- 200 milliárd dollárt önt a memóriagyártásba a Micron
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
shaggy
aktív tag
Sziasztok!
Úgy néztem másik topicba ezt c805 nagyon ajánlották. Kérdés akinek már van milyen tapasztalatai vannak vele kapcsolatban esetleg aki régebb óta hasznalja? Nagyon elkezdtem szemezni vele. -
DaVE-1
senior tag
Aki sokat játszik esetleg xboxon vagy ps-en és ért is hozzá tudna írni/linkelni-mutatni egy jó game beállítást C805-re?
Miket és hol kell beállítani?
(Ilyen "modern" tv-ket sose láttam csak kirakatokban. Jelenleg egy kb 7-8 éves 42-es LG van ami lcd és sima 60hz-es. Anno a 3D miatt vettem) -
Celtis
veterán
Tegnap tesztvideóval néztem meg az élesség állítást. Hát tényleg alig észrevehető a különbség a két végállás között. Viszont azt kell mondjam az algoritmus nagyon jó, élesebb a kontúr, de nem ad hozzá túllövéseket. Majd teszek fel képeket egy LG OLED-del összehasonlítva.
-
Celtis
veterán
válasz
BreamHunter #22189 üzenetére
"A kiterjesztett 36 hónapra"
Na ezek szerint te sem érted. A garancia kiterjesztés 24 hónap, nem 36.
Nem igaz, hogy nem látjátok miféle hiteltelen, igénytelen iromány ez. Ha mondjuk 4 év múlva baja van a készüléknek és esetleg ez az email címn már nem is létezik a kereskedő meg a fogyasztóvédelem simán körberöhög ezzel a pdf-fel. De ne legyen igazam. -
vonSux
őstag
Kösziszépen. Behúztam egy 65 c805-t, egy három éves sony xh9096 helyére kerül. Utóbbi nem egy nagy eresztés, egy hasonló korú lg oled mellett labdába sem rúg a képminőség terén. De ha konzol gaminghez jobb lesz a kínai csoda, akkor már nyert az ügy. 300eft durván versenyképes ár.
-
Stealth
senior tag
Eladtam a c735-öt.
Kíváncsi vagyok mikor jön a C805. Filmekkel előkészültem. -
BreamHunter
tag
válasz
Celtis #22186 üzenetére
Akkor nem tudom mi nem világos. Teljesen egyértelmű a garipapír.
A kiterjesztett 36 hónapra a TCL Care szervíz kiterjesztett garanciára vonatkozó része érvényes. Talán a honlapjukon le van írva mi érvényes rá. Vagy a szerviztől
meg kell kérdezni, hogy a gyári garancia és a kiterjesztett garancia miben tér el, ha eltér. Előfordulhat, hogy nem teljesen ugyan az mint a gyári. -
boborján2
senior tag
válasz
middleaged #22182 üzenetére
December eleje van, úgyhogy igazából semmin nem kell meglepődni.
Nekem pl. a szomszédom futár. Nagy átlagban du. 4-5 között szoktam látni hazaérni.
Az elmúlt hetekben lazán beleszalad a du. 7 -7.30 -ba is. Tutira bolondok háza van mindenhol. -
Celtis
veterán
válasz
BreamHunter #22185 üzenetére
Ugyanezt kaptam. Err írtam amit írtam.
-
Celtis
veterán
-
Stealth
senior tag
válasz
middleaged #22182 üzenetére
Igen, nekem is így van és sajna a sameday a futár ismét.
-
middleaged
tag
Sziasztok! Másnak is szétszedték az Emag-os TV-rendelését? Mosogatógép tablettával kombináltam, amire már holnapi kiszállítást igérnek, hát a tv az meg.. majd.
-
DaVE-1
senior tag
Na egyszer élünk és az az egy se tart örökké.. Most hogy van ez a szülinapos emag kuponos móka szállítással 216.30Ft-ért nem hagytam ott az 50C805-öt..
Innetől tuti az lesz ami mindig ami nagy dolgok berendelek az rossz lesz -
DaVE-1
senior tag
Bocsi a láma kérdésért de ezeket a tcl tv -ket (c805) miért 100hz-esként hirdetik?
-
Stealth
senior tag
-
Swami
senior tag
válasz
Stealth #22172 üzenetére
Nálam tegnap is és ma is járt a Sameday. Tegnap egy porszívókefét, ma meg egy kisebb széfet hozott, mindkettő az Emagról. Igaz, hogy reggel írtak sms-t, hogy hozzák, de legalább írtak. Kb. 3-4 perccel a kézbesítés előtt hívott a sofőr, hogy akkor jönne, van- e otthon valaki?. Szóval, ha úgy vesszük, nincs velük baj (vidékről, Balaton környékéről beszélünk). Tulajdonképpen még módosítási lehetőség is van.
Remélem a tv-vel se lesz rossz tapasztalat, mert most rendelek meg egy 65c805-öst. (Sajnos a 75-ös nem fér el 😥) -
FireFox1996
őstag
260e ft volt amikor vettem 10 napja, most 240e ft. Visszavigyem?!
-
Stealth
senior tag
Na, nekem másodszor is a sameday lett a befutó...
Csak nehogy az legyen, hogy egyik tv sem érkezik meg.... -
joebacsi4
tag
Sziasztok!
5 év plusz garanciával kapcsolatba.
Euronicsba vettem a tv-t. Elvileg nincs benne a listába a partnerek között. Én a garanciás oldalon kiválasztottam a partnerek közül az emagot, csatoltam az euronics számlát, beírtam a szériaszámot és minden gond nélkül megkaptam az 5 év plusz garit. -
kkp900
senior tag
Az lenne a kérdésem ,hogy 55C645 a tv és milyen formátumra kell formázni a pendrive-ot ? Vagyis külső vinyót pontosan , hogy olvassa szépen egy 14 GB filmet akarok felrakni és majd a tv lejátszani. Nincs velem a tv ezért nem tudom tesztelni ...És minden formátumot szépen visz?
Killers.of.the.Flower.Moon.2023.1080p.AMZN.WEB-DL.DD+5.1.Atmos.H.264.HuN-No1 ez lenne a film majd. -
laca112
tag
Sziasztok!
Nem túl világos szábába szeretnék új tv-t venni.
Nincsenek nagy elvárásaim és nem is szeretnék sokat költeni rá, leginkább a gyerekeim használják majd sima tv, youtube, netflix menne rajta.
55C645 néztem ki 165.000 -ért de most látom, hogy az emagnál kuponnal az 55C735 170.000 Ft.
Melyiket lenne érdemesebb megvenni , esetleg ebben az árban van jobb vétel? -
gianni85
veterán
Azért ez elég ingoványos talaj… simán mondhatják rendelés után, hogy hiba történt és nem adják oda annyiért. De nem akarok rosszat, ne úgy legyen
-
Stealth
senior tag
válasz
rainman72 #22140 üzenetére
De, volt gomb rányomtam.
Ezt dobta:
A törlési kérelmedet már regisztráltuk. A termékek már úton vannak feléd, de megtagadhatod a csomagátvételt, ha meggondoltad magad. Online bankkártyás fizetés esetén a vételár visszatérítésre kerül a bankszámládra. Részletekért kattints ide.
Újrarendelem, spórolok 43 ezret. -
rainman72
nagyúr
-
rainman72
nagyúr
-
rainman72
nagyúr
A 65C805 300e például így eMag
-
flash-
veterán
válasz
boborján2 #22116 üzenetére
köszi, én a TP-Link UE306-ot rendeltem be (nem tudom miben más a szinén kivül mint az ue300) amit kiderítettem hogy a 306-os az Asix chipsetes (AX88179) ami állítolag jobb mint a realtek
Celtis: vimut,és a tv nem túl acélos wifin(80-90 megabitet mértem azzal az okostv-s mérő appal), talán mert a másik helyiségben van a telekomos (wifi router)
még a képek nézegetésére kellene valami app, mármint hasonló smb2 módon. a vimu nem igazán alkalmas erre,tudja de nekem nem akarja rendesen váltogatni a képeket
-
rebb
tag
válasz
Solymi81 #22108 üzenetére
Nem rugózok rajta, csak leírtam a tapasztalatom.
Amúgy, ebben a történetben többen is hibáztak, mert a futár kinyomtatott papírján a telefonszám egy karakterrel kevesebbet tartalmazott.
Azért ezt illene észrevenni a futárnak, amikor hívni akarja.
Ráadásul egymásután kétszer is.
Mire harmadjára "szerencsémre" egy olyan futár hozta, aki úgy gondolta, csak nem lehet ez egy "vicces rendelés", mert a számlán 0Ft szerepel, tehát valaki ezt előre kifizette, így csak kihozta a címemre, ahol láss csodát át is vettem.
Így bebizonyosodott a cégnek, mégiscsak létezem
Jeleztem nekik a történetet emailben , megköszönték.Szurkolok nekik! vagyis mindenki másnak, aki kapcsolatba kerül velük ügyfélként.
-
Solymi81
aktív tag
válasz
Stealth #22113 üzenetére
Azért az a Kínából 2 hét alatt se mindig áll
De értem amit mondasz.
Elég frusztráló tud ez lenni, de sajnos egy ilyen időszakban ezt bele kell kalkulálni.
Nekem volt h az itteni, csehországi posta nem volt képes a mellettük lévő szomszéd épületbe átvinni a csomagot, inkább menjek át én érte.Meg Alzánál is előfordult, hogy megrendeltem a cuccot ami készleten és raktáron volt és aztán majd 1 hétig vártam rá.
Viszont az Emagos TV vásárlásnál csütörtök-pénteken tesóm megvette, vasárnap reggel meg már ki is szállította a futár mert BF volt. -
-
válasz
Parmezan77 #22096 üzenetére
Nem kötözködésképp, csak a pontosság kedvéért: 100 MB/s = 800 Mb/s. A Fast Ethernet 100 (93) Mb/s sebességű, ami a legtöbb 4K-s filmhez azért bőven elég.
MaCS
-
boborján2
senior tag
válasz
flash- #22090 üzenetére
65C835 (vimu player) amíg 5ghz wifin volt (szolgáltatós router) addig hiába mértem 300megabit/sec fölött ,mégis megakadtak a nagy 4K tartalmak a nasról.
Akárhogy variáltam vele , néha pufferelés probléma volt.Vettem egy TpLink UE300 Usb3-Gigabit lan átalakítót(használtan kemény 3000ft volt) és azóta minden tökéletes.
A tv-n csak usb2 van, így 200 megabit/sec fölött mérek. Ez a sebesség jelenleg mindenre is elég. És a lényeg hogy kábeles kapcsolat lett ,ami atom stabil.
Villámgyors a 60-70gigabájtos filmekben is a kekergetés. Nincs puffer kiürülés soha.El kellett döntenem ,hogy csak a tv miatt router vásárlás ,vagy tizedannyiért egy kis kütyü.
Bár az is fura hogy még összesen egy telefonnak van baja ezzel a wifivel 5ghz-n , minden más hibátlan.
Úgy látszik a teló és a tv a két kakukk tojás😀 -
PishT
tag
Sziasztok! régi TV-mhez médialejátszót használtam, arról SMB-n ér(t)em el a Synology NAS-t. Most az új TCL-lel a TV saját lejátszóját használnám LAN-on. Melyik app-al oldható meg, tömörítés/veszteség nélkül? HDR/DV menjen át rajta.
és jó lenne,ha csak a NAS tartalmát látnám, ne indexelje, meg töltögessen le képeket,stb.
Vagy inkább maradjon a médialejátszó..?köszönöm!
-
Solymi81
aktív tag
válasz
Stealth #22109 üzenetére
Ez azért nem annyira kirívóan sok eset, főleg ha azt teszed mellé h mondjuk hány rendelést dolgoznak fel.
Persze biztos van min javítani, de a legtöbb panasz általában nagyobb akciókkor meg ünnepekkor szokott lenni, vajh miért.Tudom, rajtad ez nem segít.
Legyél proaktív, keresd meg őket aztán reméld h időben értesítenek.
Vagy ha lehet kérd olyan helyre ahol esetleg más is át tudja venni.Én ilyen időszakban ezekben az infókban nem szoktam bízni, mert beeshet csúszás.
-
eisento
addikt
Ez most jott velem szembe fb-n, hatha erdekes lehet valakinek
-
rebb
tag
válasz
nicu71 #22100 üzenetére
Én a BF alatt vettem a 75c805-öt, csak kíváncsiságból szombat este meg is néztem az emag alkalmazást, hogy mikor fogják kihozni, de ott azt írták, hogy már szombat délután volt egy sikertelen kiszállítás a sameday részéről.
Nem törődtem vele, azt gondoltam, valami rendszerhiba lehet.
Vasárnap délután újra megnézem, és most is jött egy üzenet, hogy vasárnap délelőtt is sikertelen volt a kiszállítás.
Na mondom ez már nem tréfa, hétfőn felhívom a sameday-t, ugyan árulják már el, hogy mi miatt volt kétszer is sikertelen a kiszállítás.
Hétfőn reggel 9:00, épp tárcsáznák, mikor csöngetnek, kinézek az ablakon és lám itt a sameday futárja.
Közli a futár, hogy nem vagyok telefonon elérhető, már próbálkoztak kiszállítani kétszer is.
Nézem a telefonszámomat a papírján, de egy számmal kevesebbet rögzítettek a rendszerébe.
De Ő úgy gondolta a kollegáival ellentétben el is jön a címemre és ha van csengő, akkor becsönget.
És igazából marha mázlim van, mert ha nem Ő jön, akkor a kollégái simán visszaküldik az Emagnak, ismeretlen cimzet felirattal, mert három sikertelen után ez az eljárás, aztán kereshetem a TV-met, ahol akarom.
Hozzátenném, hogy kertes házunk van és mindhárom napon otthon voltunk, úgyhogy ott futár nem volt, sem szombaton sem vasárnap az biztos.
Na ennyit a Sameday-ról és a rendszerükről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan dobozos Bose Smart Ultra Soundbar 2 év garanciával
- Logitech Blue Yeti mikrofon állvánnyal
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Epson EH-TW740 Full HD Projektor 1500 óra üzemidővel
- Samsung 65" QLED 4K Q7F Vision AI Smart TV (2025) Bontatlan / 2 év gari
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest