Új hozzászólás Aktív témák
-
Matthew
őstag
válasz
sirarcheer #22789 üzenetére
Mármint a tv talpra raktad rá a soundbart? Nem billeg rajta?
-
Matthew
őstag
válasz
Matthew #22466 üzenetére
Na, lecseréltem egy 65C805-re, nem bántam meg, tényleg sokkal jobb minden szinten. Mondjuk a képi beállításokon még biztos lehet finomítani, de nekem már így is tetszik, gyári beállításokkal.
Egy kérdés viszont: az ilyen középtalpas tévéknél hogy lehet megoldani a tévé alá a soundbar elhelyezést? Van erre valami bevált módszer, esetleg spéci konzol hozzá? -
Matthew
őstag
Sziasztok!
65C805 tulajoktól kérdezném, tudja a tévé a timeshift/pvr funkciót? -
Matthew
őstag
válasz
nicu71 #22469 üzenetére
Stealth, nicu71: köszönöm a válaszokat. Biztosan sokkal jobb tévé a 805-ös de azért bizonytalan vagyok, hogy a nagyobb méret miatt látom-e rossznak a tévé adást vagy ennyit tud ez a tévé. A 805-ben fejlettebb ez a rész is, tehát szebben jelenít meg gyengébb tartalmat?
Egyébként emag-on max 317-ig tudom levinni az árát (-10% kupon), hogy lesz abból 305k? -
Matthew
őstag
Sziasztok!
Hirtelen felindulásból vettem hétvégén egy 65P635 tévét (~170k) de annyira nem vagyok vele megelégedve. Előtte egy 49"-os Panasonic 4k alap modellt használtunk, ahhoz képest a digi tv adás HD képe nem túl szép, az SD-ről nem is beszélve. Kb 4 méterről nézzük a tévét, a nagyobb felbontású youtube tartalmakkal nincs gond. Persze a feketék nem annyira szépek és oldalsó bevilágítás is látható de gondolom ezeknél az olcsóbb modelleknél ez sajnos normális.
A kérdés az lenne, hogy érdemes lenne lecserélni egy 65C805-re aminek most kb 2x-es ára lenne mint ennek? Ez azért nem elhanyagolható árkülönbség, tudhat többet tv adás esetén a drágábbik modell?
Illetve a táblázat alapján ennek tudnia kellene PVR funkciót de nem sikerült működésre bírni. Külső hdd rádugva, formáztam, látja is de ennél tovább nem jutok.Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Delta Force (2024)
- Linux kezdőknek
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Konteó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Steam Deck
- További aktív témák...
- DELL T40 EMC Szerver
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest