- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
Philips szerviz simán elviszi gond nélkül -velük van tapasztalatom TCL nem tudom mi a gyakorlat nem is szeretném megtudni- és onnantól ,hogy átadtad az Ő dolguk ha törik lesz egy új tévéd. Dobozba persze egyszerűbb, de egy társasházi lakásba hova rakja az ember a dobozt? Én családi házban megoldottam, de azért ott se egyszerű a pincébe egy ekkora doboznak helyet találni
-
ρσгτσ
addikt
Így csinálja az LG vagy a Samsung is, ha éppen elviszik a TV -t és nem háznál javítanak. Speciális berendezés van belül.
Mivel a gyártó nem kötelezhet arra, hogy a vásárló megtartsa a dobozt, így neki kellene erről gondoskodnia.
Mondjuk egy 50 négyzetméteres panelben nem biztos van hely a doboz tárolására, és azért laknak páran kis lakásban.
Én bent tárolom a cégnél az összes dobozt. A raktárban. De csak azért tettem el, mert egy-két éven belül tervezek költözni. Egyébként én is rég kidobtam volna. Eleve nekem például 3 TV dobozom van, azért az már helyigényes. Meg mellette egy csomó doboz el van rakva. Esélyem nem lenne otthon tárolni...
-
ρσгτσ
addikt
Dobozt biztosítanak vagy olyan autót használnak, ahol vannak TV rekeszek, amiben biztonságosan szállítható.
De mondjuk jobb lenne, ha náluk is működne a háznál javítás. Manapság már a szervizben sem csinálnak túl sok mindent a TV -vel. Nem nagyon forrasztgatnak, csak paneleket vagy kijelzőt cserélnek.
-
ρσгτσ
addikt
-
-
Celtis
veterán
Rendben. Azért jöttem vissza, mert megígértem, hogy másik készülékkel is tesztelek, illetve utána kifejezzetten több fórumtárs kérésére és a saját kíváncsiságomból is megnéztem a 765-öt.
Teljesen igazad van, hogy semmi újdonságot nem írtam, csak igyekeztem tényszerűen összefoglalni amire jutottam, megelőzdenő az esetleges félreértéseket és félremagyarázásokat. -
kenicsab
tag
???
Srácok!Már most 349.900,-
TCL 65C765 TV - Árak, olcsó 65 C 765 TV vásárlásÁrukeresőhttps://www.arukereso.hu
Válogass több ezer bolt ajánlataiból az Árukeresőn. Találd meg a legjobb ajánlatot a legolcsóbb áron! Ezt Neked is látnod kell. Raktárkészlet információ
-
Treff
aktív tag
Egyetértek, de a nem csúcskategóriás cuccok meg tré minőséget képviselnek, sokkal jobban mint sok évvel ezelőtt. Hiába van 1-1 gyártónál kismillió almodelje, mégis azt veszed észre, egyre fentebb mászol a kínálatban, mert pl. nem totál szemből nézve már gatya a kép (márpedig nappaliknál, több embernél ez fontos), szokolrádiós a hangja, fagyogatós a szoftver, stb., és azt veszed észre, hogy mini led/neo qled és Oled modelleknél jársz már.
Ha pedig még a jövőre is akarsz gondolni, mit hogyan fog vele használni, és nem 1-2 évente tvt cserélős fajta vagy, akkor eléggé beszűkülnek a lehetőségek. -
-
Stealth
senior tag
260 volt a 65C805 pár hónapja, úgy emlékszem. Nyitó ára is 300 volt az emagon.
@csokker8899 Szerintem érdemes várni most a BF-re.Én várnék. -
gyuri00
aktív tag
Gondolom én csinálok rosszul valamit
Az M1en ha megnyomom az info gombot akkor bal felül írja hogy HDR10 jobb oldalon MBOX MESON REF 3840*216050HZ HDR10/PQ16, ha rámegyek hogy kép beállítások akkor bal felül írja hogy HDR Kép
Ha elinditok egy sorozatot akkor pedig bal felső sarokban HDR 10+, DOLBY ATMOS és ha ott megyek a Beállítások-Kép akkor ugyanazokat a beállításokat hozza
-
gyuri00
aktív tag
Nálam ez így nem működik, a Tv adásnál is azt irja ki hogy HDR kép beállítás ha lejátszok valamit akkor is, minden hol az előző beállításokat hozza
kenicsab Köszönöm majd napközben rápróbálok az adaptív fényerő bevan kapcsolva az energiatakarékosság ki, neked sikerült jól beállítani? vagy a sötétitésen kell gondolkozni?
BlueSteel Remélem ezekre gondolsz
.1080p.AMZN.WEB-DL.DDP5.1.H.264.
2160p.AMZN.WEB-DL.DDP5.1.Atmos.DV.HDR.H.265.á
Amit küldtél Plexen lejátszottam de itt én is észre vettem hogy akad, ez milyen formátum?
V143 van fent nekem is -
Pro Koryak
addikt
-
Pro Koryak
addikt
-
belan
addikt
Hat jövőre nem biztos lesz már most nem sok helyen lehet kapni c845. 4,5 Évig majdnem 65 colos oledet használtam jó most 55 van de szoba így se nagy , közelebb húztam nem érzem annyira hiányát a nagyobb méretnek , idővel megszoksz mindent ! De képi-világa c845 nagyon pazar sötét szobában is . Nem gondoltam volna Mini led és tcl ezt így össze tudja hozni . Remelem évekig nem lesz vele gond .
-
bnorci71
addikt
hidd el, a legtöbb vevőnek 2 fő dolog a prioritás pl egy tv-nél...nagy és
szép képe legyen, olcsó legyen kb ennyi!szerintem, a boltba a 4K UHD anyag mindegyiken lemászik a panelről ott 100 emberből 99 nem vesz észre különbséget.
koko52
jelentem akkor én a kivétel vagyok, csak filmezéshez megy az 5.1 a többihez elég a 2.1 Onkyo. Ha csak sima lenne biztos újra vettem volna egy soundbart, de se az Oled706-hoz se ehhez nem kelCeltis
csodálkoznék ha a betört kijelző garanciás dolog lenne.
Szerintem simán a 3év van kitolva 5évre ennyi, biztosításba is csak a prémiumba szokott a törés benne lenni.
De én sem olvastam feltételeket nem is fogom. Majd ha gond lesz írok nekik és elmondják mit csináljak.
Majd átmegyünk a hídon ha odaérünk -
Imi1981
veterán
55C745 van nekem de szoktam panaszkodni ugyan erre a hibára c805-ön is. M4 sporton látom. Én csak forma 1-et nézek szinte és ott ez előműsorba mikor beszélgetnek ott látni de nagyon. Ha nálad nincs akkor örülj neki. Tarr a tv szolgáltatóm amúgy de másik kettő gagyi tévémen nincs hangcsúszás pedig ugyan abban az időben néztem.
-
ρσгτσ
addikt
Soundbar -ok mit használnak manapság? HDMI és vagy BT? Van még ami mostanában jack dugót igényel? Tényleg érdekel, hogy milyen igény alapján keresik ezt a csatlakozót.
Szerk.:
Anno vezetékes fejhallgatót én is használtam, de nekem megváltás volt, amikor már lehetett kapni vezeték nélküli verziót. -
alaves
addikt
+1. Ezt én sem értem amúgy (bár lehet túl öreg is vagyok hozzá). Pl. egy újraélesztő gépnél számíthat a bootolási idő. De egy otthoni konzum elektronikai eszköznél
Odáig jutottunk, hogy van akinek még az is fontos, hogy pl. 7 vagy 9 sec alatt bootol a laptop (jelenlegi PC-mnél ~2-3 perc hdd-ről). Az arányérzék egyik fontos eleme az életnek.
-
boborján2
senior tag
Pont azt írtam tegnap ,hogy a sok kicsi összegezve nagyon sok.
Ha pl. átlag napi 4x bekapcsolom a tévét , akkor éves szinten 12órát vártam mire bootol. Ha ezt az időt mondjuk munkával töltöm , asszem kicsit jobban járok.
És most hagyjuk hogy rohanó világ meg stb.... Ez csak szimpla matek és kis előrelátás. Az időt abszolút hülyeségekre kár pazarolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen autót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest