Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Home server / házi szerver építése
- E-book olvasók
- Philips LCD és LED TV-k
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Házi hangfal építés
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
eisento
addikt
Sziasztok. Mar regebben is panaszkodtam, hogy a tcl 65c728 hulyen jatsza le a dolby vision tartalmakat disney+-on de csak a tv sajat appjanal van ez a problema ps5-on semmi baj vele illetve ha pl novaval nezzuk szamitogepen keresztul akkor sincs gond.
minden ilyen seged szarsag kikapcsolva. Otlet? [link] [link] igy mindig visszaugrik vagyis nekem olyan mintha a kep visszaugrana egy pillanatra... Regen nem volt gond Gondolom az androidos disney+ app a szar mert mint irtam mindenhol mashol jo. Csak nem szeretnem feleslegesen jaratni a ps5-ot van vmi megoldas esetleg? Egy media lejatszo aminek van pl. disney+ "pluginje" ?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest