- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
eisento #35831 üzenetére
Én vettem már több fajtát is, TCL távirányítóból is, de nekem még soha nem volt ilyen. Nem tudom miért esik szét nálatok. Sűrű az elemcsere? Vagy valaki a családban ezzel szokott szórakozni, hogy szétcsúsztatja, aztán kikopik? Mert alapvetően elég masszívan tart még évek múlva is.
Nem mondom, hogy nem lehet rossz a távirányító, de 2 -ből 2 ilyen problémával, az elég rossz arány.
Egyébként az új fajta TCL távirányító is jó a TV -hez. Az nem "hátlapos", csak sima elemfedél van rajta.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
eisento #22671 üzenetére
Dehogynem lényeg, mert írtad, hogy PS5-n nincs gond, nem is lehet mert az nem tud DV-t.
Nova nem tudom micsoda, de nem tudok róla hogy pc-n keresztül lenne teljes értékű dolby vision.
Szóval itt a különbség, míg TV beépített appjával dolby visiont kapsz a többivel nem. Alapvető hatással van a képre. -
Atis45
aktív tag
válasz
eisento #21189 üzenetére
Ha valamilyen módon a netre van csatlakozva a tv, akkor vagy lefrissíti magát ha be van kapcsolva az automatikus frissítés, ha nincs bekapcsolva, akkor majd ha van új frissítés, akkor megjelenik a képernyőn hogy van új firmware és amikor akarod akkor lefrissíted magadnak.
-
Saccco
nagyúr
válasz
eisento #19947 üzenetére
A gyors menüben lehetne kapcsolni. Majstor igre a neve.
Azon gondolkodom, hogy a C728 távon még nincs gyorsmenü.Egyébként közben megint elkezdte a Destiny 2 a villogást.
Biztosan nem fogok reset-et nyomni rá.Szerk.: lehet, hogy simán a beállításokban is lehet valamit csinálni vele. Eladtam a 728-ast így nem tudom megnézni.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
eisento #19661 üzenetére
Egyet szoktam érteni avsforum-al de itt ezt teljesen elcsesztek.
54 black level-el(fekete szinttel) elveszik a kontraszt nagy része, szürke lesz minden.
Dynamic tone mapping off mellett halott a hdr, egyensúlyra kell állítani.
Dolby vision sötétben black crush van.
Egy 845 tulajnak sem ajánlom amit a videóban mutatnak. -
FJC
senior tag
válasz
eisento #16747 üzenetére
SMB esetén semmit, csak oszd meg a szükséges mappát.
Lehetséges, hogy csak úgy fog működni a megosztás, ha van jelszó is a Windows felhasználó mellé (amit a win. indításakor kell megadni).
Telepíteni csak DLNA használata esetén szükséges egy szervert (pl. Plex, Serviio, Emby). -
FJC
senior tag
-
zazenke
őstag
válasz
eisento #15103 üzenetére
akkor használd a jellyfin t. tökéletesen viszi mindazt amit a plexed tudott. de egyébként ha a számítógép plex serveren beallitod hogy engedje a dnla funkciót akkor azt a kodi és a vlc is látni fogja de lesznek hátrányai pl az hogy amit a plex dolby visionnek látott az most csak sima hdr lesz. jellyfinnel viszont megmarad a DV. ugyan az a működési rendszere van mint a plexnek tehát pc - n a szerver és tv-n az android app. én meguntam a tv hianyossagait mint pl nem kadenciahelyes lejátszás és ma rendeltem egy ugoos am6b plus boxot. Mert amúgy a tv kijelzőnek elég jó (c835)
-
zazenke
őstag
válasz
eisento #14584 üzenetére
meg is csináltam hála istennek nem vettem semmi hibát észre és a beállítások is megmaradtak. 32gb os usb3.0 ás pendrive-al csináltam amit fat32 be volt formázva windows 10 alatt. Egy korábbi pc alaplap bios frissítés miatt volt fat32 ben és arra emlékszem hogy alapból a windows ezt nem is tudta elvégezni mert fel sem ajánlja a fat 32-t ekkora pendrive nál. Talán rufussal csináltam meg már nem emlékszem. De ez most jól jött mert a neten azt írják hogy fat32 ben legyen a pendrive ha nagyobb méretű 32 szektor mérettelés ajánlott a 2.0 ás . azt hiszem veszek az aliexpressen fillérekért egy 2.0 ás kisméretű pendrive-ot. az a biztos.
-
F.B.I.
veterán
válasz
eisento #13855 üzenetére
Nincs rajta game bar, [telepíteni kell] , itt egy nem túl szép videó róla.
-
thefreeman
aktív tag
válasz
eisento #13357 üzenetére
Ma reggel megcsináltam a reset all, reset shop pontokat. Majd figyelem, hogy újra indule. Egy másik hiba amit nem írtam az előbb de megmaradt a reset után is, hogyha rá keresek valamilyen alkalmazásra a play áruházban, soha nem talál semmit. Azt mondja valami rosszul ment.
-
eisento
addikt
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
eisento #12452 üzenetére
C725ben csak Dolby vision sötét és világos opciót találtam.
De most már megoldódott a mentési problémám is. A rendszer felismeri és alkalmazza az összes mentett beállításomat. Teljesen ok 155Kért ez az 50 colos TCL c725. A HDR nem a legszebb, csak egy erős közepes, de ennyi pénzért nem is vártam szebb HDRt. Viszont filmeknél nem is látom hiányát, inkább Xbox Series Xnél feltűnő, de mint mondtam nem para. Ennyiért tényleg best buy ez a tévé. -
rainman72
nagyúr
-
sortiefish
tag
válasz
eisento #12430 üzenetére
A Netflix nem léptet ki képernyővédő bekapcsolása után, igy gondolim nem az ambiente miatt van hanem a szolgáltató nem engedi a hosszabb kupakokat a moziban. Megnyúlik a filmszalag vagy a lejátazó mehet tönkre, ha órákra megállítod a lejátszást. Fogjátok rövidre 1-2-3 kész.
-
gyűrű
addikt
válasz
eisento #12389 üzenetére
De minek?
A userek 95%-át nem érdekli, akit meg igen, az letölti pl. innen és telepíti...Ezek az IMG-s frissítések is kb. ugy vannak hogy valaki valahol a világ más országában, kiveri a balhét, aztán a szervíz küld neki egy linket hogy akkor tegye fel ... Aztán figyelik a telegram fórumot, ha sokaknál nincs nagyobb baj, akkor kegyesen, esetleg felteszik valamelyik szerverükre ota-ként.
-
gyűrű
addikt
válasz
eisento #12283 üzenetére
Különböző dolgokat hasonlitgatsz össze. A képbeállitások forrásonként mások. Sd vagy HD tv vs hdr vagy dv a streamen. Mindent szépen be kell lőni. Dinamikus szarokat mindet kikapcsolni. Forrásoként ... Addig nincs miről beszélni... Elmosódott lehet egy-egy beállítástól is. DV és hdr egész más fényerő mint egy tv adás. Pár napot lehet vele játszani ha nincs nagyobb gond. Ilyen önálló reset meg hasonlók után már kár vele szórakozni . Az én tvm 825 ami egész más, és nekem is sokáig jó volt a 418, de mostmár bátran mondom hogy a 432 jobb. Stabilabb, nincs pl. cec bug, a 24 fps is jóval simább, stb. Kicsi dolgokat is értékelni kell..
-
RVR400
veterán
válasz
eisento #12265 üzenetére
Jah igen, ezt is kifelejtettem a Philipses összehasonlításból, hogy az nem zárja be az appot, ha közben főképernyőre megyek, vagy közben mondjuk TV-t nézek, hanem amint visszaatérek pl Netflixre, akkor pont úgy van, ahogy átléptem, valamint sokkal gyorsabban is kapcsol be gyorsindítással.
-
sortiefish
tag
válasz
eisento #12218 üzenetére
Nem gondolom én sem, hogy a firmware miatt lenne sötét a kép. Úgy értem, ha minden egyes kép beállítást ami most van beállítva feljegyzel és visszatérsz a gyári firmware re a mostani beállításokkal akkor is ugyanezt a fényerőt fogod kapni. Nekem olyan korábbi hsz is rémlik ami az újjabb verzióknál pont a magasabb fényerőt emelte ki, de ha nyugtalanít és időd és kedved is lesz rá ki is próbálhatod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi hangfal építés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest