Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Mini-ITX
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
e.vid
senior tag
válasz
V.Stryker
üzenetére
A gépi mosókat én inkább elkerülném és nem csak két hónapig. A rászáradt mocskot nem áztatják eléggé fel, és a kefék ennek mennek neki, ami szép karcokat fog eredményezni (a műanyag kefe szerintem kézi mosásnál is kerülendő a felnik kivételével). A gépi mosó a műanyag lámpaburát is elég hamar összekarcolja. Érdemes valahol egy kézimosót keresni (elég sok benzinkút mellett van ilyen) ha otthon ez nem oldható meg.
-
V.Stryker
nagyúr
Nekem a Corsa könyvében azt írja,hogy csak az első 1000 kilóméterben kell finomkodni és a fordulatszámtartomány közepe és háromnegyede környékén kell használni az autót.
Egyébként az mennyire igaz,hogy új autónál az első két hónapban nem szabad gépi mosóba mosatni? (Szegény nagyon bekoszolódott ebben a gány időben)
-
KrAt
veterán
BÚÉK mindenkinek
(sajna itthonról..
)Egy kis szösszenet a drágaságomról, kicsit fázósan

-
Mr X
veterán
Végre itt nálunk is leesett értékelhető mennyiségű hó, ki is használtam gyorsan.
Szerencsére találtam egy megfelelő méretű üres placcot a csúszkálásnak. Nos, elég sok hasznos tapasztalatot szereztem.Mivel a Veki elsőkerekes, így alapesetben elég nehéz volt megpörgetni, inkább az orrát túrta. Kézifékkel ilyen gond már nem volt, viszont ha már egyszer megcsúszott blokkoló hátsó kerekekkel, még alacsony sebesség mellett is emberes meló volt megfogni a kocsit.
Mindent összevetve élveztem a dolgot, de közúton inkább ésszel megyek, mert ha az az egy tonna megindul valamerre...
Minden kedves fórumtársnak Boldog Újévet kívánok!

-
marsu
veterán
Nos, elérkezett a mai nap, ami az utolsó 2007-ben, ezért sikerekben gazdag boldog új évet kívánok minden Opel tulajdonosnak, és mindenkinek aki még nem tulajdonos, mindenkinek, aki ismeri a márkát és persze mindenkinek aki már látott Opel autót!

BÚÉK!
-
mackosajt
addikt
nem akarom megcsappantani a fórum látogatottságát, de vessetek egy pillantást az aláírásomra.

-
e.vid
senior tag
válasz
urban racer
üzenetére
Nincs előírva bejáratási idő/km, de talán érdemes 2-3000km-t úgy megtenni, hogy a fordulatszám ne nagyon haladja meg a 3000-3500-at. Én ezt követtem, de van, aki nem, ártani nem árt… Regisztrálj be ide, van sok okosság (érdemes elolvasni az Extrák utólag részt átvétel előtt) + jó a fórum is.

-
urban racer
senior tag
Fater vett egy astrát, január első hetében vehetjük át. Kiváncsi vok erre a vízhőfokvisszajelzőnélküliakármihez. Aszonta a csaj (nem az én korosztályom, de aranyos volt
), hogy nem forrhat fel a víz. És hogy amióta árusítja az astrákat, még nem hoztak vissza egyet sem ezzel a problémával.
Hát majd meglássuk
Amúgy hány km/mennyi idő a bejáratási idő? És mit nem szabad csinálni? (odáig eljutottam, hogy nem kéne tiltásig pörgetni
) -
e.vid
senior tag
válasz
V.Stryker
üzenetére
BC- Board Computer- fedélzeti számítógép.
Tech-2 az nem lehet, az egy számítógép, amit a szervizek használnak, diagnosztikára, programozásra stb.
Azért kérdeztem, mert nekem a H Astran sincs vízhőfokmérő, de megfelelő kijelző és BC segítségével ez megtudható.
Ennek menete:
-bekapcsolt rádió mellett nyomva tartani a Settings gombot, amíg nem hallunk egy sípoló hangot
-ez után a BC gomb megnyomásával beléphetünk a Test mod-ba
-a BC gomb nyomkodásával lapozhatunk és itt megnézhető a vízhőfok is
-kilépés után újra hosszan nyomni a Settings gombot (sípoló hang), hogy ne jelenjen meg mindig a BC megnyomásakor a Test mod.
Nem tudom, hogy a Corsa-nál ez működik-e, meg kell próbálni. -
_seth_
veterán
Bevásároltam az átépítéshez pár cuccot

-Gyújtáskábel
-Olaj (GM 10W40)
-Olajszűrő
-Bosch vezérműszíj
-Ékszíj
-Direkt szűrő tisztító
-Direkt szűrő ápolóAmi még kell: vízpuma, most is vettem volna de annyi, hogy C20NE nem elég, kell a motorkód is... 9-12e körül látott a srác egyébként pumpát.
Következő héten elviszem doki bácsihoz az autót és egy transzplantációs beavatkozás veszi majd kezdetét
A donor már műthető állapotban van majdnem csak a vízpumpa hiányzik 
Szerk: köv hét az úgy néz ki, hogy elsején tuti nincs nyitva a szerviz, másodikán ha nyitva van az még jó lehet délelőtt talán vagy akár délután el tudom húzatni az autót hozzá, 3-4-5 nem leszek a városban 5 pedig már szombat, még a végén nem a köv hanem az azt követő héten kerül csak szerelőhöz az autó.
-
V.Stryker
nagyúr
Igen, tudom,hogy van visszajelző.
Elolvastam a könyvecskéjét. De akkor is hiányzik. (Bár én alapból szeretem a sok világítós kütyüt.
)Dokar: Adódik majd alkalom és akkor kipróbálom.

Egyébként még az tünt fel, hogy a kollega is pont egy ilyent kapott, ugyanezen felszereltséggel. Viszont ha Ő úgyhagyja a gyujtás levétele után a lámpákat, kiveszi a kulcsot és ajtó kinyit, akkor sípol a lámpák miatt. Nekem viszont, ha kiveszem a kulcsot, akkor lámpa lekapcs autómatice, majd gyújtáskor lámpa bekapcs. pedig nem az ótómata fajta.
Egyébként nem értem minek szidták az 1.2-es motort,
Gondolom valami 200 LE-esből szálltak át ebbe. Nekem tetszik a hangja is ha pörgetni kell...kicsit érces. 
-
dokar
addikt
válasz
V.Stryker
üzenetére
Üdv a klubban!

Az ABS-es témára:
Menj egy viszonylag jó minőségű kevésbé forgalmas úton kb 100-al, aztán ha senki nincs a közeledbe, akkor satufék megállásig. De ha jobbra balra rángat, az azt jelenti, hogy 5% vmi gebasz van, 95% pedig, hogy a kerekek nem ugyanott akartak blokkolni (egyenetlen útfelület).
-
V.Stryker
nagyúr
Üdv mindenkinek!
Úgy hozta a sors,hogy csatlakoztam a klubhoz.
(Bár pont erre a klubra nem gondoltam soha.
) A belépőm egy új Opel Corsa 1.2 -es, amit két hete kaptam céges kocsinak. Kemény 22 km volt az órájában, a szalonból hozták fel...most van benne 700
.Néhány tapasztalatot megosztanék, ha érdekel vkit. Magamtól soha nem vettem volna Corsa-t, ki tudja miért, valahogy nem volt szimpi, tehát nemhogy 0-ról de -1 ről indult az autó nálam. Aztán folyamatosan hozta a pontokat. Mivel utána olvastam fórumokon, ezért már fel voltam készülve,hogy az 1.2-es motor egy halál, az index és az ablaktörlő hülye müködésére és az esetleges 9 lityis fogyasztásra.
Ami ebből lett: Az indexet imádom, annyira logikus és használható,hogy csak fancsali képet tudok vágni ahhoz, akinek ez vmiért nem jött be. Az ablaktörlővel semmi bajom, észre sem vettem,hogy másként működne, reflexből ment.
Na igen, az 1.2-es motor nem versenyző típus, a maga 80 lóerejével,( az autó is elég súlyos, asszem nélkülem 1135 kg...) Szerintem elég...a sebességhatárokat én maximálisan kihasználom, néha kicsit csalok, néha előzgetek(na jó, mindig
). Szvsz elég a motor, csak éppen erősen vissza kell váltogatni, bár még bejáratós, nem hajtottam 4500 felé egyszer sem...4000 felé is meg tudom számolni a két kezemen,hogy hányszor...szerintem bőven elég, de 2500-as fordulat alatt ne akarjuk,hogy kiugorjon alólunk, utána is csak megindul a kicsike. Nekem az első 500 kilóméteren, így télen, nagyrész városban pontosan 7,59 -et evett meg. Azt én normálisnak könyvelem el. A futóműve nekem tetszik. Stabilan tartja íven az autót, azt tapasztaltam,hogy száraz úton,téli gumival a gumi hamarabb megadja magát,mint a futómű.
(Volt egy érdekesség,ami nem tetszet. Autópályán a belső sávban lerobbant egy autó,persze mindenki 140-el aztán bele kellett állni kicsit a fékbe, hát nem satuztam,de az ABS bekapcsolt, a kocsi meg elkezdett jobbra-balra rángatni...:S Lehet picit csúszós volt a pálya,de ez normális? )A lámpák jól világítanak. Tetszik,hogy a belső világítás a gyújtás elvétele után is egy kis ideig világít.
A belső anyagokban pozitívan csalódtam. Nem puhák,de jól megmunkáltak. Az ajtók telten csukódnak. Szvsz, az ülés Opelosan sz@r. A váltó nagyon jó. A zenecucc az ami a Vektrában is volt, CD 30 vagy mi a franc, a célnak megfelel. A kesztyütartó vacak, eleve nem bélelt,de hogy van benne egy félig beugró rész és még az autó saját könyvei sem férnek be, hááátt....az oldalzsebek fala kicsit lehetne magasabb. A csomagtartó bőven elég ebben a kategóriában, jól pakolható amennyi belefér.

Összeségében, ha még a cégnél leszek három év múlva, amikor leírják és végig én leszek a kicsikével, akkor tuti szándékomban lesz megvenni,mert összességében egy aranyos, jó autó.(Egyenlőre)
-
KrAt
veterán
marsu!!!
Jut eszembe (hátulról teszem be...
) hogy a bontós ismid dolgozik még? Mert akkor ellátogatok sztem ünnepek után hozzá 
-
shev7
veterán
februar kozepen megyek egy hosszabb utra az astraval, es elotte at szeretnem nezetni, hogy nincs-e valami rajta ami cserere erett. Mivel most Pesten vagyok nem tudom ahhoz a szakihoz vinni aki eddig foglalkozott vele, szoval a kerdesem tudtok-e ajanlani egy megbizhato nem tul draga szervizt?
-
Mr X
veterán
Sziasztok!
Fejlemények vannak a nemindulós autóm ügyében. Ma délelőtt lementem, átnézni a dolgokat. Azzal kezdtem, hogy lekötöttem az injektorról a beömlő benzincsövet, hogy megnézzem, kijön-e az üzemanyag a tankból. A szivattyú nyomta a benzint.
Egy kicsit öntöttem az injektorba, hátha... Lekötött benzincsővel indítóztam, és láss csodát, indult -volna, ha elég lett volna neki az a pár csepp.
Visszakötöttem a benzincsövet, és pár indítás után el is indult a motor. Leállítottam, indult. Mentem vele pár kört, leállítottam, indult.
Most ott tartok, hogy várok, hogy teljesen kihűljön a rendszer, aztán megnézem. Ha nem is derült ki konkrétan, mi baja van, de legalább tudom, mivel próbálkozzak.Tippeket még mindig várok...
-
KrAt
veterán
Nekem is Pieburg van benne.
Apum is mondta, h tenni kéne bele kézi szivatót, az úgy jólesz, hát akkor valószínüleg azlesz. Mert nyáron frankó, de télen kissé halál

Elkéne nézni vmi bontóba.. Akkor azlesz megcsináltatva elsőként.. Sportkipuffot akartam, de akkor előbb ezt. Köszi a segítséget!

-
dokar
addikt
kimentem az elhagyatott pláza parkolóba, aztán kicsit megbőgettem:
HANG
-
_seth_
veterán
Milyen motor? Vagyis inkább milyen a karbi? Pieburg 2e3? Solex? Varejet II?
Nekem Pieburg 2e3-al pl olyan gondom volt, hogy az automataszivató volt rossz (most is az csak már nem az a legnagyobb baja az 1.3s mocinak) tünet: indítottam, beindul lefullad, lábbal kellett nyomni neki gázt és úgy tartani egy darabig (addig amíg a hűtővíz fel nem melegszik egy kicsit és a bimetál nem fordul el (igen hűtővíz csinálja ezt bármilyen furcsa is)).
Szerintem neked is az automataszivató lesz rossz amivel csak egy gond van:
-újat találni sem egyszerű megfizetni pláne nem
-használt ált mind rossz
- megoldás???? Automataszivató leszed jó messzire eldob és kéziszivató beiktat, az indul mindig!HA: a motor melegedése után alapjáraton sincs gond akkor nem a motornál kell keresni a gondokat hanem mindig ott ami az indításnál szerepet játszik. A fals levegő viszont tud olyat, hogy ha már a moci bemelegedett nem lehet észrevenni, hogy mi is a baja pontosan de csak bizonyos esetekben és ha nem a karbinál kapja (nekem pl a 4. hengernél a fékszervó csöve volt lyukas, sokan keresték sokáig a hibát mire meglett... álom lett utána a vas, ment mint a zállat, a karbin is okosítottunk még jobb lett, gyújtás is le lett cserélve mégint csak jobb lett.... aztán hiába futotta meg a 185-öt... dead
). -
KrAt
veterán
Na ha már indítási problémák, megosztom énis a sajátom (amivel igaz együtt élek, de kicsit zavaró)
Nagyon hideg (csak ekkor jelentkezik, ha hideg van) beül, egy gázfröccs, indít, automata szivató elkapja, szépen tartja a fordulatot. 1-2mp a fordulat kicsit leesik, motor leáll. Megint gázfröccs, indítás, megint kb 2mp-ig viszi az automata szivató, leáll. Érdekes, mert az automata szivató tartja mondjuk (hasraütésre mondom) 3000-es fordulaton, ésha leesik mondjuk 2800-ra, akkor már leáll (ismétlem, csak hasraütésre mondom, nincs fordulatszámmérő). Ha lábbal tartom neki a gázt megfelelő fordulaton, akkor jó. Ha a motor kicsit bemelegszik, akkor már frankón megy alapjáraton is, de míg hideg, addig szopó nagyon

Egyébként indítással nincs gond, mert kb 2 fordulás után elkapja, szal indul pöccre, csak leáll
Mi lehet a baj?
-automata szivató
-motor?
-én amire gondoltam, h a benzinrendszer elvan tömődve, és azért nem kap alacsony fordulaton benyót. Ez lehet?
Benzinpumpa nemrég lett benne cserélve (hátha ez segít, de szartse ért) -
-
TasiA
senior tag
Hali!
Nem kell más egyenlőre, csak 1 gyertyakulcs! Kocsi nem indul, 1 gyertya kiteker és nézi, hogy van-e szikra. HA van, akkor visszateker, de nem tesz rá gyertyakábelt. 2-3 indítózás után megint kivesz és ha tiszta dzsuva a benzintől , akkor az is van. Na innentől nincs ötletem, max benzinnyomás mérés, de azt már ott parkolóban csak, ha van hozzá szerszám. HA lesz szikra, de benzin meg nem, akkor lehet vizes volt, vagy van a benzin és valahol befagy. Első körben üzemanyag szűrőt cserélnék és ha beindul, akkor venni egy flakon spurit és beleönteni a tankba. Az elvileg "szétcsapja" a vizet.Bocsi a hülye megfogalmazásért, jobb most nem jut eszembe. HA benzin lesz, de szikra nem, akkor passz! -
Mr X
veterán
válasz
urban racer
üzenetére
Ott mi volt a hiba, és a megoldás?
-
Mr X
veterán
Benzin tuti van benne, minimum 25 liter. Azt, hogy vizes-e, nem tudom.
A garázs semmi módon nem megoldható, különben már kipróbáltam volna ezt a módszert. Amúgyis, nem jelent semmit, hogy meleg helyen indul, hiszen a munkahelyről, ahol 9-10 órát áll kint, ettől még nem tudok hazajönni.
-
helkis
veterán
mitől indul be egy moci?
-gyújtás, beállítás?
-benya, (lehet vizes?
)
-levegő, (vagyis ha keverék megfelelő)
-van még valami?
-gyertyák-ellenőrzése, esetleg tisztítás + beálítás, gyertyákig menő gyújtókábelek ellenőrzése, elosztó (vizes-e esetleg)
-nem szív-e fals levegőt, bár ez a menettulajdonságokra is elég dúrván hatna, nem kap-e túl sok/túl kevés benzint? autómataszivató? AC-pumpa? üzemanyagnyomás rendben-van-e?
haver garázsa kölcsön egy estére hátha indul reggel? jobb tippem nincs nekem sem..egyszer még golfal jártam hasonlóképpen, sehogy nem indult el, miután leégetem a blendixet
hívtam szerelőt aki kiderítette, hogy nincs benne gázolaj! pedig a mutató fél tanknál állt.. 
-
Mr X
veterán
Sziasztok!
Szükségem lenne a segítségetekre, mert jelenleg ott tartok, hogy alágyújtok a kocsinak. A járgány '89-es Opel Vectra A C16NZ. Mióta bejött a hideg idő, nem hajlandó beindulni magától.
A hibajelenség:
-Egyik délután minden előjel nélkül nem indult, ha állt kb. 8-10 órát. A motort tekerte, de nem robbant. Megpróbáltuk betolni, nem indult. Aztán álló helyében egyszercsak pöccre indul. Ezt eljátszotta 2-3 alkalommal. Aztán már egyáltalán nem indult, tolásra sem. Bikakábellel öszzekötöttük másik kocsival, nem indult. Aztán másik alkalommal kb. 10 perc bikás töltés után elindult. Ha másik kocsival meghúzzuk, 10 méter alatt elindul. Kapott vadonatúj akksit, 3 napig jó volt. Azóta megint nem indul. Próbáltuk új 45Ah-s és egy régebbi, teljesen feltöltött 60Ah-s akksival. Próbáltam, hogy míg áll, levesze, az akku sarujait, de semmi. Mindig csak teker, de nem robban. Csak húzásra indul.
Az autó az utcán áll, hóban-fagyban. Nincs lehetőség fűtött garázsban tartani. Azért említem, hátha fontos lehet.
Van valakinek tippje? Már tele van vele a hócipőm!
-
TasiA
senior tag
válasz
urban racer
üzenetére
Ja, tényleg! Kicsit figyelmetlen vagyok! Na nem baj! Ha lekopnak, akkor szerintem cseréld le /45-re. Sokkal barátibb lesz.

-
TasiA
senior tag
válasz
urban racer
üzenetére
Milyen autóra akarod? A TURBÓSRA kicsi lesz, nem váltóméret. Annak a gyárija 205/50R16. Nekem az A Vectrán először 205/40 volt a 8x17 ET35-ön. Én nem ajánlom. Lehet, hogy jól néz ki, de vezetési élmény=0, úgy fogja rángatni a kezedben a kormányt, hogy majd nem is mersz egy kézzel vezetni, felnit 3 havonta lehet görgőzni+ egy csomó parkolóhely tabu lesz. Aztán vettem MÁRKÁS jó minőségű 215/40-et, amivel rengeteget javult a helyzet, már sokkal kevésbé rángat, évente kell görgőzni és 90%-a megmaradt a téli kerékkel használható parkolók közül. Szerintem 205/45 R17 lenne a tökéletes valami keskenyebb felnivel, mondjuk 7,5 colossal. Akkor mindem hibátlanul működne és nem kell beszarni, ha véletlenül eltalálsz egy csatornafedelet, vagy hasonlót!
Sajnos nekem a 8 collra nem túl praktikus a 205/45, de kacérkodom a 215/45-ön, de az meg már túl nagy lesz átmérőben. -
Calogero
addikt
Kellemes Karácsonyi és balesetmentes ünnepeket kívánok minden topik lakónak.
-
Foglalt név
addikt
-
marsu
veterán
válasz
urban racer
üzenetére
Regisztráltam ....

-
urban racer
senior tag
84T. Et nincs. Gyári lemezfelni. Goodyear téligumma. Carstyling oldalam
Teljes kerék -
marsu
veterán
válasz
urban racer
üzenetére
Klassz lemezfelni ... Biztosan a télikerekeid.
Mennyi az ET?

-
marsu
veterán
Sziasztok!
Ezezk az alukerekek jók lehetnek erre az Opel Vectra-ra?
-
KrAt
veterán
Na fiúklányok, igaz, kicsit elsietve, de nemtudom, hogy holnap fel tudok-e kelni egyáltalán az ágyból, oly' szarul vagyok, szóval:
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket, és Boldog Új Évet Kívánok minden egyes Opel tulajdonosnak, leendő illetve volt Opel tulajdonosnak, és mindenkinek, aki kicsit lelkében Opelesnek érzi magát, illetve aki nem
Szóval mindenkinek (csak ez így szebb
)
-
buherka
addikt
Hi...itt vaok csak közben megy a nagy karácsonyi rohangálás utólsó pillanata.
Lényeg hogy elhoztam az autót a szerelőtől.
Kemény 3K-t kért el a munkadíjért. Végre kifogtam egy rendes szerelőt. Még az elhasznált alkatrészt is berakta egy zacsiba és félrerakta nekem egy szatyorba. Teljesen korrekt volt.
Kicserélte a szíjat meg a görgőt is. Meg rakott bele egy új hőgombát(2K -GM-) a termosztát alá, és lám-lám csak 90 fok a víz.
Érdekes ez a szerelő tudta, hogy milyen kell bele, nem mint a többi f@sz.
Tehát teljesen megjavult, mondjuk felmegy 92 fokig, de egyből visszanyomja a termosztát 90-re.
Vicc az egészben, hogy még mindig tök sokat bámulom a műszerfalat...talán megszokásból.
Azért köszönöm a segítséget neked meg a többieknek is.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
-
buherka
addikt
130-ig forgatod 3.-ba. Fú annak lehet hangja, akár kint a ringen. Én nem merek ilyet, mert félek, hogy szétesik szegény
.
Meg aszzony úgy sem szereti, ha előzgetek, mert állandóan sikítozik
.
Ha száguldozni támad kedvem felpattanok a Pocket Bike-omra és usgyi...aki kipróbálta az tudja, hogy mekkora élmény 9 LE egy 20 Kg-os motorban 8000-es fordulaton
.
Ja és köszi dokar még egyszer a szerelési kézikönyvet.
Sok tanulságos dolgot olvastam már benne.

-
urban racer
senior tag
-
marsu
veterán

Opel Manta

-
dokar
addikt
1. Senator
2. Manta
-
dokar
addikt
mi látható a képeken?
vén rókák előnyben

Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Gumi és felni topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Arc Raiders
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Gaming notebook topik
- Disney+
- További aktív témák...
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Eladó D1S LED izzók Canbus 160W 25000LM 6000K 2 db
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

Amúgy hány km/mennyi idő a bejáratási idő? És mit nem szabad csinálni? (odáig eljutottam, hogy nem kéne tiltásig pörgetni
)

(Bár pont erre a klubra nem gondoltam soha.
.
)