- Milyen TV-t vegyek?
- Autóhifi
- Akciókamerák
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
Motion_Blur #191896 üzenetére
Csavar es alatet egyutt. Megneztem az Inspektion listat, ilyenek vannak rajta, hogy guminyomas ellenorzes, profilmelyseg ellenorzes, fekfolyadek fagyaspont, ablakmoso, ablaktorlo, de a legjobb a kurt ellenorzese. Ilyen eszkoz nelkuli szemrevetelezos ellenorzesekbol all a lista.
Kertem, hogy ha mar fogy a hutofolyadek, toltsek mar fel, na azt nem sikerult. Pedig kiszamlazhattak volna azt is...
Szoval voltakepp igen, 150e forintbol lecsereltek az olajat, es kicsereltek az utasteri szurot. Ja es benne volt meg egy fenyszorobeallitas is, igaz en azt nem kertem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Gree klíma AKCIÓS áron beszereléssel együtt!
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Radon Cragger 29" L Trail Hardtail MTB
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged