Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- iPad topik
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Milyen motor? Vagyis inkább milyen a karbi? Pieburg 2e3? Solex? Varejet II?
Nekem Pieburg 2e3-al pl olyan gondom volt, hogy az automataszivató volt rossz (most is az csak már nem az a legnagyobb baja az 1.3s mocinak) tünet: indítottam, beindul lefullad, lábbal kellett nyomni neki gázt és úgy tartani egy darabig (addig amíg a hűtővíz fel nem melegszik egy kicsit és a bimetál nem fordul el (igen hűtővíz csinálja ezt bármilyen furcsa is)).
Szerintem neked is az automataszivató lesz rossz amivel csak egy gond van:
-újat találni sem egyszerű megfizetni pláne nem
-használt ált mind rossz
- megoldás???? Automataszivató leszed jó messzire eldob és kéziszivató beiktat, az indul mindig!HA: a motor melegedése után alapjáraton sincs gond akkor nem a motornál kell keresni a gondokat hanem mindig ott ami az indításnál szerepet játszik. A fals levegő viszont tud olyat, hogy ha már a moci bemelegedett nem lehet észrevenni, hogy mi is a baja pontosan de csak bizonyos esetekben és ha nem a karbinál kapja (nekem pl a 4. hengernél a fékszervó csöve volt lyukas, sokan keresték sokáig a hibát mire meglett... álom lett utána a vas, ment mint a zállat, a karbin is okosítottunk még jobb lett, gyújtás is le lett cserélve mégint csak jobb lett.... aztán hiába futotta meg a 185-öt... dead
).
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).