Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezs520
senior tag
Sziasztok.
TCL QM85 tapasztalat van valakinek?
Relatív règ megjelent,de nem sok videòs anyag van fent ròla.... -
rumkola
nagyúr
válasz kzolee216 #22982 üzenetére
Most észrevettem, hogy a TV 10 bekapcsolásból jól jelenít meg, és nincs hiba. Viszont ha erlkapcsolok másik HDMI bemenetre, vagy a TV Home menüjére majd vissza PC-re, akkor a hiba újra előjön.
Már előre meg tudom mondani mikor jó vagy nemjóü a megjelenítés: a Total Commander sötét témára állítva majdnem fekete a háttere akkor jó, ha szürkés akkor nem jó. -
st6969
őstag
Ez a gyorsindítás valójában mit csinál? Nem kapcsolja ki "normálisan", vagy hogyhogy ilyen gyorsan bootol? Bármi hátránya van, pl. többet fogyaszt készenlétben?
-
Vhiktor
veterán
Nem ajánlom. Black level 54-el SDR esetében hazavagja a kontrasztot és a fekete szintet. Jobb a gyári érintetlen.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Vhiktor
veterán
válasz szoltan70 #22975 üzenetére
Lassan lesz hozzá külön beállítás. 1-2 hét talán.
Aki pedig megvette a 835-s beállításokat 805-hoz, az majd jelezze nekem pmbe és megkapja a 805-st.
Majd írok ide ha lesz hozzá.ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
st6969
őstag
Van egy Xbox Series S-em. A hozzá adott HDMI kábellel jó, ha rákötöm, vagy annak van valami hátránya? Ha igen mi az?
Köszi -
HF77
őstag
c805...képmód beállitásnal próbálta vagy használ vki HDR javítás-t, vagy a Mozi mód ami a leginkább ajánlott?
köszi[ Szerkesztve ]
xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait
-
rumkola
nagyúr
válasz kzolee216 #22980 üzenetére
Kipróbáltam már minden felbontást, minden színmélységet a PC-n mindegyiknél előjön, kivéve a 4:2:0-át, mert ott jó. PS5-nél nem láttam hibát, igaz mostanában nem nagyon figyeltem azon.
GPU driver frissítés volt, de azóta már új wint húztam és kipróbáltam 4-5 driver, 2023 januáritól kezdve, mindegyiknél előjön...
[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
veterán
válasz rumkola #22976 üzenetére
Nem volt gpu driver frissítés?
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
rumkola
nagyúr
válasz Vhiktor #22974 üzenetére
A TV menüje jó. Windows menük jók. Játékok jók.
Megnyitott weboldalon a chrome-ban tetszőleges helyen jobbklikkezve, illetve a Total Commanderben látszik nagyon a hiba. Asztali ikonok fehér betűje is jó. Olyan mintha Crome jobbklikknél valami layer jönne elő amiben rosszak a fehér betűk színei (mert mellette a weboldal fehér betűi jók). Az is furcsa, hogy ha különböző helyekre jobbklikkelek chore-ban, akkor valamelyiknél pl. az L betű srágás, máshová klikkelve meg kékes.
Világos alapon sötét betűknél nincs gond.4:2:0-ban mindenhol jó. 1 héttel ezelőttig RGB 8bit teljes is jó volt mindenhol, csak akkor látszott a hiba ha HDR-be kapcsoltam a winfost.
Akkora rejtély, hogy meg akarom találni az okát.
Sample jó, de jobbklikk menü nem jó mellette )))
[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
veterán
válasz rumkola #22972 üzenetére
Csak a tv menüje a rossz?
-
kzolee216
senior tag
válasz rumkola #22970 üzenetére
Nekem C725 tv-m van, fw pedig V578. De nem fw függő, mert sorba telepítem. Android és most GoogleTV rendszerrel is produkálja.
Igazság szerint már megszoktam, messziről fel se tűnik, pedig PC-n HDR-ben használom. Kábelt nekem macera cserélni, mert 5 méteres és egy része egy felfúrt szekrény mögött megy.PS5-nél a Ghost Of Tsushima alatt is érzékelhető egy Chroma probléma, amire megoldás nincs. (Reddit-en is van pár kép a jelenségről)
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
válasz szkutyi #22960 üzenetére
RESET_9999 teszt videói.
-
rumkola
nagyúr
-
alaves
addikt
válasz rumkola #22953 üzenetére
Addig vidd közelebb a PC-t és próbáld ki a PS kábelével vagy egy másikkal. 5 m-es HDMI kábel már tud produkálni furcsa dolgokat, egyszer jó, egyszer nem, egy ideig jó, kicsit elmozdul és már nem jó. HDR-nél meg már eleve azért lehetett ilyen a kezdetektől. Min. egy ilyen: [link]
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
Vhiktor
veterán
válasz rumkola #22953 üzenetére
Olyan mintha nem lenne teljes chroma átvitel.
Másik hdmi port?ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
boborján2
aktív tag
Nem tudom van / volt e ilyen link itt, de ha érdekel valakit , random tárhelyre fel tudok majd dobni egy nagy adag mindenféle HDR,DV (rpu) ,black,white,color tesztelő video csomagot kissebb-nagyobb fájlokkal. Mkv,mp4,ts vegyesen fájlonként elnevezve a teszteléshez.
Kb. 10gb az egész.(Nem saját, random netes találat , én is csak begyűjtöttem valamire csak jó lesz )
ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
alaves
addikt
válasz Tibor77i #22952 üzenetére
Nagyjából ez van: [link]
Ha lepörgetsz az 'Upscaling: Sharpness Processing'-hez ott láthatod, hogy hogyan boldogul a TV az SD adásokkal és más alacsonyabb felbontású anyaggal. Ez az amerikai 8-as széria, ebben a tekintetben nagyjából ezt tudhatja a 835/805/845 is. A C3-at tettem mellé összehasonlításnak (ennél jobbak a Sony, Panasonic és Philips upscaling-ek).Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
krepp
tag
válasz Celtis #22791 üzenetére
Csak hogy egy kicsit tovább gördítsem ezt a nem túl fontos kérdést, kíváncsiságból en is megnéztem az adott napfelkeltés részt és a netflixen, nálam is megvan a jelenetváltás előtti fekete háttér kivilágosodás, de annyira minimális hogy ezt magamtól én se vettem volna észre. (Amire én emlékeztem régebbről jelenség, az sokkal látványosabb volt.)
Egy érdekes adalék hogy én ezt a vontatott, f*st (filmet) egy jobb minőségű SDR-ben láttam, ott is megnéztem az elejét, és nincs meg ez a kivilágosodás..."Mi nem szenvedünk! Mi így élünk!" ...Hofi
-
rumkola
nagyúr
Nem volt fizikai behatás.
Akárhol nyomok jobklikket, ilyen a kép, nem csak egy helyen. Furcsa mód játékokben nem látok ilyen hibát, sőt, ahogy az alső épen látható, pl. a windows gépházba lépve is jók a betűk. Helyileg ugyanott vannak ahol a felső képen látható sárgás-kékes menü (direkt oda klikkeltem), szóval nem panelhiba.
Világos háttér + sötét betűvel sincs ilyen jelenség.
Sőt a legdurvább, hogy a weboldalak nem ilyenek! Szóval facebook sötét témával is tökéletes, de jobklikkelésre már a sárgás betűk fogadnak.
X-AKTA![ Szerkesztve ]
-
rumkola
nagyúr
75C463
100%-ban PC kijelzőnek van használva, 4K RGB 8bit teljes, Game kép módban.
Azt mondja meg nekem valaki guru, hogy mitől lett ilyen a kép, a betűk mellett sárgás kékes körvonal? 2hónapos TV, egy hete kezdte el, már mindent megpróbáltam (felbontás, színmélység, vga driver, windows újratelepítés, TV reset, másik firmware, minden képi beállítás kipróbálása, másik bemenet, választékos káromkodás). Egyedül a 4:2:0 Ycbcr-el tudom eltüntetni, illetve akkor ha a TV-t PC módba állítom (de sajnos így nem állítható az éllesség, és nagyon éles lesz a kép, játékra alkalmatlan így). Eddig nem volt vele ilyen próbléma Game módban illetve máshgy sem. Olyan mintha a kábel elromlott volna, látezik ilyen? Sajnos nincs másik 5méteres kábelem.
PS5-el illetve Switchel sincs ilyen jelenség.
Itt látható Chrome böngésző jobbklikk menüje, illetve Total Commandetr is így néz ki. Ha világosítom a háttár színet akkor kevésbé látszik, sőt, ha tök fekete akkor megszűnik.
Windows gépházban pl. nem is látszik:
-
rainman72
nagyúr
válasz st6969 #22944 üzenetére
Nem értem mit kell még mindig erőltetni az SD adásokat 2023/24-ben
Lehet csak én vagyok maradi,de a 65 HD csatorna is felesleges a Tkomnál,annyira nincs már nézhető tartalom.
A HD viszont teljesen jól mutat abba szerintem nehéz bele kötni más tvk-el összehasonlítva.[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
st6969
őstag
válasz st6969 #22639 üzenetére
Nos, akkor jöjjön egy kis beszámoló, hátha valakinek hasznos lesz.
Az alany: 65C805. Amit váltott: Samsung 46F6400. Nézési távolság: 3,3m.
Sokan leírták, hogy remek a feketéje, jó a fényereje, homogén a panel, stb...(sarkokban, éleken kevéssel sötétebb világos háttérnél, de engem nem zavar) ebbe nem megyek bele, annyira nem is értek hozzá beállítottam Vhiktor paramétereit, 'oszt jóvan. Nem töltöttem le pixel teszteket, mert a végén nagyítóval találok párat, és azt fogom figyelgetni.
Egy szóval, szerintem remek választás ez a tv. Ez volna a konklúzió, szóval, ha valaki dilemmázik, szerintem ne tegye
Viszont van jó néhány megjegyzésem egyéb szempontok szerint. Nem tudom, mennyire általános, de én nem 1, hanem mindjárt 3 méretet váltottam (46-ról 65-re). Ez azért lehet fontos, mert a tv adások ugyanabból a távolságból bizony jobbak voltak a Samsungon. Az SD egyértelműen, de még a HD is. Én ezt a nagy méretkülönbségnek tudom be, 3,3m-ről látszanak már a tömörítési hibák, pixeles részletek. Az én szememnek valahol ez a határ a HD adáshoz ilyen távról. Szolgáltató és adó függő is, van, hogy semmi ilyen hiba nem tűnik fel, persze új tv lévén "nagyítóval" nézem eleinte.
Csatornalista: ahogy írtam, chansort működik, de csak a 2023-as verzió! .tar file-t ment. Ha ugyanazon a néven teszel fel egy új csatornalistát, azt nem veszi figyelembe, előtte nevezd át.
Az, hogy a csatornák végig léptetése után a bemeneteket kezdi végig léptetni, egy nagyon hülye megoldás. Valaki írt erről, egyetértek. Navi gombokkal ez OK.
Nekem hiányzik egy olyan gomb, amivel bárhonnan (appból, menüből, stb.) egy gombnyomással vissza lehetne térni a tv-re. "Guide" gombbal a leggyorsabb, de azt is le kell okézni.
BT fejhallgató: párosítani kell, utána úgy működik, hogy ha kikapcsolod, a hang visszaáll a tv hangszóróra (vagy ahogy használod alapból), ha újra bekapcsolod, automatikusan "párosodik", nem kell a menüben bűvészkedni, és le is veszi a tv hangerejét. De úgy is be tudod állítani, hogy szóljon a fejhallgató is és a tv is, és még a hangerőt is külön tudod szabályozni. Ez egy remek megoldás pl. arra az esetre, ha te rosszabban hallasz, mint a többiek, és kell a fejhallgató, miközben mások anélkül nézhetik. Ezt annyira nem ajánlom, mert van egy pici késés a fejhallgatóval sajnos. Szájmozgást nézve, éppen elmegy, de hallani lehet a tv-hez képest. Tud a tv hangsávot késleltetni, de ez erre nincs hatással sajnos (nem tudom, mire van).
Képernyőtükrözés: csak a telefonon kell elindítani, nem kell a tv-n semmilyen menüt megkeresni, fogadja a tükrözés kérését. Azt hiszem, ez is tiltható. Kicsit lassú, mire megjelenik a kép, másik tv-nél is kb. ilyen volt, ez azért lehetne gyorsabb. Ha egy kis méretű képre ránagyítok, az a tv-n eléggé lászik, hogy digitálisan próbálja javítani (festményszerű lesz), miközben a telefon kijelzőjén tökéletesnek látszik. Ezt Samsungon nem néztem, hogy milyen volt. Normál méretű képek esetén nincs ilyen gond. Van késés, ahogy pörgetem a telefon képét, de kisebb, mint a Samsungon.
1 USB csati lehet kevés valakinek.
Van még pár dolog, de most mennem kell.
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok. -
DaVE-1
senior tag
válasz nicu71 #22937 üzenetére
Rájuk írtam aztán lesz ami lesz. Nekem a gondom az hogy a december 5-én rendelt TV-re a kezdetektől nincs semmi dátumom mikor akarják szállítani. Az öblítő (ami nem mellesleg nem érdekel mert csak a kupon miatt lett megvéve) is késett (arra legalább írtak dátumot de azt se tartották)
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Bogyi007
veterán
-
nicu71
addikt
válasz DaVE-1 #22927 üzenetére
Nekem 3 napot késtek,dec.elején ,számon is kértem/viszont a sameday futárok nagyon jófejek voltak/ szóval az Emag pár nap múlva elnézést kért,és kaptam egy 2500 ft utalványt.
Irj rájuk,erősen javaslom."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
sircoon
csendes tag
válasz Celtis #22931 üzenetére
Találtam egy fura workaround-ot, ezzel már-már együtt tudok élni...
Ha az Audio out: ARC , Audio processing: auto , Digital audio out: pass through (kb. mint nálad) és elindítok egy olyan tartlamat, ami nem szól (pl. a Barbie-t) , az erősítőt átváltom az optikára (nálam TV scene) ahol lesz hang az Optikai kapcsolat miatt, majd visszaváltom az ARC-os bemenetre (nálam AUDIO), onnantól ott is 5.1-es lesz.
Ez a trükk ment Atmos forrással, és DD-vel is.
Sajnos a hangerőszabályzás továbbra sem megy, megjelenik a hangerő ikon a TV-n, ahogy nyomod a +/- gombokat villog, de az erősítőn nem történik semmi.
Valószínűleg valami nagyon ritka Yamaha vagy Yamaha vs. TCL firmware bugba szaladhattam bele. Mindenesetre köszi az eddigi ötleteket / teszteket, ha lesz előrelépés jelzem -
boborján2
aktív tag
válasz Tibor77i #22932 üzenetére
Ha nem jelent meg más felbontásban , akkor tökmindegy ,mert nem lesz "jó"
SD felbontástól 4K panelen nem kell nagy csodát várni.
Max lehet tenni egy próbát arra ,hogy pc-n valami okos szoftverrel több menetben felskálázni 4K -ra és nem a tévére bízni ezt a feladatot. Kérdés ,hogy az egész folyamat ,befektetett idő , energia megéri vagy nem.
[ Szerkesztve ]
ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
Celtis
veterán
válasz sircoon #22925 üzenetére
Megnéztem a Barbie-t (na nem végig). Az angol sáv atmos, a magyar nem. Nekem mindkettő 5.1-ben szól. DTS hangsávú filmet hirtelen nem találtam.
Ami érdekes, hogy 5.1-et észlel az erősítő, de nincs Dolby Digital felirat, pedig emlékeim szerint ki szokta írni. De ha nem DD, akkor nem tudom mi, mert 5.1 PCM nem lehet ARC-on.
Kodival is megy az 5.1, az erősítő által nem támogatott formátumokat konvertálja. DD kiírás itt sincs. -
Celtis
veterán
válasz Tibor77i #22928 üzenetére
A felskálázás nem az erőssége a TCL-nek. Viszont egy HD TV adás is meglehetősen jól néz ki. A DVD, hát az olyan lesz amilyen, de ne az SD felbontás legyen már a cél.
Összességében baromi jó ár-érték arányú a tv. 805 és 845 között szerintem nem lehet nagy különbség, ha van egyáltalán. -
addikt
válasz Tibor77i #22924 üzenetére
75 col van belépő szinten és felső kategóriában is. A képminőség meg erősen eltér. Illetve nyilván az sem mindegy milyen messziről szeretnéd nézni.
Pl. HD adás túl közelről egy drágább TV -n sem lesz túl szép. De az is lehet, hogy mondjuk nálad a fényerő is kritikus pont lesz.
Azért kérdezte Celtis feljebb, hogy milyen TV -ről lenne szó. Mert így nehéz rá válaszolni.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
sircoon
csendes tag
válasz Celtis #22922 üzenetére
A TV távirányítót használom, megvolt az a kombós teszt is, hogy csak a TV és az AVR összekötve. A hangerőt szabályozni sehogy sem tudom, hang van a youtube-on és néhány streaming-en is. De olyan esetben, mint pl. HBO Max Barbie, ahol a hang Dolby Atmos lenne, ott már csak PCM-ként szólal meg az erősítőn.
Küzdök még vele, de szerintem elfogytak a lehetőségek. A hangerő problémára már találtam post-ot az avforumon is, ott sem volt megoldás. -
vonSux
őstag
válasz mikesa #22921 üzenetére
Nem aggódom A lassan két hetet kb minden infó nélkül picit túlzásnak érzem (karácsony ide vagy oda), de ennyi. Ha hó végéig se jön össze lemondom, és veszek egy kisebb és valamivel drágább lg oledet. A tcl-nél a méret és az ár érdekes. De ha nem hát nem
[ Szerkesztve ]
-
Celtis
veterán
válasz sircoon #22918 üzenetére
A tv távirányítót használod vagy a telekom boxét? Illetve próbálj meg elindulni a kályhától, azaz húzd le a telekom boxot, meg az erősítőn kívül minden más HDMI-s eszközt (az erősítőről is!), tehát csak az erősítő van HDMI-n csatlakoztatva és pl YT-on van-e hang, tudod-e a hangerőt szabályozni.
-
Tibor77i
kezdő
Sziasztok! Egy DVD lemez képe felkonvertálva hogy mutat egy ilyen tévén? És a HD tévéadások milyenek?
-
sircoon
csendes tag
válasz Celtis #22908 üzenetére
Az enyém régebbi, RX-V377.
Intelligent Sound: 2x off
Sound Preset: Standard
Audio Out: ARC
Audio Processing: off
Advanced settingsben
Auto volume control: off
Digital audio out: PCM
DTS DRC: offHa a digital audio out-ot vagy az audio processing-et elállítom, már nincs hang az erősítőn. Most próbáltam még a gyors kikapcoslát tiltani, hátha segít a hangerő gondon, de nem
-
Swami
senior tag
-
Swami
senior tag
válasz gaboka130 #22911 üzenetére
5-én rendeltem meg és fizettem ki a C805-öt. 12-én került a Sameday raktárába. Hogy mit ültek rajta az Emagnál egy hétig, ne kérdezd. A futár 18-án hozta ki. Hogy mit csináltak vele hat napig, fogalmam nincs. Tehetségtelenek...
[ Szerkesztve ]
Vannak emberek, akik eljátszák a halálukat. Én eljátszom az életemet... (Julia Leigh)
-
gaboka130
tag
Na ma kellett volna megérkezni a C805-nek a győri emagba, de jött az SMS, hogy elindult már a rendelésem, de késésben van és 3 munkanapon belül várhatóan megérkezik. Ha valakinek volt ilyen, akkor az valóban 3 nap volt vagy mégjobban elhúzódott?
-
st6969
őstag
-
st6969
őstag
Srácok, segítsetek lszi! Nem emlékszem, hogy hangoltam be az előző tv-t. Vodafone (régebben UPC) kábeltv-m van, CI+ kártyával. Pontosan mit és hol kell beállítanom?
Ha a teljes hangolásra nyomok, az jó sokára, de behangol ~210 csatornát, aminek nagy része elérhetetlen, mert nem érvényes rá az előfizetésem.
TV HD alap csomagom van 69 csatornával. De jóval többet behangol, ráadásul nem is ebben a sorrendben (Aljazeera az 1-es pl...). Szóval valamit nem jól csinálok. Nagyjából megvannak köztük az előfizetett csatornák, de pl. a helyi csatornák nincsenek. Az pedig ment a régi tv-vel... -
Celtis
veterán
válasz sircoon #22892 üzenetére
Nekem is Yamaha 5.1-es erősítőm van, szintúgy nem tudja az említett hangformátumokat, de nincsenek az említett problémák.
Az igaz, hogy az üzembe helyezéskor pl. egyes tv adásoknak nem volt hangja . Kapcsolgattam a hangkimenet beállításait, és végül az eredeti beállításokkal is elkezdett működni. Azóta nem volt gond. -
Swami
senior tag
válasz rainman72 #22900 üzenetére
Köszi. Végül megoldódott; csináltam egy másik fiókot, ahol már semmi gond. A másik gmailes accounttal lehet valami probléma, majd ránézek. Lényeg, hogy ezzel minden rendben.
A tv állat. A 835 se volt rossz, de itt még a DoVi is rendben van. Most állítgatom (szerencsére év végi szabadságon vagyok 😁). A gyári beállításokkal is gyönyörű és most próbálgatom Vhiktor 835-re javasolt értékeivel. Azt alapul véve, itt-ott belenyúlva kezd tényleg hűha kategória lenni. Mondjuk az SDR-t hagytam gyáriban.
Eredetileg oledet akartam venni, de végülis örülök, hogy nem tettem, egyrészt mert megfelelő tartalommal tényleg odab@sz a tv, másrészt örülök a zsebemben maradt 250-300 pénznek. 😁Vannak emberek, akik eljátszák a halálukat. Én eljátszom az életemet... (Julia Leigh)
-
baladam86
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 4
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Politika