- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
nagyúr
NA találkozó letudva.
Balu te hol voltál? Mert a kocsid legalábbis sehol.....
Volt egy két jó kocsi, majd holnap teszek fel képeket, de egyébként közel sem volt akkora szám mint ami a kerepesi úti Mc'parkolóban volt pl. tavaj.
-
Piwi
veterán
Üdv.
Jövő héten műszaki és olajcsere egyben,viszont addig húztam az időt hogy még mindig nem tudtam eldönteni milyen olajat vegyek az autóba..Castrol tuti kilőve,azt már após Hondájába sem ajánlották.
Illetve van olyasmi olaj ami 200ezer km fölötti autókba szoktak "locsolni"? (Audi A3 2.0 pdtdi)
hétfőn mindenképp megyek venni olajat,addig kellene döntsekjah és 5w30 vagy 5w40?
köszi
-
rob210
nagyúr
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
#89874944 #45251 üzenetére
[link] Itt találod a generátort.
Annyi dolgod lesz, hogy a vag-com főmenüben About alatt megtalálod a széria számot, ezt bedobod a generátorba, amit generál, azt pedig visszamásolod a vag-comba( a szériaszám alatt a Registerre kattintva meglátod hová kell bemásolni a kulcsot)
meg kell erősíteni az Activate-re kattintva és fully registered lesz a cucc. -
törölt tag
válasz
rob210 #45243 üzenetére
aah elszórakoztam fél órát, sehol nem volt port változtatás, lehúztam usb-t mentem kajálni. visszajövök és egy teljesen más tulajdonság panel jön be, itt már megvolt a port váltás.
beraktam a 2-esre, a többi foglalt volt.
Port status: OK, interface found, Type: serial pass through, opto/iso: NO, Ross-Tech design: NOvag-com 409:
[link]köszi a segítséget mindnekinek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Háztartási gépek
- Ukrajnai háború
- Horgász topik
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- OpenWRT topic
- Hálózati / IP kamera
- Nintendo Switch 2
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- ÚJ, BONTATLAN Bespoke AI Jet Ultra álló porszívó 400 W - GYÁRTÓI garanciával
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Abus Viantor sisak
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest