Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stealth
senior tag
-
Stealth
senior tag
válasz agent11 #23597 üzenetére
Azért ennek nem így kellene működnie a világ egyik legnagyobb gyártójánál.
TCL oldalon legyen letöltési lehetőség, ami biztosítja, hogy hivatalos forrásból teszed fel a szoftvert. Igen is lennie kellene kiadási megjegyzésnek, hogy mit javítanak az új verzióval.Én a c735-öt azért frissítettem usb-ről, mert már 500 felett járt a verzió a telegrammon, a tv-n meg a 438 volt és sosem talált frissítést, ez engem zavart.
-= Stealth =-
-
sirarcheer
senior tag
C805-re ez a frissítés való ha jól látom:
Azt hol tudom megnézni, hogy mit javítanak benne?
PSN: sirarcheer
-
agent11
tag
válasz st6969 #23595 üzenetére
Szerintem pont ez a Telegram-os oldal lényege. (Leszámítva, hogy én sem értem, hogy miért nem a TCL hivatalo oldalán vannak a FW-rek.)
"Joli néni" + a felhasználók 99.9999999%-a azt sem tudja, hogy a TV-n van automatikus FW frissítés ezért nem is keresi (a hibákat sem nagyon veszik észre). A maradék 0.0000001% pedig simán meg tudja csinálni Pendrive-ról is. Amúgy is mindig az van, ha jól működik akkor ne frissítsünk...
Én mondjuk a frissítős bevállalós fajta vagyok. -
-
st6969
őstag
válasz boborján2 #23594 üzenetére
Köszi
Nekem 805 van, ami elvileg új modell, tehát vélhetően egy jó darabig nem jön rá semmilyen frissítés. Majd azért rákeresek este, ha el nem felejtem (azt tudom, hogy az automata frissítést kikapcsoltam).
Mindenesetre jó tudni, ha majd egyszer lesz, azt hogy kell felbarkácsolni.
Csak azt nem tudom, pl. "Joli néni" ezt hogy csinálja végig... -
boborján2
aktív tag
válasz st6969 #23593 üzenetére
A TCL-nél el van valami nagyon b...a a frissítésekkel.
Nekem a 65C835 mikor megvettem nem talált frissítést. Aztán egyszer frissítette a frissítési appot , de az sem talált frissítést.
Mint kiderült , ami rajta volt , az kb. 6-8 kiadással ezelőtti.
Egyébként jól gondolod , ennek így kellene működnie ahogy írod.
Így viszont pendrive kell és menüből frissíteni.
(V8-T615T03) ez a sor azonosítja a modellt. Ennek kell egyeznie! Meg persze update alatt ne legyen áramszünet , mert az a tv egészségére biztosan káros.
Egyesek szerint a "hivatalos" frissítő fájlok telegram csatornáját a TCL üzemelteti.
Nekem azért vannak kétségeim , hogy ez talán nem olyan biztos.Mert ,
a, mi szüksége van telegramra ha van saját weboldala?
b, mi szüksége van microsoft tárhelyre feltölteni a zip fájlokat? TCL-nek nincs pénze a weboldal mögé egy fájl szervert berakni?Persze lehet túlgondolom , de valahogy az egész nem logikus egy ekkora gyártónál.
ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
st6969
őstag
válasz Szbyyke #23591 üzenetére
Lehet, hogy rosszul gondolom, de az OTA (over the air?) az nem arra utal, hogy az internet különböző eldugott bugyraiban található és letölthető frissítő fájlok helyett, az eszköz maga (automatikusan, vagy manuálisan, ha frissítés keresésére megyek) felkínálja a frissítést, ha van? Ha így van, akkor elvileg találgatni sem kell, hogy az én modellemhez van-e vagy nincs, mert ha rámegyek és azt írja, hogy nincs, akkor nincs.
Vagy hogy van ez, mert OTA frissítést írsz, de egy fájlt is linkeltél...? Kell pendrive-ozni frissítéskor?
Vakon vagyok, nem csináltam még végig ilyen folyamatot...köszi -
Szbyyke
kezdő
TCL 65C835 frissítve V599 OTA verrzióra.
Gyorsabbnak érzem a menüben és a beállításokban való lépkedést.
A csatlakoztatott eszközöknél részletesebb információt ír ki az eszközről ( pl soundbar teljes neve, típusa )Samsung hw-q990c soundbar arc csatlakozáson keresztül eddig, ha kikapcsoltam a tv-t, lenémította, most minden egyéb állítás nélkül végre kikapcsolja.
Lehet, hogy én mesélem csak be magamnak, megnéztem több filmtartalmat youtubeon és netflixen is, Vhiktor beállításai mellett eddig is nagyon szépek voltak, de most mintha még szebben jelennének meg a tartalmak.
Első blikkre ennyi, ami talán hasznos ebből, hogy gyorsabb, negatívumot egyelőre nem tapasztalok.
-
boborján2
aktív tag
válasz h1ght3chzor #23588 üzenetére
Tök jó hogy van ez a lehetőség, ugyanakkor teljesen zsákbamacska, főleg changelog és MD5 hash nélkül.
Az előnyös , hogy a tv rendszere nem erőszakoskodik hogy mindenképp felteszi a frisset,
de nem értem ,hogy ha kell akkor sem talál tv frisstést.
És egyébként is miért egy "ismeretlen" telegram csatorna a forrás ?A TCL állítólag a világon a 2. vagy 3. helyen van a tv eladásokban. Ennek tükrében ez így egy vicc! Nem egy megugorhatatlan kategória a frissítés , hiszen számtalan droid eszközön tökéletesen működő dolog.
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz h1ght3chzor #23586 üzenetére
Tcl telegram csatorna, changelog nincs, gyakorlatilag sose.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
csƵ
addikt
Üdv!
C728-hoz mi az ajánlott fw? Jól látom, hogy a V599 OTA?
[ Szerkesztve ]
-
boborján2
aktív tag
-
Stealth
senior tag
-
Szbyyke
kezdő
New TCL T615T03 platform Google TV Update available in V599.
TV models ....C745 & C845....C955 (Japan)
(C735 & C835 & C935).......(C728 & C825)
V8-T615T03-LF1V599.000831
V599 OTA
LINK
build date= Nov 28, 2023
build= 1701174985
security_patch= 2023-06-05
gmsversion= Android_11_GTV
product.build.fingerprint= TCL/G05_4K_GB/G05:11/AR2101/AR23:user/release-keys
revision= 000831
OTA size= 1.999 GB -
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz 7Heads Drago #23576 üzenetére
Eddig nem az volt? Évek óta "szórakoztatják" a vásárlókat pl. a régiókódos termékekkel.
ThinkPad
-
boborján2
aktív tag
válasz 7Heads Drago #23576 üzenetére
Elolvastam egy emag sztorit a linken (nem tudom mennyi van összesen)
Ezzel az erővel az összes létező webáruház felkerülhetne , mert a nagy számok törvénye alapján , garantáltan lesz egy rendelés , ahol valami félremegy.
Ugyanakkor nekem pl. semmi bajom velük, úgy hogy évek óta rendelek mindet is.
kb. 2x volt hiba ,azt is kezelték rendesen.Viszont nem látom az oldalon a magyar treékom logóját. Ha valahol , akkor ott garantáltan meg tudják keverni a dolgokat. És igazából nem is a lehúzás megy, hanem hogy már 3x játszottam colombosat , hogy kiderítsem hol jár a termék, vagy hogy miért nem az van a számlán aminek lennie kell, miért nem jár a kedvezmény amikor azzal hirdetik.
-
Cartmenn
tag
válasz Peter.70 #23564 üzenetére
Néha csodálkozom mit látnak bele a képrnyőbe a tulajok nekem 75"C805 fali kihúzható álványon ,a TV nem szemmagasságban van (kb a közepe 150cm magasan),de lefelé döntve és kb 3.5m-ről nézve (inkább kevesebb) még a távollátós szemüvegem is most felvettem én semmit nem látok bele,akármennyit mozdulok is jobbra-balra,még ha közelebb megyek akkor se---nagyon oldalról kell nézni a képernyőt hogy "színváltozás" legyen. Mivel ekkora a TV ,a HD adások nem fognak tökéletesek lenni,jobban előjönnek a képhibák amit épp az 55"os "hasonló" tudású (hisense u8qf) tévémen még nem látok Az előző 75"LG un7070-nél (direkt led,350fényerő) "fényévekkel" jobb így is .A YT videók-- 4K teszt vagy épp valami HDR, azok nagyon jók---- a Netflix-en max a természet filmeket emelném ki amik jók szerintem DV-ban ,filmeknél nem mondanám akkora nagy durranásnak a képet (de nem rossz persze ) ---kb ezt gondolom a Disney+ról is ,mikor volt
[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
veterán
Nem tudom mi lehet a 4-5 percenkénti megakadás. az adatttárolókl rednben vannak?
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
gellei
aktív tag
Vimu havidíjas, vagy egyszeri 1 500 ft?
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
-
st6969
őstag
válasz Peter.70 #23564 üzenetére
Szia,
65"805 3,3m-ről: ha nem olvasok erről, nem biztos, hogy észreveszem. Így viszont, ha oldalra mozdulok, és direkt figyelek erre, akkor látom, hogy valóban változik enyhén a tónus. Számomra nem zavaró.Az viszont inkább zavar, hogy gyakran zajosnak látom gyakorlatilag az összes forrást. SD-nél nem nehéz ilyet találni, de HD tv csatornáknál is látszik, de ott jellemzően olyan helyen, ahogy nagyobb egybefüggő felületek vannak (TV2 Szerencsekerék háttér pl.). Zajcsökkentő mód segít rajta (bár így a többi részén is símít valamelyest, amin meg nem kéne). Az a durva, hogy bizonyos 4K streaming anyagon is látom, ha olyan a háttér, bár enyhén, és nem zavaró. Youtube 4K promo videókon nem látom.
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
A TCL tv-k tényleg nagyon kényesek arra, ha nem pontosan szemből nézem?
Esetleg van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata 805 vagy 845 típusnál?[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz 7Heads Drago #23562 üzenetére
Erről inkább a TCL -t vagy a kereskedőt érdemes megkérdezni, mert ha a hirdetmény szerint nem elérhető, akkor kétséges, hogy érvényesíthető a plusz garancia. Hiába engedi beállítani.Szerk.:
Vásárlástól számítva úgy emlékszem 30 napon belül lehet aktiválni. Így január végéig biztos kiválasztható a többi kereskedő is.De a vásárlás dátuma számít. Szóval 2024 -es vásárlásra már nem túl sanszos, hogy meg fogják adni, ha valahol december 31 -ig volt rá akció.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
7Heads Drago
veterán
válasz 7Heads Drago #23560 üzenetére
Viszont ahogy látom a Telekom is hivatalos partner ezen az oldalon és a C805-nél is engedi beállítani a Telekomot. Szóval gondolom bent lesz majd kínálatban később. Persze az is lehet hogy nem és csak beszórták a típusokat meg a forgalmazókat.
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
addikt
válasz 7Heads Drago #23560 üzenetére
Szó sem volt erről. Azt írtam, hogy az Alza -nál meghosszabbították ezt az akciót.
Többi partnernél én nem látom, hogy meg lett volna hosszabbítva.
[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
veterán
válasz Balika00001 #23554 üzenetére
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Vhiktor
veterán
Hagyd ki az avrt a lancbol, nézzük meg, hogy úgyis csinálja e.
-
Balika00001
lelkes újonc
Sziaszto! Ma megkaptam a TCL 845 tv-t. Mivel alap user vagyok ezért számomra tökéletes a kép. Sokat olvasva a forumot azért csak motoszkál bennem, hogy kalibrácíóval még jobbá lehet tenni a képet. Érdemes vele foglakozni ill. én is meg tudom csinálni?
Köszönöm -
Vhiktor
veterán
Milyen reccenés?
-
Imi1981
veterán
-
Vhiktor
veterán
Arra kell tenni ahogy gyárilag van a hdr képmódban. A magyar fordítás nem mindig acélos.....
Szóval ha be van kapcsolva akkor lesz hdr gamma görbe, ha ki van kapcsolva akkor kerül 2.2 gammába, előbb pont rosszul írtam.
Be kell kapcsolni.[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
veterán
Ez kalibraciohoz van. Ha bekapcsolod 2.2 gammaba kerül a tv, ami hdr-hez nem jó.
-
gg72
veterán
Most már 3féle külső lejátszóról (médiabox, Sony és Panasonic asztali UHD lejátszók) is teszteltem ezt a reccenést és sajnos nálam továbbra is látszódik, 24p anyagok esetén. És itt most nem a hagyományos 24p akadozást látom, hanem 4-5 percenként alig észrevehetően megugrik a kép, ha visszatekerek a filmben, ugyanazon a helyen nem jelentkezik, hanem 4-5 perc elteltével máshol. Minden beállítás a Vhiktor által ajánlott, a TV összes HDMI bemenetén jelentkezik, HDMI kábelek hibája is kizárva, valami a szemem is, más is érzékeli. Mi a fene lehet ez? Olyan, mintha pufferelne a TV, vagy kevés lenne a memória... A TV adás megy szépen, ott nincs semmi reccenés.
Illetve ami még feltűnt, hogy nagyon nagy az audio delay is, majdnem 300ms-ra kell állítanom az erősítőmön, hogy a hang szinkronban legyen a képpel, korábban a Pana plazmámom semmi ilyen nem volt. Az ominózus TV ugye egy 65C805.
-
silboy
aktív tag
válasz nicu71 #23540 üzenetére
Ilyen konkrétumra gondoltam, köszi!
Olympus Stylus XZ-10, iPhone 13 128GB, TCL 75C805, Sony KD-60XF8305, LG 50UH635V, Xiaomi Yi Sport Cam, Longines Hydroconquest Ceramic, Tissot PRX Automatic, Citizen CB0010-88E, Bulova Accutron II 96B210, Bulova Precisionist 29B226, Orient Bambino II FAC0000CA, RHA S500, Tennmak IE800
-
(ex)Cat
senior tag
Ok, sorry, az nincs. De 4K HDR van. és tuti jobb mint az FHD Netflix, vagy az HBO.
-
silboy
aktív tag
Sziasztok, van egy 75C805 tévém, aminek képbeállítását itt a fórumon ajánlottak szerint végeztem el.
Tudnátok ajánlani esetleg olyan film vagy bármi jelenetet ahol látszik a tévé maximális tudása képminőség terén?
Netflix FHD csomag és HBO Max áll rendelkezésemre.Olympus Stylus XZ-10, iPhone 13 128GB, TCL 75C805, Sony KD-60XF8305, LG 50UH635V, Xiaomi Yi Sport Cam, Longines Hydroconquest Ceramic, Tissot PRX Automatic, Citizen CB0010-88E, Bulova Accutron II 96B210, Bulova Precisionist 29B226, Orient Bambino II FAC0000CA, RHA S500, Tennmak IE800
-
addikt
válasz joydrv #23530 üzenetére
Gondolom valamelyik nálunk is kapható modell másik számozása. Vagy valamelyik korábbi modell átcímkézett változata.
Az egyik fórumon azt írják az is 805.
"Series C80, Standard offline model C805 - Alternative model names - Online variant - C801, C802, C803, C804, C809, MQLED80, QM8B - Global version C755"Egyébként 2 olyan cég árulja nálunk, aki nem magyar lokalizációból értékesít. Szóval simán lehet.
[ Szerkesztve ]
-
joydrv
aktív tag
válasz sircoon #23519 üzenetére
Köszi azért, hogy ránéztél. Már összeválogattam egy penre néhány percnyi mindenféle anyagot. Amint alkalmam lesz rá, megnézem valamelyik üzletben közelebbről is.
C805 - C845 között hezitálgatok.
Nem sürgős és jól jönne egy újabb 5 év garis akció is.
Addig csipegetem az infókat -
7Heads Drago
veterán
válasz rumkola #23521 üzenetére
Semmit nem számít. Átakartam venni a csomagot, csak szar volt az automata. Nem tudod őket felhívni(sameday). Az EMAG-nak csak egy chat robotja van amin ha át tudsz jutni akkor majd kapsz egy élő embert aki összevissza kamuzik. Nekem 2 db csomagom volt náluk az egyik EMAG-os a másik egy román cégnél. De ha belépsz a face csoportba nagyon jól látszik, hogy nem vagyok egyedül a problémámmal. Mivel elég nagy a piac és 99%-ban van másik cég is aki árulja a terméket én nem fogok kockáztatni egy ilyen labilis céggel. És hogy régen mi volt az se számít. Valami most megváltozott ennél a cégnél.
[ Szerkesztve ]
-
rumkola
nagyúr
válasz 7Heads Drago #23520 üzenetére
Nekem semmi bajom velük, amúgy az EMAG-on csak EMAG által forgalmazott cucut kell venni. Meg kell nézni minden esetben, hogy ki a forgalmazó!
-
7Heads Drago
veterán
El kell engedni az EMAG-ot. Elég komoly tábor van már a Face-n a károsultakból. Elvileg van már fent forgalmazó cég is akinek letiltottak a termékei és a számláját valamiért. Nagyon kétesélyes lett ez a cég. Egy rakás ember vár a pénzére a termék visszaküldése után és sehol semmi. Nekem lassan 2 hónapja volt a rendelésem. 1 hónap alatt ideért csak nem tudtam átvenni, a 2ik hónapban még eddig nem ért vissza a pénz.
Szerintem csak az rendeljen onnan aki amúgy is ki akarja azt a pénzt az ablakon dobni. És nagyon megszaporodtak a garinciális problémák is. Az ügyfélszolgálat szarik mindenre.[ Szerkesztve ]
-
sircoon
csendes tag
válasz joydrv #23512 üzenetére
Erre nem én leszek a jó ember , mert ez szubjektív, és szerintem ehhez nincs jó szemem... Most végignyomkodtam különböző 720p-s, 1080p-s YT videókat és a telekom boxból különböző HD és SD csatornákat (Itt a telekom box már felskáláz720p-re v. 1080i-re).
~5m távolságból nézve a 65"-t, nem látok hibákat a képen, nem pixelesedik. A sport csatornákon nem látok elmosódottságot sem.
Szerintem érdemes lehet egy áruházban megnyomkodni, akár vitt tartalommal is, ha nem vagy biztos benne... -
Bogyi007
veterán
válasz Redlight2 #23514 üzenetére
Telekomnál nincs akár csak Dominos előfizetésed?
Ott lehet hogy még olcsóbb lenne...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
joydrv
aktív tag
válasz sircoon #23511 üzenetére
A képminőségről írnál bővebben. Gondolom 4K szuper rajta, de DoVi és HDR is? Ami érdekesebb lenne az a felskálázás. Normál tévézés esetén 1080p, 720p. Sportcsatik alacsonyabb felbontással milyen képet adnak, pl focimeccsen tesztelve?
Youtube videók különböző felbontással? -
sircoon
csendes tag
válasz sircoon #22892 üzenetére
Gondoltam elfér egy update ...
Kezdünk összeszokni a TV-vel, a képminőség még mindig lenyűgöző. Bele-bele futok software-es furcsaságokba, amik remélem javulnak majd valamikor fw frissítésekkel.
- Rájöttem, hogy Telekom távirányítóval azért nem tudom bekapcsolni a TV-t, mert (eddigi kereséseim szerint) a TV-n nincs infra port, a gyári táv is bluetooth-os.
- Az ARC gondok megmaradtak, az erősítő nem / nem elég gyoran ismeri fel a formátumot. A film elindítása után az erősítőn bemenet oda-vissza váltásos workaround marad, hosszú távon erősítő csere v. átállás soundbar-ra opciókon agyalok
- A hangerő szabályozás kb. 5 nap után varázsütésre elkezdett működni -
balu1977
senior tag
Ezeket a néha febukkanó firmwareket honnan szeditek?
-
Celtis
veterán
válasz h1ght3chzor #23508 üzenetére
Valami szoftveres összeomlásra tippelnék. Ha nem jön elő (túl gyakran) akkor nem idegeskednék miatta.
-
h1ght3chzor
őstag
Tegnap úgy jártam, hogy fekete lett a képernyő, hang továbbra is szólt. Bekapcsológombra nem reagált, kihúztam konnektorból meg vissza, és jó lett. Mi lehet a baja? C735
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetre.
-
addikt
-
Stealth
senior tag
Én írtam az emagnak, hogy csak 24 hónap szerepel a jótállási jegyen.
Kijavították, és küldte az ügyfélszolgálatos hölgy emailben a helyes jótállási jegyet, amin már 36 hónap szerepel.
Persze regisztráltam a garanciahosszabbítás miatt is, azon a doksin is 36 hónap szerepel, szóval elvileg 6 év garim van.[ Szerkesztve ]
-= Stealth =-
-
addikt
válasz rainman72 #23502 üzenetére
Csodálkoznék, ha az eMAG valamit normálisan csinálna...
Nekem többször volt már velük problémám, legutóbb most decemberben. Mert simán előfordul, hogy a számlán jól jelölt teljesítési idő nem azonos a jótállási jegyen szereplő dátummal. Utóbbit korábbra állítják ki.
Ami egyébként elég abszurd dolog. Ahogy az is, hogy a fenti esetben 24 hónapot írnak 36 hónap helyett. De természetesen utóbbi a helyes és kötelező érvényű.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Diablo IV
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gaming notebook topik
- LEGO klub
- TCL LCD és LED TV-k
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest