Hirdetés
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokar
addikt
válasz
Foglalt név
üzenetére
onnan származom wazze

-
KrAt
veterán
válasz
Foglalt név
üzenetére
"Öcsém talált full bőr senator belsőt, de bács-kiskunban van"
Wáááá na az a nemsemmi
Senatort is alig látni sajna az utakon.. -
dokar
addikt
válasz
Foglalt név
üzenetére
Opel bontó Bánd?
-
dokar
addikt
válasz
Foglalt név
üzenetére
Opel bontó Bánd?
-dupla-

-
Foglalt név
addikt
Segícség!
Aki tud hétvégéig 2 db Omega A-ba beszerelhető, normális oldaltartású, elérhető árú ülést, az dobjon egy privit. Sokat segítene
-
<NewL>
addikt
Mikor lehet már ilyet venni?
-
dokar
addikt
válasz
Calogero
üzenetére
Szép gyönyörű meg minden de: 1.8 tonna donna

A méreteket és a motorizálást tekintve körülbelül 1,8 tonna lesz: ezen nem segít majd a kapcsolható sportfokozat sem. Ennek funkciógombját megnyomva a fehér háttérfénnyel világító lámpák pirosra váltanak: ez hát a németek pszichológiai hadviselése.
-
Calogero
addikt
Bemutató: Opel Insignia
-
<NewL>
addikt
-
Rover623
félisten
A félreértések elkerülése végett, a két motor teljesen különbözik, ez egy új konstrukció.
Ennek örülök...
Tehát az X20XEV nem úgy keletkezett, hogy "a teljesítmény rosszabb lett, mert a kevesebb károsanyag kibocsátás miatt betették azt a fránya EGR-t" a 150 lovas C20XE motorba...
-
Calogero
addikt
Úgy nevezett Stucture kerekeim vannak. (magyarosítva: Alu felni hatású acél tárcsa)
Tárcsával: [link]
Tehát nem egy hétköznapi acél tárcsa, de nem is alu. (így értettem a köztes megoldást)
16" méretben lehetet csak rendelni, és csak 5 csavaros kivitelben van.
A rendszámtáblát biztonsági okokból takarjuk ki.
-
-
TasiA
senior tag
-
Calogero
addikt
Ha az első csíkokra gondolsz az a hütő maszk része.. 2007-óta a Faceliftes Astrák már ilyen hütő maszkkal jönnek ki.
Én is Cosmo felnit akartam, csak akkor nem volt rá keret... Nekem maradt a lemez és alu felni közötti állapot.
Talán azért van mindenkinek ilyen Cosmo felnije, mert a legszebb gyári Opel alu felni közt van, illetve a Cosmo felszereltésg esetén alapfelszereltség.
-
dokar
addikt
Azt mondta nyugodtan írjam le a gondjaim,mert meghallgatásra találnak
Imáid meghallgatásra találtak itt fiam. Kérlek, gyónd meg autód bűneit!

zárjam le valami kis lemezzel
Ilyet ne tégy anélkül, hogy újraprogramoznád az ECU-t!

ha lezárom a motorvisszajelző világítani fog
Így van, és az ECU is szervizmódba fog kapcsolni. Ergo kevesebb ló. Nem éri meg, inkább válaszd a megtisztulást. Valószínűleg nem lett rendesen megpucolva vagy pedig meghalt az egész. Ellenőrizd, hogy zár -e!

-
sgabka
újonc
Sziasztok!
Egyik ismerősöm ajánlotta ezt a fórumot.Azt mondta nyugodtan írjam le a gondjaim,mert meghallgatásra találnak
Van egy 2001 -es 1,4 16 v G Astrám.Sajnos megtalált ez a fránya Agr(vagy egr) szelep gond...rángat az autó,alapjárat ingadozás,leállás...Valaki azt ajánlotta,hogy zárjam le valami kis lemezzel s többé nem lesz ilyen gondom..Nem tudom ez nem károsítja a motort?Meg ha lezárom a motorvisszajelző világítani fog, nem?Ki lett tísztítva de nem az igazi.Ha veszek bele újat az garantáltan megszűnteti ezt a problémát?
Másik gondom:bepárásodik a jobb első fényszóróm.Gondoltam kiszadem s körbekenem sziloplasztal.A felső két csavart ki is csavartam ,de valami még fogja és nem jövök rá mi és hol.
Ha valaki tud választ a kérdéseimre írja meg légyszi.Előre is köszi!Üdv-.Gaben
-
<NewL>
addikt
----------------------------------------------------> 
-
helkis
veterán
hi, friss (kb) eredmények, mindenhol a nagyobb fogyit vettem alapul..
10ekm költssége (kerekítve) fogyasztás alapján:
astra 1.2_1 = 234500.- (saját fogyi alapján, 5ajtó, nincs klima, 95ekm)
astra 1.2_2 = 253000.-
astra 1.7dti = 213000.-
vectra 2.0_1 = 338500.-
vectra 2.0_2 = 285500.-ezekhez még hozzájön: olajcsere, szűrők, zőldkártya, műszaki, közelező, parkolási díjak, stb.. ezeket is ki kellene számolni, aztán pattanok bringára..

így van egy 1.2-es A-B-be eljutásra való (lejtőn lefele átlagosan jónak mondanám
) nem sportkocsinak.. 
-
TasiA
senior tag
Üdv!
Na megszereztem az infókat!
Fogyasztás csak Szeged, semmi vegyes, meg országút. Útvonal szinte csontra ugyan az mindhármunknál és még az időpontok is, mikor megyünk. Reggel 7 és este 5-től 7-ig.
-1.2-es G Astra 3 ajtós télen 9,5-10liter ugyan ez nyáron klíma nélkül 7liter (43 ezer a kocsiban)
-1,7 DTI G astra 5 ajtós télen 6,8 liter nyáron 6 vegyesen klímázva (kissé sportos sofőr) 70mezer km a kocsiban
-2.0 A Vectra 4 ajtós télen 10-11liter, nyáron vegyesen klímázva 10-11liter (kissé sportos sofőr+nagy felnik, télen gyári) 250 ezer a kocsiban
-2.0 A Vectra 4 ajtó télen 9-10 liter nyáron nincs klíma 8,5-9liter nagyon tatásan és nyugisan vezet az ipse. 320ezer a kocsibanRemélem átlátható. Még megjegyezném, hogy viszont köszönő viszonyban sincs az 1.2-es az 1,7-es menettulajdonságaival, a 2.0-át már nem is mondom.

-
dokar
addikt
válasz
Rover623
üzenetére
X20XEV - 2,0i 16V EcoTec: - 1994 év végén nyugdíjazták a 150LE-es C20XE motort, helyébe a gyengébb (136LE), de nyomatékosabb változat került. Átlag fogyasztásban mindössze 0.1 literrel fogyaszt kevesebbet elődjénél. Az Eco szócska a csökkentett CO kibocsátásra utal, melyet az AGR szelep beszerelésével értek el. A félreértések elkerülése végett, a két motor teljesen különbözik, ez egy új konstrukció. Az elv hasonló. Felül vezérelt 1998cc-is 16 szelepes motor. Sajnálatos tény, hogy gyengébb és kevésbé vethető alá tuning beavatkozásoknak mint a C20XE. Inkább a kultúrált autózást mint a sportosság megtestesítője.
forrás: http://www.calibra.atw.hu/
-
eddie88
csendes tag
kapott kadika egy direktszűrőt,kicsit alakítani kellett,de megoldottam,majd teszek fel képet ha lesz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
_seth_
veterán
Nekem a kadett csak annyit változott, hogy a régi 1.3S hűtőjét kicseréltem a C20NE hűtőjére, ez egyszerűnek hangzik csak ugye a két hűtő között van 8 centi eltérés magasságban, a lábai sem ugyanott vannak és vastagabb is. Volt C20NE kadettben is szal elvileg csak kiveszem és beteszem lett volna a meló, na ja csak 85-ben amikor a kaszni készült még nem volt gsi kadett csak 86 után és a kaszniban a felfüggesztési rész is másova esik ergo ha magasabb az felül kilóg és nekem is kilóg de egy kis barkácsmunkával nyertem kb 2 centit így csak 6 centivel magasabb, de éppen le lehet csukni a motorháztetőt, rögzítve is van, a ventit is bekötöttem és a vízhőfokjeladót is: siker
huh de nagyon passzos lett ellenben nem ereszt és ma még csak be sem kapcsolt a venti nem úgy mint az 1.3-as hűtővel, az kevés volt neki már így nyárra (mármint a c20ne motornak) valamint folyt is elég rendesen de még lehetett vele járni csak töltögetni kellett, ennek örömére ma le is mosattam speckó kerékápolással és viaszos mosással (alváz is), ha már kívül szép volt akkor belül kitakarítottam én, porszívó stb, rendet is raktam benne, kerekeket is felfújtam, folyadékokat is utántöltöttem amit kellett, (benzinz is
) kész
. Komoly baja nincs szerencsére komolytalan sem mostanában, jah még a belsőtérhez tartozó venti biztosítékát is megbütyköltem mert nem érintkezett, nyáron ciki, na egyedül a kuplung volt kicsit gázos, hogy szétment benne, negyvennégyezer kereken (igaz azóta sokkal fürgébb, váltani egyujjal is lehet... lehetne de inkább sokszor más spórolok a benzinnel na meg nem lenne jó ha a rend hű őrei portrét csinálnának rólam).Jól szól
Jól megy
Jól néz ki
Csak öreg![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
helkis
veterán
számolgattam!

megpróbáltam kiszámolni, hogy 10ekm-en mennyi a különbség egy benyás és egy dízel kocsi között kb.:
benzinesnek a saját 1.2-est vettem alapul, dízenlek a munkatársad 1.7dti-jét..
mai árakkal számolva 1l Esso 95-ös itt vp-n. 300.9huf, ugyanitt a gázolaj 326.9huf.
a munkatársad átlagfogyiját nyáron 5l-nek vettem, télen 6.8l-nek ahogy írtad..
nálam ez nyáron kb: 6l, télen 9.5l
a végeredmény: 38000huf-al kevesebbre jött ki a dízel 10ekm-enként..
ha beleszámoljuk, hogy egy új kocsinál kb 380ehuf-al több egy dízel (hogy könnyebb legyen számolni
) akkor kb 100ekm-kell ahhoz, hogy egálban legyenek.. 
ha adsz nyári téli fogyiadatokat, akkor gyorsan bedobom az excelbe..
-
TasiA
senior tag
Azért nagyvárosban enyém megeszik 10 litert, meg télen se nagyon megyek 10,5 alá. Kollegám az én autóm ikertestvérével viszont kijön 10 alatt és ő is szegedi, csak sokkal nyugottabban vezet, meg gyári kerekekkel nyomul.(196/60r15) Ebben azért jobbak a kis köbcentisek, városban egy kicsivel kevesebbel is beérik. Az a 3 henger, az meg egy vicc. Dízelben én is gondolkodtam sokszor, de jót nem tudok venni, mert nincs pízem rá, öreg sok kilóméterest meg nem akarok, mert akkor nem spóroltam semmit, ha egy 300 ezres javításba belefutok. Én pl G Astrákat nézegettem sokat, abból szerintem egész jók az 1.8-asak, nem kell feltétlenül a 2.0.(bár az az igazi
)
Másik kollegámnak egy 1.7 DTI G Astrája van, ami nagyon patent és valós 70 ezer km-es a kocsi. Ő is hasonlóképpen vezet mint én és télen sem ment 6,7-6,8 liter fölé itt a városban. Azért elgondolkodtató! Az a 3-4 liter még a +20 forintos üzemanyag árak mellett is jelentős. Csak ő 10 évig fizeti a hitelt én meg ilyenre nem vágyom.
-
helkis
veterán
a fabia 1.2-es ráadásul 3 hengeres..

nálam minden tavasszal olajcsere, szűrőcsere, toroktiszítítás bejátszik, általában tolom neki, de mióta zérótolerancia van csak +10%-al megyek (50%város-50%kívül), eseti előzésekben többet..
2 kattanásig tankolok, és általában nem várom meg míg bevillog a led, így kb 38litert szoktam utánatankolni, ezzel a megoldással az 1.2-esel elmegyek 650km-ert.. az 5.84liter (195/50R16"-os felni+ 2felnőtt+ikrek..
) ami jobban zavar, hogy 130 fölött elfogy a motor.. 
tényleg jó hallani, hogy a nagyobb moci sem fogyaszt irreálisan sokat, következő kocsinál eddig dízelben gondolkodtam, de az árak miatt maradni fogok egy 2.0l benyás verziónál, és még dízelfelárat sem kell kipengetni..
-
TasiA
senior tag
válasz
Rover623
üzenetére
És a sok tudatlan embernek nem lehet megmagyarázni, hogy a 2.0-ás motorral ellátott autók, nem 15 litert esznek!
pont ma olvastam a bedobott Sokodás szórólapot, mert érdekelt mit írnak az autógázról. Azt írja, az ÚJ Fabia az 1.2-es motorral országúton 4,8 litert eszik. El is hiszem, ha 70-el megy talán. Azt mán nem írják oda, hogy 130-nál mennyit eszik. Gondolom nem 4,8-at, mert 4000-et forog az a motornok nevezett hitványság. Nekem elég öreg konstrukció a motorom (C20NE), meg szar a kopmresszió viszonya is, de ugyan annyit eszik pályán, mint cimbim 3 ajtós G Astrája 1,2-es motorral. Egyszerre mentünk fel Pestre, meg vissza. Ők 3-an, mi 5-en mindeketten klímáztunk, végig 140 és 8 literrből jártuk meg mindketten, pedig neki még nagy felnik sincsenek, meg nem nála ültek a 120 kilós emberek.
Amúgy gratula! Még sok ilyen adat jöjjön ki!
-
Rover623
félisten
Ha nem velem történik, el sem hiszem...

Az X20XEV bebizonyította hogy rászolgál az ECOTEC elnevezésre...
Azt hittem, a tavaly nyári egyszeri 8.5-ös fogyit sosem fogja alulmúlni...de most rácáfolt: 44.46 lityit fogyasztott 605.7km-en, ez 7.34l/100km...
3 nap normál munkába menet-jövet (pesti oldali agglomerációból Budára és vissza, kb. 80km/nap) meg egy Bp.-Sárvár-Bp. túra...
Ha csak a melóbajárás van, akkor 9.3-9.9 között szokott lenni...
Lehetséges ok: majdnem egyszerre, egy-két héten belül lett cserélve motorolaj, szűrők, váltóolaj, és rendbe lett rakva az összes vákumcső...
Csak tartsa meg ezt a szokását...de gyanítom, hogy nem fogja...
-
wwhy
veterán
Nekem (is) előjött a büdös, poshadt szagú klíma, amit - érdekes - főleg klíma nélkül lehet érezni, tehát pl. indulás után, amikor se ventilátor, se klíma nincs bekapcsolva. Habos tisztításra gondoltam, leírná vki, hogy kell csinálni pontosan? (elképzelésem van
. Illetve h milyen anyagot érdemes megvenni
[azért is érdekes, mert 6 hete vásároltam az autót. márkaképviselet, és - állítólag - pollen+levegő stb. szűrő cserélve lett]Az autócka ZE12XEP motorú, 2006/3-as Corsa C

-
Calogero
addikt
Szerintem is a fekete jobb
Ezüstön még elmegy és mutat is, de pl a feketén már sok.....
Az enyém ráncfelvarott Astra, így már új hátsó lámpám van, (de ha 1 héttel hamarabb történik a rendelés, akkor az enyém is tejüveges lett volna) az első nekem a Xenon miatt maradt fekete. -
Calogero
addikt
H Astra 2004-bem debütált
2007 év elején volt frissítés, amely a következőből állt:
Hátsó lámpa: tejszínű index búra lecserélve (5 ajtós esetén)
Első lámpa: króm belsőt kapott, de az formája nem változott.
Első lökhárító: ködlámpánál lévő borítás nem csíkos mintás, hanem kockás
Mp3 lejátszó kapott AUX bemenetet
Motor frissítés Pl a 1,6 motor 115Le-s lett. -
mackosajt
addikt
Benézek már ide is. Szép estét mindenkinek!
Nekem a kisautóm így néz ki.
Ha valakit meg esetleg érdekel, fájó szívvel ugyan, de megválnék a kerekeimtől.
Nekem nagyon bejön ez az úthenger kinézet.
-
helkis
veterán
válasz
urban racer
üzenetére
láttlak ma a levendula elött, jól nézett ki a veki a nagy pacskerokkal, dobj majd fel egy nappali képet az 1-es hsz-be (mosás után
) szvsz! 
-
Calogero
addikt
válasz
_szacsi_
üzenetére
Regisztrálj (ha még nem tetted meg) a fórumon amit már linkeltem.
Adok-veszek topik... nem régen árultak króm tükör borítást 15 000 pénzért.... (lehet még megvan) Megakartam venni de sajnos főttejszínem van és ahoz nem ment a króm.
Sajnos H Astra tunning és az olcsóság nem igazán illik össze (sajnos)
Egy morc is sokat dob a külsön de az egy normálisért is több ezreket elkérnek
-
_szacsi_
csendes tag
spinneres disztárcsa loool
Hát a felni az nem rossz rajta,nem is annyira peres meg nem is nagy 16os,de ezt nem is akarnám lecserélni a H-s opeleken ez a felni tetszik a legjobban.
Én ilyen kis apróságokra gondoltam.Mint pl az a hátsó szárny az mennyi kb ,
láttam már tükörboritást mint a nagvérü ódikon van na az is tetszik,meg kilincs
szóval ilyen apróságok ami nem is drága meg dobja is felfele

-
helkis
veterán
válasz
_szacsi_
üzenetére
nagyon relatív, hogy mi az olcsó, mi a giccses, mit nevezünk már tuningnak, ezeket pontosítsd légyszi...
a legtöbbet szvsz egy jó felni + hozzávaló peres gumi dobja a kocsin, aztán egy kis sortkipu, vagy csak végződés, esetleg sötétítés, első szoknya, hátsó szárny, küszöb, lehet morcosítani a fényszórót is, erre is van többfére megoldás, jelnélküli hűtőrács, de ami a lényeg, hogy ami olcsó az elég közel áll a giccshez, persze ez izlés dolga, valakinek a forgó disztárcsa is tetszik!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
dokar
addikt
válasz
Foglalt név
üzenetére
ne szívass, semmi nincs a verdámon külsőleg.

-
_szacsi_
csendes tag
válasz
Foglalt név
üzenetére

-
_szacsi_
csendes tag
válasz
Foglalt név
üzenetére
és őt hol találom?
-
_szacsi_
csendes tag
Na senkisem tud segiteni?? Valami kis olcsó optikai cucc?
-
_szacsi_
csendes tag
óóó hello opelesek ,nem is tudtam,hogy ph-n is van ilyen topic
Megmutatnám én is a kis szemünk fényét!
Astra H Caravan -
dokar
addikt
Sportos lesz a Vectra-utód belseje

"Nemcsak kívül, de belül is teljesen új irányzatot követ az Opel nyáron érkező középkategóriás modellje. Itt vannak az első képek az Insignia utasteréről."
Forrás: vezess.huNekem a képeket elnézve nagyon tetszik.

-
eddie88
csendes tag
képzeljétek elromlott a kilóméteróra spirál tekerő szerkezete lent a váltónál
mindig van valami
nemsoká műszaki+zöldkártya...fasza -
dokar
addikt
tyű de gyönyörű Astra beltér: [link]

-
_seth_
veterán
Ha elmegy egy szervízbe megcsinálják neki pillanatok alatt... leveszik a kormányt, utána pár burkolatelemet, egy kis szeggel kinyomja a kormányzár 'kapcsolóját", befordítja II-es állásba a kulcsot és már ki is húzta a zárat, ez egyébként le is van írva pl az E kadett/F astra otthoni barkácskönyvben is

-
TasiA
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Szerintem semmi különös nincs az Aveo elejével. Az utastérnek semmi baja, a pedálokhoz meg nem látok be. A kocsi elejének az a dolga, hogy rommá törjön! Így nyelődnek el az energiák! Sajnos kevés a kép az Aveó utasteréről, akkor lehetne igazából megvitatni, na meg a sebességet sem tudjuk.
-
parandroid
félisten
válasz
Calogero
üzenetére
Erről továbbkattintva jutottam el az eggyel ezt megelőző hírre: [link]. Jó, rendesen benyomta az Astra oldalát, de gyűrődési zónák ide, passzív védelem oda, számomra hihetetlen módon rommá tört az az Aveo. A videó szerint egyébként a kislány meghalt a kórházban. Azért azt érdekes lenne tudni, hogy vajon az ütközés következtében szerzett sérüléstől (talán szerencsétlenségre baloldalt hátul ült
), vagy tényleg a szíve rendetlenkedett...A dolog aktualitását számomra az adja, hogy van egy hasonló G Astránk, és egy ugyanilyen Aveonk...
p
-
deicide
veterán
I_Am-nek köszönhetően túlesett a kocsi a 60.000-es kötelező nagyszervizen (nem a kocsinak 60, hanem amit tőlem kapott
), preciz, szép munka és megint jól megy, a szűrők és a gyertya csere csodát tett. -
dokar
addikt
válasz
Calogero
üzenetére
szegény astra, szegény sofőr

"egy személygépkocsi, eddig tisztázatlan okból áttért a szembejövő sávba, és frontálisan ütközött az ott szabályosan Nyíregyháza felé haladó üzemanyag-szállító tartálykocsival"
a két videót megnézve látszik, hogy a tartálykocsi hatalmas ütést kapott. ahhoz hogy így kiüssön egy ekkora gépjárművet nagyon nagy lendület kell. az astra tömege nem hasonlítható a tehergépkocsiéhoz képest, így arra következtetek, hogy az opelos őrült gyorsan ment, valszeg top speed tesztre utazott. de ez csak az én meglátásom, kíváncsi vagyok mások (és a hivatalos) véleményére.
-
Calogero
addikt
Ebből az Astrából se sok maradt [link]

-
parandroid
félisten
Gyújtáskapcsoló csere. Megrendelték az új zárat a kulcsom kódjához, azt mondták, amíg megjön, ne vegyem ki a kulcsot, az autót meg zárjam a pótkulccsal.
Mondjuk ez a mutatvány máris bukott, mert a garázsba beállva rutinból kivettem ma a kulcsot, úgyhogy lesz küzdés majd megint, mire indul.p
-
wwhy
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
F Astrám csinálta anno uezt (12 éves volt); végül addig romlott a helyzet, h normális (kívülálló) el sem tudta fordítani
adtam neki mindenfélét (wd40, metabond) de nem javult meg; szerviz szerint csere
végül eladtam ebben az állapotban, és nem sumákolva 
-
helkis
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
G-astra igaz? nálam is van ilyesmi, de érdekes módon csak a kulcs egyik "oldalával" jön elő, ha 180fokkal megfordítom amikor nehezen tudom elfordítani akkor megfordítom, komolyabb gondra nem gyanakszom, ha lesz valami megoldás, azért oszd meg légyszi!

t1 - nem kontakt-spray volt?

KrenAtesz - [link] kicsomagolva!

-
dokar
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Hogy lesz ebből nekem szedán?
Az orra is rövid.
Ez ronda, mint a bűn, miért nem lehetett inkább az új Lancerhez hasonlóan megformázni!?

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Diablo IV
- Apple MacBook
- Tesla topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Warhammer 40.000
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vezetékes FÜLhallgatók
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Senatort is alig látni sajna az utakon..

huu ezt szépen megfogalmaztam

de legalább nem főz,nekem hőpajzsos a szűrő,majd teszek fel képet,pá 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
), 8 literből eljárt mindenhova...ha fújt, ha esett, ha sütött a nap...
[azért is érdekes, mert 6 hete vásároltam az autót. márkaképviselet, és - állítólag - pollen+levegő stb. szűrő cserélve lett]
Az orra is rövid.