Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TomiLi
addikt
A másik nagyon vicces dolog az az, hogy 10-ből 9x képtelenség belépni a bios-ba!
Ez mi????
Már elkopott a mutató ujjam, mert annyit nyomkodom a "del"-t. Előszőr azt hittem, hogy a vezeték nélküli billentyűzet az oka, de usb-n (akármelyik alaplai csatlakozón) keresztül is ugyanez a hiba. Nagyon bosszantó.Ha pedig már "loading operation system" van (hogy jó magyaros legyek) akkor ha bejelentkezés helyett újra indítást választok, egy örökké valóság mire ez meg is történik (nem akarok nagyot mondani, de egy percig simán hezitál a gép, hogy most mit is szeretnék tőle????)
Biztos bennem van a hiba, és nem értek eléggé hozzá, de őszíntén nem is akarok nagyon.... Én csak használni szeretném, de egyelőre több a bosszúság sajnos....
-
miresz
veterán
Hát ennek nem nagyon örülnék.
5800K 4Ghz-n nem is rossz eredmények,egy alapórajeles Fx6100 szintjét hozza Cinebench-ben is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest