Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen házat vegyek?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TomiLi
addikt
A másik nagyon vicces dolog az az, hogy 10-ből 9x képtelenség belépni a bios-ba!
Ez mi????
Már elkopott a mutató ujjam, mert annyit nyomkodom a "del"-t. Előszőr azt hittem, hogy a vezeték nélküli billentyűzet az oka, de usb-n (akármelyik alaplai csatlakozón) keresztül is ugyanez a hiba. Nagyon bosszantó.Ha pedig már "loading operation system" van (hogy jó magyaros legyek) akkor ha bejelentkezés helyett újra indítást választok, egy örökké valóság mire ez meg is történik (nem akarok nagyot mondani, de egy percig simán hezitál a gép, hogy most mit is szeretnék tőle????)
Biztos bennem van a hiba, és nem értek eléggé hozzá, de őszíntén nem is akarok nagyon.... Én csak használni szeretném, de egyelőre több a bosszúság sajnos....
-
miresz
veterán
Hát ennek nem nagyon örülnék.

5800K 4Ghz-n nem is rossz eredmények,egy alapórajeles Fx6100 szintjét hozza Cinebench-ben is.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- Asus ROG Delta II gamer fejhallgató
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Ez mi????