Új hozzászólás Aktív témák

• Vikus

tag

válasz Bence_ #81454 üzenetére

Köszi Bence!
    A helyzet az, hogy elsősorban a ez lenne a "biztonsági" mentés, és mivel sok a cucc, nagyobb vinyó kell, így még határértéken mozgott ez a 220, mert ez tud 16-osat úgy kezelni, ha duplázom, akkor épp elviszi. Mindenképp szeretném később tükrözni, mert tudom, hogy 1-en tartani nem életbiztosítás.. :U A "kisebb" tesók ahogy néztem 14-ig mennek talán.. valahogy így. Vennék én 4-eset, vagy más márkát, de valahogy ebbe a márkába b.zultam bele, tetszik a felület, meg úgy barátibbnak látom a rendszerét, amit eddig láttam belőle. Viszont a nagyobbak meg már számomra kicsit drágábbak. Plusz még a memóriabővítés csak mint "opció" -ként került nálam szóba, jövőre való tekintettel. Mert most lehet oké, csak ki tudja pár év múlva mi lesz, és azért ameddig tudom, próbálom húzni és kicsit hosszabb távra venni az eszközt. Ami most kicsit számomra problémás most, hogy amit kinéztem Toshiba vinyót (MG08ACA16TE) konkrétan nem találom most a kompatibilitási listájukon. :Y Pedig meg mertem volna rá esküdni, hogy volt. A kisebb 218 kezeli, csak persze nem raid-be (asszem max 24TB). Írtam már nekik, mert ami van a listájukon az (MN08ACA16T)... hogy nem elírás-e. :F :U mert ilyet nem is látok, csak japánban, de az is régen nem kapható.

Új hozzászólás Aktív témák