Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Raspberry Pi
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TasiA
senior tag
válasz
urban racer
üzenetére
Milyen autóra akarod? A TURBÓSRA kicsi lesz, nem váltóméret. Annak a gyárija 205/50R16. Nekem az A Vectrán először 205/40 volt a 8x17 ET35-ön. Én nem ajánlom. Lehet, hogy jól néz ki, de vezetési élmény=0, úgy fogja rángatni a kezedben a kormányt, hogy majd nem is mersz egy kézzel vezetni, felnit 3 havonta lehet görgőzni+ egy csomó parkolóhely tabu lesz. Aztán vettem MÁRKÁS jó minőségű 215/40-et, amivel rengeteget javult a helyzet, már sokkal kevésbé rángat, évente kell görgőzni és 90%-a megmaradt a téli kerékkel használható parkolók közül. Szerintem 205/45 R17 lenne a tökéletes valami keskenyebb felnivel, mondjuk 7,5 colossal. Akkor mindem hibátlanul működne és nem kell beszarni, ha véletlenül eltalálsz egy csatornafedelet, vagy hasonlót!
Sajnos nekem a 8 collra nem túl praktikus a 205/45, de kacérkodom a 215/45-ön, de az meg már túl nagy lesz átmérőben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Arc Raiders
- Google Pixel topik
- Path of Exile (ARPG)
- PayPal
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Jura Impressa C50 automata kávéfőző
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest