- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Samsung LCD és LED TV-k
- Steam Deck
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Persie12 #24092 üzenetére
Nem tudom gyárilag mire volt állítva. Én TCL -t Vhiktor ajánlásai szerint állítottam be, és azzal nagyon elégedett vagyok. Néhány módosítással, amivel az egyéni ízlésemet szolgáltam ki.
Bár kifejezetten az én készülékemre nincs beállítása, de találtam olyat, amit megfelelően tudok alkalmazni. Szerintem ég és föld a különbség.
-
boborján2
senior tag
válasz
Persie12 #24087 üzenetére
Mozgás javítást vagy simább kozgás vagy nem tudom hogy nevezik, lentebb kell húzni.
0-10 skálán lehet állítani. Ha fullra fel van tekerve a 835 is ezt csinálja. Teljesen sima a film, de cserébe belehibázik.
A pontos működését nem ismerem , de gondolom a sima mozgás miatt a tv számolja milyen pixeleket kell beszúrni , hogy átverje a szemet és a gyors mozgást nem tudja követni.Nálam az arany középút 5-7 között van, ott még viszonylag sima a mozgás , de keveset hibázik.
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
Persie12 #22576 üzenetére
Ahogy írták előttem az a netflix csinálja azt a kockásodást (nem töltött be rendesen,vagy ilyesmi
)---megnéztem én is most ezt a jelenetet pillanat állj-al ,nekem is volt ilyen ott---a hisense u8qf-n ott nem kockás épp,de ott is előjön a pillanat állj-al ami képhibának látszik
-
DaVE-1
senior tag
válasz
Persie12 #22571 üzenetére
Szép. Én is 50C805-öt rendeltem de amiket olvasok lehet ki se bontom megy vissza ugy ahogy van és inkább várok egy oled olcsóbbodására. Ezért ilyen olcsó ez már lassan körvonalazódik selejt szériás kb mind .Lehet ezért nincsenek tesztek se mert tcl fizetett. Csak semmi konteó
-
válasz
Persie12 #22219 üzenetére
Egyébként nem rossz, csak még nem jöttem rá a pontos beállításra, illetve a rögzítésre. (A nanotape lesz a következő jelölt.)
Hátránya ugye, hogy a működési elve miatt csak külső képforrásból tud működni (tehát a tévé saját médialejátszójával, tunerével nem) -- abból viszont meglepően jól.
MaCS
-
DaVE-1
senior tag
válasz
Persie12 #21306 üzenetére
Élek pár éve és egyik filmes cég se adott "csúcs" techet "filléres" áron...
220K nagyon jó ár. Biztos ezerszer jobb mint a mostani sima LCD tv-m de amíg nincs minimum 50 teszt addig nem veszek .Ha netán valóban jó a tv és lemaradok a "bevezető" akcióról hát így jártam ,de lehet majd 1 év múlva tömegesen gariztat mindenki mert valami behal a tv-ben.. -
DaVE-1
senior tag
válasz
Persie12 #21168 üzenetére
Majd ne felejts el róla írni mik a tapasztalatok.. sokan kíváncsiak vagyunk rá mit tud ez a 805-ös delikvens
O jaj felettem lévő tesztben már bevilágítási gondokról írnak..ettől herotom van. Vicces hogy egy ilyen drága tv-nél ez még nem megoldott. Ez így akkor kuka számomra -
Vhiktor
nagyúr
válasz
Persie12 #19471 üzenetére
Ennek inkább örülj.
Ez ne legyen szívfájdalmad, örülj neki ha nem nyúlnak hozzá, mert csak elrontják az egészen jó gyári képmódot. Az minden csak nem kalibrálás.
Legutóbb egy samung qn91a-t tettem helyre utánuk, miután nézhetetlen képet csináltak az egész jó gyáriból. Meg az alataluk kiadott papiron is rosszabb volt a "kalibralt" meres mint a gyáriHdrben meg elcseszték a fényerő több mint 50%át, szineket, mindent....többiről ne is beszéljünk.
Szóval örülj hogy nem dobsz ki az ablakon több 10ezret
Azt már meg sem említem, hogy kalibrálás előtt 100 órát járatni kell a tvt, és közvetlenül kalibrálás előtt is.mar mennie kell fel órát, mielőtt nekiallnank, hogy bemelegedjen a panel (a scpectrophotometer hiányát már meg sem említeném). Egy rendes kalibrálás 3 óra.
-
DrDobos
őstag
válasz
Persie12 #19477 üzenetére
Köszi a segítséget
"Mondanám hogy a saját szemednek higgy, és ne az eladóknak, de olyat is láttam hogy bizonyos gyártótól származó tv-k képe el volt állítva hogy bizonyos gyártók készülékei csábítóbbak legyenek demo módban, és így ezen készülékeket válaszd..."
Ez érdekes, sétálgattam az MM-ban, és olyan rusnya képű márkás TVket is láttam, hogy ott már nem hiszem hogy hardveres, sokkal inkább beállítás oka van szerintem.. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest