi lennék. Lehet, majd kipróbálom vele én is, mert pont az van a fő gépemben jelenleg, de nálam ez a proci majd (csak) egy R9 270X-et kap maga mellé, legalábbis ez lesz az alaphelyzet a korhűség okán. Egyelőre a terv egy itx konfig, de persze még változhat. (Van itx-es R9 270X.
) RAM-okat már lőttem is 11k-ért, jó kis HyperX Savage nem kellett senkinek, gondolom, mert 4 GB-os modulok.Intel Iris Pro 5200 tesztelése is érdekes téma lehet még, azzal én biztosan foglalkozni fogok majd. Állítólag nem egy kiegyensúlyozott konstrukció, de legtöbbször mégis jobb a játékos teljesítménye, mint egy Intel HD 530-nak vagy akár 630-nak.
Samus: Grat! Remélem, dobsz be majd pár eredményt vele Te is ebből-abból. Nekem lapom még nincs hozzá, és egyetlen szimpit láttam csak Hardveraprón, viszont alaposan túlárazva. Nem baj, ráérek.
Szerk.: én 24083 Ft-ért vettem az enyém. Rendben van annyiért is.

-
Utolsó két darabra megemelte, mostmár 32k. Én még 22ért kaptam ÁFÁval, és adott egy 5 dolcsis kupont is...pontosabban már csak DHL szállítással kérhető, akkor ezért írta nekem hogy utolsó darab.
-
Már csak kettő. Egyet behúztam, ezzel kimaxoltam a jelenlegi gépem. Kap egy jobb kártyát, 3060 vagy 3070. Annyira kirobbantak az árak, hogy új platform nem lesz (az AM4 is nő, procik árai is), gondolkodtam X99 és Xeonon, de kicsit megrémít a kínai lap...ezzel remélhetőleg kihúzom az apokalipszis végéig. Lecserélem a házat RGB-s akváriumra, a 10 éves FSP Raidert egy új FSP-re a biztonság kedvéért, van 24 giga RAM a gépben. Kap egy terrás NVME meghajtót az egyik PCIE 4x foglalatba, és csak úgy süvítenek majd a játékok.
-
-
Hálás köszönet, nekem ezt nem dobta ki tegnap! (Tán mert kötőjellel írtam a proci nevét, nem tudom, de már mindegy is.) Megrendelve. Van még az eladónak 3 db a 48-ból, ez már gyorsan el fog fogyni. Szóval ha valaki akar még a PH!-ról... -olyan kuriózum ez a proci, mint akár az i7-5775C, de még annál is különlegesebb.
Most vehetek hozzá lapot és gyors RAM-okat is.

MasterDeeJay: LGA 1150 szerintem a gyűjtőkön kívül nem sok embert érdekel már, mégha netezéshez jelenleg is megfelelő ez a platform. Játékos szemmel nézve inkább valami olyan foglalat lehet best buy, amibe tehető 4-nél több magos proci is. AM4 akár DDR4-el, az még 2-3 évig tuti jó játékra is, az ára meg elég barátságos. (Nekem perpill van két fölös AM4-es lapom is, de nem adom el őket, valamikor tuti kelleni fognak még.)
Na, az azért meglepett, hogy az i7-4980HQ még a Ryzen 3600 ellen is állja a sarat. Az tényleg nagyon durva. Akkor kicsivel jobb lehet egy 3400G-nél és egy i7-6700K-nál is. Vagyis kábé húzott i7-7700K teljesítményt ad játékokban (már amelyikben sokat számít az L4$).
-
Szerintem az lehet hogy a DDR3-as gépek árai mennek majd fel, hiszen a ram olcsó bele és igazából 4x8GB is lazán megy bennük nincs az szerencsétlenkedés mint AM5-nél 4 ram esetén. Bár ilyen szempontból az X99 DDR3 ECC REG verziója jobb talán 2678v3 filléres. Mondjuk még elviselhető a 8GB-os DDR4 ára is de a 16GB-osok megugrottak rendesen aprón is.
Szóval a teszt gyorsban.
1600-as 4x4GB rammal teljesen alap időzítéseken

1833-as XMP 2x8GB rammal CL10 1.5v

Cache ide vagy oda a gyorsabb ram eredménye látszik a minimumokon. Vagy még az lehet hogy a 4db ram visszafogja a procit mert végülis notebookba tervezték és azok jellemzően gyengébb IMC-vel vannak.Minimumok
CPU Game Min: 95 → 105 = +10 FPS (~+10,5%)
CPU Render Min: 89 → 101 = +12 FPS (~+13,5%)Átlagok
CPU Game Avg: 133 → 140 = +7 (~+5,26%)
CPU Render Avg: 153 → 158 = +5 (~+3,27%)95%
CPU Game 95%: 103 → 110 = +7 (~+6,8%)
CPU Render 95%: 101 → 104 = +3 (~+3,0%)A leginkább a minimumokat javította ott gondolom ahol a cache elfogy. De mivel totális GPU limit van ezért érdemben nem javult az FPS csak annyit látok hogy még erősebb videókártyát is elbírna mint korábban. De lényegében már így messze gyorsabb mint a 4770-es.
Időm nincs rá de 2133-on is megy. Bár ez gondolom nem nagy szám egy eleve 1866-os ramtól. Régen 1600-as lowpower ECC-ket használtam 2400-on amikor 4790K-m volt és azok még 2600-on is mentek de a proci nem bírta (write bug 2400 felett)
-
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
25k már nagyjából reális ár lenne most is (ingyenes postával Kínából). Fura, hogy ennyire megdrágult, szerintem nem indokolja semmi ezt az árnövekedést. 4770-nel meg aztán nagyon jó üzletet csináltál.
i7-7700 volt tán 2 hete eBay-en 15k alatt is (14,5k körül), meg persze a postaköltség (ami nem vészes, 3-4k, és ez így azt jelenti, olcsóbb már kicsivel külföldről, mint itthonról). Mondjuk aki nem gyűjteménybe keresgél, hanem a használhatóságra megy, jobban jár a Coffee Lake procikkal, azok nagyon jó ár-érték arányúak mostanában. A 7700 csak számomra izgalmas.

Bár ha Kaby Lake, nem az i7-esek a legizgalmasabbak szerintem; a legritkább proci az i3-7320. Volt 7x ezerért belőle egy bontatlan dobozos eBay-en nem is olyan régen, már elkelt.
-
-
Érdekes volt az írás, viszont gyakorlati szempontból mégis úgy látom, hogy keveseknek érheti meg. 42k most egy ilyen proci, egyszerűen túl drága. Lenne kedvem azért nekem is a teszteléséhez...
-
Rendes cpu hűtővel.
20-30% cpu rendernél azonos órajelen 4770 vs 4980HQ, szóval az a 128Mb L4 nagyon sokat számít. Cyberpunknál annyira nem számít de kell beszereznem erősebb videókarit, ez a 1060 bőven kevés 4gen i7-hez.

-
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Az nem gond, Asrock lapom van. Én kicsit drágábban vettem most bele 2x8at a 2x4 mellé, sikerült ugyanolyan Cruciall Ballistix Sport szettet vennem (lassan ez is mehet vitrinbe, ha megszűnik a márka, mimt anno a jóhírű Abit).
A másik opció egy használt B550 lap, egy Ryzen 3600X, meg 16 mega memória, de itt már kezd érződni, hogy a használtpiac is követi az árakat.
-
Vajon H97 chipsettel is menne? Az eBayes eladó szerint: Available chipset of mainboard: H81,B85,Z87,Z97, LGA1150 is a must.
Még mindig ezzel a platformmal vagyok, és a kirobbanó memóriárak miatt (24 giga van a lapban) erősen gondolkodom, hogy belerakom a 4790K-t, meg egy erősebb VGA-t és elleszek vele (teszek alapján a 2060-t simán kihajtja, sőt, erősebbet is tudna). -
Amit elsőnek kipróbálok majd az a shadow of the tomb raider benchmark-ja. Ott 50%-ot ír a 4770K-hoz képest (RTX 2070)
Igazából a CPU limites játékoknál amelyek szeretik a nagy cache-t annál tud nagyot dobni. Nem nehéz ilyet találnom mert eleve már a platform eléggé cpu limites mai játékokhoz.
Ryzen 3600-ashoz képest is eléggé jól megy.
-
CsabaZz
tag
Szuper, kíváncsi vagyok a teljesítményére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Arc Raiders
- OLED TV topic
- Milyen autót vegyek?
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- War Thunder - MMO Combat Game
- Autós topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó PDP Riffmaster Wireless Guitar Controller PS5, PC
- Acer Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Nintendo Switch utazó, puha, kemény tokok gyári, Mario, Splatoon, Hori, Spigen
- P1 Gen4i 16" 4K UHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P16s Gen4 16" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX PRO 500 BlackWell 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) RAM-okat már lőttem is 11k-ért, jó kis