- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumkola
nagyúr
válasz
kzolee216 #22982 üzenetére
Most észrevettem, hogy a TV 10 bekapcsolásból jól jelenít meg, és nincs hiba. Viszont ha erlkapcsolok másik HDMI bemenetre, vagy a TV Home menüjére majd vissza PC-re, akkor a hiba újra előjön.
Már előre meg tudom mondani mikor jó vagy nemjóü a megjelenítés: a Total Commander sötét témára állítva majdnem fekete a háttere akkor jó, ha szürkés akkor nem jó. -
rumkola
nagyúr
válasz
kzolee216 #22980 üzenetére
Kipróbáltam már minden felbontást, minden színmélységet a PC-n mindegyiknél előjön, kivéve a 4:2:0-át, mert ott jó. PS5-nél nem láttam hibát, igaz mostanában nem nagyon figyeltem azon.
GPU driver frissítés volt, de azóta már új wint húztam és kipróbáltam 4-5 driver, 2023 januáritól kezdve, mindegyiknél előjön...
-
rumkola
nagyúr
-
ρσгτσ
addikt
válasz
kzolee216 #22830 üzenetére
Telefonokkal mókoltam már sokat, gondolom ez sem egy komplikált dolog.
Amennyiben nem lassul be az egész és nincs akadozás sem, akkor érdekes lehet. De csak akkor.
Szerk.:
Ez amúgy más régiós? És/vagy custom?Vagy hogy van ez TCL -nél? Jönnek frissítések, csak nem jut el minden régióba vagy TV -re?
-
tozso76
aktív tag
válasz
kzolee216 #9777 üzenetére
A kép tisztaság menüt próbáld meg ki - be kapcsolni. Nálam ps4pro - n láttam ezt a zöldes utánhuzást. Vagy a kép módot rakd át játékról valami másra. Bár az az igazság hogy, nálam random időközönként visszaáll ez a kép tisztaság opció. De könnyű észrevenni: olyan durván villog a háttér LED hogy, szinte azonnal epilepsziás rohamot kapok
. Grét dzsáb tisziel...
-
Zοltta
senior tag
válasz
kzolee216 #7305 üzenetére
Mekkora neted van ? Nekem a régi inviteles adsl nettel ami 60 megás volt nem döccent meg a mostani Samsungnál 40" MU6452 a 4k videó Youtubon, igaz vezetékesen van össze kötve.
Egyből a magasabb verziót néztem meg és egyből megláttam ,hogy hdmi 2.1 mondom na ez már valami
.
Az a baj ,hogy egy dohányzó asztalra fog kerülni ami 1-méter széles és sokat számít az a 10 cm szélesség azért nézek 110-cm körül. és 50 collban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest