Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csandi
őstag
Sziasztok,
A "Milyen NAS-t vegyek?" topikból érkezem. Mivel az már majdnem megvan, hogy milyet vegyek, már csak a véleményetekre és tapasztalaitokra vagyok kiváncsi, hogy mit mondtok erre.
Bemásolom amit oda írtam:
"Barátnőm szeretné kiváltani a számos felhőszolgáltatását amiért fizet, hogy ott tárolja a képeit, videóit, amiket csinál (iCloud, Google drive, Onedrive)
Nekem eszembe jutott, hogy miért ne legyen inkább otthon egy NAS, és akkor meg lehet szabadulni ezektől a szolgáltatásoktól, + lokálisan is elérhetők lennének a dolgai.
Viszont nyilván már az elején felmerült pár kérdés, mert sosem foglalkoztam ilyesmivel.
Semmi torrentes, plexes filmnézős stb. funkcióra nincs szükség, csak és kizárólag egy adattároló lenne, amit a helyi hálózaton el tud érni a Macbookjáról ha szükség van valamelyik képre vagy videóra épp. Illetve ha létezik ilyen akkor előnyös lenne ha telefonról is hozzáfér. Illetve ha nincs otthon, akkor VPN-ről megoldható esetleg, hogy lássa, vagy ilyen nem létezik és ez mindenképp csak helyben működik, világhálón keresztül nem?"
No addig már eljutottunk, hogy DS423+ vagy DS224+ kéne ami ezt tudja, WD Red Plus HDD-kkel (és ha DS423+ akkor kell M.2 még? Miért igen, miért nem?)
Ki mit mond, 2 lemezes legyen vagy 4? Miért?
Bárki aki már hasonlóra épített ilyet bármi észrevétel, buktató, pro-kontra, tapasztalatot tud mondani?
iPhone és Macbook lenne a 2 eszköz amiről el kéne érni, kicsit kevesebb mint 10 terra fotóról és videóról beszélünk, utazós social media contentek mert abból él szóval ez folyamatosan bővülne.
Köszi mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RW (593930)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó