Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaLeun
senior tag
válasz
ProEvoFan #24 üzenetére
Egy különbség van szerintem e játék és az Elden Ring között.
Ott legalább látod merre mész, itt meg vakon ugrálsz a látóhatáron túli platformokra a játékot mesterségesen elnyújtó portálban. Aztán miután elkúrtál vagy egy órát az alportál elérésére, az simán visszadob a kiindulási pontra... Ezzel és a szintén mesterségesen limitált erőforrásokkal lehet aztán jönni azzal, hogy ez 40 órányi játékidő.
Persze van az Elden Ringben a speed run, hogy a fél pályát átugrod itt és ott. Csak amíg ott arra rájött valaki, az biztos nem 5 perc volt.
-
Peace
nagyúr
Wool cloth-ot honnan lehetne szerezni??? 0 guide a neten, hogy mi dobja. Rohadt mellvértet nem tudom legyártani a szettből....
-
Hun'reeth
őstag
-
Hun'reeth
őstag
válasz
ProEvoFan #22 üzenetére
Ha már itt tartunk...... nem tudod hol lehet innen továbbjutni???
Mert gyakorlatilag nincs hova menni, elmentem a világítótoronyhoz és ott áldoztam az oltáron és ennyi.....hogyan tovább? Egyetlen út sincs vagy ajtó amin tovább lehet jutni Rhys dolgozószobája felé. Vagy a kovács falujába.....vagy az öreg térképéhez. Semmi nem látszik. -
Hun'reeth
őstag
válasz
ProEvoFan #20 üzenetére
Ahha. Szerintem elolvastam mindent de ezek szerint mégse....
Legalábbis nem lehetett alul meghúzni a kart.Ha már végigjátszottad..... hogyan lehet átjutni a kerten? Ahol a kék virágok vannak. Miután átgyalogoltam a tengeren. Rohanva sem lehet átjutni, nyilván kell valami de semmi támpont.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Hun'reeth #19 üzenetére
Minden sirkő elolvasása és a szintek végén van egy kar, amit megkell húzni, így az alsó szinten nyitva lesz az ajtó.
Én̈ ps5ön már végigjátszottam a játékot. Paladin/druida hibrid build mindent túlélt, és megölt. Minden küldetést megcsináltam. A bugos trófeákon kívül, mindegyik megvan. Jelenleg lvl102 vagyok. Kurvajó játék. -
Hun'reeth
őstag
Egyszer már sikerült fejleszteni a flaskát de így is csak 4 van (330 életerőt tölt?) de láttam olyat akinél 6 db volt.
Igen azt látom én is hogy Layer2 -n látszik valamennyire az entrópia pálya de csak a sarkai ill amit bejársz úgy kb.
De pl. az egyik sarokban találtam egy főellenfelet valami lószerű ami a föld alá menekül. Nem lenne nehéz leverni de valami speciális térrészben van ahol extra gyorsan fogy az élet a lámpásból. (azon már fejlesztettem elég sokat)
Igazából azért nem tudom megölni mert a környezet nyír ki. -
KaLeun
senior tag
válasz
Hun'reeth #15 üzenetére
Igen lehet találni flaskát. Ha találsz akkor az ékszerésznek kell adni, egy külön dialógusban kell kiválasztani, hogy találtam egy fasza flaskát. Nekem az 5-6 valahol talán Lochmuir és vámpíroknál felé lett meg.
Sajnos legtöbb helyen nincs semmi infó, hogy mit kell csinálni. Van egy ilyen általános leírás, hogy menj ide aztán csá. Amit persze a portálon belül kell vakon megtalálnod, trial by error...
A lámpát kell fejlesztened, plusz direkt erre tartogatok egy gyorsaságot tunningoló speedy gonzalez felszerelést. Illetve később találni speciális szövetet amiből a szabó tud készíteni ruhákat, ami kiegészíti a lámpát.
Még ezzel is éppen vagy egy órája keresem, hogy wtf?
-
Hun'reeth
őstag
A hp flaskát hogy lehet 6db-osra fejleszteni? Mert láttam, hogy van ilyen de nekem egyelőre nincs meg.
A portáloknál azt nem értem, hogy miért nem mond bármit arról a játék hogy mi a dolgom ott? Néha kiderül, néha meg végeláthatatlanul próbálkozhat benne az ember. Ennél kicsit több infó kellene. Az se lenne baj ha a karakter kommentálná a dolgot mondjuk. (manapság ez szokott lenni)
-
KaLeun
senior tag
Ez azért nem így van...
Egyéb:
Nem a 4-5 ellenféllel lesz bárkinek gondja. Hanem azzal, hogy így vagy úgy belefut a végtelen unalmas és egyhangú grindbe. Mivel sem alapanyagaid és erőforrásod sem lesz a fejlesztésre és találni sem fogsz semmi cuccot ennek a kiváltására.
Korlátozva van minden út. Több ezres xp-t az 1xp rézrudakkal hiába próbálsz fejleszteni, vagy másik útként megkeresel minden rejtett diagrammot a kincsesládákban (én ezen mentem el, talán ez élhetőbb egy picivel), itt viszont nincs elég található vagy megvásárolható tolvajkulcs.
Hiába soulslike, ha az egész fejlesztés egy kivételesen lassú, grindelős RPG szintjén működik.
Ebben a játékban nem lesz folyamatosan tele a hátizsákod eladandó cuccal (az az első játék amiben mostanában ilyet láttam). Gyakorlatilag a végén vagyok a játéknak és 15 féle fegyvert találtam idáig (és nem is sokkal többször dobta ugyanazt).
Ha találsz egy mentési pontot akkor, MINDIG nézd meg ha tudod fejleszteni a képességeidet vagy menj vissza a táborodba mást fejleszteni, mert el fogod veszteni a skill fejlesztésre fordítható esszenciádat (amíg ezt nem fogod realizálni el fogod veszteni akár a 2/3-át is, ha nem az egészet).
Most kurva türelmes vagyok és főleg, hogy időm is tengernyi én is pallossal megyek. SZVSZ. Harcosként az első értelmes dolog a réz páncél a kovácsnál, aztán Lochmuir faluban és a vámpíroknál azért dob páncélt. Aztán Wickhamben megveszed a Claymore-t a piactéren, és a következő a teszt pallos a testvéreknél Lochmuir faluban, ha teljesítetted a küldetéseket kapsz egy updatelt változatot (van a szuper nehéz a pallos a vámpíroknál de az túl lassú).
Aztán rádobhatod a 10% sebzés rúnát a pallosra és a páncélra (amit szeretnél, én hp és gyorsaság/terhelhetőség rúnát).
A játék szerintem gyorsabb annál, hogy a vérzésre menj. Beleértve a nehéz támadást és az extra adrenalinra töltő speciálist (ezek nekem bugosak is, többször teljesen kifagyasztották a játékot vagy 5-10 percre) is. Én a stanima után az adrenalin skillekre mentem és plusz az iron will és a coup de grace. Alapvető csak hp, stanima és erőnlét fokozó skillek. Támadásnál könnyű, amíg nincs döfés addig uppercut, fejlesztésnél a vérzést kihagytam csak több adrenalint használ a semmiért.
Így ha elfogy a stanimám az adrenalinból bárkit kivégzek.
Érdemes keresgélni és megpróbálni minden falat betörni (néha a liftről is le lehet ugrani), mert a hp flaskád is így fejlesztheted. A táborban azért van 1-2 jó hp, stanima és adrenalin gyűrű, rúna és egy-egy spec megbízáshoz passzoló ruha.
De végtelenül mindent fejleszteni, csak erőforrás pazarlás (szerk.: értem ez alatt a táborodban található mestereket).
A grapling hookot nem jelöli a térkép, szóval érdemes egy papírra felvésni, hogy hol láttad (mert viszonylag későn lesz csak elérhető).
Portálhoz nyugtatót készítsetek.
-
Hun'reeth
őstag
Nem csupán terem. Egy labirintus gyakorlatilag csak nincs is neve a térképen.
Egyetlen szörny sincs benne de azért meghalhatsz ha nem vigyázol.3 kapcsolót sikerült találni benne de a legalsót nem lehet meghúzni. Akkor sem ha a felsőt átállítom. A 3. nem mozdítható ha egyszer már meghúztad.
-
Hun'reeth
őstag
Ne érts félre én meg el se tudom képzelni, hogy ne azzal játszam.
Találtam egy katakombát ahol a készítők sírboltjai vannak de nagy kérdés, hogy mi a fenét kellene ebben csinálni? Van pár kapcsoló de a legalsót nem lehet kapcsolni..... valaki tudja?
Egyetlen ellenfél sincs itt amúgy, könnyen felismerhető. -
PTM
aktív tag
Az EULA a kiadó sara, persze ez sovány vigasz. Nem tudom, hogy miért ezzel a bandával álltak össze. Lehet, hogy a jelenlegi helyzetben bárki jó volt, aki kiadja a játékot.
Sajnálom és bosszant, hogy így nyitottak, de remélem, hogy fel tudnak állni belőle és az értékelések is átmennek pozitívba.
-
Peace
nagyúr
"Másrészt hiába vannak visszatermelődő ellenfelek, ha gyakorlatilag csak a boss legyőzésével fejleszheted magad."
A végtelenségig farmolhatsz sima ellenfeleket és lépkedheted a szinteket. Persze ha van hozzá türelmed. Alacsony szinten én is megálltam egy helyen, ahol volt 4-5 ellenfél egy rakáson és azokat gyilkoltam, amíg nem léptem 3-4 szintet. Mert miért ne?
Most 64-es vagyok, pallossal csapkodó gyilkológép. Nekem bejött a harcos. 31% vérzés esély, krit-elhet a vérzés és folyamatosan gyógyít is. Mellé elkezdtem feloldani a tőrös képességeit is, mert ott is vannak fincsi kis passzívok.
-
KaLeun
senior tag
Srácok a EULA-val tökön lőtték magukat, meg is kapták a steames review bombákat érte és gyorsan vissza is táncoltak. Gratulálok annak aki ezt kitalálta...
+++Egy krumplin is tökéletesen elfut
A harc az nekem itt is egy kissé szintén unintuitív elrendezésű volt, ha egyszer rászánod az időt akkor valami normális kiosztás beállítására akkor legalább használható és nem olyan bugos, mint KCD2 (habár bármire állítom a kitérést akkor is sokszor tévesen felugrik).
Bőven vannak unintuitív dolgok mindenhol, inventoryban pl. csak egy részében tudsz elmenni egérrel, mert a többit csak billentyűzettel érheted el, nincs drag and drop. Az egész is ilyen katyvasz, nem mindig egyértelmű, hogy egyszer gombbal másodszor egérrel kell valamit csinálnod. Egyetlen abba a kategóriába eső cuccom van csak, de minden alkalommal le kell görgetnem a lista végére. Nem értem ha van egyszer egy évtizedek óta elfogadott és tökélesített valami akkor, miért kell feltalálni a spanyolviaszt.
Sokak szerint nagyon kiegyensúlyozatlanok warrior féle kasztok. Az elején vagyok a játéknak, három felé is megakadtam egy-egy bossban és a fejlődési potenciálom egyenlő a nullával. Mert egyrészt olyan gyorsan elintéz, hogy még a taktikát sem tudom kifigyelni. Másrészt hiába vannak visszatermelődő ellenfelek, ha gyakorlatilag csak a boss legyőzésével fejleszheted magad.
Ha nagyon szubjektív akarok lenni akkor én a kezdeti artok stb.alapján egy sötétebb mai soulslike vonalnak megfelelő stílust képzeltem el és erről a Thrine 1 jut az eszembe.
-
chris0000
őstag
Hi. Valaki játszik PS5 kontrollerrel, PC-n? Nálam az alap beállításnál a sima balra, jobbra mozgás (L joy) sajnos nem működik megfelelően. K - NY irányba ha nyomom a joyt nem megy, nem mozdul el a karakter. Csak akkor mozdul el a karakter, ha igazából ÉK - ÉNY irányba mozdítom a joyt. Valaki tapasztalt ilyet?
-
ProEvoFan
nagyúr
Kegyetlen jó hangulata van.
-
Ezt csak amiatt meg veszem mert magyar
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
gp A magyar fejlesztésű játék demója továbbra is kipróbálható PC-n és Xbox-on.
- Mesterséges intelligencia topik
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Formula-1
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Riasztó topik
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest