Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
rainman72 #22277 üzenetére
Mindenképp abból a pénzből venném amit vissza utalnak mert nincs most külön annyi így ünnepek előtt. Kell másra. Asszony tuti kiakadna meg amilyen szerencsés vagyok 1 hét múlva mikor vissza kapom a pénzem már 300 lesz ára. Lenyugszom és elfogadom, hogy így jártam.
Viszont aki most vesz ne habozzon mert ilyen jó tévét ilyen alacsony áron nem fog kapni később tuti! Más márkából meg főleg nem.
-
Celtis
veterán
válasz
FireFox1996 #22281 üzenetére
Nem egyszerűbb felkeresni az emag ügyfélszolgálatot, hogy oda-visszaküldés helyett fizessék vissza az árkülönbözetet? Ha lenne egy csepp eszük, belátnák, hogy ez mindenkinek - de leginkább nekik - jobb.
-
chubii
senior tag
Nekem az egyetlen tapasztalatom velük pozitív. Gyorsan küldték a futárt, 2 nap után hívtak, hogy nincs kijelző és csereutalványt kapok, ami már meg is érkezett. Ügyintéző hölgy végig kedves volt.
Auchan is minden gond nélkül visszaadta a vételárat.
Egyetlen negatívum a történetben, hogy 1 évet nem bírt ki a TV (C635) -
Cartmenn
aktív tag
válasz
szkutyi #22244 üzenetére
Írtad hogy a zóna kissebb mint a fekete csíkok,akkor se megy át teljesen (sötétben) "feketébe" ----igen ha lekapcsolja a tv ott a felső/alsó sor led-et,de fizikailag nincsennek a világítási zónák elválasztva,így mindig marad valamennyi bevilágítás a másik zónából.De amúgy még így is sokkal jobb a 805 mint az előző direkt ledes LG-m : https://www.youtube.com/watch?v=3Ss4NjLFlKE&list=LL&index=7&t=16s
-
rainman72
nagyúr
válasz
FireFox1996 #22281 üzenetére
Én már többet is küldtem vissza,multkor olyan is volt amit át se vettem
Korrektek voltak mindig. -
FireFox1996
őstag
Most hogy olcsóbb lett pár TCL model, pl. 55TCL805. Más is visszaviszi a régit, és rendel inkább ugyanazt csak olcsóbb árral? 55C805 esetében nekem pl 45e ft-tal olcsóbb, és még 14 napon belül vagyok...
Bármilyen TV-t visszvitte már vki Emagnak? -
gg72
veterán
válasz
MaCS_70 #22269 üzenetére
Ez azért k.. a gáz, mert gyorsinditas nélkül meg elég lassan áll fel a rendszer, de éjjelente meg nem akarok arra ébredni, hogy megy a TV, elég volt ma hajnalban... A gyorsinditás mellett van vmi másik opció, lehet azt kellene kikapcsolni, majd ha hazamegyek, kipróbálom. Szüleimnek van egy másik TCL készülékük, az nem kapcsol be áramszünet után, lehet ez csak egy C805 hiba?
-
LÁZ
addikt
válasz
Perillustris #22272 üzenetére
akkor nincs jobb ötletem, zavarja, hogy nem világít? a tv gondolom rendesen működik ettől függetlenül, csináljon egy áramtalanítást (konnektor kihúz 30sec, visszadug), simán lehet, hogy visszajön a fícsör.
-
Imi1981
veterán
válasz
rainman72 #22274 üzenetére
Mennyi idő míg vissza utálják a pénzt ( emag)? Ilyenkor olyat nem lehet, hogy visszaküldöm és az árban kérném a cserét 805 -re egyből ? Nem kéne megvárni míg visszautalják Kupon nélkül kb ugyan annyi mint a c745 volt 240 ezer nekem így is megérné a cserét. Persze nem szívesen csinálok ilyet. Egyáltalán tényleg 1 hónapig lehet vissza küldeni emagnál?
Nem hiszem hogy meglépem inkább csak érdeklődök. -
Nabukin
tag
válasz
p@gabi #22263 üzenetére
Black fridaykor vettem pont egy 55C805-öt 260-ért, ami 11 nap alatt ide is ért. Elvileg még vissza tudom küldeni. Csak a kérdés, hogy az probléma-e, hogy leszedtem a fóliákat róla?
Vagy így is vissza tudom adni, csak szépen be kell dobozolni? Mert hát én is pont néztem, hogy 216-ért be tudnám húzni.
-
gg72
veterán
Arra van vmi megoldás, hogy áramszünet után ne kapcsoljon be a TV? Elég kellemetlen hajnalban arra ébredni, hogy megy a készülék...
-
p@gabi
tag
Éjszaka még volt egy kis áresés emagon az 55-ös 805-re,lehet volt más méretre is,de én csak azt figyeltem
Így kuponozva,tokkal vonóval(szállítást is beleértve) 216-ért el lehetett hozni
Nem nagyon lesz szerintem mostanában ennél jobb ajánlat -
Imi1981
veterán
De nem kell tesztelni mert én például egyből láttam mikor este néztem filmet sötétben. De gondolom c745 -ön ez jobban látszik. Ettől függetlenül nagyon jó kis tévé és nem bántam meg, hogy megvettem csak ez olyan dolog amit szerintem egyszerűen meg lehetne oldani szoftveresen. A c745-nek a natív feketéje nem olyan mély és ezért itt jó lenne ha lekapcsolná a local dimming ott a ledeket de majd talán egyszer egy frissítéssel megokdják. Amikor tud működni a local dimming akkor full feketét is tud a tévé ( oled szintű teljesen lekapcsolja a ledeket) csak azért ez nagyobb felületen tudja használni a tévé. Ezért lett volna jó a c805 de akkor még 300 ezer Ft és fölötte volt az ára . Erre most még pár száz forinttal olcsóbb mint a c745 volt. Szerencse fel 😄.
Mindegy ez is nagyon jó tévé! Sokkal jobb mint az előző tévém volt. -
nicu71
addikt
Na megjött a 805.És meg kell védenem a Sameday-futárt,reggel jött az értesítés,sms,weboldal frissült,futár úton van,telefonszámmal!Fel is hivtam, mikor ér ide,2 után,anyám pont otthon van,felviszik-e 80 pluszos.Nagyonnagyon kedves,informatív volt ,minden a legnagyobb rendben volt.
A tv pedig pazar.Valóban Oled-szintű a fekete,színek gyönyörűek,a hang pedig egy fokkal jobb mint a 735nek , persze ha olyan van akkor bekapcsolok egyéb hangeszközöket is .Szóval elégedett vagyok. -
Swami
senior tag
Erről a sáv anomáliáról valaki tolhatna fel egy képet, hogy mit is kell nézni!
-
Imi1981
veterán
Pont normál tartalomnál látszik! Nem kell keresni mert látni kb mindig dovi /hdr10 esetén sötét tartalomnál. Az hogy téged nem zavar egy dolog az meg másik dolog, hogy bizony létezik ez a probléma és másokat zavar ( mert zavaró). C745 -ön meg még jobban előjön ez.
Az más tészta, hogy én már beletörődök mert ez van. Viszont azon csodálkozom c805 -ön is látszik ez. -
boborján2
senior tag
válasz
szkutyi #22248 üzenetére
Mondjuk én nem tesztelgetem spéci képekkel, videókkal mert minek.
Yt video alapján bekonfigoltam, aztán ízlés szerint még egy kicsit.
Megnéztem a homogenitást , van e halott pixel
és egyszerűen csak használom és minden oké vele.Ha elkezdeném tesztelni ,tuti találnék valamit ami lehet zavarna tudatalatt
-
szkutyi
addikt
válasz
Parmezan77 #22246 üzenetére
Én értem...de a hw adott...ott a jó erős hardwer....kisebb a zóna ..stb...megoldható lenne. .de ..
-
szkutyi
addikt
válasz
Imi1981 #22242 üzenetére
Én 65c835 ön kimértem és bőven kisebb volt a zóna és mégse kapcsolta le ..sőt .ha olyan világító tartalom volt akkor extrém bevilagitott...és ne jöjjön nekem senki azzal hogy mert atvilagít..át a kutyának a f@szat....az osszes local dimming tesztnél világító tartalom körül korom fekete a panel ....ha akkor megoldható akkor filmnél is meg lehetne ...
-
LÁZ
addikt
válasz
Perillustris #22231 üzenetére
ki lehet kapcsolni, vagy addig nyomogatta, hogy kikapcsolta, vagy alapból ki volt kapcsolva, bár az inkább bekapcsolva szokott lenni alapból...
beállítások/rendszer/speciális
-
Imi1981
veterán
válasz
szkutyi #22237 üzenetére
Csak érdekelt volna ott is ilyen e vagy nem. Lehet ez azért van mert hdr és dv esetén teljes fényerőn megy a kijelző és úgy nem tudja úgy sötétíteni azt a részt meg a sötét jelenetekben a fekete részeket. Amúgy tényleg valamelyik filmnél jobb valamelyiknél rosszabb. Mondjuk az én C745 tévémen még elnézem ezt de egy miniled tévén azért illene megoldani.
-
Imi1981
veterán
válasz
Celtis #22228 üzenetére
Ugyan ez a bajom 55C745 -nél ! Jóval világosabb a fekete hdr és dolby vision filmeknél. Persze együtt lehet élni vele de pont az olyan filmeknél sz@rabb a kontraszt.
boborján2
Ez sötét jelenetekben látszik nem világos jelenetekben.szkutyi
Vajon samsung mini ledes tévék ezt hogy kezelik? -
Perillustris
senior tag
Pajtás 65C805-ösén nem világít a power led. Van rajta, ugye?
-
Celtis
veterán
Arra van magyarázat, hogy HDR filmek sötét jeleneteinél miért szürkés a fekete sáv meg tulajdoképpen a képtartalom is. Amikor a stáblista kifut feketére, akkor lesötétedik a kép ugyananál az anyganál, illetve YT HDR demo anyagoknál, HDR blooming teszt videóknál is matt fekete a fekete.
-
droid.04
tag
Vett esetleg valaki mostanában 65c845 tv-t az emagról?Melyik verziót árulhatják X1 vagy X2?
-
válasz
Persie12 #22219 üzenetére
Egyébként nem rossz, csak még nem jöttem rá a pontos beállításra, illetve a rögzítésre. (A nanotape lesz a következő jelölt.)
Hátránya ugye, hogy a működési elve miatt csak külső képforrásból tud működni (tehát a tévé saját médialejátszójával, tunerével nem) -- abból viszont meglepően jól.
MaCS
-
shaggy
aktív tag
C845 miben tér el C805-től árba nem sok a kettő között a különbség megéri azt a durván 50e a C845?
-
Persie12
aktív tag
Használ valaki közületek LED szalagot a tv-hez? Olyasmire gondolok mint az Ambilight a Philips-nél.
-
nicu71
addikt
Ez az,végre 👌
-
szkutyi
addikt
nem.szeretnek offolni, sem szabályt szegni, ha maradhat megköszönöm.
megvalok külső média lejatszomtol, zidoo z9x.adatlapomon megtaláljátok.
Koszi -
rainman72
nagyúr
válasz
Celtis #22193 üzenetére
Ok sejtettem h tudod
Én személy szerint az ára meg a tudása miatt vettem.Ha nem lett volna plus gari akkor is.
Nem csak nálunk van ez a promoció,elég sok ország volt felsorolva mikor MO-t ki kellett választani,meg egész évben ment ez a dolog.
De majd látjuk,én nem valószínű mert nem biztos h meg lesz addig,de én bízok bennük. -
Perillustris
senior tag
Feldobtam drive-ra a letöltések mappában ragadt firmware-eket, melyeket alapvetően egy 85C735 és egy 75C835 (minő anagramma) frissítéseihez szedtem le az elmúlt hónapokban.
Az 558 egy IMG fájl, a többi OTA.
Bár a tömörített fájlok módosítatlanok, semmilyen felelősséget nem vállalok az esetlegesen keletkező károk miatt, csak így talán könnyebb, mint telepítgetni a letöltés miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hővezető paszták
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged