Új hozzászólás Aktív témák
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
h1ght3chzor #22695 üzenetére
Nálam az erősítőbe megy a TVtől az optika ,sima HDMI kábel a külső 4K médiából a TVbe.Ha TVt nézek megy a hang a házimozin is ---ha a médialejátszón filmezek ,a TVn keresztül megy a hang az erősítőbe (minden formátumban--LG ilyen nagy TV nem tudott átjátszani csak sztereót) És amúgy a TV távirányítójával is vezérelhető a külső 4K lejátszó így (ha jól emlékszem HDMI CEC) .(75C805)
-
ETOM
addikt
válasz
h1ght3chzor #22692 üzenetére
Újabb FW alatt nálam eltűnik az ikon. V592
-
Celtis
veterán
válasz
h1ght3chzor #22695 üzenetére
Igen. A tv ARC jelű HDMI bemenetén van egy visszirányú hangcsatorna. Az ARC képes erősítő HDMI kimenetével kell összekötni.
A HDMI-ARC->optikai átalakítóval csöbörből vödörbe jutsz. Ugyanz lesz a baja, az optikai kimenet hangerejét nem lehet szabályozni. Csak az analóg kimenetet tudja szabályozni az ARC extractor, már amelyik tudja.
A legkényelmesebb megoldás egy soundbar. Nagyságrendekkel jobban szól, mint a tv. -
baladam86
aktív tag
válasz
Celtis #22657 üzenetére
Szia,
Köszönöm kérdésed, Xbox alatt vígan mosolyog a zöld pixel, de csak akkor
Nem akartam untatni a nagyérdeműt a nyomorommal, mert nem tudom hol van a kutya elásva, és nehéz lenne kinyomozni, hogy mi a nemi szerv lehet a hibás.
Game mode off, VRR off esetén is ott van. Másik HDMI kábellel, és másik HDMI porton is ott van. Másik TV-re kötve nincs zöld pixel, ha az Xbox-ot használom.
Megnézve bármilyen screen testet a TV-n viszont közelről nézve a zöld pixel helyén felfedezni vélek 1 pixelt (alpixelt), ami nem világít úgy, mint ahogy kellene. De ezt csak akkor, ha makro módba állítom a szememet, nézési távolságból nem látszik semmi.
Úgyhogy arra az elhatározásra jutottam, hogy elengedem játék közben azt az 1 rohadt irritáló zöld pixelt, és inkább a játékra koncentrálok, mert az fontosabb, ha nem nézek a zöld pixelre, nem tűnik fel. Ahogy említettem más tartalom (külső vinyó, bármelyik streaming szolgáltató, a TV saját menüje alatt) semmi látható jele a zöld pixelnek.
Most már én is kezdek hinni abban, hogy elképzelhető a szoftveres probléma. Ez van, lehetne rosszabb a helyzet, és persze jobb is.
Ha megpróbálnám a TCL-nél bejelenteni a gondomat, lepattintanának, az Xbox-nál ugyanez lenne a helyzet, mind a kettő azt állítaná, hogy a saját termékük hibátlan, a másikkal lesz a gond. Ehhez nekem se erőm, se hangulatom, se időm. Max egyszer valamikor garanciaidőn belül, ha a későbbiekben is fennáll majd a helyzet.
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
Celtis #22694 üzenetére
És ez hogy működne? Pl bejön hdmi1-be a kép+hang és hdmi4-en tudna kimenni az erositobe csak a hang? Ez a hdmi arc -> opctical adapter jó lehet?
-
Celtis
veterán
válasz
Nem a tv gagyi. HDMI-ARC-ot képes hangeszközt kell használni.
-
Stealth
senior tag
válasz
Szia!
Minden tv gagyi.Ha az optikai kimenetet használod, nem tudod állítani a tv hangerejét a tv távirányítójával csak a külső eszközével. Ez minden TV-nél így van -kivétel talán LG modellek.
Használj Blutooth-ot a hang továbbítására.
Az első kérdésre nem tudom a választ. -
h1ght3chzor
őstag
C735-nél hogy kell beállítani, hogy a tv hangereje 0 legyen, de ne jelezze folyamatosan ikonnal, hogy néma?
Illetve digital output hangerőt nem tudok vezérelni sehogy? Így kb gagyibb az új tv mintha egy kulso Xiaomi box lenne rajta. -
VFR800
csendes újonc
Igen, levéve a fóliát rájöttem miért mondtátok, hogy nem lehet azt így visszatenni, mert ragadt az mindenhez is. Egy gombóc lett nálam a végére. A celluxok alatt a sarkoknál voltak L alakú szilikon távtartók, gondolom, hogy a ragasztószalag ne húzza meg a sarkát a képernyőnek leszedéskor. Gyári volt ez, csak hanyag munka és megerősítették.
-
Swami
senior tag
-
Stealth
senior tag
És meg is jött a garanciahosszabításról a visszaigazolás.
Érdekes, mert azt írja, hogy a gyári garancia lejárta után 36 hónap. A gyári garancia törvény szerint 36 hónap. Szóval akkor 6 év gari van... -
DaVE-1
senior tag
Na végre megjött nekem is .........................az öblítő, jó az illata
Mosni még nem mostam vele szóval tesztek majd később
-
H-Mano
tag
válasz
Bogyi007 #22633 üzenetére
"Viszont kérdeznék olyanról amit még senki nem hozott fel témának."
Ó, dehogynem.(Csak neked új ez...)
Én pl. 3 db. mikroszálas törlőkendő+szmötyi..
- portörlés
-szmötyi a kendőre és folt törlés
-felesleges szmötyi letörlése
Szmötyi: egy fórumtárs ajánlásával Dataflash Cleaning Gel (TFT/LCD/Plasma cleaner) -
Vhiktor
nagyúr
válasz
eisento #22671 üzenetére
Dehogynem lényeg, mert írtad, hogy PS5-n nincs gond, nem is lehet mert az nem tud DV-t.
Nova nem tudom micsoda, de nem tudok róla hogy pc-n keresztül lenne teljes értékű dolby vision.
Szóval itt a különbség, míg TV beépített appjával dolby visiont kapsz a többivel nem. Alapvető hatással van a képre. -
muranyir01
csendes tag
válasz
Vhiktor #22652 üzenetére
Köszi, majd ránézek még egyszer délután, bár tegnap kipróbáltam a lehetséges változatokat és nem lett jó. Ennél a gyártónál nincs olyan hogy külön engedélyezni kell a Hdmi csatlakozókra a 4k beállításokat? Monitor mód stb...
Philipsnél pl külön mindegyiknél engedélyezni kellett ezeket úgy emlékszem.
Bár a felbontás megvan így is kb, csak más képarányba. Series X van a másik hdmi-n ott semmi ilyen jellegű problémám nincs. -
eisento
addikt
Sziasztok. Mar regebben is panaszkodtam, hogy a tcl 65c728 hulyen jatsza le a dolby vision tartalmakat disney+-on de csak a tv sajat appjanal van ez a problema ps5-on semmi baj vele illetve ha pl novaval nezzuk szamitogepen keresztul akkor sincs gond.
minden ilyen seged szarsag kikapcsolva. Otlet? [link] [link] igy mindig visszaugrik vagyis nekem olyan mintha a kep visszaugrana egy pillanatra... Regen nem volt gond Gondolom az androidos disney+ app a szar mert mint irtam mindenhol mashol jo. Csak nem szeretnem feleslegesen jaratni a ps5-ot van vmi megoldas esetleg? Egy media lejatszo aminek van pl. disney+ "pluginje" ? -
-
st6969
őstag
válasz
boborján2 #22658 üzenetére
+Atis45, +Celtis
Nagyon köszönöm a részletes tájékoztatást, teljesen világos így
Néztem Vhiktor videóját a beállításokról, ezzel fogom kezdeni (ezúton neki is köszönöm a munkát). A HDR rész fényerő beállításainál pislogtam, hogy 100%-ra fel kell húzni, de biztos így a jó, meglátjuk, mennyire vakít majd este.MÁS
BT fejhallgatót használ valaki a tv-vel (egyáltalán lehet)? Ha igen, mi a működési elve? Ha átváltok rá, némítja a hangszórót, vagy az is szól párhuzamosan? A távirányító hangerő gombbal vezérli a BT fejest? Esetleg 2db BT fejhallgató egyidőben megy?
Csak kíváncsiságból kérdezem, mert ha más nem, használom tovább a Toslink csatlakozós BT transmitterem (aptX LL-t tudja, ahogy a fejes is), aminek a tápot a tv saját USB-je adja, és ez a hangkimenet egy állandó jel, független a tv hangszórójától. Ha a fejhallgatómat bekapcsolom, akkor rögtön kapcsolódik, távirányítón leveszem a hangot a tv-ről, és mehet az esti filmnézés úgy, hogy a családot nem zavarom -
boborján2
senior tag
Nekem 65C835 van , ugyebár ez 2.1 hangzással bír , ami szerintem brutál jól szól tévéhez viszonyítva.
A 65C805 -ben ugyanígy van ,vagy az csak 2.0?
Ha utóbbi akkor hangzásban kb. hová kell elhelyezni ezt a modellt?Soundbar és társait hagyjuk, kifelyezetten maga a tv érdekel.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Celtis #22657 üzenetére
Ezt mondjuk a TV -nek kellene jól kezelnie. Az más kérdés, hogy PS5 -nél sem teljesen százas, de ebből a szempontból lényegtelen. HDMI Forum VRR van, Xbox -nál pedig FreeSync.
Bár nem tudom azóta mi lett nála a pixel problémával. Én is kíváncsi lennék rá, hogy megololdódott -e.
Szerk.:
Nálam LG, Samsung, TCL alatt sem volt ilyen probléma egyik konzolnál sem az évek során. De ez elég random dolognak tűnik... -
boborján2
senior tag
válasz
st6969 #22646 üzenetére
Kábelt tv -n a HD az SDR, magyarul sima,hagyományos HD minőség.
(Kivétel telekom tv, ott van 1-2db 4k csatorna ami HDR)Beállítani egyszerű.
Elindítasz SDR tartalmat beállítod.
Elindítasz HDR tartalmat beállítod.
Elindítasz DV tartalma beállítod.
Mindegyik mód megjegyzi mire van beallítva.Higy melyik streamingen melyik tartalom miben van,azt a film adatlapja általában írja. De amikor elindítod , akkor a bal sarokban a tv kitesz egy logót ,hogy tudd.
SDR esetén nincs külön jelzés,ott nem mutat a tv semmilyen logót.Részletekért nézz Vhiktor videókat!
Illetve streaming esetén (netflixnél biztosan így van) ,
ha egy film 4k DV , akkor az arra képes eszköz ezt fogja mutatni az adatlapon és így is fog elindulni.
Ha a kissebb csomagod van vagy nem 4k HDR képés az eszköz. Akkor csak SD/HD -kén fogja jelezni és így jatsza le.Magyarra fordítva , előfizetett csomag és eszköz fügvényében mindíg a lehetőség szerinti maximum minőségben fog a tartalom megjelenni.
-
Celtis
veterán
válasz
st6969 #22646 üzenetére
Igen. Van egy olyan a beállítások között, hogy legyne érvényes minden bemenetre (az elején ezt érdemes bekapcsolni) , ettől függetlenül, ha nálam ha új formátum bukkant fel, akkor pl. a kép módot -mozi- ki kellett választanom hozzá. De természetesen utána megjegyzi a beállítást.
A tv csatornáknál a HD felirat jó esetben a felbontás jelenti, de a szolgáltató ezt is eléggé le tudja rontani.
A streaming szolgáltatóknál tobzódhatsz a HDR anyagokban. No meg a YT-on is vannak, ahbár azok inkább csak "eyecandy" demo anyagok. A HDR formátum nevét a videó indulásakor a bal felső sarokban kiírja. -
Atis45
aktív tag
válasz
st6969 #22646 üzenetére
Egyszer kell beállítani minden formátumra csak. Elindítasz egy sdr tartalmat, és ott beállítgatod a képet magadnak. Utána elindítasz egy hdr tartalmat és ott is beállítgatod a képet, ugyan így a dv-nél. És ezeket a beállításokat megjegyzi a tv, és amikor az adott tartalmat nézed, akkor a képbeállítás arra fog váltani, amit előzőleg beállítottál az adott tartalomhoz.
-
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
muranyir01 #22651 üzenetére
Pedig a tv keparamy beállítással kell keresni a hibát.
-
muranyir01
csendes tag
Sziasztok!
Felbontással kapcsolatban tudna nekem valaki segíteni? (55c745)
Pc-TV össze van kötve hdmi kábellel, és amikor kivetítem a képet nem 4k 3840 x 2160 hanem 4k 4096 x 2160. Így más ugye a képarány és ha megnyitom a youtube-ot böngészőből a videók is torzítanak. Ezzel lehet valamit kezdeni? A pc képbeállításokban az utóbbi az ajánlott, ha 3840-re teszem is működik, viszont akkor van két fekete csík a képernyő szélén, ha csak 1080p -re állítom szintén ott van. Tv képbeállításaiban hibába variálom a képarányt nincs jó lehetőség, csak 4:3, meg valami rosszul fordított akármik
Előtte egy Philips 4k tvre volt ugyan így, ezzel a géppel, kábelekkel kivetítve a kép és nem volt gond. A max 3840 volt, és ezt is ajánlotta a windows.
Én bénázok valamit?Köszönöm
-
gaboka130
tag
Sziasztok! Rendeltem tegnap egy 50 colos C805-öt és valahol olyat olvastam, hogy nem szerelhető falra, nyugtassatok meg hogy felrakható konzollal az 50”-es C805. Emagnál sincs leírásban benne ahonnan rendeltem.
-
Stealth
senior tag
Másik topicba írtam, megjött nekem is az 55C805. Mikor bekapcsoltam jött a tcl logó, csak néztem, hogy pont ilyen a c735 is.
Aztán hirtelen az "azt hittem feketéből" fekete lett, na akkor mosolyogtam.
Második: nem is gondoltam, hogy a magasabb fényerő ennyivel meg tudja dobni az összhatást.
A YT HDR videók brutálisak, totál sötétben nézve nem látom a tv-t, csak a képet.Egy érdekes dolog: nem tudom azt az ip-t adni a tv-nek, amit én szeretnék, hiába van a routeren mac cím alapján kiosztva az ip. LAN-on mindig 192.168.x.186, Wifin meg 192.168.x.5, akármit csinálok.
-
st6969
őstag
válasz
Celtis #22410 üzenetére
"Figyelj, mert videó formátumonként külön-külön be kell állítani ezeket."
Bocs az amatőr kérdésért, de... ezt úgy érted, hogy ha SDR tartalom után HDR tartalmat akarok nézni, aztán meg Dolby vision-t, akkor minden egyes váltáskor állítgatnom kell a beállításokat a tartalom szabványának megfelelően? Vagy ezek elmenthetők, és a tv automatikusan alkalmazza, amikor adott tartalmat kap?
Ezért meg el is áshattok, de... a kábeltv-n a csatornáknál az, hogy "HD" (pl. RTLKLUB HD vagy ATV HD, stb.) semmi köze a HDR-hez, ugye?
Gondolom ezekhez az SDR beállításokat alkalmazzam?
De mi a helyzet a Netflix-szel, Amazon Prime-mal, Disney+-szal? Honnan tudom, hogy onnan milyen tartalom jön? Szóval, hogy hogyan állítsam a tv paramétereket, ha azt nézem. Vakon vagyok, sorry...de szívesen megvilágosodnék -
Bogyi007
veterán
-
nicu71
addikt
válasz
Saccco #22637 üzenetére
Itt már nincs ilyen, ne ijesszük el az újoncot 🙂simán nyomtam egy nextet,és kihagytam a 805 -n,nem rinyált,ellenben az apple airplay minden bekapcsnál.😉
st696 a 805 csak egy távval rendelkezik,a tavalyiaknál volt 2 🙂 Várjuk a tapasztalatokat/én még mindig el vagyok ájulva/ -
st6969
őstag
Nekem is megjött 65C805 (beüzemelés holnap este, már alig várom)
Egy kicsomagolós videóban láttam, hogy 2 távirányítót adnak hozzá (egy számgombos infrásat ill. egy számgomb nélküli BT-set). De lehet, hogy keverem a tavalyi modellel
Nektek 1 vagy 2 távval jött? Ha egy, az infrás vagy BT-s?
Köszi -
VFR800
csendes újonc
Táv és a csavarok lehegesztett zacsiban vannak. Szerelem a talpat és elkezdem beállítgatni. Az lesz ám a nemulass, mert android nekem idegen, és ennyire sokrétű beállításhoz sem volt még szerencsém. Majd a korábban linkelt Vhiktor által készített yt video alapján megyek.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Bogyi007 #22633 üzenetére
Xbox -on szerintem DV helyett inkább HDR javasolt játéknál, ha jó képminőséget szeretnél. Médialejátszóként nem vágom, mert arra nem használom. Auto HDR is OFF, mert sokkal jobban fog kinézni eredetin.
Bár a HDR -rel is vannak gondok néhány játéknál...hiába elérhető.
Tisztítót nem vágom, mert azt párom intézi, de ha érdekel megkérdezem.
Csatorna szerkesztőt nem használok TCL -nél, mert csak online TV megy rajta. Arra valószínű más tud majd válaszolni.
-
Bogyi007
veterán
Látom néha azért még az 55C645 is szóba kerül a 805 mellett.
Én is jövök kicsit "offolni". Biztosan nagyon brutális lehet a fekete a 805 esetében, én már a 645 feketejététől is padlót fogtam és a HDR és DV is bejött már ezen a tévén is.
Pedig én nem is ugrottam olyan nagy szintet - Philips 50PUS6504 volt előtte - és mégis olyan Xboxozni és Playstationt használni hozzá képest mintha minimum 2 konzolgenerációt ugrottam volna át.Viszont kérdeznék olyanról amit még senki nem hozott fel témának. Ti milyen löttyöt és törlőanyagot használtok/használnátok a tévék kijelzőjének tisztán tartásához?
Azért mégiscsak nem egy gagyi noname készülékünk van most sokunknak hanem nagyjából 200K-s tévék, amit nem szeretnénk foltossá tenni vagy összekarcolni a kijelzőjét...Valamint megtaláltam a csatornaszerkesztő progit nagynehezen, elsőre megijedtem mert nem biztonságosnak titulálta a Chrome de aztán rámentem az oldalra és sikeresen be is töltődött a Cedit program.
Mondjuk a használatára eddig nem igazán jöttem rá - van aki esetleg már belakta a progit?
Nálam a C645-nél az Üzemórát a Beállítások - Rendszer - Névjegy - Állapot -Futásidő menüpontokban találtam meg.
-
Swami
senior tag
válasz
VFR800 #22630 üzenetére
Körben a keret valóban mintha celluxxal lenne ragasztva és tényleg alig jön le. A távirányító, meg a csavarok rendesen lehegesztett zacskóban voltak? Amúgy nem hiszem, hogy újra csomagoltat mernének eladni újnak. Bár ki tudja, amilyen vadkapitalizmus van széles e hazában....
Az üzemórát kellene megnézni, de én nem tudom, hogy egyáltalán van-e benne ilyen. Talán valaki kiokosít. -
VFR800
csendes újonc
válasz
boborján2 #22628 üzenetére
Köszönöm. Én még nem próbáltam, így nem is tudom az hogyan nézhet ki. Üzembe helyezem, és megpróbálok találni valami üzemórára utaló adatot, ha van olyan benne. Köszönöm a válaszokat mindenkinek.
Celtis: Ez tényleg sokkal rondább. Köszönöm neked is és Porro-nak is ( ha jól írom a nevet).
-
Celtis
veterán
válasz
VFR800 #22624 üzenetére
Engedd már el. Ezt senki nem rakja így vissza. Igen a szélén azzal a széles celluxszal van leragasztva, alig lehet levakarni. Írtam is. Ne legyünk már hülyék, hogy egy buborék miatt küldünk vissza tv-t, anélkül, hogy kipróbálnánk.
Helyzed üzembe és élvezd. Aztán ha valami baja van, akkor az más történet.Csak a refencia kedvéért, így nézett ki, amikor én nagyon gondosan próbáltam a visszaküldött tv-re felrakni a fóliát.
-
boborján2
senior tag
válasz
VFR800 #22624 üzenetére
Gondolod ha valaki visszaküldi ,akkor a fólia visszarakással fog foglalkozni?
Megpróbálja szépen ,de tudja hogy úgysem sikerül.Nézd meg az üzemóra számlálót, biztos van benne ilyen.
Láttad volna én hogy vettem , a 835-öt.
Kiállított utolsó darab volt. Mondom a srácnak sokat ment? Pár hónapja van kint de nem volt minden nap bekapcsolva.Akkor csomagold be, mert elviszem.
Elmentem kifizetni, papírozni, mire visszamentem bedobozolta és szólt hogy minden oké.
Hazahoztam kibontottam és minden fa..a. -
VFR800
csendes újonc
Így néz ki:
-
VFR800
csendes újonc
válasz
Celtis #22619 üzenetére
Már kibontott tv-nek néz ki, mint amire visszahúzták a fóliát. A yt videókban azt látom, hogy mindegyik áttetsző, ezen meg úgy néz ki mint amire visszahúzták, csak nem feszült pár sávban rendesen mert megnyúlt mikor lehúzták. Csak aggódom, hogy visszaküldöttet kaptam újként. Ezért kérdezem, hogy aki megkapta azon teljesen sima és áttetsző volt-e, és végig rendesen a képernyőre volt-e tapadva.
-
VFR800
csendes újonc
Segítségre lenne szükségem Uraim. Megjött a 65C805 tv-m amiért utólag is köszönet annak a fórumtársnak aki az Emag szülinapos trükköt felfedte a 15% kedvezményért. A gondom az, hogy vagy 10 éve vettem tv-t utoljára így nem vagyok járatos a dolgokban. Már a kicsomagolásnál elbizonytalanodtam, mert a képernyőn lévő fólia alatt sok-sok buborék van két-három nagy ívben, de máshol is látok buborékokat. Ez normális, vagy bontva volt már a tv? A másik, hogy egy réteg doboz volt csak, nem volt dupla mint más TCL tv kicsomagolós videóban. Vagy ezt így csomagolják?
-
st6969
őstag
válasz
Celtis #22610 üzenetére
Hmm...érdekes a felvetés. A felhasználó felelősségei részben ez pl. erre utal:
"... ac) lopás által okozott kárt haladéktalanul bejelenteni a rendőrségen;"
Bár hozzáteszem (és nem akarok negatív lenni - tényleg nem), vettem én már 5 év kiterjesztett garanciával tv-t (Hitachi). 2,5 év múlva (egyébként éppen most) elromlott. Bejelentettem, ahogy kell. Erre közölte a szerviz, hogy tényleg sajnálják, de a nyáron a forgalmazó csődbe ment, és a kiterjesztett garit ők vállalták. Mehetek az eladóhoz is, de ők csak a törvényi garanciát kötelesek adni, ami ebben az értékben 2 év --> így ők se segítettek -
Celtis
veterán
BTW, jól értelmezem, hogy a kiterjeszett garancia valójában egy biztosítás és sérülés esetén is javítják, cserélik a készüléket? Kicsit ellentmondásos a szöveg.
-
Celtis
veterán
válasz
Extremex #22606 üzenetére
Talán könnyeb rákeresni, de amúgy itt: https://tcl-promotion.com/hu/
-
imsa
csendes tag
Felmerült még egy dolog: az emagon az 5 év garit igénybe tudja venni egy alapítvány? A feltételeknél nem látom, hogy csak természetes személy veheti igénybe.
-
Imi1981
veterán
válasz
Celtis #22602 üzenetére
Gondoltam levideózom erre most nem tudom reprodukálni a hibát! Kopogtatom ugyan ott és semmi. Mindegy várok. Kikapcsoltam a gyorsindítást is mert úgy ha kikapcsoltam majd vissza jó lett. Gyorsindítással nem javult meg ha kikapcsoltam majd vissza. Ha megint csinálja levideózom. Persze azért reménykedem hogy nem csinálja többet.
-
Celtis
veterán
válasz
Imi1981 #22599 üzenetére
Ez durva. Viszont a gyakoriságtól függetlenül ez súlyos hiba. Jelentsd be azonnal. Az emag oldalán a fiókban van hibabejelentő menüpont.
Javaslom készíts egy videót a jelenségről, mert előfordulhat, hogy szállítás után vagy más pozícióban vagy hőmérsékleti körülmények között nem fog jelentkezni a probléma és visszakapod javítás nélkül. Nyilván kontakhiba, de nem hiszem, hogy csatlakozó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Házimozi belépő szinten
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- További aktív témák...
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest