- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- BIOS frissítés
- Home server / házi szerver építése
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matthew
őstag
válasz
Matthew #22466 üzenetére
Na, lecseréltem egy 65C805-re, nem bántam meg, tényleg sokkal jobb minden szinten. Mondjuk a képi beállításokon még biztos lehet finomítani, de nekem már így is tetszik, gyári beállításokkal.
Egy kérdés viszont: az ilyen középtalpas tévéknél hogy lehet megoldani a tévé alá a soundbar elhelyezést? Van erre valami bevált módszer, esetleg spéci konzol hozzá? -
nicu71
addikt
-
Stealth
senior tag
válasz
Matthew #22466 üzenetére
A C805 két kategóriával magasabban ül a P635nél.
A C835 utódja.
Én úgy vagyok ezekkel, hogy 1x kell többet adni rá, aztán tovább élvezheted. A P635 már vásárlás után sem tetszik neked, tehát igen, szerintem vegyél egy C805-öt az emagon, 5 év garival (és talán még a kuponozás is él).
Igen él, 305 körül megkapnád a tv-t 5 év garival, ha regisztrálod dec 31-ig itt.
PVR passz, nem használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest