Új hozzászólás Aktív témák
-
hegegabi80
addikt
válasz
attiati #5095 üzenetére
nekem 1155 lap és samsung winyóval volt és van gondom. valahol itt írtátok is a firmware frissítés folyamatát csak még nem kerestem meg.
Nekem most azt csinálja, hogy használatközben néha befagy a gép. Világít folyamatosan a hdd led, majd nagy sokára kezd el dolgozni. Nekem mondjuk régi sata2 160 Gb samsung winyóm van. -
hegegabi80
addikt
válasz
attiati #4851 üzenetére
Na nekem is pont ugyan ez a problémám volt. Gépcsere volt, kivéve a két sata HDD. Az egyik egy samsung a másik egy WD. A samsungon volt az oprendszer, és volt, hogy nem látta a bios se és nem töltött be, csak többszöri próbálkozásra. Sokat szívtam vele én is. Mondjuk firmware-t nem frissítettem, eszembe se jutott.
Én a bios frissítéssel kezdtem, amit mondjuk ilyenkor nem is javasolnak. Na ahogy megcsináltam, rögtön az elején hibát jelzett, hogy ismét frissítsem ugyan ezzel a verzióval. Megtettem, újrahúztam a win 7-et és azóta müxik. (kopp-kopp) De ha megint gond lenne, akkor firmware frissítés lesz. -
törölt tag
válasz
attiati #4857 üzenetére
Hát a SATA kábelt és a tápkábelt nem árt rádugni, ugyanis se nem gondolatolvasó a gép, hogy kapcsolatot teremtsen a HDD-vel, sem a HDD nem képes áram nélkül működni...
De nem a frissítés közben, hanem még előtte. Tehát le se csatlakoztasd a gépről, ill. a tápról sem. SATA HDD-nél tudtommal nincsen jumperelés, ám azt olvastam, hogy elvileg az alaplap SATA0-ás portjára kellene dugni, mert az a master, de én nem dugtam oda és sikerült így is.
Jaja, nekem is előző gépemben (C2D konfig) semmi baja nem volt, szóval furcsának találtam, hogy a HDD pont akkor mondta be az unalmast, amikor gépet cserélek...
Nekem a HDSentinel hibátlannak találta a vinyót (mert hiszen az is), így én mindenre gyanakodtam kezdetben, csak magára a HDD-re nem. De most már a végére jártam a dolognak, mint Derrick. -
törölt tag
válasz
attiati #4855 üzenetére
Hát mivel már teljesen tanácstalan voltam, mi az isten okozhatja azt, hogy egyszer érzékeli a HDD-t, egyszer nem, sőt nekem pl. volt, hogy nekiállt kattogni a HDD, úgyhogy már attól féltem, hogy tönkrement... ezért nekiálltam keresgélni a neten. Több angol és magyar nyelvű cikket végigolvasva jöttem rá, hogy valószínűleg ez a bibi nálam is. A firmware frissítés sem egy szeánsz, több oldalon rosszul van leírva, hogyan lehetne csinálni, szóval itt megint csak legalább 10 fórumot kellett átfutnom, hogy mindegyikből egyenként összerakjam, hogyan is kell. Kb. 4 óra szívás után sikerült megcsinálni. Persze, most már gyorsabban menne, de mivel előtte sosem csináltam hasonlót, ezért nem volt könnyű.
Dióhéjban a lényeg: Leszeded a firmware-t a weboldalról. Windows alól értelemszerűen nem lehet frissíteni, ezért boot után kell elvégezni a frissítést. Mivel a nyomorult Samsung nem bírt bootolható fájlt készíteni, csak egy .exe-t, ezért neked kell bootolható adathodozóra kiírni/rátenni. Készítenem kellett egy bootolható pendrive-ot, ráraktam a fájlt. Több fórumban azt írták, hogy az UEFI-ben a merevlemez módot (vagy mit) állítsam át AHCI-ről IDE-re a frissítés idejéig. Na, nekem pont, hogy így nem frissült. Visszaraktam AHCI-be és sikerült frissíteni. Azóta (kopp-kopp) jól szuperál.
Ha csípőből tudod, hogyan kell bootolható adathordozót készíteni, hogy hogyan kell frissíteni(, illetve most már azt is tudod, hogy 99,99%, hogy ez a hiba,) akkor gyerekjáték. -
válasz
attiati #4672 üzenetére
Szerintem még az sem biztos, hogy GCN lesz a Richlandbe. (legalább is CES-en nem volt róla szó, ipon-os hír meg tényként beszél róla, csak azt nem írja, honnan az infó) Ha marad a VLIW, akkor marad a max 6670-es.
(#4673) Joc76: én vennék inkább gyári 1866-os ramokat, olcsóbbak is. BIOS-ban felrakod őket 1866-ra és mennek elvileg szépen. De megveheted a 2400-asokat is, csak felesleges egyelőre őket annyin járatni, meg lehet gondok is lennének, viszont ezeket is lehet 1866-on hajtani.
-
rendesadam
tag
-
HolyFire
aktív tag
válasz
attiati #4448 üzenetére
Szerintem nem lehet azt mondani hogy ez meg ez így sípol...nem hiszem hogy egy alaplap standard mód ciripel vagy sípol... csak behatárolni lehet mint ami példákat említettem... de akár valaminek a tápegysége is jó példa lehet ami sípol, vagy szünetmentes, bármi ami vellanyos.
Kérdés hogy a venti sípol vagy más....ki kéne fülelni...oldallap nélkül. Lehet csak egy ventid szól...
-
HolyFire
aktív tag
válasz
attiati #4445 üzenetére
Nekem olyan hangot ad az ssd mint amit a sima hdd ad seek-kor, az a fasza "recsegés"...csak ez vékonyabb, magasabb hang és picit halkabb... úgy fogalmaznék hogy hallani ahogy folyik az áram a cuccban miközben dolgozik.
De volt anno egy Radeon HD2900 Pro-m...űber tuningos volt annak idején az a kártya, de melegedett is...ment is rá a vízhűtés, bios mod stb stb, bokk cserebere...majd vettem rá valami hyper táp egész kártyás blokkot ami eltörte vagy megrepesztette az egyik fesz szabályzó chip-et a kártyán... na az folyamatosan halkan vékony hangon 'ciripelt' zúgott... akkor jöttem rá hogy az adja a ciripelést mire a videokari kilehelte a lelkét. Blokk levéve, lepucol és fény derült a hibára...
Szóval ebből kiindulva....szerintem kell némi mákfaktor, és mindenek előtt jó fül hozzá hogy honnan jön a ciripelés.
-
kopidoo
senior tag
válasz
attiati #4416 üzenetére
El kell keserítselek, de a speedfan sem fog segíteni. 3pin-es ventit a 4pin-es csatin nem szabályoz.
Viszont, ha a 3pin-es cpufan csatira teszed a házventit, akkor a cpuventivel együtt fogja szabályozni.
Nekem így van a hátsó házventi bekötve. Ma veszek egy 3pin Y-kábelt, hogy az elöl lévő venti is szabályozva legyen.@tacsko: igen
-
zedok
őstag
válasz
attiati #4320 üzenetére
Nekem A85 4-M-esem van, ott a táp csatlakozásnál lehet valami gubanc, rémlik, hogy valami négyeset illetve 24eset kellett rákötni a lapra? De lehet az a 4es egy 6os volt?
Másrészt a pwr sw, hdd led meg ezeket általában úgy kell bekötni, hogy a "fehér" (üres? - nem jut eszembe a szó rá) legyen belül azt hiszem. Csak ötleteket próbáltam adni!
Szuper!
-
törölt tag
válasz
attiati #4298 üzenetére
A vastagított sarok (ahol az 1-es szám áll) mindig a "kezdő" sort jelzi, tehát ott lesz a plusz. A kábelek csatlakozóinak hátulján is van egy indikátor (kis háromszög), ami jelzi ezt. Általában a fehér színű ér a föld (GND), ahol pedig valamilyen szín (vörös, zöld, sárga, kék) és egy fekete szál van, ott az utóbbi lesz az. A HDD LED + fölött lesz a Power LED + is esetedben.
-
attiati
veterán
válasz
attiati #4297 üzenetére
Találtam előlapi panel bekötéshez ábrát, az online kézikönyvben ki lehetett nagyítani
De még mindig nem egyértelmű, hogy pl a 2 pines hdled csatlakozónak melyik lába kerül balra, melyik jobbra. Mindkétféleképpen rámegyAkárcsak a többi csatlakozó. Színezés sincs a csatlakozón.
A PLED meg 2 db 1 pines csatlakozóból áll. Egy + és egy -
Ott melyik melyikre kerül? -
senki66
senior tag
válasz
attiati #3515 üzenetére
Én nem is akartam ezzel bizonygatni semmit főleg az AsRock kérdést, hisz az nincs is a sorban, csak kiemeltem headhunter fórumtárs linkelt cikkéből egy másik statisztikát.Mindamellett engem meglepett az Asus ilyen "látványos" képviselete Az biztos, hogy ha ismernéd előtte a statisztikát Te sem választanál olyan lapot, amelyiknél minden 100 db-ból 4-5 darabot vissza kell vinni, mert ugye a 4,xx % ezt jelenti. hanem egy olyant, ami a nullához közelít.
-
törölt tag
válasz
attiati #3515 üzenetére
Úgy néz ki a helyzet, hogy nemigen, ha megnézzük a kínálatot. A csúcslapokat megpakolják VRM-mel, oszt' kész. A középkategória és alatta érje be a maradékkal (hisz mindennel kell csökkenteni a költségeket, amivel lehet). Bár ennyire azért nem kutattam utána, hogy minden gyártó minden egyes termékén megnéztem volna a kiosztást, de ez a tendencia.
Én most egy ilyen előtt ülök, ezen még 8+2 fázis van, pedig a 770-es chipsetjével új korában sem tartozott a felsőházba.
-
attiati
veterán
válasz
attiati #3495 üzenetére
"msi-ből meg annyira megnéznék már egy bővebb kínálatot"
Csak szólni kell
:
Újabb belépő szintű Socket FM2-es MSI alaplap -
atti_2010
nagyúr
válasz
attiati #3491 üzenetére
A Gigának most kivételesen jó a Biosa pláne annak ami nekem van, szerintem a legtöbb állítási lehetőséggel rendelkező FM2 -ben, igaz frissítés csak 1x jött hozzá de mivel tökéletesen működik annyira nem is hiányolom, i pár állítási lehetőség az olcsóbb lapoknál hiányzik de akkor is elég jól sikerültek, gondolom tanultak az elmúlt AM3, bénázásokból.
-
törölt tag
válasz
attiati #3486 üzenetére
Ha nem tuningolsz, vállalható mind a két lap. Ha igen, az is a mértéktől függ. Én személy szerint megfogadtam, hogy többé nem adom 6+2, vagy inkább 8+2 fázis alá. Pont ezeknek a nagyobb testvéreit néztem ki: ASRock FM2A85X Extreme6, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, de sajnos, nem egy árkategóriában vannak az általad kiszemeltekkel.
Az Etrontól szerintem nem kell annyira tartani. Az EJ168 volt problémás, de azzal is csak annyi, hogy hűteni kellett és mindig a legújabb driverrel használni. Ezen az ASRockon EJ188 van, amire messzemenően nincs annyi panasz, mint az elődjére.
A BIOS (UEFI) kényes kérdés. Valaki nagyon jól megfogalmazta előttem, azt hiszem, pont ebben a témában, hogy Gigáéknál inkább kidobnak egy új revíziót, mintsem írnának egy normálisabb BIOS-t. Hasonlóan látom a dolgot, a szoftveres megoldásaikkal sosem voltam kibékülve.
Az USB3 portok száma megint egy olyan dolog, amit neked kell tudnod, hogy mennyit használsz, mennyire van szükséged. De szerintem nincs 6 darab Kingston DataTraveler HyperX 3.0-d, amit folyamatosan, megállás nélkül nyírnál.
A hangchip mind a két esetben egy Realtek ALC892-es. Olyan, amilyen. Én egy 889-esnek jobban örülnék. Nem sokkal, mert komolyabb hangtechnika hiányában nem hallom az előnyét, de a specifikációk mutatnak némi diffit.
889 DACs with 108dB SNR (A-weighting)
892 DACs with 95dB SNR (A-weighting)
889 ADCs with 104dB SNR (A-weighting)
892 ADCs with 90dB SNR (A-weighting)
889 Three stereo ADCs
892 Two stereo ADCs
889 All DACs supports 44.1k/48k/88.2k/96k/176.4k/192kHz sample rate
892 All DACs supports 44.1k/48k/96k/192kHz sample rate
889 All ADCs supports 44.1k/48k/88.2k/96k/176.4k/192kHz sample rate
892 All ADCs supports 44.1k/48k/96k/192kHz sample rate
889 16/20/24-bit SPDIF-IN supports 32k/44.1k/48k/96k/192kHz sample rate
892 16/20/24-bit SPDIF-IN supports 44.1k/48k/96k/192kHz sample rate
889 Port-A/B/C/D/E/F built in headphone amplifiers
892 Port-D/E/F built-in headphone amplifiers -
Simid
senior tag
válasz
attiati #3486 üzenetére
Szerintem egyikkel sem nyúlhatsz mellé, ezek már azért nem alsó kategóriás lapok. Említettek korábban valamit, hogy a Giga lap nem kapott újabb BIOS-t. Nem tudom ez mennyire lehet probléma, de talán emiatt érdemes lehet az ASrockot választani. (Én kb ilyen apróságok miatt döntöttem végül az ASrock mellett)
-
StSanya
senior tag
válasz
attiati #3486 üzenetére
Nem az USB3 döntse el, mert igen, azt jelenti, de ez meg van az Asrock-nál is, sőt, ott 6 db hátsó USB3 van, + 2 előre kivezethető. Gigánál meg 2 hátul fixen, s 2 előre. Asrockban van ugyanis egy Etron EJ188 chip, ennek a 4 USB3-a van kivezetve hátra.
- 2 x Rear USB 3.0 ports by AMD A85X (Hudson-D4), support USB 1.1/2.0/3.0 up to 5Gb/s
- 4 x Rear USB 3.0 ports by Etron EJ188, support USB 1.1/2.0/3.0 up to 5Gb/s
- 1 x Front USB 3.0 header (supports 2 USB 3.0 ports) by AMD A85X (Hudson-D4), supports USB 1.1/2.0/3.0 up to 5Gb/s -
HeavyToys
senior tag
válasz
attiati #3433 üzenetére
Gondolom erre gondol. Az ITX-es szériával gondok voltak-remélhetőleg a módosításoknak hála tényleg csak voltak- az ASROCK FM2 ITX-es szériákkal, illetve a fórumban tágyalt budget kategóriás lapokba amik 4 fázisú tápellátás vezérlést kaptak nem célszerű 100W-os TDP-vel rendelkező APU-t rakni. Ezek tények. De a magasabb kategóriákban, PRO és Extreme szériában az Asrock kb olyan minőséget produkál mint a többi gyártó de általában kedvezőbb áron.
-
HeavyToys
senior tag
válasz
attiati #2724 üzenetére
Így van. Személy szerint nekem volt az egyik elfüstölt ITX-es Asrock lapom, de ezt is többször leírtam már. Én A85X Extreme6-ra váltottam tőlük, és nagyon elégedett vagyok a lappal. Kiváló a stabilitása, a memóriákat is biztosan kezeli, akár 2400mhz-en is, a ventilátor vezérlése is kiváló, szóval nagyon elégedett vagyok vele.
-
shinren
csendes tag
válasz
attiati #2293 üzenetére
imákkal áldom a neved hogy találtál tesztet
...el is bogarászom
Szerk: ahogy látom a legtöbb játéknál megvan a 30+ fps...ahol nincs, ott a többinek sincs meg
szerintem, játszhatósági küszöb felett megy jó pár fps-el a legtöbb játékban...
szerintem az a 19k~ HUF megéri érte... -
FireKeeper
nagyúr
válasz
attiati #2303 üzenetére
ez könnyen betudható annak, hogy bár 2012-t írunk, sok játék még mindig erősen épít az egyszálas teljesítményre (legutóbbi jó példa AC3), amiben, valljuk be, jobb a sandy/ivy. ami program persze jól skálázódik, ott kijön az FX/trinity jobb többszálas teljesítménye.
senki66: ugye ezt nem komolyan kérdezted? totálisan esélytelen. persze vehetsz intel cpu mellé nyugodtan radeont, de nem fognak "összedolgozni", mint APU + megfelelő VGA esetében.
-
válasz
attiati #2293 üzenetére
Szerintem túl sokat agyalsz, hogy megvedd e a 750K-t.
Teljesen egyértelmű, hogy melyik a jobb vétel.
Játszani akarsz a 750K-val, vagy megverni a Pentiumot?
Ahol esetleg kikap az Athlon, hozza a játszható sebességet? Ha igen, akkor minek tuningolnád? Azzal ráérsz, ha kevés lesz a proci.Fogyasztásról is írtam már, hogy miért nem lényeges a játékok alatti nagyobb éhség, hiszen idle és filmnézés közben is sokat behoz belőle.
De fogalmazzunk inkább másképp. Megveszed a Pentiumot, mert olcsóbb és a játékok egy részében picit gyorsabb, mint a 750K, aztán meg szívnád a fogad, mert microlagol multi alatt. (igen, sarkítok, tapasztalatom nincs etéren) Vagy inkább megveszed az Athlont és elnézed neki, hogy olykor 50 helyett 48 fps-t produkál...
Kár, hogy nem hoz minimum fps-eket a teszt, de erről is volt már szó korábban.
-
válasz
attiati #1469 üzenetére
760K nincs, gondolom előállították az A10-5800K órajeleit és elnevezték 760K-nak...
Szerintem inkább erre a tesztre hagyatkozz. Itt is szerepel az A10 csak cpu-ként a játékos teszteknél. Ha úgy jobban tetszik, nézd az A8-as eredményeket.Az általad linkelt tesztben nincs minimum fps, márpedig ez az, ami leginkább meghatározza a játékélményt. Hiába van mondjuk átlag 40 fps, ha időnként leesik 25-re. Oliverda tesztjében van minimum fps. De volt már több teszt is, logouton is pl, ahol kimutatható, hogy a több mag simább grafikont eredményez, ritkábbak a hirtelen fps dropok. Az Athlon egy fokkal gyengébb szereplése annak köszönhető, hogy sok játék nincs 2-nél több magra optimalizálva. De azt hiszem abban nincs vita, hogy melyik lehet az időtállóbb. Majdnem négy mag szemben 2-vel. Emellett több helyen olvasni, hogy multiban egyre inkább számít a 2-nél több mag.
Árról szólva, logikád alapján az i3 is túlárazott egy Pentiumhoz képest. De nyilván ha az ember procit vesz, azt néha másra is használja játékon kívül, így talán indokolt az a plusz 13-14k huf az i3 oldalán. Ebből következően az a plusz 7k is megérheti az igp nélküli Trinitynél, főleg, hogy játékokat nem nézve nem sok különbség van az i3-hoz képest.
Fogyasztáson kár annyit rugózni, mert ami hátrányt terhelés alatt összeszed a Trinity, azt ellensúlyozza idle és filmlejátszás alatt a Sandy-Ivy párossal szemben.
A fentiek hipotetikusak, nem vagyok egy nagy játékos (fusson a Dungeon Keeper oszt jól van!
), csak leírtam a véleményem.
-
BlueAthlon
senior tag
-
atti_2010
nagyúr
válasz
attiati #1510 üzenetére
az athlon II x4 760k elírás? valóban megveri egy G860?
Ezt kérdezted I3 -ról nem esett szó, hiába hasonlítod azokhoz a Celleronos lószarokhoz mert az IGP 0 bennük és amúgy ha jól megcibálom bármikor lehagyja vagy egyenlő velük, ahogy néztem pár FPS van köztük játékokban az semmi, fogyasztás meg lehet alacsony hiszen az IGP ahogy írtam egy nulla.
-
El Kebir
őstag
válasz
attiati #1453 üzenetére
"De ha árban ugyanannyi az 1866-os CL9-es predator, mint a Te 1600-os cl9-es Low voltage Kingston-od, akkor miért jobb az?"
várjál már, én a 2400-as predator-hoz hasonlítom a LoVo-t
, nem holmi 1866-os 1,65V-os predatorhoz, amit te linkeltél!
(az nem tűnik túl jó vételnek, ha az 1866 CL9-hez 1,65V kell neki)
de egyébként igen, a listádból abból a három CL9-es közül választanék, de az a predator a maga 1,65V-os feszültségigényével annyira nem szimpatikus, a másik kettő 1,5V-os.
-
El Kebir
őstag
válasz
attiati #1449 üzenetére
szerintem a CL11-es ramokat hanyagold, azok helyett érdemesebb 1600-as CL9-et venni... (a 1600-as CL9 szinte biztosan menni fog 1866-on CL10 vagy CL11-en )
low profilosnak itt van még az általam is használt Kingston "LoVo" 1,35V-on 1600MHz CL9 KIT KHX1600C9D3LK2/8GX ~12,300 Ft
1,65V-on széttunigolható 2400MHz-et is mehet, a kingston 2400-as predator-hoz tartozó időzítésekkel simán jó, 2400-on és 2133-an is...
agent11
ha még nem tetted meg, akkor NB-nek adj 1,35V-ot. (egyébként az SPD-ben is benne van, ha megnézed aida64-gyel, hogy 2133-hoz ramnak 1,6V, NB-nek 1,3V ... 2400-hoz RAM 1,65V, NB 1,35V)
predator spd -
-
Goose-T
veterán
válasz
attiati #1313 üzenetére
Szerintem elég, ha nagyjából hasonló a termékkód, akkor már jó eséllyel ugyanaz a PCB és ugyanolyan márkájú chipek vannak a modulon. Legalábbis én ezen az alapon vettem Kingston KHX1866C9D3K2/8GX-et (HyperX Genesis XMP 1866MHz, 2x4GB), mert az alaplap által támogatott modulok listáján találtam KHX1600C9D3K2/8G jelzésű Kingston modult, ami nagyjából ugyanez, csak 1600MHz-es és nincs benne XMP profil. A feltételezésem bevált, mert pöccre indult vele a gép, és az 1866MHz-es XMP profil beállítása után sem volt vele semmiféle problémám.
-
kopidoo
senior tag
válasz
attiati #1307 üzenetére
Az ASRock weboldalán megtalálod a választ.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
attiati #1307 üzenetére
Én ezt a Corsair Vengeance 1600MHz-es CL9-es 8GB-os kitet vettem hozzá, A gyári XMS profillal megy szépen, gond nélkül. Most épp 1866MHz-en használom, bár csak CL10-es időzítéssel, 1,6V-tal. Lehetne még szűkíteni kicsit az időzítéseken, de egyrészt lusta vagyok, másrészt így is gyorsult az a két játék (DOTA 2, WoW), amivel játszom.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
attiati #1271 üzenetére
Elég szerencse kérdése, de ilyen memória árak mellett beteszel 2x4 vagy 2x2 Gigát és csókolom, én mióta megjelent a DDR1 soha nem használtam 2 modulnál többet, mindig az volt hogy majd kipótolom ha kevés lesz de vagy a szabvány változott meg ddr2-ddr3 vagy nagyobb frekvencia kellett, de ahogy gondolod, szerintem kiegészülnek még a paletták csak gondolom az neked már késő, az FM1 -ben is így volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 10
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest