Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
baladam86
aktív tag
válasz
Celtis
üzenetére
Szia,
Köszönöm kérdésed, Xbox alatt vígan mosolyog a zöld pixel, de csak akkor

Nem akartam untatni a nagyérdeműt a nyomorommal, mert nem tudom hol van a kutya elásva, és nehéz lenne kinyomozni, hogy mi a nemi szerv lehet a hibás.
Game mode off, VRR off esetén is ott van. Másik HDMI kábellel, és másik HDMI porton is ott van. Másik TV-re kötve nincs zöld pixel, ha az Xbox-ot használom.
Megnézve bármilyen screen testet a TV-n viszont közelről nézve a zöld pixel helyén felfedezni vélek 1 pixelt (alpixelt), ami nem világít úgy, mint ahogy kellene. De ezt csak akkor, ha makro módba állítom a szememet, nézési távolságból nem látszik semmi.
Úgyhogy arra az elhatározásra jutottam, hogy elengedem játék közben azt az 1 rohadt irritáló zöld pixelt, és inkább a játékra koncentrálok, mert az fontosabb, ha nem nézek a zöld pixelre, nem tűnik fel. Ahogy említettem más tartalom (külső vinyó, bármelyik streaming szolgáltató, a TV saját menüje alatt) semmi látható jele a zöld pixelnek.
Most már én is kezdek hinni abban, hogy elképzelhető a szoftveres probléma. Ez van, lehetne rosszabb a helyzet, és persze jobb is.
Ha megpróbálnám a TCL-nél bejelenteni a gondomat, lepattintanának, az Xbox-nál ugyanez lenne a helyzet, mind a kettő azt állítaná, hogy a saját termékük hibátlan, a másikkal lesz a gond. Ehhez nekem se erőm, se hangulatom, se időm. Max egyszer valamikor garanciaidőn belül, ha a későbbiekben is fennáll majd a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Suzuki topik
- Opel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Villanyszerelés
- Fallout 4
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- iPhone topik
- További aktív témák...
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- SAMSUNG QE82Q800T 207CM 8K QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Vhiktor