Új hozzászólás Aktív témák
-
senki66
senior tag
Mind a négy slotban 4 GB ram van, mivel mikor mindent visszavettem alapra, akkor se ment le az IB Test, ezért visszaraktam az NB-t 2100 MHz-re, a ramokat 2133-ra. Normál felhasználás mellett van, hogy napokig sincs hiba, csak a CPU tuning nem megy, ezért kezdtem kísérletezni. Korábban két venti volt a házban, közvetlenül a tápra kötve csak a proci hűtő PWM-es volt az alaplapra kötve, de akkor is voltak random blue screen-ek. Most van szintén egy PWM-es proci hűtő, valamint egy 3 pines feszültség szabályozós és 2 db pwm-es venti. Tehát se alaplapi hűtőkkel se azok nélkül nem kerek.
-
senki66
senior tag
Van még két inteles gép is itthon, az egyikben biztos, hogy rosszabb táp van, meg a lányom gépe, de nem örülne, ha kikapnám a tápot (most hirtelen nem is emlékszem milyen táp van benne, és hogy jó lenne e ide?) Tehát táp problémára gyanakodsz - tudnánk ezt valahogy monitorozni?
-
senki66
senior tag
[link] ebben a hsz-ben ( a végén) írtam, hogy a memtest86 egy egész éjjeles futtatás során nem dobott hibát, az 3.8 Ghz-és proci beállítás mellett történt, teszteljem azért újra ramokat illetve kicsit bele is zavarodtam, nem tudom honnan kezdjem. 1. Csináljak egy Load defaults-ot ? 2. IBT vagy hogyan? Ja és ha IBT akkor stress level mi legyen?
-
senki66
senior tag
válasz
Balathruin #19083 üzenetére
Sajnos nem bírja, vissza tettem 4 GHz-re, remélem legalább ezt tudja tartani.
-
senki66
senior tag
válasz
Balathruin #19081 üzenetére
Ja North Bridge, érdekes mert ez is autón van nekem, pedig a memória erősen húzva van 1600-ról 2133-ra, de az jó az Auto beállítással. A Vcore LLC Mediumra állítottam, van még Exterm, de az gondolom elírás és Extreme akar lenni, azt is kipróbáljam, ha mediumon nem lesz jó, mert nem szeretném Exterminálni a procimat?
-
senki66
senior tag
válasz
Balathruin #19079 üzenetére
OK kipróbálom , csak kiváncsiságból az NBVID LLC az mire van hatással?
-
senki66
senior tag
válasz
Balathruin #19077 üzenetére
-
senki66
senior tag
válasz
Balathruin #19073 üzenetére
Mi is az az LLC ?
-
senki66
senior tag
Na egy kicsit besegítettem a AMD Athlon X4 750K procimnak, kapott egy DeepCool GAMMAXX 200T hűtőt, a házba pedig kicseréltem a hátsó ventit egy Nanoxia Deep Silence 120 - 1300 RPM-re, hátra meg kapott két Coolink Swif2-80P-ét, úgyhogy a melegedés megoldva. Felhúztam 4.2 GHz-re a procit, nem melegszik túl viszont időnként mégis rebootol. Nem tudom milyen feszt adjak neki, hogy stabil lehyen - ha egyáltalán lehet. Most az 1.45-re amit az auto beállítás ad, rátettem még 0,078-at, azaz 1.528 . Lehet, szabad még növelni és ha igen meddig? (alulfeszelés nem ment még 3.8-on sem) De jó is lenne nekem is a 4.4 GHz, de a stabil 3.2-nek is örülnék.
-
senki66
senior tag
Majdnem vettem hozzá egy Noctua NH-U9B SE2 hűtőt, azzal biztos jól meg lehetett volna húzni, de sajnos a mérések szerint nem fértek volna el alatta a RAM-ok így le kellett mondjak róla.
Most nézem az AIDA nekem is 3992.5 MHz-ét ír CPU clock-ra, ezt nem egészen értem, mert 3,8 -ra van állítva a bios-ban. -
senki66
senior tag
A turbót csak képletesen írtam, valójában fix 3,8-ra van állítva az NB meg 2100-ra. Itt vannak a beállításaim:
A RAM-ok nem bírnak többet, 1600-asok gyárilag, így is elég szép tőlük, hogy 2100-on mennek. (néha beesik egy-egy blue screen death, de nem tudtam kivenni mi okozza, mindig másra hivatkozik. Memtest86 egész éjjel futtatva sem hozott hibát. Szerintem a Win10-nek van valami nyúgje, mert Win 8.1 alatt sosem kékhalálozott. -
senki66
senior tag
válasz
solfilo #19026 üzenetére
A Ryzen 1400 kb 60k, lap hozzá 25-30, ja és DDR3-as memóriáim vannak, azt is cserélni kellene, ez így egyszerre nagyon sok, egyenként meg nem lehet cserélni, mert mindent egyszerre kell, Rövidtávon a húzással ~ hány százalékos teljesítmény növekedést lehetne elérni és milyen hűtővel?
-
senki66
senior tag
Üdv,
Nemrégiben vettem egy MSI RX 480 Gaming X videokártyát, de nem igazán tudom kihasználni, mert a Gigabyte GA-F2A85X-D3H (FM2) lapomban futó AMD Athlon X4 750K procim miatt eléggé CPU limites. A proci gyári hűtővel 3.8 GHz-en üzemel (így nem is nagyon bír többet). Mennyire lehetne húzni a procit, ha egy nem túl drága hűtővel megtámogatnám? 4.1, 4.2 GHz? Tudnátok valami nem túl drága hűtőt ajánlani hozzá vagy nem érne semmit a húzással sem lehetne számottevő javulást elérni? -
-
senki66
senior tag
Sziasztok,
Gigabyte GA-F2A85X-D3H lapom van. Frissítettem a Biost az "új" F3-asra. Frissítés után még elindul a Windows (win 8 x64) , de a login után a gép újraindul. Próbáltam mindenféle bios állítgatással. load optimized defaults stb, de ugyanúgy újraindul. Végül visszatettem az F2 bioszt, így szerencsére működik. Mi lehet a gond , van valami ismert hiba az F3 biosszal vagy próbáljam újra feltenni? Vagy fel kell tenni előtte az új AMD chipset drivert?Üdv,
senki66 -
senki66
senior tag
válasz
BlueAthlon #5242 üzenetére
Most, hogy szóbakerült ez a probléma, nekem a bioszba belépés nem okoz problémát viszont a gépindítás billentyűzetről és egérrel sem működik. Decemberben váltottam AMD FM2-re, az előző lapommal - Giga EP45C-DS3, ez működött de most nem. A kézikönyv szerint:
"Allows the system to be turned on by a PS/2 keyboard wake-up event.
Note: To use this function, you need an ATX power supply providing at least 1A on the +5VSB lead."
Ezt vajon hogyan lehetne ellenőrizni , bár mivel tápot nem cseréltem, gondolom ezzel nem lehet baj.
Corsair VX450 -
senki66
senior tag
válasz
kopidoo #5246 üzenetére
Nincs is para, csak kiváncsi vagyok az AMP profile különbözik e az XMP-től. Mivel a lapom bioszában benne van , gondoltam, hogy tudja, de a memóriánál nem nagyon látok semmi utalást, hogy AMP kompatibilisek e.
Próbaképpen bekapcsoltam az AMP-t, de nem látok semmi változást. -
senki66
senior tag
válasz
frescho #5239 üzenetére
frescho, kopidoo köszi mindkettőtöknek a válaszokat.
Kérdés, hogy melyik memória AMD Profile-os? Nekem Corsair Vengeance CMZ8GX3M2A1600C9vannak az vajon tudja e ezt?
A kopidoo által linkelt cikk még nyári, az én alaplapom jóval későbbi, de az első bios-ban vajon miért nem volt benne az AMD Memory profile funkció - ez utóbbi persze csak költői kérdés volt. -
senki66
senior tag
A Gigabyte F2A85X-D3H F2-es bioszában, illetve nyilván más lapoknál is, tudja valaki mi az AMD Memory Profile (AMP) és az AMD APM (Application Power Management) function - mire jó és hogyan működik?
-
senki66
senior tag
válasz
zsola32 #5201 üzenetére
Most frissítettem a biost GA-F2A85X-D3H (rev. 1.0) lapon. Megjelent benne az AMD Memory Profile (AMP) ,de még nem tudom az mire jó és be lehet e kapcsolni az Extreme Memory Profile (XMP) mellett. CPU Vcore beállítás sajnos nekem maradt a 0.006 voltokkal léptetős , konkrét értéket megadni vagy lefelé vinni nem lehet.
A Gigabyte oldalon azt írják:
1. Modify setting compatibility of wake up timing - csak sejtem mi lehet, de nem hiszem, hogy szükségem lenne rá
2. Support AMD APM (Application Power Management) function - ez meg nem tudom pontosan mi. -
senki66
senior tag
Sziasztok,
Nekem 750K procim van, amiben nincs IGP.
Viszont nézegettem az Aidát, ami lapkakészlet fülön, azt írja:
Integrált grafikus vezérlő
Grafikus vezérlő típusa AMD Trinity
Grafikus vezérlő állapota Letiltva
Ez nem azt jelenti, hogy mégis van benne IGP és elméletileg a tiltást fel lehet oldani, hasonlóan mint amikor valamelyik AMD procinál az egyik mag volt tiltva? -
senki66
senior tag
válasz
Bjørgersson #4357 üzenetére
Ha csak a névleges teljesítményen használjuk a procit, akkor elég a gyári hűtő (750K 3.4-4.0 GHz között), tuningra viszont tényleg alkalmatlan.
-
senki66
senior tag
válasz
Bjørgersson #4292 üzenetére
Üdv,
A gyári hűtőt használom és szerintem nem olyan rossz, a procit 4 GHz-en járatom a gyári hűtővel 56-57 fokos, a hangja a gépnek ugyan olyan, mint amikor az Inteles e6750-nel használtam, azt hiszem a ház ventik hangosabbak, mint a proci ventije. Én is be voltam indulva 1-2 hete, hogy milyen hűtőt vegyek, de aztán lehiggadtam. Az igazán jó hűtők 10-20 ezer körül vannak, és ezekkel mondjuk 10 % teljesítmény növelést lehetne elérni? Szerintem nem éri meg, mert akkor vehettem volna egy drágább procit eleve abból a pénzből.
Ha lenne felesleges 10-20 ezrem, lehet rátennék egy Brockent vagy Gotthardot, de egyenlőre meg vagyok nélküle is. -
-
senki66
senior tag
Jó hűtővel meddig lehet 750K-t húzni, van erre tapasztalat már?
Csak, hogy ne vesszen el a válaszomban a kérdésem. -
senki66
senior tag
4 GHz -ig nem kell külön hűtő, nekem legalábbis a gyárival megy szépen, de e fölött feltétlenül! Én is most filózok, hogy elégedjek e meg ennyivel, vagy áldozzak rá kb 10k-t, hogy kicsit tovább pörgessem. Tényleg, jó hűtövel meddig lehet 750K-t húzni? A RAM -ot nem tudom, de valszeg nem lesz vele gond, A Kingstone szinte mindennel kompatibilis de lehet a Corsaire bizonyos esetekben jobb (nekem legalább is ) 1600-as 2133 MHZ-en fut.
-
senki66
senior tag
Apropó hűtő,
Alpenföhn K2 hűtőt nézegettem. Vajon jó lenne ez a Giga F2A85X-D3H lapra. Igazából az lehet a probléma, hogy a PCIEX 16-os slotban lévő videókártyától befér e? Ha valami csoda folytán lenne valaki, aki használ ilyen lapon ilyen hűtőt vagy esetleg olyan helyen dolgozik, ahol ki lehet próbálni, annak megköszönném az infót. -
senki66
senior tag
Annyian emlegették itt a VRM-eket, [erre] nincs vélemény?
-
senki66
senior tag
Valaki el tudja mondani mi múlik a VRM modulok számán és mit jelent a 4+2 VRM és ezek hol is vannak az alaplapon?
-
senki66
senior tag
válasz
attiati #3515 üzenetére
Én nem is akartam ezzel bizonygatni semmit főleg az AsRock kérdést, hisz az nincs is a sorban, csak kiemeltem headhunter fórumtárs linkelt cikkéből egy másik statisztikát.Mindamellett engem meglepett az Asus ilyen "látványos" képviselete Az biztos, hogy ha ismernéd előtte a statisztikát Te sem választanál olyan lapot, amelyiknél minden 100 db-ból 4-5 darabot vissza kell vinni, mert ugye a 4,xx % ezt jelenti. hanem egy olyant, ami a nullához közelít.
-
senki66
senior tag
válasz
headhunter #3507 üzenetére
Ugyanennek a cikknek az utolsó oldalán felsorolva az 5 legproblémásabb lap:
Motherboards:
4.28% for the ASUS Rampage IV Extreme
4.20% for the ASRock H77 Pro4/MVP
2.92% for the ASUS P8Z68-V PRO GEN 3
2.81% for the ASUS P8Z77-M PRO
2.47% for the MSI Z77A-G45
[Top 5] -
senki66
senior tag
válasz
atti_2010 #3498 üzenetére
Üdv és BUÉK mindenkinek!
Nekem pontosan ez a lapom van - Gigabyte F2A85X-D3H. Én rengeteget nézek HD filmeket, sorozatokat, a hangminőséggel semmi probléma, akár előlapról 2.0-ban, akár hátsó 5.1-ről használom. USB 3 - Internal "1 x USB 3.0/2.0 header" -erre rákötheted az előlapi USB csatlakozókat, (nekem sajna csak usb 2 van házban előre/oldalra kivezetve) Hátul 2 x USB 3.0/2.0 ports,� 4 x USB 2.0/1.1 ports - összesen van tehát 4 db USB 3 portod, nagyon extrém felhasználáshoz kellhet ennél több. Nekem összesen 2 USB 3-as eszközöm van, de azokat sem nagyon használom egy időben. Nem tudom a AsRock-on hány sata3 van, nekem 8 darab és az kell is , mert 7 sata eszközöm van használatban.
A BIOS összességében szerintem jó, az egyetlen "hiányossága" , ha egyáltalán ez az, hogy a processzor feszültséget nem konkrét értékben lehet megadni, hanem a default érték + kis ugrásokban, a nagytesónál UP4 máshogy van, de ahoz már volt BIOS frissítés. Ja ée BIOS frissítés, azért nincs még, mert a lap nagyon új az Initial BIOS 2012. október 9, a lapot nyilván valamivel ezután adták ki. A Gigánál úgy látom általában 3-4 hónap után szoktak kiadni frissített BIOs-t, tehát szerintem január végére, február elejére várható, de igazából így sincs vele semmi gond.
A szoftveres megoldásaikról írt valaki korábban , hogy nem nagyon teteszik, hát itt a Forumon többször szóba került már a CPU hőmérséklet helytelen mérése az FM2 lapoknál vagy Trinity prociknál, nos a Giga Easy Tuna 6 szoftvere, az ami viszonylag pontosan méri ezeket az adatokat. Összességében nekem nagyon kellemesek a benyomásaim erről a lapról, minden tuningos tapasztalat nélkül szépen megy a 750K 4 GHz-en, a Corsait 1600-as RAMjaim 2133 MHz-en, egy gyári AMD proci és két nyolcvanas házhűtővel és ha beruházok egy jobb hűtőre és pár új ventire, lesz ez még jobb is. -
senki66
senior tag
-
-
senki66
senior tag
válasz
atti_2010 #3338 üzenetére
Nekem a Giga -2133-on kezeli a memóriákat, pedig azok dedikáltan csak 1600-as Corsair-ek, bár a proci kezelése is ilyen jó lenne. Eddig nem nagyom volt rá időm, de most próbálgattam egy kis terhelési tesztet Prime 95 Blenddel CPU clock 38 , CPB 40, hamarosan fagyi "Clock watchdog timeout" hiba, vagy ez nem a procitól van?
-
senki66
senior tag
válasz
daredar562 #3324 üzenetére
Igazán nincs mit, bár sajnos nem vagyok nagy tuningos, de a fórumtársak segítségével meg Gugli barátommal egész belejöttem már. 4 GHz-en gyári hűtővel is biztonságos, csak a fölött nem. Ha most rendeled, akkor még 1500-zal olcsóbb is mint, amikor én vettem, legalábbis Iponnál, nekem muszáj volt ott venni egy gariztatás miatt. Milyen lappal fogod használni, az már meg van?
-
senki66
senior tag
válasz
daredar562 #3315 üzenetére
Üdv,
Kb 2 hete nekem is ilyen 750K Trinity-m van (azelőtt mindíg Inteles procim volt, de az anyagiak miatt úgy döntöttem kipróbálom az AMD-ét) és nem bántam meg. Általában (a tesztelések miatt is) 4 GHz-en járatom, ha lesz egy jó hűtőm, lehet még majd tovább is húzni, egy Gigabyte F2A85X-D3H lapban 8GB Corsair Vengeance 1600 Kit (ami egyébként 2133-on fut stabilan) egy nem túl jónak mondott Gigabyte 777OC karival. HD lejátszással minden OK, játszani csak NFS MW 2-őt játszottam vele, de azzal is minden ok minden beállítás maxon. A hőmérséklet a bios szerint nem több mint 55-56 fok. Az itteni és az [Radeon HD 7750 / 7770 topic]
-os fórumtársak javaslatára választottam ezt a procit. Azért javasolták, mert a 7770-es vga ha nem is egy csoda,de úgysem menne duálban, egyik APU-val sem. Esetleg a jövőben jön ki olyan APU, ami jó lesz 7770-nel, akkor lehet megint kicsit fejleszteni. Nekem bevált ,elégedett vagyok vele, Neked is tudom ajánlani. -
senki66
senior tag
-
senki66
senior tag
válasz
szacsee #3250 üzenetére
Az enyém is GA-F2A85X-D3H, fekete nyákos, de ez nem a felső kategória, csak az UP4 és én lebutított biost kaptam.
Az új lapok bios frissítésének átlagos megjelenési idejével kalkulálva egy jó hónapon belül jönnie kellene egy frissítésnek. Remélem javít majd a helyzeten.
-
senki66
senior tag
-
-
senki66
senior tag
válasz
atti_2010 #3224 üzenetére
De ha megnézed a képet, amit linkeltem aszerint a vcore már most is 1,4 körül van nem?
A vcore beállításnál meg csak hozzáadni lehet az értékhez (de melyikhez) ez most nagyon nem világos.
Van egy Vcore Loadline Calibration az nálam most Exterm-en van nem tudom ez mit jelent, de ez valami default érték lehet, mert nem emlékszem, hogy én állítottam volna. -
senki66
senior tag
válasz
atti_2010 #3218 üzenetére
Hozzáadni a feszültséghez, ugye itt lehetne 0.102 ,0.114, 0.120 ... értékeket
[vcore set]
A bios statusz képernyőn viszont úgy látszik mintha a Vcore 1,4 lenne, persze lehet, hogy nem ezt kell nézni.vcore1
Ez az érték 1,308 és 1,452 között liftezik. -
senki66
senior tag
Sziasztok,
AMD Athlon II X4 750K procit meddig lehet hajtani? Turbó módban 40-szeres szorzóval 4 GHz-ig jutottam, de e fölött már nem indul a rendszer. A CPU vCore-t kellene emelni vagy hogyan tovább? -
senki66
senior tag
válasz
BlueAthlon #3179 üzenetére
Oksa, már beállítottam és megy vele szépen, bár a bios beállítása és elmentése után nem indult el a rendszer, csak egy reset után , de a további újraindításkor már indul rendesen. Valójában már a korábbi freki emelések után is így viselkedett, de már nem emlékszem melyik óta.1600-ról indultam, volt 1800-200-2100-2200-as emelés.
-
senki66
senior tag
válasz
BlueAthlon #3132 üzenetére
OK kipróbálom, de a lapom 2100 és 2200 -as értéket is megenged, akkor melyik legyen inkább?
-
senki66
senior tag
válasz
BlueAthlon #3116 üzenetére
Üdv,
Eddig a RAM-ok 2133, az NB 1800 MHz-én futottak, de a hozzászólásod alapján gyorsan feltettem az NB-ét 2000-re és az AIDA sebesség tesztje már is jobb értékeket mutat. Viszont azt mondod a legjobb eredmény akkor szokott lenni, ha szinkronban megy a RAM és NB freki, de 2000 NB felett már nem mindíg stabil, főleg IGP-vel. Nekem viszont nem IGP-és 750K procim van, akkor megpróbáljam 2133-on az NB-ét. Illetve van még egy kérdésem, a RAM -ok gyárilag csak 1600-asok, de szépen mennek 2133-on, azonban ha az NB frekit emelem az nem árthat neki, lehet a 2000 is sok már?
-
senki66
senior tag
Sziasztok,
Már kérdeztem, de akkor nem érkezett rá válasz hátha most több szerencsém lesz.
Olyan progit keresek, ami korrektül mutatja a hőmérsékletet FM2 Amd Trinity procik esetében?
Tudtok ilyent? -
senki66
senior tag
Ja tényleg rémlik én is olvastam valahol, hogy van valami fék benne, hogy ne lehessen 30 FPS-nél több, de mintha az ini fájlban lehetett volna valami set max fps-t állíthgatni, majd utánanézek. A hang problémára nincs ötlete valakinek, illetve kompatibilis ez a program a Win 8-cal, mert a program honlapján is ez van "Fraps 3.5.9
for Windows XP, 2003, Vista, and Windows 7" -
senki66
senior tag
Köszönöm szépen, végül is leszedtem máshonnan a 15586-os buildet. A linkelt videóban igazán a használatról nem sok szó esik, csak annyi, hogy a 30 sec-kes limitet, hogyan állíts át. Annyit eddig kisilabizáltam, hogy három alapvető funkciója van a programnak. Screen capture - ez teljesen világos. Video capture - itt már nem minden világos. A Video capture settings 60/50/30/custom ez pontosan mire vonatkozik , a felvétel minőségére? Sound capture setting: Record Win 7 sound - nekem Win 8-am van, azzal is működnie kellene, mert nekem hangot nem rögzített egyáltalán. A benchmark pedig FPS-t , A frametime azt mutatja, hogy az egyes frame-eket hány ms alatt töltötte be, az átlag világos. Az NFS MW2-őt próbáltam FPS induláskor 60, aztán leesik 30-ra és nagyjából ott is marad.
-
senki66
senior tag
-
senki66
senior tag
Sziasztok,
A RAM-okat, ha 1866 -on futtatom, akkor a késleltetés 11 , ha 2133 -on , akkor 12 , érdemesebb akkor is magasabb frekvencián használni?
-
senki66
senior tag
Látod kinek a pap, kinek a papné, nekem a 20 ezres Gigabyte-ommal minden trükközés nélkül 2133-on megy az 1600-as ramom. Úgy látszik a lap és a memória véletlenszerű passzolása (vagy nem) határozza meg az eredményt.(ha nem, akkor a tapasztaltabb kollégák majd megcáfolnak)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- War Thunder - MMO Combat Game
- Autós topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Intel Core i7-14700K processzor eladó!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest