- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1ght3chzor
őstag
Tegnap úgy jártam, hogy fekete lett a képernyő, hang továbbra is szólt. Bekapcsológombra nem reagált, kihúztam konnektorból meg vissza, és jó lett. Mi lehet a baja? C735
-
h1ght3chzor
őstag
Optikai kimeneten jó a hang, fejhallgatóra átdugva nagyon halk. Lehet ezen hangosítani, vagy ennyit tud a C735?
-
h1ght3chzor
őstag
Optikai kabelem lecseréltem jack to rca-ra ahogy beszéltük korábban, viszont azt tapasztalom, hogy sokkal halkabb így. Lehet valamit tenni ellene?
-
h1ght3chzor
őstag
C735
Kodi miért FHD-t ír, amikor 4K-s a tv? Beallitasokban se találom hol lehetne valtoztatni resolutiont. -
h1ght3chzor
őstag
válasz
Celtis #22694 üzenetére
És ez hogy működne? Pl bejön hdmi1-be a kép+hang és hdmi4-en tudna kimenni az erositobe csak a hang? Ez a hdmi arc -> opctical adapter jó lehet?
-
h1ght3chzor
őstag
C735-nél hogy kell beállítani, hogy a tv hangereje 0 legyen, de ne jelezze folyamatosan ikonnal, hogy néma?
Illetve digital output hangerőt nem tudok vezérelni sehogy? Így kb gagyibb az új tv mintha egy kulso Xiaomi box lenne rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest