Hirdetés
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
turbobusa
senior tag
Sziasztok, kérlek segítsetek, hogy hol látható, milyen könyvek érhetők el az előfizetéssel? angol könyvek esetén, megoldható, hogy magyar szótár egyből előbújjon a szóra nyomva? el tudom tárolni ezeket az idegen szavakat vagy kifejezéseket?
-
CsengődiGeri
tag
Mindenkinek köszönöm az útmutatást, vagy marad az eredeti vagy ha tudok 1200-ast szerezni lehet az lesz ha már egy hivatalos szerviz azt meri használni az megbízható lehet. MOST NÉZEM AZ EREDETI LITHIUM POLYMER AKKU A 2500-AS MEG LITHIUM ION EZ VÁLTOZTAT VALAMIT AZ EDDIGI ÜZENETEKEN ÉRDEMBEN.
-
vegyszer
addikt
válasz
CsengődiGeri #28555 üzenetére
Ha 1,5kWh-ás matricás akkut találok, akkor az jobb lesz?
Szerintem nem.
A fizika, kémia, sőt a gyártástechnológia is ismer határokat. Persze fejlődik, nem arról van szó.
Ha 10 éve 100 köbcentibe 800mAh fért, nem hinném, hogy ma 1000mAh valóban beleférne.
Főleg úgy, hogy a kompatibilitást is meg kell tartani.De ha jelzed, a kínaiank, hogy neked igenis kell a másfél kilovattos, még ma lesz olyan matricás is. Csak ne akard a valós kapacitását kimerni, mert az lehet, hogy nincs 500mAh.
-
Helios
tag
válasz
Elméletileg nem kellene, h baja legyen belőle, ha nagyobb akksit teszel bele (pl. ifixit-en is nagyobbra cserélik, de ott csak 1200-ra ugranak). Én is erősen kétlem, hogy 2500mAh akku lenne hozzá, azok valószínűleg átverések és nem is jó minőségűek, azokat szerintem kerüld. A gyárival biztos nem nyúlsz mellé, de ha nem gyárit akarsz akkor érdemes valamilyen jobb utángyártottat venni (aminek jó értékelései vannak, illetve nem gyanúsan olcsó és nem gyanúsan nagy kapacitású és valamilyen márkája is van, nem csak egyszerűen „battery”).
-
FireFox1996
őstag
válasz
Akku kapacitásban ha nem gyári, akkor a kínaiak bármit tudnak ráírni. Sokszor tapasztaltam már elmúlt évek során. Gyári aksi 2500-3000mAh, de a kínaiak meg ráírtak 4000-5000mAh-t. Beszerelés után használat során semmi pluszot nem tapasztaltam (nem is 1 alkalommal volt szerencsém megtapasztalni)
-
CsengődiGeri
tag
Segítséget kérnék hozzáértőktől!!!
Van egy 4-es sorozatú kindlém amiben megkattant az akku.
Találtam hozzá eredeti 890mAh akkut de van hozzá 2500mAh-rás sőt 2700mAh-rás verzió is. Az lenne a kérdésem ragaszkodjak az eredetihez vagy vehetek bele nagyobb kapacitásút? Az elektronika tudja kezelni a nagyobbat? Vagy csak a töltési és a használati idő növekedésében lesz különbség ha az újabb nagy kapacitású akut szerelem bele? Az újabbak csak azért tudnak többet mert modernebb technológiával készültek? A régi akku mégis csak vagy 10 éves technológiát képvisel, igaz eddig bírta. Lehet hogy az újak erősebbek de nem fogják ennyi ideig bírni? Előre is köszönöm ha segítetek eldönteni mit csináljak mert így elég nagy dilemmában vagyok. -
koxmatyi
tag
válasz
trillárom #28547 üzenetére
Alzan volt a Kindle 11th 2022, és 38500 Ft-ért én ott vettem az enyémet, és cseréltem le a Paperwhite 2018-ast kb. 3 hete.
De hardverapron van egy 2024 es 45 ezer Ft-ért, elvileg teljesen új, bár nem irja hol lett vásárolva
Közben látom paperwhite 5 öt szeretnél igy tárgytalan amit irtam -
trillárom
csendes tag
válasz
FireFox1996 #28549 üzenetére
Paperwhite 5-öt szeretnék, azt nem találtam ott.
-
FireFox1996
őstag
válasz
trillárom #28547 üzenetére
Amazon.de-ről nem gondolkodtál? Most vettem egy 6"-os 11 gen. 2024-es kiadású reklám mentes akciósan 104 eur-ért (akció nélkül 128 eur), szállítással együtt. A 7"-es 2024-es sem drága. Itthoni árhoz képest minimum 15-20e ft-tal olcsóbb, és közvetlenül Amazon Kindle Store-tól, érdemes ott nézelődni.
-
trillárom
csendes tag
Sziasztok! Kindlewebshop.hu-n vagy Alzán érdemes Kindlet venni?
-
vegyszer
addikt
válasz
Gabesz87 #28545 üzenetére
A netflix, google, apple jellemzően 3-4 alkalommal is próbálkozik. Néha a szolgáltatás még megy tovább magától pár napig. Közben jelez, hogy gond van. és kéérheti új kártya megadását. (én egy időben az ilyesmit egyszerhasználatos kártyyával fizettem. Kb minden hónap fordulóval ez volt.)
Itt csak olyn volt, hogy a lejárt kártyámmal vettem egy könyvet. Le is töltődött, majd utólag jelezte a fedezethiányt. de azt azóta se terhelte be... -
Gabesz87
veterán
Feleségem Kindle Unlimited előfizu díja ma lett volna esedékes, csak fedezethiány miatt nem tudta levonni. Revolut számla (kártya) van megadva, amit amúgy nem használunk, csak kb. külföldi vásárláshoz alkalmanként, emiatt nincs is rajta ált. összeg. Kérdés, hogy nem tudjátok ilyenkor mi van? Megpróbálják majd újra levonni, vagy így hogy nem sikerült az esedékes havi fizetés, nekem kell manuálisan befizetnem?
-
vegyszer
addikt
Tudom, mindenkinek sokadlagos, de tegnap a rejeteke mélyéről bő két hónap után előkerült a PW3-mam.
Örömésbódogság! -
FireFox1996
őstag
válasz
balojazz #28539 üzenetére
A véleményekből kiderült, hogy a kisebb egy Kindle 11. generáció 2024-es kiadás, a nagyobb meg 12. gen. 2024-es. Ami most van nekem meg egy 6"-es 2018-as kiadású, tehát bármelyik is, mindenképpen előrelépés. De a 6-os méretű jó, így inkább a 11.gen 2024-est rendeltem. Lehetett beszámítani 20 eur-ért, de inkább megtartom.
-
balojazz
aktív tag
válasz
FireFox1996 #28537 üzenetére
A 7 inches az a paperwhite 6-os, 2024-es verzió, ami a 2021-es, 6.8"-os paperwhite 5-öt váltja. Én amúgy 5 évente váltok kindlet, addigra gyűlik föl annyi újdonság, ami már indokolja az újat. És a 3 év itt tényleg kevés volt: 0.2" nekem nem előrelépés. Az előd is vízálló, USB C stb. Nulláról ezt venném amúgy, vagy sima kindle után.
-
Troy.
addikt
Brutálisak ezek az új kindle árak.
-
Oldman2
nagyúr
-
-
alratar
addikt
Egy 7-ik generációs olvasóm van.
Mivel elvesztettem a hozzákapott adatkábelt, így csak tölteni tudtam. Ma vettem egy adatkábelt de a PC „nem látja” az olvasót, tehát csak a kindle-s e-mail címemre küldve tudok rá könyvet küldeni.
Van valakinek tippje, hogy ennek mi az oka? -
-
koxmatyi
tag
Sziasztok
Vettem egy kindle 2022 kids reklámos verziot ,tudja valaki ,hogyan lehet ezt reklámmentessé tenni? -
kutga
félisten
válasz
hampidampi #28508 üzenetére
Ez szerintem már csak antikváriumokban kapható sajnos, vagy eredeti lengyel nyelven, de azt meg nem értem.
Annyi baj legyen, majd a következő nem pdf lesz.
-
kutga
félisten
Múlt héten beüzemeltem az eszközt, küldtem is rá pár könyvet, ami megvolt itthon pdf-ben, hogy konvertálja magának, szépen meg is jelennek. Egyvalamire nem jöttem rá, mégpedig, hogy a lábjegyzeteket hogy lehetne működésre bírni. A könyv, amit olvasok a végén listázza őket, de az olvasón ha rájuk kattintok, nem történik semmi. Lehet ez a konvertálás miatt van? Az eredeti pdf-ben működnek.
-
kutga
félisten
Hölgyek/urak!
Megérkezett az olvasó, gyorsan be is üzemeltem és tettem rá könyveket. Magyar nyelv és régió nincs benne? Nem tragédia mondjuk, csak én fogom használni.
-
raveinT
tag
válasz
hampidampi #28502 üzenetére
Basszus, tényleg!
Köszi szépen! -
hampidampi
őstag
válasz
raveinT #28501 üzenetére
Egyszerűen csak elállítottad véletlenül a megjelenítést. Érintsd meg a szöveget, ahol kiírja a hátralévő időt és az váltani fog könyvből hátralévő idő, fejezetből hátralévő idő, location és oldalszám (ha van benne) közt.
De ugyanezt abból a menüből is ki tudod választani, ahol az olvasás beállításai vannak. -
raveinT
tag
Epubot konvertálok calibre-vel azw3-ra, de a fejezetek nem kerülnek megfelelő módon feldolgozásra: ha a go to menüt nézem az ebook olvasón, ott szépen listázza a fejezeteket, de a kijelző alján ahol kéne írja, hogy még mennyi idő van hátra a fejezetből, azt írja, hogy mennyi van hátra az egész könyvből. Erre tudtok valamit javasolni, hogy mit kellene beállítani a calibre-be (vagy esetleg az olvasón de szerintem nem azzal van a baj mert a natív azw3-akat magától fejezetenént jeleníti meg?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest