Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacess
tag
Sziasztok!
Mai történet: Haladok az autóval (Bora Variant, ASV) kanyargós lejtős úton lefelé majd a semmiből csattanás a futómű környékéről bal elöl. Félreállok kitekert kormánnyal, vizslatom mi a helyzet majd
a képen bekarikázott csavar (nem sajátról készült kép) hült helyét találtam.
A semmi közepén nem sok volt az ötlet így továbbmentem, illetve tudtam hogy pár km múlva lesz egy szervíz ezért addig elgurultam. Rendesek voltak egyből fogadtak. Emberünk szerint nincs/eltűnt a menet a lengőkarban ezért hagytam el a csavart.
Kérdezem hogy és most? Lengőkarcsere? Ááá, teszünk a menet mőgé egy anyát meg kap egy új csavart és kész.
Kérdezem hogy egy így jó megoldás? Válasz hogy persze, csináltunk már ilyet, nem befolyásol semmit, tökéletes így.
Majd a fiatalamber 10perc munka után végzett is vele.A dolog 35Euromba fájt, az eset Ausztriában történt.
A kérdés: Szerintetek ez oké így? Járhatok vele? Rögtön cseréltessem a lengőkart vagy azonnal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i7-5GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest